Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

+9
Mishkenzie
Firel
Solas
Myamoto Usagi
Dawn de Diablo
Lus
Bulic
Satoshi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 2 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Bulic Sun Sep 04, 2011 8:03 pm

Violet Stargurand

Když jí ukáže na shinigami ohlédne se a tam nic... Ten malej ... ale nesmím ho nechat utéci pryč. Sonidem se objevím hned za Kioshim. Ale nenajdu tam jen Kioshiho, ale i shinigami... Jak se jmenuješ ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Sep 04, 2011 11:15 pm

Satoshi
Někdy... jenom jsem odpověděl na otázku, pak se shinigami chtěla jít projít a rozhodl jsem se nechystal ji nechat samotnou, ale rozhodl jsem se ji chvíli ponechat a až poté ji nenápadně následovat, což se ukázalo býti velmi správné, protože konečně se naši pronásledovatelé objevili, tak jsem se skryl za kvetoucí "sakuru" a pozoroval, co se bude dít. Viděl jsem mini hollowa a hollow dívku, která vypadala jako velmi dobrý pokusný materiál.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 05, 2011 12:36 pm

Kioshi

Spokojeně si kráčel. Když v jeden moment najednou letí vzduchem. Dopadne na zem a ta hůl kousek od něj. Posadil se. V tom jendom očku s emu začala ronit slza, protože ho to bolelo. Jenže pak se ohlédl na to, co ho vykoplo. Jenže než se stihl ohlédnout, uslyšel nějaké slovo. Pohlédl na toho, co to řekl. Byla to nějaká dívka. Začal se třást, protože se bál. Někoho podobného nikdy neviděl. Viděl pouze nějaké hollow, co se trochu lidem podobali, ale nikdy neviděl shinigamiho. Najednou se tam dostala i Violet. Tu ihned zajímalo jméno. Jenže on tam stále díval na tu dívku a čekal, co udělá.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Sep 05, 2011 3:59 pm

Chizu

Na první pohled mi to tak nepřišlo, ale ta mrňavá potvůrka, co tady leží, je hollow. Roztomilý hollow. A vypadá dost vystrašeně. Už ho chci uklidnit, že mu nic neudělám, když tu nás někdo vyruší. Přímo vedle mě teď stojí dvoumetrový hollow. Docela mě to vyděsí. Ve skutečnosti však ta hollow dívka tolik neměří. Pouze mi to tak připadá, když dřepím u země. T-tohle je trochu nezdvořilé jen tak přijít a ptát se někoho, jak se jmenuje. Pronesu třesoucím se hlasem a postavím se. Vážně tolik neměří. To mě trochu uklidní. Poodstoupím kousek dál, abych nebyla příliš blízko té hollow dívky, kdy chtěla náhodou zaútočit. A to, že zaútočí, je velmi pravděpodobné. Hollow nemají shinigami příliš v oblibě a navíc jsme na jejich půdě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Sep 05, 2011 4:06 pm

Violet Stargurand

Pohlédne na tu dívku tázavím a zmateným pohledem Nezdvořilé ?? .. Nezdvořile je to že ty jsi na půdě paláce Las Nochces a nemáš tu co dělat. Vytací meč a hledí na shinigamiho.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 05, 2011 4:23 pm

Kioshi

Pohlédl na tu Shinigami a pak se podíval na Violet. Sledoval ten rozhovor. Uviděl dobrou příležitost se vypařit. Přiblížil se kouske k té shinigami a pomalýma a nenápadnýma krůčkama se snažil vypařit. Nevěděl, jak se má chovat v této situaci. Nechtěl bojovat, on se vždy bojům vyhýbal. Hlavně neznal tu shinigami, ale nevypadala tak zlá, jak je ostatní hollow popisovali. Prej sou velcí, strašní a zlý a když se podíval na tudle, nic tomu nenasvětčovalo. Jenže měl stále hůl na zemi, nevšiml si ji a zakopl o ni, přímo na boty té shinigami.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Sep 05, 2011 4:47 pm

