Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Las Noches

+9
Mishkenzie
Firel
Solas
Myamoto Usagi
Dawn de Diablo
Lus
Bulic
Satoshi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 7 z 14 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Next

Goto down

Las Noches - Stránka 7 Empty Re: Las Noches

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 14, 2012 10:54 am

Hikaku Kioshi
Postával vedle Firela který už dávno začal vyjednávat nebo se spíše domlouvat.Stál tiše beze slov.Když nám řekl o tom ať se zeptáme našeho nedávno získaného přítele jenom se za nim pootočil a dále poslouchal.Když se zanedlouho ozvala jakási rána jenom se usmál a pronesl."Dnes asi nejsme jediní kdo vám to tu demoluje" řekl to celkem bezstarostně.Koukal na Jitena a čekal jestli je pozve dál anebo tady budou celou dobu jen tak stát.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jan 15, 2012 8:31 am

Satoshi
Po výbuchu ještě z díry vystřelilo mé mohutné reiatsu (takové to Ulquiorra style před soubojem s Ichim =D), protože jsem trochu pozapomněl na to, ho umírnit. A sakra... to, že jsem se musel bránit asi způsobilo, že jsem se nesoustředil na potlačení reiatsu. No co už... pomyslel jsem si Asi bych měl Jitenovi vynahradit to, co jsem dneska našemu sídlu udělal... usoudil jsem a vykoukl jsem z "okna" Tak jsem trochu upravil fasádu, příště si vezmu reishi redoer abych to tady dal do pořádku, včetně té zničené věže. řekl jsem Jitenovi a nějak jsem ignoroval ostatní, ale cítit byli už dlouho, takže jsem to příliš neřešil.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 16, 2012 9:02 pm

Jiten

stál jako přikovaný, ty události mu vyrobily nový účes, na který nebyl hrdý. Ale brzy se vzpamatoval, vlasy si uhladil, a zase byl své obvyklé cool já.
"Dobrá, můžeme tedy vyrazit. Půjdete s námi? Pokud nechcete, buďte vítáni v Las Noches, mí podřízení vám budou k dispozici..." pohlédl na nově příchozí shinigami.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 17, 2012 11:42 am

HMS Titanic

Hmm Yuuto...myslím, že jsem vykonal co byl třeba...teď bych již mohl plavat... Prohodí unaveně parník. Potřebuji si trochu odpočinout... Odfoukne trochu písku z komínů...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Jan 17, 2012 9:12 pm

Yuuto

Konečně také vystoupil z lodi. Nebyl nadšený, že opět vidí toto místo. Připadalo mu to tady jako v zámku pro spící princezny. Jistěže... Prohodil pokojně a další pečetí uvolnil přivolávací techniku. Nyní se mohl rozhlédnout pořádně, aby viděl nedaleko stojícího Jitena, který právě vítal shinigami.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 17, 2012 9:14 pm

Parník odplul pár kilometrů od Las Noches. Pak se jako kosatka vymrštil do vzduchu a zmizel v písku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 17, 2012 9:53 pm

Jiten

konečně vzal na vědomí i hollowa, o kterém samozřejmě celou dobu věděl, jen ho tak trochu ignoroval.
"Ah, zdravím tě, Yuuto..." pronesl a na svém hlase nedal vůbec znát, pokud byl toto jeho nepřítel. Možná nebyl... "Co tě sem přivádí? Budu velice rád, když se ke mně a Satoshimu-sama přidáš, musíme napravit, co jiní pokazili a schopní lidé jsou vítáni..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 17, 2012 10:43 pm

Satoshi
Po proslovu k Jitenovi jsem se navrátil pro přístroj a pak nově vytvořeným oknem proskočil na zem. Okamžitě jsem se otočil a pozvedl hlavu Funkčně je to sice dobrá věc, ale esteticky to moc dobře nepůsobí... budu muset pak i vyztužit zdi... ty stovky let se přece jenom někde projevit musely... uvažoval jsem, když Jiten nabíral nového druha do výpravy Další inteligentní hollow? Snad taky nějak pomůže, další přítěž si dovolit vážně nemůžeme... přemýšlel jsem a analyzoval jsem nového hollowa
(ovšem bohužel ne stylem: Vegeta, what does the scouter say about his power level?!
Vegeta: It's... OVER 9000!!!!!!!!)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 19, 2012 7:15 pm

Jiten

Když nedostal od nikoho žádnou odpověď, pokrčil rameny.
"Dobrá, využívejte tedy pohostinnosti mého paláce, přátelé. A my můžeme vyrazit, Satoshi-sama! Pokud dovolíte, zavedu vás k začátku podzemní chodby, kudy se dostaneme tam, kam potřebujeme, nejrychleji," mírně se uklonil a pokynul Satoshimu, aby ho následoval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jan 19, 2012 7:46 pm

Satoshi
Neměl jsem zájem na tom, aby šla příliš velká skupina, takže jsem Jitenovu přímočarost velmi oceňoval. Dobrá tedy, veď mne. pouze jsem pronesl a vydal se za ním.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 19, 2012 11:01 pm

Jiten

vedl Satoshiho někam kus dál do pouště, kde byla zdálky vidět nějaká jeskyňka.
"A co si to s sebou nesete, jestli můžu být tak smělý?" ptal se během chůze.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jan 20, 2012 7:47 am

Satoshi
Jiten se při běhu zeptal na ten přístroj, díky němuž je teď v Las Noches o jedno okno navíc Něco, čemu odborně říkám SFPX02, pro laiky něco, co by mělo ukázat složení trhliny a případně po menších úpravách by to mohlo zkusit i s trhlinou něco udělat... odpověděl jsem ale ihned jsem dodal Ale jistě říct nic nemohu, protože je to spíš zkušební prototyp.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jan 20, 2012 5:14 pm

Firel
Byl jsem překvapen novou dírou v okně, ale ne tolik jako když z ní vyskočil kapitán 12. divize.
Rád vidim že s těmi trhlinami už někdo něco dělá.
Když mi bylo nabídnuto abych se v paláci zdržel, bylo mi jasné že se trošku porozhlédnu.
Byl jsem méně zklamán když jsem se nestihl zeptat satoshiho-sama jestli nepotřebuje pomoct, ale když nás ani nepozdravil usoudil jsem že je zabraný do ssvé práce.
Hodně štěstí. Popřál jsem Jitenovi a Sathoshimu v duchu a vidal se prouzkoumávat palác absolutně náhodným směrem.
Co takhle se tu trochu ztratit než se vrátíme do Soul Society?
Poptal jsem se ostatních nepřímo na průzkum Las Noches jelikož mi bylo jasné že po chvíli průzkumu budumít problém s orientací.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 20, 2012 5:39 pm

Yasumaru

se se cítil docela trapně. Nebylo to tak dávno, kdy bojoval s Jitenem na život a na smrt a viděl ho zemřít, a on si tady teď jen tak projde a ani neřekne ahoj. No, pravda byla, že Yasumaru ten souboj nevyprovokoval, možná mu odpustil? A nebo to bylo nějaké jeho dvojče, vzhledem k tomu, že by MĚL BÝT MRTVÝ?! Ale oklepal se a rozhodl se, že když už je tady, může mu aspoň trochu zničit palác, načmárat po zdech sprosté grafiti a podobně, jako pomstu za tuto ignoraci! Takže když Firel navrhl zkoumání, hned se k němu postavil a bylo na něm znát, že je připraven jít kamkoli.

Jiten

"Hmm, doufám jen v to nejlepší!" ujistil Satoshiho. To už byli u jeskyňky. Jiten vešel dovnitř. Vypadalo to, že vede do sítě tunelů, které táhly hluboko do niktra Hueca Munda. Zrychlil svůj běh místy na sonido a vedl Satoshiho tunely, kde by se nejspíš někdo, kdo to tam nezná, mohl navždy stratit. Nechtěl potkat společnost, která byla přítomna na povrchu, jen by je to zdržovalo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jan 20, 2012 9:04 pm

Satoshi
Na sonido jsem vždy zareagoval svým vlastním a zatím jsem se pouze nechal vést, bylo zbytečné jakkoliv cokoliv řešit, oba jsme si byli jistí a byli si vědomi, že při této výpravě nebudou rozhodovat slova... ale činy.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jan 21, 2012 5:47 pm

