Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

+9
Mishkenzie
Firel
Solas
Myamoto Usagi
Dawn de Diablo
Lus
Bulic
Satoshi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 4 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 4 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Lus Sat Oct 01, 2011 8:41 pm

Chizu

Jakmile se shunpem přesunu jinam, hollow dívka se během chvíle přesune vedle mě. Jen tak tak se stihnu vyhýbat jejím útokům. Moc rychlá. Ustupuji stále dozadu a zatím se úspěšně vyhýbám útokům. Když už se dostanu kousek dál z jejího dosahu, zakopnu o nějakou neidentifikovatelnou věc a spadnu do písku, který se rozvíří všude okolo mě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Oct 01, 2011 8:58 pm

Violet Stargurand

Stále utočila a útočila a dívce se dařilo vyhýbat a najednou báác o něco nejspíše zakopla a seděla v prachu. Zastaví se a pohlédne na ni kousek odstoupí a pronese Vztávej nemám na to celej den tu s tebou bojovat tak na nohy a útoč.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Oct 01, 2011 9:05 pm

Chizu

Pohlédnu na dívku. Přestala útočit. Vždyť to mohla ukončit... Mohla mě zabít. Vyškrábu se na nohy a ihned se pomocí shunpa přesunu za její záda, asi pět metrů od ní. Otřepu ze sebe písek a upravím si brýle na nose, které se jako zázrakem ještě nerozbily. Pohlédnu na hollow dívku. Pevně uchopím zanpakuto a rozběhnu se k ní. Začnu na ni útočit svou zanpakuto.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Oct 01, 2011 9:42 pm

Satoshi
Vede si dost dobře. pomyslel jsem si, stále sledujíc probíhající souboj, abych co nejlépe byl připraven na svůj vlastní souboj o to, získat nový experiment do své sbírky. Víc... víc... víc, ukaž mi víc tvé síly. v duchu jsem vyslovil přání.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 02, 2011 12:02 pm

Violet Stargurand

Shinigami vztane a pak se přesuna za její záda.. Otočí se na ni a v tu chvíli už na ní útočí. Vykrývá jeden útok za druhým .. Nudné ukaž mi shikai !!! jinak nemáš šanci malá shinigami!! Jakmile toto dořekne kopne směrem po břichu shinigami.. Ten kop měl fakt grády a sílu.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 02, 2011 12:27 pm

Chizu

Hollow dívce se daří vykrýt každý můj útok. Nepodaří se mi ji ani škrábnou. Ukázat shikai? Je pravda, že bych proti ní měla větší šanci, ale o mnoho větší, než teď, by nebyli. Neuk... ...ážu! Nestačím jí ani odpovědět a dostanu pěkný kopanec do břicha. Nečekala jsem to. Proletím se pár metrů vzduchem, od pusy mi kapají kapky krve. Přistanu v měkkém písku. Opět. Pomalu přestávám věřit v to, že tento souboj přežiji živá a zdravá. Pohlédnu k obloze. Uvědomím si, že nic nevidím. Zrnka písku, kterým jsem svým pádem rozvířila, mi přistáli na mých brýlích a brání mi ve výhledu. Sundám si brýle a oklepu z nich písek. Konečně vidím.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 02, 2011 12:38 pm

[Violet Stargurad[/b]
Jakmile jí odkopla uvědomí si jakoby něco slyšela.. Asi nic důležitého.. Poté se objeví nad shinigami na které klečí a kopím ji míří přímo mezi oči.. Stačí aby se shinigami hla hlavou a už bude mít šrám... Proč bojuješ ? .. CO tě k tomu vede ?.. Proč bojuješ ty ta slabší a tamten se jen dívá proč ??Slabší musí umírat pro silnější ?...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 02, 2011 1:16 pm

Chizu

Než stihnu vstát ze země, hollow dívka se objeví u mě a klekne si na mě, jako bych byla nějaká podložka. Svým kopím mi namíří přímo mezi oči. Nepříjemný to pohled. Proč bojuji? Zopakuji její otázku a chvíli nad ní přemýšlím. Bojuji, abych se stala silnější a mohla zachraňovat životy těm slabším. Pronesu s mírným úsměvem na tváři. Díky kopí a tomu, že na mě klečí, se nemůžu ani pohnout. Svou pravou ruku mám však volnou. Pevně sevřu v ruce zanpakuto a špičku namířím na ní. Ukaž své krásné barvy, Iris! Zanpakuto se změní v kopí. Délka se tak prodlouží a pokud hollow dívka neuhne, měla by získat docela hlubokou a širokou ránu. Nad námi se objeví duha, ale to asi stejně nikoho momentálně nezajímá.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 02, 2011 2:17 pm

Violet Stargurand

Kouká na ní a najednou dívka vyvolá shi-kai a místo aby uhla tak chytí ostří jejího kopí do dlaně kterou kopí projede jak máslem a odkloní kopí pryč.. Neopověděla si mi proč bojuješ a riskuješ život když tamten by mě zabil jak nic proč umíráš kuli silnějšímu proč silnější nebojuje za slabší proč ?
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 02, 2011 2:45 pm

Chizu

Mohlo mě napadnout, že to bude zbytečné. Aspoň jsem to zkusila. Dívka mě zavalila další otázkou. Ale já neumírám. Špitnu tiše. Levou rukou se pokusím odstrčit její kopí z dosahu mé hlavy. Bohužel je na tom moje levá ruka hůře, než jsem myslela, a tak ze sebe jen vydám tiché bolestivé zakňučení. Nezdálo se, že bych měla nějakou šanci se z tohoto dostat. Nechci se vzdát. Shinigami se tak lehce nevzdávají. Nevěřím tomu, že už nemůžu nic udělat. Opět upustím svou zbraň, pevně v dlani sevřu tu její a kousek ji odstrčím, ale nepouštím. Snažím se ji držet tak pevně, aby s ní na mě nemohla zaútočit. Sice to momentálně nevyřeší tuhle situaci, ale aspoň mám jistotu, že neumři s tyčí v hlavě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 02, 2011 6:10 pm

Violet Stargurand

Jen se poustměje.. Natáhnou probodlou dlan na hlavu Shinigami. Vypadá to jako by se chystala použít cero, ale není tomu tak jen sevřela ruku v pěst z které pak kapka krve dopadla na čelo shinigami pak vztala zrušila uvolnění zandala meč a sonidem se postupně dostávala k věži Las Noches kde si pak sedla.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Oct 02, 2011 6:55 pm

Chizu

Když ke mě natáhla ruku, myslela jsem, že mě zabije. Ona mi však pouze zašpinila obličej její krví. Než se z tohoto stihnu vzpamatovat, je pryč. Pomalu se posadím a rozhlédnu. Nikde ji však nezahlédnu. Kam utekla? Zanpakuto se vrátí do své původní podoby a mě se po nějaké době konečně podaří vsát ze země. Stále jsem na pozoru a čekám, zda odněkud nevyskočí. Pokusím se vyhledat její reiatsu. Je někde poblíž... Jistá jsem si tím nebyla. Pomocí shunpa postupně zkoumám zahradu a pomalu se dostávám až k věžím, kde ji konečně spatřím. Neváhám a se zanpakutem v ruce se shunpem dostanu až k ní a zaútočím.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sun Oct 02, 2011 7:12 pm

Violet Stargurand

Po chvíli se u ní objeví ta shinigami.. Když zaútočí chytí její ruku, ale její zanpakuto se dostalo až k rameni na kterém ji škrablo.. Vědla jsem to že si pro mě přídeš ty bláhová shinigami. Vytasí meč a přitáhne blíž při čemž její ruku se zanpakuto dá dozadu za její záda. Hrotem meče mířící ´do břicha se jí pokusí probodnout.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Oct 03, 2011 10:01 pm

Chizu

Zaútočit na ni byla zřejmě ta největší chyba, kterou jsem mohla v tuto chvíli udělat. Jediným pohybem mi zkroutí ruku za záda. A než stačím cokoliv udělat, její meč mi projede břichem. Okolím se rozezvučí můj bolestivý výkřik. Podlomí se mi kolena, meč v mém břiše a ruka, kterou mě drží, mi však brání v tom, abych padla na zem. Mé shihakusho se v okolí rány zbarví do ruda. Zdá se, že jsem skončila.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Oct 06, 2011 8:21 pm

Violet Stargurand

S úsměvem z ní vytrhne meč otře krev zandá a vejde do věže Las Noches se slovy.. Nezemři! Hned se za ní dveře prudce zabouchnou... Ten druhej tam bude oríšek vý jak bojuju a vypadal silně a za tu dobu si musel vytvořit strategii..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Oct 10, 2011 9:01 pm

Satoshi
Tak to by bylo. pomyslel jsem si a... začal jsem se zvedat. Při tom jsem začal monstrózně zvyšovat reiatsu, že snad šlo cítit i v Labyrintu (hehe xD). Omluv mě. poznamenal jsem na adresu mini-hollowa a hyper-ultra-super-speed sonidem jsem se dostal pod padající Chizu a zachytil jsem ji v pádu a seskočil jsem rychle dolů zpět na písek. Posloužila jsi svému účelu dobře, tohle si vem na zranění. řekl jsem, když jsem ji položil a podal jsem ji EPIC pilulku. Ihned poté jsem skočil zpět k věži, které jsem rozkopl dveře. Tak mě tady máš. promluvil jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Oct 11, 2011 6:55 pm

