Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 4 z 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 4 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Yatö Chikara Tue Aug 16, 2011 7:09 pm

Yatö Chikara

Přijdu a zaklepu na jedny dveře. Vejdu a zdvořile řeknu. ,,Dobrý den, jmenuju se Yatö Chikara. Právě jsem vystudoval akademii a byl jsem přidělen do dvanácté divize.'' Popojdu dovnitř a zavřu za sebou dveře.
Yatö Chikara
Yatö Chikara

Počet příspěvků : 13
Datum registrace : 06. 07. 11

http://primeval-fanweb.stranky1.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Aug 16, 2011 9:00 pm

Sakura (viz na předchozí stránce =D)
Právě jsem chtěla rozdělit další úkoly, když vtom se zjevil další nový člen. Páni! Dneska máme tedy obrovský boom... budu muset vymyslet nějaké nové práce. pomyslela jsem si a mírně se pousmála No co, budu muset jej přivítat. rozhodla jsem se a sešla jsem k němu Ahoj, Chikara-kun, já jsem Sakura Koizuki a jsem taková uvaděčka členů a přiděluji jim práci, dnes už se zde jeden nový člen objevil, takže bez dalších okolků i tebe bych měl zavést k pokojům. řekla jsem s úsměvem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yatö Chikara Tue Aug 16, 2011 9:13 pm

Yatö Chikara

,,Těší mě, tak asi by jsi mi měla zadat nějakou práci ne? A ukázat ten pokoj.'' Řeknu a snažím se aby to viznělo tak, že se o to zajímám. ,,Tak já jsem připraven na prohlídku.'' Řeknu a už čekám u dveří, jestli mě půjde provést.
Yatö Chikara
Yatö Chikara

Počet příspěvků : 13
Datum registrace : 06. 07. 11

http://primeval-fanweb.stranky1.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Aug 17, 2011 2:18 pm

Asi byste měla, že ano? :P
Chceš být se Satorim na pokoji, nebo si mám vymyslet, že máme nekonečnou chodbu? Very Happy
Sakura
Pojď tedy za mnou. vyzvala jsem jej a šli jsme na horní plošinu kasáren a ukázala jsem na koridor vyúsťující ven Tady máme pokoje pro členy. řekla jsem a nechala jsem jej trochu se tady porozhlédnout
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satori_sama Wed Aug 17, 2011 11:59 pm

btw. ani by som sa tej chodbe nedivil. Very Happy

Takeshi Hatsumara

Po tom, čo ma nechala šéfka na izbe samotného, som sa začal, tentoraz pomalšie rozhliadať po izbe. Pokúsil som sa zapnúť pár vecí, ale väčšinu som ešte nechal na pokoji. Bolo vlastne divné, že v jednej izbe bolo toľko techniky. Začal som sa vybaľovať z kufrov. A po nekonečnej drine som zistil, že niekto zabudol zapnúť tie prístroje do zástrčky, takže som sa s tým musel vysporiadať ja a až potom sa mi podarilo nahodiť tie prístroje. Bolo tam pár vecí, čo ma zaujali, ale šlo väčšinou o staršie pozorovania a databáza nemala konca. Tak som to radšej nechal na neskôr a začal som meditovať a pokúšať sa o Jinzen.
Satori_sama
Satori_sama

Počet příspěvků : 43
Datum registrace : 18. 06. 11
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 01, 2011 1:22 pm

Satoshi
Při bádání jsem se na chvíli odvrátil od probíhajícího pokusu, aby zkontroloval situaci v Hueco Mundo... přišlo mi, že se něco může dít. A... měl jsem pravdu. Senzory zachytily podezřelou aktivitu. Se vším humbukem tady tam nemůžu nikoho poslat... takže si to budu muset ošetřit sám. usoudil jsem a proto jsem izoloval prostředí probíhajícího pokusu a máchl jsem pravou rukou do prázdna a vytvořila se komforntní garganta, do které jsem vstoupil.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 01, 2011 8:31 pm

(Satoshi, pokračuj v tématu Hueco Mundo -> Las Noches :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Sep 20, 2011 2:59 pm

Zpráva za pomocí kidou (slyší jí všichni Shinigami, i ti, co jsou u mě v druhé divizi.):
"Takže, všichni Shinigami Seireitei, co mne slyší, mluví k vám kapitán 11. divize, Hosentsu Ryuuka. Tímto nařizuji celé Seireitei shromáždění v 2. divizi u hlavní budovy. Jak už asi víte, v Seireitei se ztrácejí lidé, nikdo o tom skoro nic neví, takže musíme být pohromadě, vyslechnout svědky a zjistit kolik nás chybí. Po cestě do druhé divize si rozhodně najděte nějakého partnera, to znamená, nechodťe sami!" Prohlásil jsem a nějak se pokusil odpojit od kida.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 20, 2011 3:23 pm

Suzaku to Sakura
To se to začíná řešit až teď...? řekl Suzaku, který znuděně brouzdal po kasárnách Asi nebyl nikdo, kdo by to tady organizoval. odpověděla Sakura Měl bys do dvojky zajít a informovat všechny o Satoshim. navrhla ještě No bezva... ale co už, aspoň už se nebudu tak nudit. souhlasil Suzaku, pokrčil rameny a vydal se do kasáren 2 divize

--------------------------------------------------------------------------------
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 28, 2011 2:21 pm

Suzaku to Sakura
Suzaku dorazil do kasáren a okamžitě zamířil ke štábnímu centru za Sakurou. Tak se nám podařilo něco, co jsme možná nechtěli... řekl Suzaku Mya se rozhodla využít konferenční místnost jako přechodné velitelství. vysvětlil Ale to bychom tam měli uklidit! vykřikla Sakura s rukama na rtech. Myslím, že bude stačit, když se tam trochu zavede světla. Ty pavučiny a podobně určitě nebudou tak hrozné. ubezpečil Suzaku Když to říkáš... řekla Sakura a společně s několika NPC šli trochu zkrášlit konferenční místnost a Suzaku se otočil, aby se jal vyčkávat na delegaci z druhé divize.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 28, 2011 4:36 pm

Hiroshi

Zatím si ho nikdo nevšímal, i když dorazil spolu se Suzaku. Tak se trochu nesměle rozhlížel a sledoval okolí. Netušil, jak taková vědecká práce probíhá ani co by měl dělat, takže raději čekal na pokyny nebo nějaké otázky, které bude muset zodpovědět. V duchu už si rovnal všechny vzpomínky a snažil se rozhodnout, co z toho je nejdůležitější, na co by měl upozornit... Raději na všechno, člověk nikdy neví, která informace je ta zásadní.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Sep 28, 2011 9:33 pm

Myamoto Usagi

Dorazila jsem se svým doprovodem do kasáren 12.divize. Zaměřila jsem se na Hiroshiho reiatsu a podle něj jsem šla, abych neztratila směr, protože na času ted záleželo. Netrvalo dlouho a oba, které jsem poslala napřed, jsem uviděla. Evidentně na nás čekají... Zastavila jsem u Suzaka. Můžeme už do konferenční místnosti? A ráda bych vás poprosila ještě o jednu laskavost, jestli by jste mohli pro ostatní se kterými jsem přišla, připravit vysílačky. Myslím, že náš sklad bude už s největší pravděpodobností prázdný...A pro jistotu bude lepší, když budeme mít zajištěnou komunikaci mezi divizemi, aby jsme měli lepší informovanost a flexibilitu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Sep 28, 2011 9:48 pm

Izumi Razaki

Tak kdy se dozvíme co se děje kapitáne? Rád bych se postaral o svojí divizi... čím dýl jsem pryč, tím je ve větším nebezpečí... chápu, že tu ted jde o větší celek, to ale na věci samotné moc nemění... zeptal jsem se. NEměl jsem vlastně moc tušení, co se děje, ale chtěl jsem to vědět, rychle...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 29, 2011 4:14 pm