Hikaku Kioshi
Naskytla se mu možnost porozhlédnout se po paláci Las Noches.Toho že z něj před chvíli vyskočil kapitán dvanácté divize si moc nevšímal.Doufal v to že zde je ještě hodně Shinigami.Když tedy Jiten s kapitánem dvanácté zmizeli tak zmizel i on někde v prostorách onoho paláce.Stejně jako Firel šel náhodným směrem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jan 24, 2012 7:47 pm

Jiten

Jak si tak svištěl podzemím, na chvíli zvolnil tempo.
"Satoshi-sama, než dorazíme do laboratoře oněch odcizených shinigami, chcete si udělat zastávku u relativně nově vzniklé trhliny? Postupně zasahuje dál a dál do nitra Hueca Munda a v jednom místě protíná tyto tunely, pokud si to přejete, můžeme se vydat onou chodbou," navrhl něco, co si zřejmě právě uvědomil.

Yasumaru

se vydal s tím, kdo mu byl nejblíž, tedy s Hikakuem.
"Nečekal jsem, že nás tady nechá jen tak se potloukat jeho palácem..." pronesl směrem k němu, zatímco se rozhlížel po rozlehlém vchodu. "Bohužel to asi znamená, že tady nenechal nic důležitého, co bychom mohli objevit..." dodal trochu smutně.

Firel -> Ty ses vydal na průzkum už chvíli před těmi dvěmi, takže jsi byl hloub v chodbách paláce. Byly celkem sešlé a rozpadaly se. Nepřipadalo ti, že by se to tady Jiten snažil nějak zrestaurovat, když se nastěhoval, a nebo možná prostě ještě práce nedorazily do této oblasti, protože palác byl rozsáhlý. Mohl jsi pokračovat do středu paláce a nebo se snažit vystoupit spíš do hornějších podlaží po schodech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 25, 2012 10:11 am

Satoshi
Jiten zpomalil, takže jsem předpokládal, že k tomu bude mít důvod. Nová trhlina? zopakoval jsem No, rozhodně stojí za průzkum, možná, že díky svému stáří, čí bych měl spíše říci mládí, by mohla poskytnout mnohem přesnější informace o svém složení, ale spoléhat na to úplně nemůžeme... argumentoval jsem Přesto to stojí za malou odbočku, tudíž říkám, pojďme.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jan 25, 2012 7:49 pm

Firel
Když jsem měl na výběr mezi věží a středem Las noches chtěl jsem si vybrat věž s krásným výhledem na poušť všude kolem, protože bych mohl lépe zmapovat okolí. Jenže představa všech těch schodů mi trochu překazila plány. Mohl bych se nahoru dostat nějakým svím kidem, ovšem kdo ví co by to udělalo s palácem samotným.
Měli by zavést výtahy. Pomyslel jsem si a potom vyrazil do středu. Očekávajíc nějakou další populaci.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 25, 2012 8:00 pm

Jiten

přikývl a změnil trochu původní směr. Netrvalo dlouho a cesta byla neprůchodná. Ve stěně napravo a v podlaze tunelu zela asi metrová mezera, ke které nebylo radno se moc přibližovat. Zářila a halila chodbu do barevného světla, které se neustále měnilo, zesilovalo a zeslabovalo. Převládala červená nebo možná oranžová barva.
"Brzo se rozšíří dál a možná, po nějaké době, úplně rozpůlí Hueco Mundo," okomentoval to Jiten. Kupodivu si troufl dost blízko trhliny, stál až u jejího okraje. Satoshimu ale mohl jeho zdravý rozum napovědět, že pro něj by to asi moc dobrý nápad nebyl. Byl shinigami. A přestože měl nějakou tu hollow stránku, byla to hollow stránka dříve trhlinou netknutá a nikdo nedokázal říct, co by se z něj po kontaktu s ní stalo.

Firel -> Proč sis myslel, že tam nejsou výtahy, to nikdo neví. Pravda... jestli by byly funkční, to už je druhá věc... Šel jsi ale dále do nitra paláce. Hledal jsi nějaké živé duše (nadneseně řečeno), ale zatím jsi neměl štěstí. Možná že to ani nebylo chytré, kdo ví, co tady může žít! Dostal ses z rozlehlejších místností do spletence chodeb, kde nebylo jak si hlídat směr. Nicméně ať už jsi šel kamkoli, došel jsi nakonec do jakési velké haly. Byla to vysoká, rozlehlá místnost. Úplně nahoře byla zřejmě okna... ale možná se ti to zdálo. Místnost byla podpořena velkými sloupy a uprostřed celé haly něco bylo... Nevěděl jsi co.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jan 25, 2012 9:06 pm

Yasumaru a Mishkenzie---> Přiskočil k vám nějaký hollow s vážným výrazem ve tváři. Dobrý den...posílá mě Jiten-sama. Prý jste si chtěli prohlédnout palác...mohu vám udělat odborný výklad? Zeptá se vás.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 25, 2012 10:32 pm

Satoshi
Cítil jsem to, cítil jsem to, co by za normální situace cítili pouze hollow... Proto jsem raději zůstal zpátky. Takže tohle je skutečná trhlina, která mění hollowy na inteligentní bytosti. zhodnotil jsem situaci Předpokládám, že pro mě bude nemožné přiblížit se více. pohodil jsem rameny Věř, že bych nejraději do té trhliny sám skočil a účinky vyzkoušel sám, ale ještě si tohle nemohu dovolit. pronesl jsem a začal připravovat držené zařízení Takže zkusím, jak "creatio ex nihilo" bude fungovat. okomentoval jsem a zařízení jsem začal nastavovat.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 26, 2012 7:57 pm

Yasumaru

byl poněkud zaskočen tím, co se stalo a kdo se objevil, ale proč odmítat takovou příležitost? I když... posílal ho Jiten, takže je nejspíš zavede někam k hluboké jámě a shodí je tam. Ale Yasumaru byl ochotný riskovat, navíc ten hollow vypadal celkem neškodně a že by ho zvládl levou zadní, takže se nebál.
"Ehm, jistě, děkujeme, rádi to přijmeme..." pohlédl na Hikakua, co na to říká.

Jiten

zaujatě sledoval, co se bude dít. Z nějakého důvodu ho zajímalo všechno, co se týkalo vědy a Satoshiho výzkumů.
"Co přesně budete moci pomocí tohohle přístroje zjistit?" zeptal se a dával bedlivý pozor, co a jak Satoshi dělá. Byl to nejspíš velký fanda jeho i jeho práce, o tom nebylo pochyb.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jan 26, 2012 8:32 pm

Firel
Populace Huceo mundo začíná být opravdu zoufalá. Promluvil jsem sám k sobě. Jenže v okolí bylo takové ticho, že kdybych opravdu hodně chtěl, tak by mě slyšeli zpátku u vchodu.
Kde jsou všichni?! Řekl jsem trochu nahlas. Pokud by tu v okolí bylo cokoliv schopno poslouchat, připadalo by mu to jako řvaní.
Čekajíc různorodé exploze, schopné srovnat to tu se zemí, jsem se vydal prozkoumávat to něco uprostřed haly. Celou dobu jsem se snažil zachytit sebemenší známky reiatsu pro případ že by na mě zpoza sloupů cokoliv vyskočilo.
Nebylo by to poprvé co by holowové připravovali past.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jan 26, 2012 10:39 pm

Satoshi
Jiten byl překvapivě zaujatý do práce, asi za tu dobu, co jsme se neviděli opět více propadl vědě. Pokud to neprovede něco příjemného, jako naše rozsekání a následnou destrukci půlky Hueco Mundo, mělo by nám to dát základní rozbor toho, z čeho se vlastně trhlina skládá. Pokud dokážu simulovat složení, měl bych být schopen, za pomocí reakcí s shinigami a hollow vzorky, přesně stanovit důvod, proč vlastně tohle působí na naše skupiny takto a po hlubší analýze by mělo být zřejmé, jakým způsobem tyto anomálie mohou být zničeny... první část jsem myslel ironicky, ale Jiten již jistě byl zvyklý na můj suchý humor. Jakmile jsem dokončil vysvětlování, dodělával jsem poslední úpravy a přitom jsem ještě Jitenovi vyjevil, že jsem se s něčím podobným již setkal Není to dlouho a něco podobného jsem musel zavírat i v Soul Society, většinou jsou anomálie tohoto druhu na podobné substruktuře, tudíž by měly být v určitých částech své struktury podobné a tedy i podobně neutralizovatelné.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down