Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hollowtown (SZ)

+9
Suki
Raiden
Natsumi
passionpower
Smooky
Sode
Nawaki
Myamoto Usagi
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 4 z 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

Goto down

Hollowtown (SZ) - Stránka 4 Empty Re: Hollowtown (SZ)

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 25, 2011 11:26 pm

Tvoje kidou se neminulo účinkem. Seiko teď asi neměl žádný plán, prostě jen zpanikařil a chtěl se dostat pryč, jako by byl pohlcen strachem a úplně zapomněl na všechno, co kdy věděl o shinigami.
"Pusť, mě, pusť mě, pusť mě!" začal křičet zděšeně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 25, 2011 11:32 pm

Izumi Razaki

Vzdychnul jsem a pomalu přešel k uvězněnému Seikovi. Cestou jsem kývnul na toho druhého, toho, o kterém jsem si myslel, že je pravý. Pojď se mnou prosím řekl jsem mu už zase normálním hlasem. Pak jsem se obrátil zase na toho druhého. Tak co? Řekneš mi pravdu? Znáš vůbec pravdu? Nebo tě jen někdo spíchnul v laborce a vypustil do světa? řekl jsem a schoval svoje zanpakuto...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Aug 25, 2011 11:55 pm

Druhý Seiko s mírným zaváháním Razakiho následoval. Tvářil se lítostivě a poplašeně. Nelíbilo se mu, že je Razaki na někoho tak zlý. Vždyť nikomu ten dvojník nic nedělal, nemusel to být nepřítel! Samozřejmě nevěděl nic o událostech v Seireitei, které s ním byly spojeny. Ten první Seiko, ten spoutaný. Stále nic neříkal. Teď se ale už tvářil vzdorovitě a na Razakiho upíral oči, které nebyly vůbec přívětivé. Stejně jako na svůj obraz v pohodě volného Seika. Potom se jeho reiatsu začalo z ničeho nic navyšovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Aug 25, 2011 11:59 pm

Izumi Razaki

Cítil jsem zvětšující se reiatsu... teď jen zjistit co z toho vzejde. Radši jsem si stoup tak nějak před toho druhého Seika kdyby se ten na zemi pokusil o nějakou hloupost. Celé to divadlo mě hrozně zmáhalo, představa, že jsem musel být zlý na někoho, kdo by mohl být můj syn byla... No každopádně jsem to považoval za nazbytné...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Aug 26, 2011 12:11 am

Myamoto Usagi

Trochu jsem si povdechla. Můžete si býti jistí, že jsem tuto možnost už patřičně zvážila a nemyslím si, že je to dobrý nápad....určitě bych byla pro, aby se to stalo, pokud vše bude probýhat v pořádku...přeci jen já nejsem hollow a nedokážu se vcítit do vaší pozice, proto i když budu mluvit za vás nebude to úplné. Ale jít tam už na začátku, když o vás skoro nikdo neví by bylo velice nebezpečné a mohlo by to vést k tomu, že by jsme se k otázce míru vůbec nedostali. Váš vyslenec by byl s největší pravděpodobností napaden, protože pro shinigami jsou hollow od nepaměti nepřátelé a i kdybych ho chránila, nemohla bych zaručit jeho úplnou bezpečnost, pochybuji, že bych zvítězila proti několika kapitánům nebo so-taichou, kteří by mohli zaútočit, kdyby dostali takový rozkaz. Navíc v takovém případě bych byla s nevětší pravděpodobností považována za zrádce. Centrála 46 bere takovéhle věci moc vážně.... A veškerá má důvěrihodnost by zmizela, což by nepomohlo ani mě a ani vám, nemyslíte? To je také jeden z důvodu, proč jsem vám sem přinesla vysílačku...jestliže vše půjde hladce... O čemž pochybuji...přeci jen tohle bude spíš běh na dlouhou trat'... ...bude nějaký takový váš vlastní zástupce potřeba a já vám to budu moci už předem nahlásit. Ukončila jsem svou rozsáhlou řeč s pohledem na housenkového hollow, kdyby měl nějaké námitky či připomínky.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 26, 2011 9:41 pm

Razaki -> Brzo ti bylo jasné, že to navyšování reiatsu vyústí v autodestrukci. Pro druhého Seika už byla nebezpečná jen samotná přítomnost v blízkosti takového silného reiatsu.

Usagi -> Hollow se to moc nelíbilo, ale nakonec souhlasili.
"Dobrá, kapitáne, je vidět, že už jste o těchto věcech přemýšlela a že nám opravdu chcete pomoci. Nechceme vypadat jako zbabělci... ale pokud nám doporučujete opatrnost, budeme se vaší radou řídit. Tím jsme vám zavázání za další laskavost... Doufáme, že jednou nastane den, kdy vám vše budeme moci splatit a dokázat své přátelství," řekl hollow se sukničkou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Aug 26, 2011 9:48 pm

Izumi Razaki

Tohle nebylo vůbec dobrý! VŮBEC DOBRÝ problesklo mi hlavou. Promiň špunte... Bakudō # 73. Tozanshō řekl jsem a vytvořil obrácenou pyramidku kolem vybuchujícího Seika. Otočil jsem se na Vilíka pokud tam ještě byl. Utíkej! řekl jsem, popadl toho druhého Seika a shunpnul dost daleko. Tam jsem ještě odříkal příslušnou formuly. Bakudō # 81. Dankū vytvořil jsem pro jistotu další štít... Opravdu mě bolelo u srdce... začínal jsem mít toho Seika docela rád... a on teď vybuchne...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Aug 26, 2011 9:57 pm

Myamoto Usagi

Další laskavost? Co bylo to první? To je jedno.... Myslím, že opatrnost je v tomto případě na místě. Otočila jsem se přímo na hollowa v hula sukínce. Děkuji vám za vaši důvěru. I když doufám, že problémové dny ted nějakou dobu nebudou......naivní myšlenka. Počkala jsem, jestli nebudou chtít říci ještě něco dalšího, ale měla jsme velké nutkání už odejít. Nebyla jsem si jistá, jestli Razaki a Seiko se jen tak někde nudí a nebo, jestli se nezamýchali do nějakých problémů. Kolik hollow se asi ted potuluje v okolí?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 26, 2011 10:59 pm

Razaki -> Podařilo se ti tedy odvrátit zničující explozi, takže nikomu neublížila. Bohužel ale jeho zničení jsi nezabránil... takže se asi už nikdo nedozví pravdu o něj a o tom, jakou úlohu sehrál v událostech v Seireitei. Zbývající Seiko koukal vytřeštěnýma očima, co se to dělo, dokonce měl na tvářích i slzy, ale sám si asi nevšiml, že mu nějaké leknutím vytekly.
"Ty vole, to jsou událostě!" vydechl Vilík, neméně šokovaný.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Aug 26, 2011 11:07 pm

Izumi Razaki

Naštěstí výbuch nikoho nezranil, ale ten "první" Seiko byl mrtvý... opravdu to bolelo... tak nějak jsem si ho oblíbil celkem. Teď jsem se otočil na toho snad pravého a pokusil se o pozitivní výraz. Jsi v pohodě? zeptal jsem se ho a pokusil jsem se ho nějak uklidnit. Už je to snad dobrý... ten falešnej je pryč a ty se můžeš se mnou vrátit domů, pokud chceš...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Aug 27, 2011 12:40 pm

Usagi -> Rada tě vyslechla a sami asi už nic na srdci neměli, takže se tvářili, že už můžeš odejít.

Razaki -> "J... jo..." vykoktal Seiko, i když se pořád vytřeštěně díval na místo, kde právě umřel jeho dvojník. Na návrh, aby se vrátil, se zatvářil nejdřív překvapeně a postupně tak, jako by měl opravdu dilema, co teď udělat. "No... chci! Ale mám tady už kamarády a už jsem si tu nějak zvykl... Je to trochu rychlé... Nemůžeš tu chvíli zůstat? Porozhlídnout se a tak?" zeptal se s nadějí. Nechtěl se hned rozhodovat, jestli se vrátit do domova, který už opustil, nebo zůstat v tom, který nedávno nalezl a kde mu bylo dobře, i když to byl trochu zvláštní život.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Aug 27, 2011 12:51 pm

Izumi Razaki

Klekl jsem si k Seikovi. Podívej se... já vím, že je to dlouho... Potom celá ta věc s tím dvojníkem, on se totiž stal shinigami a způsobil nějaké hrozné věci, ale teď konečně můžu očistit tvoje jméno, které on znehodnotil... a vrátit se můžeš kdy budeš chtít, mě bude stačit že vím, že budeš šťastný a v pořádku. To ostatně bylo vždycky to, co jsem pro tebe chtěl... řekl jsem.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Aug 27, 2011 2:46 pm

Myamoto Usagi

Jsem ráda, že jsem si s vámi mohla promluvit a že se zamyslíte nad mýmy slovy stejně jako já nad vašimy a ted když mě omluvíte. Uklonila jsem se a opustila jsem Radu. Takže Seiko je stejně někde pryč s Vilíkem.....hledat ho v lese nemá cenu, to by bylo jako hledat jehlu v klubce sena....raději půjdu zkontrolovat Izumiho a cestou můžu vzít rovnou vysílačku. Pomalu jsem si to zamířila k místu našeho tábora, když jsem najednou ucítila něco jako slabší výbuch ze směru, kde měli být Izumi a Seiko. Okamžitě jsem přešla do shunpa. Co to bylo? Konečně jsem se dostala na mítinu. Byl tady Izumi, Seiko a Vilík. Odechla jsem si, protože vypadali všichni v pořádku. Izumi-san, co se to tu stalo? Zeptala jsem se, jak jsem přišla blíž.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Sun Aug 28, 2011 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Aug 28, 2011 9:51 pm

Razaki -> Seiko tě poslouchal, a potom mu vytryskly slzy a objal tě. Ani nemohl nic říct, jak ho tvoje slova dojala. A hlavně asi taky nevěděl, co by měl říct. Bylo toho na něj trochu moc... ale vypadalo to, že to dopadlo dobře. Vilík byl z toho taky dojatý a díval se na vás jako důchodkyně na dětský sbor pějící její oblíbenou lidovku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Aug 28, 2011 10:31 pm

Izumi Razaki

Po neuvěřitelně dlouhé době (no vlastně od začátku hry) se zdálo, že něco konečně dopadlo dobře. Jistě, trochu to kazilo to, že ten druhý Seiko vybuchl, ale přesto se zdálo, že vše dopadne dobře. Skoro mi přišlo, že tím, že na to myslím jsem to zakřikl. Tak víš co? Já se postarám, abys až přijdeš domů jasně poznal, kde to je... řekl jsem a jen stěží potlačoval slzy... Teď už snad vše bude dobré
Spoiler:
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Aug 29, 2011 6:04 pm

Seiko

se od tebe trochu odtáhl a s úsměvem přikývl, i když stále nic neřekl. Usmíval se. Pomalu ale jistě se v jeho mysli formovala představa jeho budoucnosti, jakou by ji chtěl. Díky nápadu, který teď dostal, by mohl být do sytosti jak s Razakim tak se svými novými přáteli. Byl sice zatím jenom mladíček, ale i tak si právě vytyčil cíl, kterého se nehodlal vzdát. Nevěděl, jak ho má zrealizovat nebo mu dát podobu, ale byl odhodlaný to nějak udělat. Utřel si slzy.
"A prohlídneš si to tady se mnou?" zeptal se trochu zastřeným hlasem. Potom přišla kapitánka Myamoto. "Dobrý den!" pozdravil ji Seiko a čekal, jak jí to všechno Razaki vysvětlí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Aug 30, 2011 4:39 pm

Izumi Razaki

Aaaa... taicho. Omlouvám se, neviděl jsem vás řekl jsem a otočil se na kapitánku. No, zdá se, že ten Seiko, se kterým jsem sem přišel byla kopie vytvořená jako kapitáni, kteří se objevili v Seireitei. Ten nepravý se sebezničil... tenhle, ten co jste ho prvně potkala tady je pravý, zdá se řekl jsem a pak se zase věnoval Seikovi
No, rád se tu s tebou podívám, ale záleží na kapitánce asi...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Aug 30, 2011 11:37 pm

Myamoto Usagi

Zůstala jsem stát jako tvrdé Y, když jsem si prohlížela tu zvláštní scénu. Z mé strnolisti mě vytrhl až Seikův pozdrav na který jsem reagovala prostým pokynutím hlavy a čekala jsem na vysvětlení. Chvilku mi trvlo, než mi to po Izumiho slovech docvaklo. Hlavně, že jim nic není... Sebezničení.....takže to způsobylo ten výbuch? To znamená, že Seiko ze Seireitei byl klon.....a tenhle je podle Izumiho pravý....ale co když je to taky klon? Zatím budu věřit tvrzení Izumiho...přeci jen je to jeho otec........................Určitě to má nějakou spojitost s tou laboratoří o které už jsem zde několikrát slyšela.....je dosti pravděpodobné, že odtamtud ten klon pochází.... Ponořila jsem se do svých myšlenek, až jsem málem nepostřehla Razakiho poslední větu. Vzít ho do hollowvesničky? Myslím, že tajemství udržet dokáže, ale možná jsem ted Radu trochu znepokojila svýmy výroky a hned na to tam přivést shinigamiho o kterém nevím, jak se zachová až to uvidí.....je trochu moc riskantní....ale říká se, že risk je zisk.... Nakonec jsem se obrátila na Vilíka. Zdravím. Ráda vidím, že jsi v pořádku. Pozdravila jsem s malým úsměvem a hned pokračovala. Nejlepší bude, když o tom, jestli Izumi může jít také, rozhodne Vilík. Přeci jen se ho to týká nejvíce. Když mu vztup povolí hollow, neměl by to být problém.......a já se tam stejně musím ještě vrátit, dodat tu vysílačku, tudíž by se mi pomocník hodil... Podivně se mi zablesklo v očích. Navíc, když bude mít plné ruce, bude pro něj komplikovanější tasit zanpakuto a já budu mít více času na rozhodování.......snad...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Aug 31, 2011 6:10 pm

Vilík

byl celkem nesvůj, že je najednou středem pozornosti a má rozhodnout něco takového, že Usagi ani pořádně nepozdravil.
"Noo, ehh, tak já myslim, že může jít, žejo, proč by né..." vykoktal ze sebe a dělal něco, co by v lidské fyziologii mohlo být krčení ramen.
"Myslím, že to nikomu nebude vadit," ujistil je ještě Seiko s dost velkou jistotou v hlase.
"Jo, však je to kámoš tady vod mladýho!" dokončil to Vilík.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Aug 31, 2011 6:13 pm

Izumi Razaki

Dobrá v tom případě ukazuj, co ukázat chceš. Každopádně bych se měl brzo vrátit zpátky. Čeká mě ještě hooodně práce, však to znáš... řekl jsem. Popravdě jsem se necítil moc dobře. Instinktivně jsem měl chuť rozsekat všechny hollow na prvočinitele, ale samozřejmě jsem dal své slovo, že to neudělám. A nebylo by asi hezké zabíjet přátele vlastních dětí...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Aug 31, 2011 6:37 pm

Myamoto Usagi

Skvěle, když už je rozhodnuto...budu potřebovat vaši pomoc Izumi-san. Zatím, co jsem mluvila, jsem došla ke svému rozměrnému batohu, který jsem nechala opřený o strom. Chvilku jsem s ním zápasila, až se mi z něj podařilo vytáhnout zařízení velikosti bedny od banánů. Evidentně to nebylo zrovna nejlehčí. Pomalu jsem s tim došla zpět a vrazila to Razakimu do rukou. Budu moc ráda, když mi pomůžete to odnést. Usmála jsem se od ucha k uchu a aniž bych čekala na odpověd vytáhla jsem z batohu ještě nějakou knížku a zandali si jí do své uniformy. Tak můžeme vyrazit. Vilíku mohl by jsi nás zavést nejprve za Lavandou, prosím. Otočila jsem se na Razakiho. Nazapomen'te, co jste mi slíbil, než jsme sem vyrazili......přesně toto jsem měla na mysli, takže o tom v Seireitei pomlčte. A až tam budeme, tak na nikoho netaste zanpakuto, nepoužívejte kido a ani se nechovejte nijak agresivně, rozumíte? Měl by to zvládnout......přeci jen už viděl Vilíka a ten neskončil rozkrájený na nudličky.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Sep 01, 2011 7:48 pm

Izumi Razaki

No špunte, tak mi ukaž co mi chceš ukázat jo? řekl jsem a převzal od kapitánky nějaké udělátko. Ale popravdě jsem doufal, že brzo vypadneme odsud zpět do Seireitei. Tak běž první průzkumníku, ty víš kam jdeme, ne já... popohnal jsem trochu. Pak jsem se otočil na kapitánku. Nebojte se, pokud mě někdo nenapadne, tak nebudu kolem sebe máchat zanpakutem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 01, 2011 8:23 pm

Seiko se zaradoval a svižným tempem vyrazil Usagi už známou pěšinkou dolů, kolem skály s jeskyní, do údolí. Razakimu se postupně otevřel pohled na něco velice zvláštního - údolíčko, ve kterém se rozkládala jakási chudá osada. Moc tam toho nebylo, tedy až na jedno... hollow. Žili tam hollow. Nejvíce jich bylo směstnaných dole u skály, takže ani nebylo viděl, kolem čeho se tam tlačí, tedy jestli kolem něčeho. Usagi už věděla, co je to zač...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 01, 2011 9:09 pm

Myamoto Usagi

Mlčky jsem následovala Seika a přemýšlela. Budu muste vymyslet, jak něco takového a jakým způsobem oznámím so-taichou....Důležité je také načasování... Periferně jsem neustále kontrolovala Izumiho, jak on bude reagovat na vesničku samých hollow. Ukitake a Tomisura se s tím srovnali vcelku rychle...Kasumi...pochybuji, že si to stačila nějak více promyslet, přeci jen to byla jiná situace, kde záleželo hlavně na čase...ted je klid...tak jak bude jeden ze shinigami Gotei 13 reagovat na tuto situaci? Opět mě začala přemáhat má zvědavost, moc jsem nedávala pozor na cestu, věřila jsem, že Vilík nás zavede za Lavandou.

Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Sep 01, 2011 11:10 pm

Izumi Razaki

Sledoval jsem Seika a hollow mi byli zcela ukradení. Byl jsem nadšený, že je Seiko v pořádku, že nikdy nikoho nezabil, nikdy nepřišel o část duše a hlavně, že už za něj nemusím řešit problémy. Stačilo vtlouct so-taicho do hlavy pravdu, aby bylo Seikovo jméno očištěno. Kromě toho jsem dostal monumentální plán, jak přivítat Seika až se bude chtít vrátit domů
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 23 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: