Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

+9
Mishkenzie
Firel
Solas
Myamoto Usagi
Dawn de Diablo
Lus
Bulic
Satoshi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 8 z 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 8 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 27, 2012 10:01 pm

Firel -> "Umřeli," ozval se stoicky dost protivný hlas. Bylo to nečekané a nevěděl jsi přesně, odkud ten hlas přišel, protože se v místnosti míhal ozvěnou a bylo těžké určit jeho počátek.

Satoshi -> Naštěstí se nestalo nic z toho, co jsi předpovídal, jako roztrhání půlky Hueca Munda. To si i Jiten celkem oddechl. V podstatě to, cos zjistil, pouze potvrdilo tvé domněnky. To, z čeho se trhliny skládaly, se nedalo pořádně určit, jelikož se to neustále měnilo. Byla to v podstatě oblast, kde spirituální částice postupně ztrácely svou integritu a začínaly nekontrolovatelně a nepředvídatelně oscilovat, nenašel jsi v tom vůbec žádný systém, i když alespoň jsi nasbíral pár dalších dat, na jejichž základě by se dala udělat nějaká statistika. Oblasti, kde se toto dělo, se pomalu ale jistě rozšiřovaly a tento jev zachvacoval stále větší části celého spirituálního světa. Pokud by se to vzalo procentuálně, ještě to nebylo tak zlé, ale Jiten měl pravdu v tom, že už to pomalu překračovalo hranici, kdy se to dalo zvrátit. Bylo by potřeba nějakým způsobem částice znova usměrnit. Na to bys určitě potřeboval nějaké náročnější zařízení, takže nezbývalo doufat, že Reimei v laboratoři mají něco pořádného.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jan 27, 2012 10:33 pm

Satoshi
Sledoval jsem analýzu a očekával výsledky. Nakonec se nestalo nic z nejčernějších scénářů, což mne naplnilo pocitem zadostiučinění z dobré tvorby z ničeho. Jak jsem předpokládal... všechno tady potvrdilo mé domněnky. Bohužel nebudu schopen jen pomocí tohoto trhlinu zavřít, budeme muset pokračovat... Snad v těch laboratořích budou nějaká data, nebo aspoň něco, co by nějak mohlo přiblížit tvorbu anti substance, která by ty trhliny dokázala zneutralizovat.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jan 28, 2012 10:55 am

Firel
To je mi líto. Odpoveděl jsem na ozvěnu a dál si pokračoval do středu místnosti.
Můžou za to ty trhliny, které se tu začali oběvovat? Jelikož byl hlas dosti protivný začal jsem očekávat i nějaké překvapení, schované za sloupy. To je tu tak málo věcí co se dají dělat? To nemají holow žádné končíky nebo zábavu? Proběhlo mi hlavou když jsem si prohlížel toto tak opuštěné místo.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 28, 2012 3:54 pm

Hikaku Kioshi
Bloudil sem a tam prostory tohoto paláce no stále nemohl narazit na nic zajímavého.Jeho směr byl vždy náhodný no upřímně doufal že za nejbližším rohem najde něco co ho zaujme.Jinak by se asi vrátil ven a začal by se potulovat po vnějšku tohoto paláce.Po případě by si šel někam potrénovat.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jan 29, 2012 8:51 pm

Hollow(Yasumaru a Mishkenzie)

(Psal jsem ti a tak to beru, že jsi jako odpověděl Mishkenzie)

Dobrá pojďte tedy za mnou. Pokyne vám rukou a zavede vás k nejbližší bráně, u které se zastaví. Takže...rád bych se představil...jmenuji se Morice a jsem kastelánem v paláci Las Noches. Zde začneme s prohlídkou. Pro začátek: Palác Las Noches je postaven v neokubistickém stylu. Je postavén z bílého mramoru, dovezeného až z lesa Menosů. Jeho historie se váže k jeho prvnímu majiteli - Králi Barraganovi, který jej nechal vystavět jako symbol své moci... Hollow vytáhne svazek klíčů a odemkne bránu, pak vás nažene dovnitř.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 30, 2012 9:06 pm

Firel -> "Ale né, oni se pozabíjeli povětšinou navzájem," odpověděl zase stejným tónem onen hlas. Už jsi byl o něco blíž středu a zdálo se ti, že hlas vychází právě odtamtud, od té... věci, co tam stála. Vypadala jako nějaký počítač, aspoň tak se ti zdála, i když hodně podivný počítač. "No a shinigami taky udělali svoje, žejo..."

Yasumaru

Na rozdíl od Mishkenzieho, který moc zájmu nejevil, šel Yasumaru celou dobu za oním hollow a pozorně ho poslouchal. Po pravdě zatím to bylo dost zajímavé! Nikdy ho nenapadlo, že se bude procházet stavbou, jako je Las Noches, jako by to byla kulturní památka. I když... svým způsobem asi byla! Historii měla dlouho a Yasumaru si byl jistý, že i fascinující.
"Máte tu bezbariérový přístup?" zeptal se na věc, která ho neznámo proč momentálně hrozně zajímala.

Jiten

přikývl, jako že rozumí.
"Dobrá, pokračujme tedy urychleně v cestě," řekl. Počkal, až si Satoshi složí svých pět švestek, vrátil se na původní trasu a dál ho vedl tunely.
(můžeš už pokračovat v tématu Budova uprostřed pouště)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Feb 01, 2012 5:27 pm

Firel
Jak se mohla veškerá populace vyhladit...Hádám že ty jakožto jeden z přeživších máš též svůj příběh.
Pokračoval jsem do středu až jsem byl témeř u oné věci.
Nechci ho slyšet, protože nevím jaké pocity jsou k němu vázány. Jenže nějaká divná síla mě vyrvala z průzkumné mise v našem světě a poslala mě sem. Byl bych nerad kdyby se to opakovalo, jenže nevím co s tím můžeme udělat.
Potom jsem si náhodou vzpoměl že jsem venku zahlédl kapitána 12. divize.
Ty asi nevíš co tady Satoshi-sama dělal že?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 01, 2012 6:51 pm

Hlas

"Tak to seš moc hodnej, že tě můj příběh nezajímá, tak to má být," zaskřehotal hlas, "je to celkem příjemná změna. No, Satoshi... kdo ví, myslím, že hrabal v těch svých krámech a něco si odnesl a šli s Jitenem na nějakou strašně důležitou misi, ale co je mi po tom... Já nevím, která bije, občas mě to rozčiluje, ale tak to už bývá, když jsi stovky let starý mozek ve sklenici." Teď už sis byl jistý, že ten hlas vychází z podivné věci, které ses blížil... jen z druhé strany, než jsi stál.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 01, 2012 6:58 pm

Hollow

Ehm...no...v době kdy byl palác budován a později přebudováván se na to nemyslelo. Vzhledem k tomu, že oba majitelé nebrali nic než to nejlepší, tak nebyla možnost, že by sem někdo, kdo by ho potřeboval, přišel. Pak vám ukáže. Nyní se nacházíme v tzv. Velké Chodbě. Tato hostorická základní část Las Noches spojuje všechny důležité části. Na zdech můžete vidět portréty všech významných osobností pojících se k historii tohoto paláce. ukáže na portréty hollow jako Barragan, Ulquiorra a další.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Feb 02, 2012 6:38 pm

Firel
A to tě tu všichni prostě nechali ležet? nebo se můžeš nějak divně pohybovat?
Se zaujetím jsem si začal prohlížet sklenici s mluvícím mozkem.
Takže Satoshi se o ty trhliny očividně šel ostarat...
Jak se ted zabavit s prastarým mozkem?!
Zákeřně jsem se pousmál koutkem úst a pokračoval.
Co může vůbec existence jako ty dělat aby se zabavila? A jsi vůbec ještě bojeschopný? Spustil jsem vodopád otázek které mohli sice znít nezdvořile, ale stejně jako já, i mozek se tu musel pravděpodobně hodně nudit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Feb 03, 2012 5:19 pm

Hikaku Kioshi
Pokládání otazek nechan na Yasumarovi,než se dostaly pťes první bránu pťipadal mu víklad nudný.Když se ale dostaly na onou chodbu začal obdivovat veškeré mylby které zde viděl.Zsatvil se u jednoho z obrazu na němž byl vyobrazen Baraggan chvíli si jej prohlížel.Pak otočil hlavu k Moricovy a slušně se zeptal."Mohu se zeptat kdo ty obrazy maloval?"Pak přešel k obrazu na protější stěně.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 07, 2012 7:55 pm

Yasumaru

Ta odpověď ho moc neuspokojila, proto se zase zeptal:
"Ale co třeba nějací turisti?!" Potom přišli do zajímavé chodby plné obrazů. Bylo opravdu fascinující prohlížet si obličeje nejspíš dávno zesnulých hollow. Zaujalo ho, že jsou v podstatě všichni v lidské formě.
"Jaktože vypadají tolik jako lidé?" zeptal se. Potom přišel se svou otázkou i Hikaku a Yasumara to po pravdě taky zajímalo, takže čekal napjatě na odpověď. Tahle prohlídka, ať už skončí jakkoli, byla zatím dost přínosná!

Mozek

"No, pohybovat se samozřejmě nemůžu, vidíš tady snad někde nějaký super technologický robotický podstavec, který by mě nosil??" zavřískl mozeček. "Taky by ho už Satoshi mohl vynalézt," mručel si pro sebe. "Pravda, přežít takhle můžu, ale je to dost nuda!!" zase zaječel. "Což asi odpovídá na tvou další otázku, co. No, většinou hraju Solitare. Bojeschopnej? No, to těžko říct, nikdy jsem nad tím nepřemejšlel, jelikož, víš jak... jsem mozek ve sklenici!" Vypadalo to, že je to pěkně nerudný mozek ve sklenici, který se vyžívá v komandování a nadávání, ale asi se tomu člověk nemohl divit, pokud se chudák nemohl moc zabavit. "Jo a někdy si čtu taky, ale už mám všechno asi tak stokrát přečtený, takže to není moc ono," dodal, jako by se snad za takovou oduševnělou činnost styděl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Feb 08, 2012 7:56 pm

Firel
jeden nikdy neví co může od nádoby s mluvícím mozkem očekávat. Pokud se nemůže pohybovat jak tedy můžeš hrát solitare nebo číst knížky? Je to ale jen takový detail.
Prohledával jsem se za účelem najít u sebe nějakou svojí knihu, jenže jsem žádnou nenašel.
Jaká škoda mohlo by to pro něj být přínosné.
Iluze.Napadlo mě nahlas když jsem si uvědomil že je to pravděpodobně plně vyvynutý mozek!
Měl by být schopný pracovat psychycky s kýmkoliv...Udivuje mě že ho to nenapadlo
Jakožto starý a plně vyvinutý mozek by jsi mohl být schopný zmást kde koho aby věřil v kdoví co. Mohlo by být vskutku zajímavé zjišťovat co takový mozek může dokázat. byl zázrak že na něm satoshi neexperimentoval.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 08, 2012 9:02 pm

Morice

Nejdřív se koukne na Hikakua. Ehm...to se přesně neví pane...vše co víme, že to byl záhadný a nadaný umělec s iniciály G.J. Usměje se přívětivě a otočí zpět k Yasumaruovi. Jistě pochopíte, že zde mnoho turistů nemáme...to víte...vždy když se někdo objeví, má víc energie než je třeba k vyjití schodů. Vrátím se k tomu později, až vám něco ukážu. Pokýve hlavou. Ano, ano...proč vypadají tolik jako lidé...je to otázka, kterou si pokládáme již dlouho, ale z toho co víme šlo o nějaký zázrak, něco co s nimi udělal předchozí majitel. No...můžeme pokračovat do trůnního sálu? Pootočí hlavu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 09, 2012 7:24 pm

Mozek

"Zamysli se, jsem zapojený na databázi, ne?" Kdyby mohl zakroutit hlavou, udělal by to. Když ses zmínil o iluzích, tak se trochu zachechtal, samozřejmě elektronicky, jeho hlas byl počítačem generovaný. "Heh, no přesně tak, mohl bych ti tady nakrásně nalhat, že tě zkopal jednorožec do kuličky, haha! Ne ale beze srandy, jednorožci existujou." Tu poslední větu řekl trochu jakoby s bázní.

Yasumaru

"Hmm, hmm," přikyvoval, mnul si bradu a dál zaujatě obdivoval obrazy. Las Noches bylo opředeno tolika tajemstvími! "Ach ano, jistě!" reagoval na kastelánovu otázku. "Víte, to by mě zajímalo... vy jste součástí nějaké památkářské organizace tady v Huecu Mundu?" položil další všetečnou otázku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Feb 10, 2012 7:31 pm

Hikaku
Pochyboval o tom že v Hueco Mundo existuje něco jako památkářská organizace.No jeho kolegovi to neřekl.Momentálně byl uchvácen těmi obrazy a když pokračovali k trůnnímu sálu mlčky je obdivoval.Měl velice rád umění no málokdo to o něm věděl,vlastně to nevěděl nikdo ale to ho nějak moc netrápilo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 10, 2012 7:58 pm

Morice

Ehm...já jsem jen správce...nejdřív jsem to tu hlídal pro Satoshiho-san...ach ano...následně pro pana Jitena. Nyní už ani nevím komu z nich tuto pevnost hlídám, ale asi jí hládím ku památce těch, co v ní kdysi žili. Celou dobu co mluví vypadá zamyšleně, ale jakmile domluví, objeví se mu v oku jiskra. No...pokračujme do trůnního sálu! Pokyne vám.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Feb 12, 2012 12:00 am

Firel
No možná nějací holow by mohli mít podobu jednorožců. Pokoušel jsem se nevyvracet mozku jeho teorie o jednorožcích.
Mohl bych satoshiho nějak přesvěčit aby vytvořil bojeschopnou mechanickou jednotku, do které by tě uložil. Posdail jsem se kousek o láhve s mozkem a pokračoval.
Co jsi vlastně býval, než jsi se změnil v toto?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Feb 12, 2012 2:27 pm

Hikaku
"Dobrá..."Odvětil jejich průvodci a pomalu ykročil k trůnnímu sálu.Cestou obdivoval ostatní obrazy.Myslel si že V hueco Mundo je vše jenom otřesné jako samotní Hollow kteří v něm přebývali ale i přes to že to tak není ho toto místo uchvátilo.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 14, 2012 9:29 pm

Yasumaru

byl zklamaný. Památkáři v Huecu Mundu, to by bylo přece něco! Ale očividně nebylo. Škoda... Následoval tedy jejich průvodce do trůnního sálu, do kterého se onen velice těšil. Že by tam na ně čekala zabíjecí past?
Obrazy si prohlédl, ale dál už ho moc nezajímaly. Samozřejmě, jejich hodnota byla nedozírná, to chápal, ale moc velký umělec to nebyl, jeho smysl pro estetiku se zkrátka nijak zvlášť nevyvinul.

Firel -> "Já to do něj hustím už stovky let a jediné, co jsem z něho zatím vymlátil, je tohle..." zavrčel mozek. "A když říkám vymlátil, tak myslím... no, rozhodně ne vymlátil, chápeš? Furt jen chce, abych mu vykládal všechno, co jsem si přečetl, a dává mi další kraviny na čtení, že o tom mám přemýšlet..." Kdyby mozek mohl, asi by se tvářil nějak takhle: -.-" Ale nemohl, byl to mozek. Bez očí, chudák malý. "Jo... býval jsem silnej a bojovnej! Nejsilnější ze všech Arrancarů, jasný? I když ti idioti to nechápali, ale já bych jim ukázal... A teď se na mě koukni. To je potupné..." Mozek se zřejmě přivedl do deprese ze vzpomínek na svou hvězdnou minulost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 14, 2012 10:12 pm

Yasumaru + Hikaku---> Došli jste pomalými kroky až do trůnního sálu, který byl dosti poškozen.

Morice

Právě se nacházíme v hostorickém centru Las Noches. První majitel zde nechal zbudovat lamenný trůn na vyvýčené plošině a pozor - původní trůnní sál byl bez střechy! Král Barragan tvrdil, že celé Hueco Mundo je jeho panství a obloha je jeho střechou. Nicméně...po změně majitelů nechal druhý majitel tuto síń kompletně přestavět...zachoval se pouze trůn v původním provedení. Odmlčí se. Můžete si však všimnout mnoha opotřebení v tomto paláci...byla způsobena poslední velkou bitvou při níž Las Noches přišlo i o druhého majitele. Následující majitel - Kapitán Satoshi se však o toto sídlo nestará a nechá jej chátrat...o renovaci nemůže být řeč... Posadí se na trůn a spojí konečky prstů. Nicméně v poslední době probíhá rozsáhlá tahanice o vlastnická práva na tuto pevnost. Pan Jiten tvrdí že je potomkem rasy hollow, Kapitán Satoshi tvrdí, že tu byl dříve...no nicméně...chcete navštívit něco dalšího nebo pokračujeme v okruhu...ach ano...nějaké dotazy? Usměje se na vás.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Feb 16, 2012 8:22 pm

Firel
A jsi si jistý že tu po sobě satoshi nenehcal něco jako výrobní linku, nějaká schopná udělátka nebo cokoliv jinéo co by se dalo ovládat? Proboha vždyt si mozek! Sice to mohlo pro chudáka vyznít jako urážka, ale snažil jsem se mu pouze zvednout sebevědomí.
Jsi připojen na počítač, a databázi. Takže si vlastně v klidu můžeš brouzdat místním kyberprostorem bez omezení, a pokud by se nějaká omezení našla, pro někoho jako ty by to nemusel být poblém. No a pokud to bude problém, očividně máš mraky času.
Nerad bych tady satoshimu rozpoutal vzpouru, ale slíbit někomu kybernetické tělo a pak ho tu nechat ležet s knihovnou není vůbec uspokojivé.
Pokud tady má někde Satoshi laboratoř, určitě v ní bude mít nějaké počítače přez které by ses tam mohl vrtat. A kdyby si se stal žiivotem Las noches nebylo by ot vůbec špatné.
Usmál jsem se na mozek s nejistotou jestli mě vůbec vidí a čekal na jeho reakci.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Feb 19, 2012 4:41 pm

Hikaku
"Jenom jeden dotaz.To si na trůn může sednout jen ak někdo?"Řekne.Bylo mu zvláštní že običejný služebný sedí právě na trůně.Třeba je to normální,každopádně ho chtěl jenom trochu poškádlit,nic ve zlém.Byl zvědavý jaké další památky v Las Noches uvidí.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 20, 2012 8:19 pm

Firel -> Mozek jen mručel. "Nemyslíš, že kdybych s tím mohl něco dělat, už bych to dávno udělal? Ale... ty bys moch!" Překvapilo tě, jak najednou skoro zařval, když ho napadl geniální plán na obnovu svého těla.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Feb 20, 2012 8:34 pm

Firel
Na tváři se mi oběvil zlověstný výraz šílenctví. Nevím jestli to bylo tím že jsem pomohl mozku uvědomit si že může mít znovu tělo, nebo tím že jsem ted pravděpodobně jediná náaděje na následujících pár let.
Poslouchám.
Bylo mi jedno jestli nemá Satoshi nějaké plány, kdyby pro něj byli důležité nenechal by je tu ležet v nádobě, napojené na počítač.
Takže kde je tady ona zázračná výrobní linka terminátorů?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

- Similar topics