Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 2 z 24 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 2 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Satoshi Sun Jun 12, 2011 10:52 pm

(Nikdo nepíše, tak musím doublovat, no =D)
Navázání na HM příběh:
Ryuuka Hosentsu napsal:Ryuuka

Běžel jsem vstříc osudu, bylo téměř nemožné se odsud dostat, ale já jsem se i přes to přezevšechno nevzdal a zkrátka hledal cestu zpátky. Po nějaké te chvilce běhu jsem bohužel zakopl a i s polomrtvou Misaki spadl na zem. Ta naštěstí dopadla na měkké (To zní divně :-D) a nic moc se jí nestalo. "Kruci.." Pomyslel jsem si a všiml si, že mi něco spadlo z Shihakusho. Lehce jsem se k tomu připlazil a zahlédl jakési červené tlačítko, celé to vypadalo jako komunikátor. Vůbec jsem neměl tušení, jak se to vzalo v mém cool oděvu, ale přišlo možná mi to mohlo pomoct. Jemně jsem polkl a hned poté bez váhání zmáčkl tlačítko, přičemž jsem čekal, co se stane.

Satoshi
Když jsem našel přístroj, který jsem hledal, vydal jsem se do odlišné laboratoře jej modifikovat, ovšem předtím jsem v hale zpozoroval signál, který jsem už nějakou dobu očekával. Kdyby tam strávil ještě víc času, nebylo by to dobré... pomyslel jsem si a tak jsem nechal postávajícího člena odnést přístroj do určené laboratoře, převzal jsem koordináty místa, odkud signál vyšel a... otevřel jsem gargantu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Jun 13, 2011 2:56 pm

Ryuuka

Při vstupu do Garganty jsem mírně přikývl Satoshimu taichou, čímž jsem mu vlastně dával najevo souhlas. Hned jakmile jsem se objevil v jakési laboratoři, nebo kde to bylo. Ono dvanáctá divize je celá taková laboratorní žejo. "Tak, konečně.." Pomyslel jsem si a podíval se na Misaki, kterou jsem měl v náručí. Hned po té jsem si nasadil masku a utekl z místnosti směrem k východu. Možná se mnou chtěl Satoshi taichou mluvit, nebo tak něco, ale já jsem měl hrozně naspěch, té holce šlo o život, slíbil jsem jí, že jí v tom nenechám.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 13, 2011 10:52 pm

Satoshi
Nebylo nutné nějak Ryuuku zdržovat, takže jakmile vystřelil z kasáren, vydal jsem za svou prací pro Myu.

(Mya: Kdyžtak napiš, kdy to budeš potřebovat, přece jenom už je to dlouho, tak jestli náhodou nezdržuju Very Happy)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jun 16, 2011 2:34 pm

Myamoto Usagi

Jsem ráda, že to jde všechno docela hladce....možná budeme moci i odejít dříve.....také si budu muset připravit nějaké vysvětlení pro Radu.....i když to můžu vymýšlet i pocestě...... Zamyšleně jsem vyndala ze své uniformy zprávu a diktafon, které jsem předtím dostala od jednoho z členů deváté divize. Ani jsem neměla čas to detailněji projít... Rozložila jsem dokument a dala jsem se do čtení. Diktafón jsem radši ani nepouštěla, protože jsem neměla z této místonosti dobrý pocit a okamžitě, jak jsem dočetla jsem obojí opět rychle uschovala v bezpečí své shinigami uniformy. Poté jsem přejela pohledem pokoj a vztala jsme. Pomalu jsem chodila po místnosti a důkladně jsem si jí prohlížela. Stejně....co z dvanácté divize jsem toho ještě určitě neviděla.......
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jun 16, 2011 10:10 pm

Satoshi
Práce byla hotova dříve, než jsem vůbec sám čekal a tak jsem se rozhodl, že nebudu dále Myu zdržovat a vyrazil jsem tedy zpět do konferenční místnosti.
Rozevřel jsem dveře, kde jsem zpozoroval Myu, která už neseděla, ale prohlížela si místnost Ano je to vskutku zajímavá místnost. pronesl jsem a pokračoval Tak, objednávka byla dokončena. Musel jsem si ještě zaskočit do Hueco Mundo, takže celkový čas byl hodina padesát devět minut a čtyřicet sedm sekund, ale do 2 hodin jsem se trefil. řekl jsem, jako by o nic nešlo. Předložil jsem tedy přístroj na stůl a pokynul jsem Mye, aby se přiblížila.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jun 17, 2011 2:47 pm