Suzaku
Takže bychom tedy měli být všichni. (obrazně, kdo nebude, tak prostě jakože jde do konferenčky automaticky xD) začal jsem a ihned po první Myině otázce jsem uvedl směr a poslouchal za běhu, co ještě Mya potřebuje. Jistě, vysílačky jsou přesunuty ze skladu XPM002 do skladu PX31, takže jsou blíž. pak jsem se ještě otočil na Razakiho a odpověděl dle svého zvyku velmi bryskně a s návazností na další situaci Již velmi brzy. a bez dalšího napětí jsem rozevřel dveře do konferenční místnosti, která kromě občasných pavučin již byla plně osvětlena, jezdící židle připraveny a mohlo se začít. Takže to zvládli... pomyslel jsem si a v duchu Sakuru pochválil Posaďte se, a můžeme začít rokovat. řekl jsem, vytáhl skrytý ovladač a židle přijeli k návštěvníkům.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 29, 2011 4:51 pm

Myamoto Usagi

Vydala jsem se tedy do konferenční místnosti a chtěla jsem odpovědět Razakimu, ale Suzaku mě předběhl, tudíž mi přišlo zbytečné něco dodávat. Když jsem dorazili do místnosti bez okolků jsem se posadila do jedné z jezdících židli a počkala jsem než se usadili ostatní. Pohledem jsem přejela včechny, kteří se zde sešli, odkašlala jsem si a začala jsem s vysvětlováním. Jak už asi všichni víte, mizí shinigami. Tento jev se děje, kůli thlinám, které se nacházejí na okrajích Soul Society a zřejmě už se rozlostly natolik, že zasahují až do Seireitei. Trhliny v meziprostroru vznikly po výbuchu, který se stal v laboratoři, kde pracovali vědci pro Hiroshiho, aby mu stvořili armádu uměle vytvořených bytostí ze spirituálních částí... Odmlčelala jsem se a podívala se na Razakiho. Je pravděpodobné, že takto mohl vzniknout druhý Seiko. Odbočila jsem na chvilku ze svého původně vymyšleného proslovu, protože jak jsem to vyslovila, přišlo mi to najednou velice logické. Víme, že u trhlin se shinigami dělá nevolno a je tu možnost, že by je to mohlo popřípadě i usmrtit.....obzvláště, jestliže někdo vyvolá shikai či bankai a nebo bude tvořit kida. Co se týká léčení to zatím nebylo vyzkoušeno, ale bylo by lepší provést nějaký test.... Povytáhla jsem lehce svou zanpakuto a řízla jsem se do dlaně. Natáhla jsem ruku směrem ke Genmovi. Můžete to prosím zkusit vyléčit, ale pokud by jste cítil, že to nejde nebo se to vymyská kontrole, zastavte to. Bohužel nemáme moc času, protože trhliny se budou jenom zvětšovat a my musíme přijít na to, jak je zastavit. Zatím byla poslána 11.divize, aby zaujala místa na hlídkách a 9.divize sbírá informace, všichni mají vysílačky pro rychlejší komunikaci a 12.divize zatím dostala za kol pokusit se neutralizovat trhliny. Otočila jsem se přímo na Suzaka. Doufám, že jste vyřídil Sakuře, at rozhlásí ty rozkazy...možná by bylo také lepší zdělit jim, že víme, co zmizení způsobuje a dodat, že pracujeme na tom, aby jsme to zastavili. Chaosem a zmatkem by jsme si jen přiráželi hřebíky do rakve... Opět jsem pohlédla na celé společenství. I vám všem rozdáme vysílačky, protože komunikace je důležitá a nebylo by vhodné používat k tomu kido. Jestliže vás něco napadá a nebo máte otázky, tak se prosím ptejte. Zůstala jsem se stále natáhlou rukou ze které pomalu odkapávala krev na podlahu. Dělám jim tady tedy pěkný bordel.... Blesklo mi hlavou, když jsem si toho všimla.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 29, 2011 7:31 pm

Suzaku
Ajo... rozkazy... no to jsem ještě nestihl... odpověděl jsem suverénně Bude lepší, když se pak zastavíš za Sakurou sama a přímo jí všechno řekneš, nebo ještě lépe rozhlásíš to sama. Můžeme tady na jednání nalézti nějaké důležité informace, které budou též muset být ohlášeny a bude lepší, když se všechno sfoukne jedním vrzem. argumentoval jsem a nechal Myu pokračovat. Jakmile skončila, ale krvácení neskončilo a vypadala ustaraně, že nám špiní samoumývací podlahu, jen jsem ji ubezpečil Krve tady již bylo hodně, o to se nemusíš starat. Navíc tahle podlaha je v podstatě samoumývací, má na sobě ochrannou vrstvu, takže se na ní nic neusadí. Plánujeme to vydat do velkovýroby, ale zatím na to nebyl tak úplně čas.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Sep 30, 2011 5:46 pm

Genma

nehnul ani brvou a začal kapitánce léčit zranění. Jen malým množstvím reiatsu, na takový škrábaneček ho stejně víc použít nemohl. Pokrčil rameny.
"Nic zvláštního... zdá se mi to v pořádku. Ale to může být i tím, že ta nebezpečná oblast je odtud dost daleko," zhodnotil výsledky pokusu.

Baru

"Já bych měla jeden dotaz a totiž - nějaké návrhy, co s tím budeme dělat? Přece nenecháme Soul Society a možná i další světy, aby se rozpadly..." Už jí bylo líp, i když teď zas pro změnu dost zima. Ale mysl měla celkem jasnou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Oct 02, 2011 5:05 pm

Myamoto Usagi

Zajdu pak za ní..stejně jsem s ní pořebovala mluvit. Odpoveděla jsem Sukazovi a poté jsem se zájmem sledovala Genmu, jak mi hojil ruku. Je to velice pravděpodobné, ale zatím ho nezakážeme, ale až se vrátí do 4.divize dávejte na ostatní pozor a kdyby s lečení byli nějaké problémi, raději ho na nějkou dobu omezíme pouze na nezbytné případy... Mlčky jsem si prohlédla svoji ruku, ale pak se Baru začala ptát. To samozřejmě nenecháme! Zatím byla 12.divize pověřena prozkoumaním thlin a následným nalezením způsobu, jak je zastavit. Také bych potřebovala od vás... Podívala jsem se na Amara. ...aby vaše divize prohledala khnihovnu a archivy. Ti vědci by měli stejně jako Hiroshi pocházet ze Seireitei a proto je tu možnost, že najdeme nějaké informace o jejich výzkumu. Prohledejte všechny spisy a pokud něco naleznete přineste to prosím okamžitě sem. A za třetí se pokusím kontaktovat samotné vědce i když nevim, jestli něco takového vůbec výjde, protože situace na okrajích je pravděpodobně mnohem horší než zde. I když na hollow májí trhliny jiné účinky a kdyby našli ty vědce...mohli by nám pomoct to zastavit....Rada by nám měla být ochotna pomoct...něco takového by zajisté postavilo zkladní kameny pro mírovou slouvu.........snad je Lavanda a Seiko v pořádku, když se nacházejí, tak na severozápadě....

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Fri Nov 25, 2011 1:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 03, 2011 9:23 pm

Baru

"Hlásím se dobrovolně k pomoci desáté divizi s hledáním nějakých zmínek v archivu a knihovně," vyhrkla hned. Chtěla nějak pomoct, představa, že bude jen sedět a čekat na výzkumy ostatních, ji celkem děsila. To dělala doteď skoro pořád a už toho měla plné zuby. Trochu jí to ale komplikoval fakt, že právě teď nebyla zrovna ve stavu, ve kterém by mohla vysedávat po chladných archívech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Mon Oct 03, 2011 11:07 pm

Izumi Amaru

Prohledat 10. divizi? Jo to zvládnu. Akorát tohle asi nebude tak úplně ve veřejný knihovně bych řekl a o těch neveřejnejch zase tak moc nevím. Nejsem konec konců vlastně vůbec důležitej, jenomže kapitán někam zmizel a mě napadlo, že bych asi měl dělat něco když tu není a... najednou jsem si všiml, že na mě zírá nějak moc lidí. Jasně, 10. divize, hledat zmínky
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 04, 2011 8:38 pm

Baru

"Myslím, že by stálo za to prohledat i veřejnou knihovnu. Člověk nikdy neví, která informace se mu může hodit, možná nám pomůže něco zcela obecného, kdo ví..." pohlédla na Amara a zamyslela se. I její kapitán se ztratil... a i ona cítila, že by měla něco dělat.

Hiroshi

"Uhm, promiňte, Suzaku-san, ale co tady mám vlastně dělat já?" zeptal se, protože si tak trochu začínal připadat zbytečný. Porady hlavounů, to nebylo nic pro něj, stejně to vypadalo, že nejvíc teď pomůžou jeho znalosti než cokoli, co by mohl udělat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Oct 04, 2011 9:18 pm

Shizuro mluví do vysílačky:

"Kapitánko Myamoto! Tady Shizuro Makata 3. důstojník 11. divize. Právě jsme zaslechly hluk, který vycházel z věznice ve 2. divizi. Jdeme to s kapitánem Hosentsu prozkoumat."
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Oct 04, 2011 10:15 pm

Suzaku
Dříve, než mohl nějak zareagovat na ostatní, ozval se Hiroshi. Ano, k tomu bychom se měli dostat. Jelikož tě přivedla Mya, asi by to mělo být na ni, ale v podstatě můžu předpokládat, že chce, aby sis vzpomněl na něco užitečného... vyjádřil jsem předpoklad No a pokud to nepůjde, existuje technika... dodal jsem Tohle si asi Mya představovala. řekl jsem s ďábelským úsměvem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Oct 04, 2011 11:07 pm

Izumi Razaki

Dobře... takže trhliny... vím o té jedné, co byla v Hueco Mundo... neměl bych tam zajít a zavřít jí tam? Já už jsem tou trhlinou prošel a přežil jsem to celkem dobře, takže nevidím důvod, proč bych to nepřežil i po druhé. Zvlášť, když mám teď... no říkejme tomu výpomoc... Tady ve 12. divizi musí existovat nějaká ta bomba na zavírání trhlin... řekl jsem, jako kdybych plánoval stavění hradu z písku...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Oct 05, 2011 10:47 am

Myamoto Usagi

Pohledem jsem přejela Baru. Nevím, jestli je nejlepší, aby jste ted prohledávala knihovnu a archivy. Pokud vám opravdu není dobře, mohli by jste být spíše přítěží pro hledací tým. Zní to krutě, ale co mám ted jiného dělat...není času na zbyt. Rozhodnutí bych spíše nechala na Genmovi, jestliže vám to dovolí on, tak nejsem proti. Rozhodně se ale nezapomente předtím kdyžtak ukázat ve svých kasárnách. A to platí pro všechny vás s vyší hodností, ted vás bude potřeba více než kdy jindy. Myslim, že bude dobře když uvidí nějakou známou tvář, která je může pomoct vést. Odmlčela jsem se a vyslechla si Amara. Nebudete-li si důvěřovat sami, nebude ani nikdo jiný. Dejte do toho hledání všechno, možná tam bude nějaká zmínka o výzkumu, která nám pomůže. Promluvila jsem přímo na něj a pak jsem se obrátila na Hiroshiho, kterého jsem trochu zanedbala. Přesně, jak řekl Suzaku-san zkus si ještě na něco vzpomenout, tady by ti nemělo být už tak zle, takže by tě mohlo něco napadnout. Klidně i něco o čem si myslíš, že je to k ničemu. v tu chvíli se ozval někdo z mojí vysílačky. Rychle jsem mu odpoveděla a když už jsem byla v tom požádala jsem Yoriho o další hlášení. Poté se ozval Razaki. Vy už jste tou trhlinou někdy prošel? Je to zajmavé, ale nejsem si jisté, jestli něco takového můžeme riskovat...trhliny jsou ted mnohem větší a mají tím pádem i větší sílu, proto je vysoce nepravděpodobné, že by se vám druhý průchod zdařil. A navíc v Hueco Mundu se podle informací nachází Satoshi-taichou a myslím, že on si nějak poradí. Ted potřebujeme zajistit bezpečnost tady v Soul Society. Na okamžik jsem se zamyšleně zahleděla směrem k podlaze. Jestliže vás už nic nenapadá nebo nemáte jiné připomínky. Suzaku-san vás zavede na místo, kde si vyzvednete vysílačky a poté se vrhněte na své úkoly, pokud vás něco napadne nebo něco objevíte, okamžitě to nahlašte.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: