Hollowtown (SZ)
+9
Suki
Raiden
Natsumi
passionpower
Smooky
Sode
Nawaki
Myamoto Usagi
Miss_Atlantis
13 posters
Strana 23 z 23
Strana 23 z 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Hollowtown (SZ)
Razaki -> "TOHLE je Zřídlo..." ukázal Modos na tu entitu, jejíž bublinka pomalu dohasínala. Potom se na tebe podíval a trochu se pousmál. "Trochu se toho bojím. Usoudil jsem, že díky velké změně, kterou jsem prošel, jsem zatím v pořádku, ale jestli to tak zůstane nebo je to jen otázka času, to nemohu vědět... Navíc jsem už dávno ztratil svoje schopnosti, takže ani nemohu sledovat, jestli slábnou."
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Izumi Razaki
"Osoba je zřídlo... hmmm zvláštní... upřímně to mě nenapadlo... ono to stále žije? Teda nevypadá to tak moc..." řekl jsme zamyšleně. Upřímně to mě tak moc nezajímalo. "Pokud chcete můžu promluvit s 12. divizí... třeba by vám mohli nějak pomoct... na druhou stranu je tam stejná šance že vám do hrudi namontujou dělo..." řekl jsem. Nicméně pokud byla ta divná zřídlo bytost naživu a byla hollow tak jsem jí probodl hlavu, pokud ne tak ne... tak jako tak jsme sebral zbytek týmu a vydal se domů...
"Osoba je zřídlo... hmmm zvláštní... upřímně to mě nenapadlo... ono to stále žije? Teda nevypadá to tak moc..." řekl jsme zamyšleně. Upřímně to mě tak moc nezajímalo. "Pokud chcete můžu promluvit s 12. divizí... třeba by vám mohli nějak pomoct... na druhou stranu je tam stejná šance že vám do hrudi namontujou dělo..." řekl jsem. Nicméně pokud byla ta divná zřídlo bytost naživu a byla hollow tak jsem jí probodl hlavu, pokud ne tak ne... tak jako tak jsme sebral zbytek týmu a vydal se domů...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Razaki -> Modos se chvíli trochu zaraženě koukal na díru v hlavě toho záhadného tvora, který dokázal sjednotit a usmířit hollow. "Ah... ne, to je v pořádku, Razaki-san. Zatím to zvládám," ujistil tě. Stejně pochyboval, že by mu nějaký shinigami dokázal pomoci. Nebo že by vůbec chtěl.
Pokud tedy nikdo nemá nic proti, vydali jste se na zpáteční cestu. Vše proběhlo hladce a za dva dny jste byli zpátky v Seireitei.
Všichni dostávají 60 reiatsu za misi :-)
Pokud tedy nikdo nemá nic proti, vydali jste se na zpáteční cestu. Vše proběhlo hladce a za dva dny jste byli zpátky v Seireitei.
Všichni dostávají 60 reiatsu za misi :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Strana 23 z 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Strana 23 z 23
Povolení tohoto fóra: