Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

+9
Mishkenzie
Firel
Solas
Myamoto Usagi
Dawn de Diablo
Lus
Bulic
Satoshi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 10 z 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 10 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Firel Wed Mar 14, 2012 5:28 pm

Firel
hmm. Takže to celé budeme muset dát do hromady sami.
Řekl jsem když se mi po nějaké době povedlo dostat do počítače.
Chizu, pokus se prosimtě najít něco co vypadá, že by mohlo nějakým způsobem zhmotnit cokoliv, nebo zpracovávat cokoliv. Já se pokusím zjistit jestli tu není něco jako seznam použitelného vybavení. Začal jsem šátrat v počítači, hledajíc databázy vybavení a možných surovin. Nebyl jsem si jistý z čeho Satoshi věčinou zásobuje takovéto labolatoře.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Mar 15, 2012 8:15 pm

Chizu Nakayama

Očima začnu pátrat po místnosti po něčem, co by mohlo vyhovovat jeho popisu. Jenže všude, kam se podívám, spatřím různé nástroje a přístroje, které vypadají, že jsou úplně k ničemu. Natáhnu se tedy pro první věc, která se tváří, že by k něčemu i mohla být. A co třeba tohle? Přistoupím k Firelovi a natáhnu k němu ruku, ve které svírám skalpel.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 15, 2012 8:25 pm

Firel -> Bylo docela těžké se v tom všem orientovat, protože Satoshi měl všechno zakódované. Něco málo jsi z toho vyčíst dokázal, zhruba strukturu oné databáze, ale bohužel něco podrobnějšího vůbec.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Mar 16, 2012 11:14 pm

Firel
Oceňoval jsem snahu Chizu, která i přez to, že nevěděla co dělat se snažila.
Jo to by se mohlo hodit v případě že budeme chtít ve vzteku zapíchnout ten mozek ve flašce. Odvětím chizu s ironickým úsměvem.
Pravděpodobně jsem našel databázi všeho možného. jenže se v tom absolutně nevyznám.
Přelej jsem očima k mozku, pomalu jsem se přiblížil k nádobě a spustil.
Chceš mít nový tělo? Tak mi řekni jak tě napojím do tohohle počítače. Potom tě nějak připojím do databáze a pokud to ještě bude třeba pomůžu ti.
Bylo mi jasné že po tom co napojím mozek do satoshiho počítače se může stát cokoliv. Je to přeci stejné jako spustit umělou inteligenci... Až na to, že tahle inteligence nění uměla, ale léty znuděná.
Modlím se že tu nemá někde i zbraně hromadného ničení... To by potom mohl byt trošku problém.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Mar 17, 2012 2:22 pm

Hikaku
Hleděl na ty dva s přiblbíl výrazem."Co ne těch bombarďácích vidí?Je snad jejich sexuální orientace jiná než ta moje...?"Prohánělo se mu hlavou.To co zajímalo jeho byli ostatní dva předměty,které se zde nacházeli.Obvzláště maska.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Mar 18, 2012 4:14 pm

Chizu Nakayama

Tiše si povzdechnu a pohlédnu na skalpel. A já si myslela, že by se mohl vážně k něčemu hodit! Firel však na rozdíl ode mne něco našel, ale nezdálo se, že by věděl, jak to použít. Když dokončí svou řeč k mozku, přistoupím vedle něj a ruku se skalpelem namířím na mozek. Máme skalpel! Nechtěla jsem mu tím nijak vyhrožovat, ale třeba teď bude brát Firelova slova vážněji. A možná také ne.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 19, 2012 7:18 pm

Mozek

"To má bejt jako výhrůžka nebo co?!" obořil se na Chizu. "Heleďte, já fakt nevim. Ale už mě to takhle nebaví, takže udělej tohle: tady dole mám takovou destičku, pod ní je panel. Normálně to urvi, aby ses dostal k tomu panelu. Pak vem támhlety dva dráty a nacpi je tam. Netušim, jak to vypadá, takže budeš muset improvizovat. Jestli mě usmažíš, budu tě chodit strašit!" odhalil svůj nepříliš technicky náročný plán.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Mar 21, 2012 8:29 pm

Firel
Jestli tě usmažím bude o projekt míň, a já budu moct jít domů...
Podle popisu jsem se dostal do panelu. Vzal jediný dva dráty který tam trčeli a začal zjištovat jak je připojit k počítači.
Po nějaké době se mi to nakonec povedlo. Jenže na obrazovce se neoběvil žádný panel nebo něco takového, takže jsem neměl jak poznat zdali je mozek připojený nebo ne.
Nejsi náodou na databázi připojen bezdrátově? zeptal jsem se zatímco jsem prohlížel dráty které jsem nějak napojil k počítači.
Že by ses pokusil napojit do počítače a já ti jen schválil přístup.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 22, 2012 8:31 pm

Firel, Chizu -> Těsně před tím, než jsi vykonal, co jsi chtěl, se najednou ozval nějaký zvuk. Jakýsi přístroj zřejmě zachytil nějaké údaje, k jejichž zjišťování byl určen. Byla na něm obrazovka, která nyní ožila a začalo se na ní něco zobrazovat, spoustu dat, tabulky... Chizu stála hned vedle toho přístroje, takže ji to mohlo celkem vylekat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Mar 23, 2012 5:55 pm

Chizu Nakayama

Ale ne! Takhle jsem to vůbec nemyslela! Odvětím a začnu před sebou divně mávat rukama. Já ti nechtěla vyhrožovat. Jen jsem myslela, že by jsi takhle s námi mohl lépe spolupracovat. Zdůvodním a na tváři se mi objeví přiblblý úsměv. Nejspíš to nebyl nejlepší krok, který jsem udělala. Pro jistotu odložím skalpel zase zpátky na jeho místo. Najednou se ozve nějaký divný zvuk a na obrazovce vedle mě se začnou objevovat divné věci. Nebyla bych to já, kdyby mě to nevylekalo. Neječela jsem sice jako viktorka, jak mají některé ženy ve zvyku. Zato leknutím ustoupím pár kroků dozadu, přičemž vrazím do něčeho tvrdého, co následně spadne na zem a já tuto věc následují také. A jelikož je věc velmi tvrdá, náraz na ní byl také velmi tvrdý. Au. Vydám ze sebe tiše znamení, že jsem stále naživu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Mar 25, 2012 10:44 am

Firel
Tak co to tu máme, pokus o připojení nebo můj pokus o hledání v databázi něco našel.
Bylo samozřejmé že jsem přestal s pokusem o připojení mozku přez ty dráty o kterých mi říkal a zjišťoval jsem jestli se nenapojil bezdrátově. Takhle jsme ho alespon nemohli omylem usmažit.
Pokud by se ti povedlo připojení skus mi na obrazovce dát nějak vědět. V těhle přístrojích se někdo, kdo není z technické divize ztěží vyzná
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 26, 2012 9:35 pm

Firel -> Záhy jsi zjistil, že to nebylo ani jedno. Onen stroj, který se aktivoval, byl zřejmě stroj na monitorování aktivity spirituálních částic. A upozornil vás, že v té aktivitě nastala změna - vrátila se do normálu. Spirituální částice už podle dat nebyly excitované a chovaly se jako dřív, před tím, než začaly svět trhat ony podivné trhliny.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Mar 28, 2012 7:41 pm

Chizu Furukawa

Pomalu se zvednu zpátky na nohy a ihned začnu kontrolovat, zda jsem v pořádku a zda mi nechybí nějaká část těla. Když se zdá, že jsem úplně v pořádku, dám vše do původního stavu. Poté si sednu na židli a sleduji, co Firel vyvádí. Ráda bych se zeptala, zda něco našel a zda nám to nějak pomůže, ale nechci ho rušit. A tak jen sedím tiše na židli a točím se na ni dokola. Občas také popojedu kousek doprava či doleva.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Mar 28, 2012 8:40 pm

Satoshi
S Jitenem a zážitky z po cestě potkaných nových známých jsme se vrátili před palác Las Noches a před jeho velkou majestátnost a... díru... Tohle opravdu budu muset jednou opravit... pomyslel jsem si, každopádně hustota reiatsu v celém paláci stoupla aspoň o 200%, takže to mohlo některé jedince položit do kolen, otočil jsem se na Jitena Dveře, nebo díra?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 28, 2012 9:19 pm

Jiten

"Hmm, zdá se, že naši hosté využívají pohostinnosti paláce!" okomentoval hustotu reiatsu uvnitř. Potom se zarazil na Satoshiho otázkou. "Ehm... myslím, že upřednostním dveře," odpověděl potom a také tak udělal, když vstoupil dovnitř klasickým vchodem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 29, 2012 4:37 pm

Satoshi
Vskutku. Pouze jsem zareagoval a pak, když chtěl Jiten dveřmi, tak jsem jen pohodil rameny a zatvářil jsem se stylem well who cares I když jsou dveře mainstreamové, tak teda dobře... a vstoupil jsem za Jitenem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 29, 2012 8:02 pm

Jiten

"Bohužel vám nemůžu nabídnout občerstvení, půjdeme tedy oznámit vašim kolegův tu šťastnou novinku, že se mohou vrátit domů? Rád pro všechny vytvořím gargantu..." navrhl Jiten. Asi by už byl rád, kdyby všichni vypadli a přestali otravovat u něj doma.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 29, 2012 8:48 pm

Satoshi
Jiten trochu zavtipkoval o občerstvení Nemohu říct, že bych čekal něco jiného. pak Jiten navrhl vyhodit ostatní Neříkal jsem, že se příliš vrátit nechci...? řekl jsem polohlasně ale Jitena jsem následoval
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 29, 2012 9:52 pm

Jiten

"Já také mluvil o vyprovození vašich kolegů, ne vás," poklonil se mírně omluvně Jiten v chůzi a usmál se na Satoshiho. Možná trochu křečovitě, jelikož každý musel poznat, že se to jen snaží zamluvit a nejradši by byl, kdyby vypadli všichni. Ale kdo ví, jak na tom byl Satoshi v analyzování sociálních prvků... tak to třeba nepoznal! "Hmm... někoho máme blízko trůnního sálu a někoho kus odtud v nepoužívané části... rozdělíme se?" Satoshi mohl vycítit, že to místo v nepoužívané části, alespoň dle Jitena, byla jeho tajná laboratoř.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 29, 2012 10:00 pm

Satoshi
Ano, souhlasím, takže ty si vezmi ten trůní sál a já půjdu do té nepoužívané části. rozhodl jsem a vydal jsem se ke své laboratoři
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Mar 30, 2012 8:26 pm

Hikaku
Postával a obdivoval ty věci které jim Morice ukázal.Po chvíli si uvědomil že stojí nehybně jako jeden z exponátů.Modlil se za to aby se přesunuli jinam aby zde nezůstali navždy s těmi trenkami a zbitkem exponátů.Ale něco mu říkalo že brzy už odtud doopravdy zmiznou.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Mar 30, 2012 9:14 pm

Firel
Když se Satoshi přiblížil k Las Noches, reiatsu prudce vzrostlo. Nevím jestli to bylo mojí přizpůsobilitou nebo tím že se Satoshi potom zkrotil ale přestal jsem tuto anomálii vnímat a ál se snažil nějak rozluštit počítače.
Bezvadné. Vypadá to že nebude třeba vrtat se v tom příliž dlouho, majitel labolatoře se pravděpodobně vrací. To znamená že mu tě připomenu a pokud tě zase někam neodnese...
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 31, 2012 9:11 am

Satoshi
Dostal jsem se nakonec do skryté laboratoře, protože jsem tam cítil zdroj reiatsu, které tam nemělo co dělat, takže jsem vešel like a boss a pronesl. Mohl by mi laskavě někdo vysvětlit, co děláte v mojí laboratoři a tady?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Mar 31, 2012 12:47 pm

Firel
Čekal jsem že příde podobným způsobem...
Po epickém příchodu Satoshiho, který pravděpodobně Chizu zabil překvapením jsem jen chladnokrevně ukázal prstem na sklenici s mozkem.
Nemyslíš že nějaký jednoduchý robot by neměl být problém? tady mozek byl už znuděn knihovnou Las Noches...
Neočekával jsem že to bude jakkoliv jednoduché, minimálně nám vymaže vzpomínky na labolatoř. pokud je dřív nezapomenu sám od sebe...
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Apr 02, 2012 8:09 pm

Jiten

se tedy vydal do trůnního sálu. Většinou tam moc nechodil, spíše to uznával jako památku na minulou slávu, proto taky najal kastelána, aby se tam o to staral! Vypadalo to, že v přilehlé místnosti cenností je živo! Tedy... že tam někdo je. Jiten poznal Morice a dva shinigami. S jedním z nich už měl tu čest. A neměl na to dobré vzpomínky.
"Přátelé! Cesta zpět do Soul Society je volná!" roztáhl ruce a vykřikl, hned jak vstoupil, takže se ho mohli docela dobře leknout.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down