Violet Stargurand

Ucítila obrovské reiatsu a smířila se se svojí smrtí..... Jakmile Kapitán rozrazí dveře objeví se u něj a zaútočí mu na hrdlo.. Proč ?.. Proč musím zrovna já dostat někoho tak silného.. proč ... musím zemřít zrovna tady...... Zabí mě a já budu pomstěna !!!
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Oct 11, 2011 9:13 pm

Satoshi
Zvednu prst na zastavení útoku mečem. Nikdo o smrti nemluvil. Nejsem barbar, abych usmrcoval. pronesl jsem a uchopil jsem meč do ruky a odhodil hollowku směrem ke zdi. Pro takové speciální případy, jako jsi ty, mám připraveno něco jiného. řekl jsem jen tak mimoděk
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 12, 2011 2:18 pm

Violet Stargurand

Věděla jsem že je silnej, ale aby můj útok zastavil jen prstem. Poté ji hodí do zdi ona vyplivne trochu krve a klekne si a opírá se o zanpakuto... A co to je to něco jiného mezi tím začne formovat za zády cero.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Oct 12, 2011 4:31 pm

Satoshi
Ďábelsky jsem se usmál na otázku Nebudeme přece kazit zábavu, ne? vyřkl jsem řečnickou otázku Kdyby jsi věděla, co tě čeká, nebylo by to překvapení. řekl jsem a použil jsem sonido, které vypadalo, jako bych zmizel. Ovšem nechtěl jsem ještě zaútočit a tak jsem zmizel na strop.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Oct 17, 2011 7:10 pm

Violet Stargurand

Zmátořila se a mezi tím k ní Kapitán promlouval... Zábavu ?...Zabí mě !! Poté po nom vystřelí již připraveným cerem a poté vystartuje přímo proti němu s mečem namířeným před sebou. Umřu... proč .. jakto... nemám šanci... je tak silný...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Oct 17, 2011 9:37 pm

Satoshi
Jak triviální taktika... pomyslel jsem si a uskočil jsem ceru jen, abych zablokoval útok mečem, pak jsem položil ruku na hranu a začal jsem zvyšovat reiatsu a namířil jsem jej do meče, což způsobilo naše rozpojení. Jen pokračuj. Bude zajímavé sledovat kam až dokážeš posunout své hranice. opět jsem zaprovokoval.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Oct 19, 2011 3:30 pm

Chizu

Hollow dívka ze mne vytrhne svůj meč a tím mi ještě zvětší mou ránu. Vyjde ze mě tiché bolestivé zaúpění a začnu padat k zemi. Než se však stihnu dotknout země, něco mě zachytí. Tedy někdo. Pohlédnu na kapitána. Svému účelu? Nakonec se přeci jen ocitnu v písku. Teď už si můžu být stoprocentně jistá tím, že ho mám úplně všude. Do pravé ruky zachytím pilulku a prohlédnu si ji. Netvářila se na mě příliš hezky. Strčím si ji do pusy a ruku si přiložím k ráně na břiše. Rozhlédnu se kolem sebe. Díky tomu, že ležím, nevidím úplně všude. Kapitána ani hollow dívku nikde nespatřím. Zůstala jsem tu sama. Pohlédnu směrem k nebi a přivřu oči. Potřebuji si na chvíli odpočinout, cítím se unaveně.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Oct 19, 2011 6:31 pm

Violet Stargurand

Narovnala se a pohlédla na zem..Svůj stisk v meči se trochu uvolnil.Umřít... ted a tady..... Poté uchopí meč tak pevně jako nikdy před tím zdvyhne ho nad sebe a s úsměvem si ho zabodne do těla.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Oct 20, 2011 4:29 pm

Satoshi
Sepukku? Jak barbarské. řekl jsem a přiskočil k padající hollow dívce a zapíchl do ní injekci. Sice preferuji živé experimenty, ale i DNH (DNA hollowů xD) bude muset stačit. pomyslel jsem si, vytrhl injekci a nechal bezvládné tělo padnout. Z nějakého důvodu pak se ale začala věž hroutit. No... překvapilo by mě, kdyby náš souboj nic neprovedl se statikou. analyzoval jsem situaci a ihned jsem si uvědomil, že budu muset rychle vypadnout a tak jsem vyskočil dírou, která asi dříve byla okno až před ležící shinigami. Hotovo. pouze jsem konstatoval Ty jsi v doufám v pořádku, ta pilulka by měla za chvíli plně začít působit. informoval jsem a trochu jsem zapomněl sledovat, že věž začala padat a to přímo na nás.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down