Myamoto Usagi

Byla jsem zrovna na druhé straně místnosti, když Satoshi přišel. V tu chvíli jsem se na okamžik cítila, jako by mě někdo načapal při vloupání se do spíže pro bonbóny. Skočil si mezitím do Hueco Mundo....co to asi ted mohl dělat? Vždyt je to jedno, hlavně že mám co potřebuji..... Otočila jsem se k němu. Bylo to rychlé....měla jsem sama něco na práci a tak mi to čekání celkem uteklo. Přešla jsem přes místnost, když mi pokynul a sledovala jsem při tom ten stroj o který jsem požádala se zaujatým pohledem.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jun 17, 2011 7:28 pm

Satoshi
Dám ti takový rychlokurz. Pochopil jsem, že tvá mise bude velmi brzo, pokud budeš mít čas, můžeš nastudovat manuál, který bude přibalen. okamžitě jsem spustil Takže, jak zde můžeš vidět, přístroj má otáčecí kolo, kterým budeš moct nastavit odchylku, protože, jak jsi sama řekla, nevíš co vlastně ta substance, kterou budeš porovnávat je. Pokud nastavíš na maximum doleva, bude přístroj brát existenci jako plného shinigami, pokud ovšem nastavíš na maximum doprava, bude existence brána za čistou duši bez reiatsu. vysvětlil jsem první část Jakmile bude zhruba nastavena odchylka, stačí na tyto dvě plochy položit část DNA zkoumané bytosti a následně zmáčknout zelené tlačítko. To je zhruba asi všechno. Chvíli počkáš a poté hned vyjede mini-screen s výsledkem. dokončil jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jun 17, 2011 10:03 pm

Myamoto Usagi

Celou dobu, co kapitán mluvil jsem přikyvovala. Vypadá to, že obshluha toho něni tak složitá.... Dobře, myslím, že jsem to potřebné pochopila. Ten manuál si určitě pro jistotu přečtu. Důvěřuj, ale prověřuj....to platí i pro mou pamět. Jak jste řekl, má mise je brzy a musím toho ještě hodně před svým odchodem stihnout. Pokud tedy nepotřebuji ještě něco k tomuto stroji vedět, potřebovala bych odejít. Doufám, že si to nevyložíte jako mou nevděčnost, ale opravdu mě tlačí čas. Mnohokrát děkuji za vaši pomoc. Značně mi to ulehčí situaci. Řekla jsem upřímně a lehce jsem se uklonila.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jun 18, 2011 8:33 am

Satoshi
Pokud nepotřebuješ tříhodinový seminář o tom, jak se z toho může stát bomba s rádiem několika kilometrů, tak asi už nic nepotřebuješ. sarkasticky jsem odvětil Není problém, doufám, že to splní svůj účel a budeš moct splnit svou misi. pouze jsem dodal a Myu propustil
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jun 19, 2011 10:24 pm

Akio

Dorazí do kasáren a okamžitě si odchytí nejbližšího člena kterého se zeptá, kde je kapitán a na onu destinaci okamžitě zamíří. Potřeboval si s ním probrat několik věcí, týkajících se jeho hollowa.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4152
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 8:54 am

Satoshi
Jakmile Mya odešla, chtěl jsem přestat s jakýmkoliv řešením dalších věcí, ale samozřejmě, než jsem dorazil ke své laboratoři, tak jsem ucítil reiatsu jednoho z mých nejúspěšnějších experimentů vůbec. Ach jo... další práce. pomyslel jsem si a vrátil jsem se směrem ke konferenční místnosti, abych tam Akia zastihl. Zdravím, vidím, že tě ještě vidět můžu, takže bych předpokládal, že se ti vede dobře. přivítal jsem jej
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 9:43 am

Akio

Zdravím Satoshi. Ano daří se mi..vcelku obstojně. Ale jisté potíže mě přivádí sem...potřebuji názor...tvůj...ohledně "jeho". Pronese způsobem, že lze poznat o koho se jedná - o jeho hollow. Rád bych to probral někde v klidu..šlo by to? Koukne na Satoshiho.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 2:58 pm

Satoshi
No popravdě jsem ani neočekával, že by sem někdo přišel na přátelskou návštěvu, takové iluze si opravdu nedělám. odpověděl jsem sarkasticky a otázal se No trochu jsem to i očekával... přece jenom jsem jej už dlouho neviděl, tak jsem si i trochu dělal starosti, no starosti... prostě mě to zajímalo. Každopádně chceš si pouze promluvit, nebo jsou problémy závažnější a budeme muset provést nějaký zákrok. Ptám se proto, abych věděl, jestli to stačí tady, nebo půjdeme do nějaké laboratoře. vysvětlil jsem záměr dotazu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 4:16 pm

Akio

Zákrok....zní nebezpečně...jde o mého hollow! Zatváří se docela neštastně. Neuvěřitelně zesílil. I když jsem jej porazil ve vnitřní bitvě...on...mě dokázal ovládnout a já si už nepamatuji co se všecko dělo! Ale vím, že se to nesmí opakovat...bylo to příliš nebezpečné!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 5:08 pm

Satoshi
Tak zesílil... hmm co se dá od hollowa čekat. pronesl jsem To, že tě dokázal ovládnout i když jsi jej, podle svých slov, porazil... může znamenat dvě věci. Buď jsi jej ve skutečnosti neporazil a jen tě hollow nechal myslel, že se to stalo, nebo jsi právě ty zeslábl. řekl jsem naprosto vážně
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 5:23 pm

Akio

Zpozorní. Jak to myslíš, že to bylo jen naoko...dostal jsem se po bitvě k obrovské síle...v bankai jsem pokryt jakýmsi hierrem. Pak na něj ale překvapeně pohlédne. Zeslábl...ale jak by to bylo možné..za poslední dobu jse mdost bojoval...zeslábl?! Koukne na něj nevěřícně. Avšak pomalu to začne brát jako jedinou možnost, vždyť jej přece porazil. Co navrhuješ Satoshi?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 5:54 pm

Satoshi
Co navrhuji...? Navrhuji vytáhnout tvého hollowa na povrch... nepředpokládám, že by stačilo si s ním jenom promluvit, takže budeme muset prozkoumat jeho chování přes boj. domluvil jsem a zamyslel se na chvíli Mám tady něco, co na to můžeme využít, ale neměl bys o tom nikde mluvit. varoval jsem nejdříve Je to pilulka, která v uvozovkách vypne shinigamiho v tobě na určitou dobu. V této době budu mít dostatečný čas na to, abych analyzoval chování tvého vnitřního hollowa. vysvětlil jsem Ale samozřejmě to není nijak závadné a po uplynutí času se zase vrátíš ke svému tělu. ubezpečil jsem jej
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 7:02 pm

Akio

Se prudce postaví. Cože?!!! Nechci pochybovat o tvých kvalitách, ale toto není dobrý nápad...on je silný..a já nechci ohrozit zbytečně někoho v seireitei..už tak mám problémy s centrálou. Udělá pár kroků zpět. Já..Satoshi..nemůžu to udělat. Je to příliš riskantní. Analyzovat chování mého hollowa...né že bych nevěřil tvé síle ale on....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 10:11 pm

Satoshi
Nikdy jsem nebyl příliš dobrý v utěšování či uklidňování lidí, ale věděl jsem, co se normálně dělá, tak jsem se s klidem zvedl a položil ruku na rameno Akiovi. Při nejhorším ohrozíš mě a víš, že mě něco takového, jako hollow, nemůže zabít. řekl jsem to s výrazem, kde se objevil velmi malý úsměv. Musíš pochopit, že pokud to neuděláme, nebudeme vědět rozsah schopností tvého hollowa a pokud nestihneme zastavit jeho rozmah v počátku, jinak můžeš skutečně někoho ohrozit. řekl jsem naprosto vážně a i když jsem věděl, že to může Akia vyděsit, potřeboval to podle mě slyšet
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 10:27 pm

Akio

Zvedne hlavu. No...když říkáš...ale...varoval jsem tě. Vezme si od něj piluli a po chvilce váhání ji strčí do úst. Netrvá to dlouho, než se zhroutí bezvládně na zem a pomalu se začne měnit. Jeho oči naverou sytě červenou barvu, jeho bělma zčernají a on se pomalu postaví. Jsi hloupý...něbo si velmi sebevědomý...když mě dobrovolně vyvoláváš na poverch...anebo jsi obojí. Zahledí se na něj hollow se zlostným šklebem. Jeho maska není kompletní avšak jeho reiatsu je ohromující.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 20, 2011 10:51 pm

Satoshi
Počkat to jako hned...? pomyslel jsem si, když tu pilulku Akio převzal a dřív, než jsem to mohl říct, tak se zde zjevil Akiův hollow ve skoro plné podobě. Jeho reiatsu bylo opravdu ohromující a takové, jaké jsem předpokládal. Obdivuhodné reiatsu, ale tvůj způsob vyjadřování je trochu hrubý. poznamenal jsem Tak hloupý... to mi opravdu ještě nikdo neřekl. řekl jsem trochu posměšně a jen dodal Ale proč jsem tě vyvolal ptáš se...? Asi protože mě zajímá, proč způsobuješ Akiovi takové trable zatímco jej udržuješ při životě. přešel jsem rovnou k věci
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 20, 2011 11:13 pm

Akio - Hollow

Docela hloupá otázka. Akia držím při životě z jediného důvodu, s ním umřu i já a dokud neovládám jeho tělo, musím jej držet naživu. Prohlédne si ho. Ale to co z tebe cítím..je obdivuhodné..nečekal jsem, že je zde více lidí jako Akio...vizardů. Ale to mě teď nezajímá...když jsme u toho... Natáhne ruku a za ním se začne tvořit jakási pseudogarganta. Dle všeho to vypadá, že to ještě nemá plně v rukou, přesto to ale dokázal. Chtěl uprchnout do Hueca Munda. Myslím, že je čas jít...BAN-KAI Velká exploze energie rozmetá pokoj.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jun 21, 2011 9:56 am

Satoshi
Pěkný postřeh. odvětil jsem a dříve, než Hakio stihl gargantu dokončit, sonidem jsem se dostal do procesu tvorby a dokázal jsem ji zablokovat, což ovšem znamenalo, že ban-kai opravdu dokázal zničit vnitřní prostor, ale s tím jsem počítal, proto jsem předtím z místnosti utvořil alternativní prostor, který ovšem nevypadal nijak odlišně. Exploze pak ovšem zasáhla samozřejmě i mě trochu hodně mi pocuchala oblečení Vidím, že je výbušný jako jeho původní předchůdce. pomyslel jsem si a uskočil Zatím jsi ještě ve stádiu síly a nedokážeš zatím tvořit garganty rychle, každopádně to už nás nemusí zajímat, jelikož jsem zablokoval přesun z této místnosti, takže ani jeden z nás se odtud nedostane. řekl jsem klidně a vytasil zanpakuto.

Mezitím
Sakura
Na kapitánův příkaz jsem ihned analyzovala data z jejich střetu. Nevypadalo to příliš dobře, ale věřila jsem, že to Satoshi dokáže.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jun 21, 2011 11:28 am

Hakio

Jeho garganta byla zablokována...tenhle Satoshi byl opravdu kabrňák, což se ovšem Hakiovi nelíbilo. Jsi pěkný zmetek a to mě s*re!!! Rozdrím tě, abys poznal jak silný jsem. Pomocí sonida se přesune těsně před něho a mezi roh se mu začne tvořit Cero.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jun 21, 2011 8:58 pm

Vidím, že Hakio se ujal Very Happy Very Happy

Satoshi
Cero... nesmím si nechat ujít tuhle příležitost na analýzu. rychle jsem promyslel 15 kroků dopředu a okamžitě jsem pronesl Dark Protection a pohybem levé ruky jsem vytvořil temnou stěnu před sebou Tohle jeho Cero rozhodně nezastaví, ale účel to splní. pomyslel jsem si a přehodil jsem si zanpakuto do levé ruky abych mohl v pravé ruce shromažďovat reiatsu na odebrání vzorku Hakiova cera. Snad mi tohle neurve ruku. pomyslel jsem si a instiktivně jsem pohlédl na odpočet nad bojištěm, který ukazoval, jak dlouho ještě pilulka bude působit. Vše podle plánu...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down