Chizu

Ale já za to nemůžu, že jsem tady! Vyvrhla mě tu nějaká neznámá síla! Vyhrknu ze sebe na svoji obranu. Hollow dívka však na nic nečeká a vytasí svůj meč. Jak se zdá, budu muset bojovat. Neochotně tasím svou zanpakuto. Původně jsem se chtěla řídit heslem, že nejlepší obrana je útok. To by mi však nesměl na mých nohách přistát malý hollow. Pohlédnu na něj. Běž pryč prcku, tady to bude nebezpečné. Pronesu k němu milým hlasem. Je to sice nepřítel, ale nezdálo se, že by byl nějak nebezpečný. Rukou ho popostrčím kousek dál, aby mi nepřekážel v boji. Poté pohlédnu na svoji soupeřku. A nemůžeš se prostě probodnout sama? Bylo by to rychlejší. Pokusím se ukončit tento souboj rychle. Nejspíše neúspěšně. Obvykle boje miluji. Tohle je však jiné. Tentokrát proti mě stojí nepřítel. Není tu žádný sensei z akademie nebo mí přátelé. Je to opravdový nepřítel.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Sep 05, 2011 4:53 pm

Violet Stargurand

Zívne... Sonidem se dostane ke Kioshimu popadne ho za límec vezmě jeho malou hůl a sonidem se zase dostává zpět k věži Las Noches... Kioshi jak si to jako představuješ tady běhat měl jsi štěstí tadle shinigami tě nechtěla zabít, ale né všichni sou takový.. Taky jeden z důvodů proč sem sní nebojovala.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon Sep 05, 2011 5:40 pm

Kioshi

Chvilku tam seděl a nevěděl nic. Pak ho popostrčila, aby se jim tu nepletl. Pak se u něj objevila Violet a Sonidem se dostali k Las Noches. On se na ni jen podíval. No jooo dořekne a pohlédne směrem pryč. Prostě chci jí odsud!! Tu je nuda!! Ani nevím, proč tu jsem, když nic neumím řekne a začne sebou škubat, protože chce dolů. Nerad byl takhle ve výšce, když ho někdo držel. Byl moc vysoko.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 05, 2011 7:01 pm

Satoshi
Vyšel jsem ze svého úkrytu, když to začínalo být zajímavé. Tak ty říkáš, že chceš jít odsud...? To máš pak velké štěstí, že jsi narazil právě na mě. Mohu ti tvé přání splnit. řekl jsem tomu malému, prohrábl si vlasy a přiblížil se blíž k oběma. Zatím jsem na hollow dívku nereagoval, ale věděl jsem, že pokusní králíci se hodí vždy.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Sep 05, 2011 7:51 pm

Chizu

Překvapeně pohlédnu na hollow dívku. Utíká z boje, který ještě ani nezačal? Pomocí shunpa se přesunu blíže k nim. Kam si... Kapitán, který se zčistajasna zjevil poblíž, mě však přeruší a tak poslušně držím jazyk za zuby, abych mu neskákala do řeči. Zanpakuto zasunu zpátky do pochvy. Mám tušení, že už ji nebudu potřebovat.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Sep 05, 2011 8:00 pm

Violet Starguard

Jakmile se objevila ta shinigami namířila ruku na ní a chytala se použít cero, ale pak se tam objevil další shinigami.. Vytřeští oči na slova shinigamiho, ale překvapivě netasí meč a ani neútočí u ní neobvyklé.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Sep 06, 2011 2:24 pm

Kioshi

Někdo vyšel z úkrytu a on se na něj jen podíval. Nechápal to. On sám znal jen HM a najednou se to zjeví shinigami a nabídne mu toto. Najednou se z smutného pohladu vyklubal zářiví pohled. Menší slina se mu vyskytla v koutku úst. Vážně? Ty bys mě dokázal dostat z HM? dodá tichým hlasem. Pak i pohlédne na tu dívku. Která se tam taky objevila. Pomocí svého menšího Sonida se objevil na zemi a oddychl si.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 06, 2011 5:06 pm

Satoshi
Mini-hollowova nálada provedla otočku o 178 stupňů, 34 minut a 29 sekund a pak se mě zeptal na to, co jsem už dávno prohlásil, takže jsem se rozhodl trochu se zabavit. Odpovím ti otázkou. Jak myslíš, že jsem se sem dostal já? Proč myslíš, že palác Las Noches je po takové době stále v ucházejícím stavu...?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Sep 06, 2011 10:04 pm

Chizu

Tiše sleduji rozhovor. Dostane tě odtud a pak zažiješ něco horšího, než je smrt. O pokusech kapitána Satoshiho sice mnoho nevím, ale mnoho se o něm šušká. Co je na tom pravdy netuším. Dále tiše poslouchám.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Sep 07, 2011 2:12 pm

Kioshi

Pohlédl na toho druhého shinigamiho. Vím, jak se sem dá dostat. Vím o tom nějaké věci. řekne a pak pohlédne za sebe, aby viděl celé Las Noches. Je to díky našemu pánovy řekne klidně. Sice ho nazýval pánem, ale měl ho i celkem rád. Jen se nikdy nedozvěděl, proč si vybral mezi přisluhovače zrovna jeho. Pohlédne na tu druhou shinigami. Pak na Violet. A tak se prostě vydal dopředu. Prošel okolo té shinigami a mířil dál za ně. Mohl by se sice odsud dostat, ale jen přeci by mu to tady chybělo. Pak se kousek za nima ohlédl. A vy hodláte nyní bojovat? řekne.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 07, 2011 6:02 pm

Satoshi
Tak pánovi... zopakoval jsem Někdo si přivlastňuje mé zásluhy, jak primitivní. pomyslel jsem si a pak zareagoval na další otázku Já nemám důvod bojovat, nebo mi ho chcete dát? zeptal jsem se s neměnícím se výrazem v obličeji.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Sep 07, 2011 7:21 pm

Violet Stargurand

Je unešena tím jak mluví ten shinigami o průchody mezi Hueco Mundo a SS nebo HW... Jestli je to co říká pravda tak kdo to ksakru je.... Poté se trochu vzpamatuje.. Jestli jste sem nepřišli bojovat tak co tu pohledáváte ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 07, 2011 9:43 pm

Satoshi
Hollow dívka byla poněkud zmatená, ale to nikdy popravdě neznemenalo, že bych změnil způsob vyjadřování Pokud je mi známo, pak vám oběma to tahle shinigami vysvětlila. ukázal jsem na svoji kolegyni Co se týče mě, přišel jsem se podívat na to, jak se daří Las Noches, vzít si pár věcí a pak začít pátrat po tom, co způsobilo iregulaci v prostorovém kontinuu, což způsobilo přesun shinigami sem. vysvětlil jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Sep 08, 2011 1:45 pm

Kioshi

Pohlédl na toho shinigamiho. Byl velice zvláštní. Vždyť přece shinigami mají toužit po krvy...vyvraždit všechny hollowy na světě. A on přijde a řekne toto. Ani ta dívka nevypadala, že chce bojovat. Začal něco mluvit ten shinigami. Zřejmě myslíte ty průchody. Jeden sem našel kousek odsud. Ale nijak jsem ho blíže nezkoumal. řekne. Pak se s vým menším Sonidem dostal k té shinigami a píchl ji do nohy svou ručkou. I ty si sem přišla zkoumat, co se tu děje? řekne a zvedne hlavu. Byl opravdu malinký, ale jeho jasné červené očko, mluvilo za vše.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Sep 08, 2011 6:38 pm

Chizu

Pomalu si tu začnu připadat jako páté kolo u vozu. Rozhodnu se tedy vydat na průzkum, který mi předtím překazil ten maličký hollow. Když se však otočím, něco mě píchne do nohy. Komár?! Chci se ohnat rukou, ale pak si všimnu toho malého hollowa u mé nohy. Já jsem sem nepřišla. Byla jsem tu nedobrovolně vyvržena.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 08, 2011 6:55 pm

(Pokud budete potřebovat GM a já nebudu reagovat, jelikož si to pořádně nepřečtu nebo tak, dejte mi vědět, případně to sem červeně napište někam, děkuji :-D)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 12, 2011 9:49 am

Satoshi
Takže říkáš, že jeden průchod je blízko zde. zopakoval jsem po mini-hollowovi To se mi hodí, takže pokud s tím nebudeš mít problém rád bych, kdyby jsi mě tam zavedl. domluvil jsem a otočil jsem se do pozice, kde jsem viděl oba hollowy A pokud vy již nemáte nic k dodání, pak bych si rád došel dovnitř pro určité věci, které budu potřebovat na tento průzkum. pronesl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Sep 14, 2011 2:58 pm

Kioshi

Pohlédl nahoru. Byl moc mooooc vysoká. Dal si hlavu na stranu. A proč prostě neodejdeš? Nebo když si tu, rozhodla ses toho využít. zeptá se ji. Pak se podíval na toho druhého vysokého shinigami. Třeba už tam ani není, byl jsem tam nedavno a mohlo se to zavřít. řekne. Když promluví, podrbal se na hlavě. Mno ..... zkusit to můžete řekne a podrbe se na hlavě.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Sep 14, 2011 4:45 pm

Violet Stargurand

Najednou jí se jakoby probudí a dostane se z uchvatu namíří na shinigamiho ruku.. V ruce se jí začne formovat fialové cero které pak vystřelí na ně.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next