Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ubytovna

+22
DarkLezdgar
ondrab25
Metalcore
Seki
Suki
Smooky
Akkaku Naito
passionpower
Sode
Kitsune
Meiki Ookami
Kumori
Yankee
Satori_sama
Ranum
Myamoto Usagi
Firel
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Ichiro Gojo
Krumla
Miss_Atlantis
26 posters

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Ubytovna - Stránka 4 Empty Re: Ubytovna

Příspěvek pro Kitsune Wed Jan 18, 2012 9:33 pm

Miki Kumiko
Neustále jsem hledala ubytovnu, až jsem jí asi po 2 hodinách našla. Rozběhla jsem se tryskovou rychlostí a zároveň přemýšlela, jaké si mám vzít číslo pokoje. Když jsem vešla, měla jsem ihned vybráno. Vzala jsem si pokoj číslo 15. Unavená, utahaná a kdoví co ještě jsem vešla do pokoje, hodila jsem kufry do kouta jako obvykle a žuchla na měkoučkou postýlku. Asi po 1 minutě jsem usnula.
Kitsune
Kitsune

Počet příspěvků : 15
Datum registrace : 05. 01. 12
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 18, 2012 10:16 pm

Miki-> Uslyšela a usítila jsi menší výbuch, což tě trochu probudilo. Náhle si pocítila prudkou bolest v oblasti čela, protože ti na hlavu dopadla lampa, kterou z poličky shodily otřesy. Toto tě už probralo úplně, ale nevypadalo to, že by jsi do nového dne vztoupila zrovna tou správnou nohou.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Wed Jan 18, 2012 11:01 pm

Byla jsem úplně mimo, plácla jsem se do hlavy a říkala jsem si co se děje. Co je? Dyť jsou teprv 3 ráno. Na mol otrávená jsem otevřela okno a v další vtěřině ho hned zavírám. Strachy jsem zalezla zpátky do postele a dělala jsem, jako by se nic nestalo, ale stále mi to vrtalo hlavou. Zrůda? Hollow?Nebo něco jako Arrankaru? Po 5 minutách bádáních co to bylo, jsem šla dolů zjistit podrobnosti.
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 18, 2012 11:28 pm

Miki-> Venku jsi uviděla, že to byl jen kus shingami uniformy, která se zachytila za strom před tvým oknem.
Ovšem bylo mnohem zajmavější sledovat, jak z klučičí části budovy a obzvláště pokoje, který byl přímo naproti toho tvého vychází hustý kouř a jeho okno je vysklenné.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Wed Jan 18, 2012 11:42 pm

Stále mi lezl mráz po zádech když na to pomyslím. V tu ránu mě začaly slzet oči. Otočila jsem se a spatřila kouř, vycházející z klučičího pokoje naproti mně. Jakožto všudybylka z rukonu, vydala jsem se za kouřem. Voní to heeeeezkyyyy..... Počkat, moment? To je ale smrad...že by někdo vařil? Ještě před chvílí to bylo cítit jako miso rámen. Dumala jsem nad tím a zároveň slintala jak buldok. Miso rámen bylo moje nejoblíbenější jídlo. Ta jsem to šla omrknout.
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jan 19, 2012 11:01 pm

Miki-> Když jsi se podívala vyskleným oknem dovnitř na kuchyn to moc nevypadalo. Evidentně ten výbuch přišel odsud. Bylo zde mnoho přístrojů, zkumavek a dalších laboratorních věcí, ale hodně jich bylo poničeno a černých. Přes kouř ještě něšlo všechno vidět, ale zahlédla jsi na zemi ležícího a z kouře kuckajícího kluka:
Spoiler:
Ten kluk se pomalu zvedl ze země, otřel si zašpiněné brýle a došel k oknu, aby se mohl nadýchat čerstvého vzduchu. Poté co si tě všiml, zůstal chvilku naprosto nehnutě stát a pak náhle nahodil tento výráz:
Spoiler:
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Jan 20, 2012 10:46 pm

Daisenmaru Kenshin

Po aféře s Hirosaki-sensei a léčbě doktůrka Yasua si to namířil na ubytovnu. Yasuo řekl, ať se šetří a bla bla bla... dál ho moc nevnímal, ale cítil se trochu znaven a tak se snažil najít svůj pokoj. Byl mírně dezorientován i na takot často navštěvovaném místě, přesto do svého pokoje vždy po nějakém čase došel. Ale kdo by se tu neztratil, když všechny dvěře a chodby vypadají tak stejně. Jo, kdyby byli chodby pojmenované a dveře barevně odlišené, dejme tomu, že by se tolik neztrácel, ale to tu bohhužel nebylo. Napadlo jej, že za dnešek měl již dost plánů, jak rekonstruovat prostory akademie. Možná, až najde svůj pokoj, odpočine si, vyhledá Hirosaki-sensei a promluví si s ní, tak by mohl tyto návrhy přednést před nekoho, kdo to tu zpravuje, třeba by mu dal za pravdu. Nyní však bezradně procházel chodbami a pokukoval po dveřích, zda to zrovna nejsou ty, co hledá.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 20, 2012 11:05 pm

Kenshin-> Trvalo ti to dost dlouho, ale nakonec se ti podařilo najít dveře tvého pokoje, ale něco s nimi bylo dost špatně. Byl sis celkem jistý, že předtím než jsi je naposledy opouštěl na sobě neměli nakraslené neumělecky zpracované prase.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Jan 20, 2012 11:32 pm

Daisenmaru Kenshin

Vítězně postával před svými dveřmi. Z dálky to vypadalo, jako by právě vyhrál bitvu století, ale při bližším náhledu to byl jen nechápavý pohled na dveře pokreslené nějakým rádoby umělcem. Obrátil se do chodby, zda tam někoho nezahlédne. Kdo se opovážil znesvětit moje dveře tímto obrazem?! Cožpak nevíte, že malíři typu F patří do provního patra?! Křikl a jeho hlas se nesl prázdnou chodbou. Jeden by si řekl, že je to taky student z prvního poschodí. Po té si ještě jednou prohlédl malůvku a zašel dovnitř.
Po pár chvilkách odtamtud zase vyšel v ruce s malířskými potřebami a zasedl přede dveře. Rozmáchl se štětcem a domaloval čuníkovy zbylé tři nohy, uši, pořádný čenich, několikrát zatočený ocásek, oči dal na správné místo a z těch na boku udělal jen flekatou kůži. Samozřejmě nezapomněl prasátku domalovat do tlamičky jablko a kolem bohatou oblohu. S hrdostí si svůj výtvor prohlédl a podotknul. Tomu už říkám obraz! Pak zmizel v pokoji, ze kterého opět vyšel a pěkně špinavý od barvy si to namířil do sprch, nebo kamkoli, kde se může očistit. Záleželo na tom, jakou místnost najde dřív. Neopomněl si sebou vzít chléb, co měl na stolku u své lóže. Nechtěl při cestě zpět ztrávit tolik času pátráním a tak chtěl udělat to, co četl v jedné knížce, jak tam dvě děcka pohazovaly drobky po zemi, aby se při návratu neztratili. To mu bohužel nevyšlo jim ani jemu, protože po chvíli, co vyšel zase na chodbu, byl chléb v jeho žaludku. Měl totiž ukrutný hlad a ten rozhodl o jeho osudu - bloudit další nespočet hodin po akademii.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 21, 2012 12:12 am

Kenshin-> Měl jsi........někdo by tomu říkal smůla, ale někdo jiný a možná i právě ty spíše štěstí, protože jsi po celkem krátkém bloudění omylem stoupl na zrovna čerstvě umytou a naleštěnou část chodby. Asi to bylo narůstající únavou, že jsi přehlédl ceduly s varováným nápisem. Ale jisté bylo to, že jsi opět upadl na záda (což dost bolelo) a jel jako namazaný blesk celou chodbou. Nakonci si před sebou konečně spatřil dveře o které jsi se měl zastavit. Ale místo toho si těmi dveřmi projel skrz, podle nepříliš praskajícího zvuku, byli asi dost prohnilé a tak takový nápor už nevydrželi. A tak když jsi se vzpamatovl, zjistil jsi že jsi se doklouzal až do umývárny, která byla naštěstí zrovna prázdná a tak tvůj výstup neměl žádného diváka. Sprchu jsi tedy našel, ale kdokoliv by ted procházel chodbou by měl o tvé koupeli přes díru ve dveřích dost dobrý přehled.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jan 21, 2012 12:32 am

Daisenmaru Kenshin

Kráčel si tak dezorientovaně po ubytovně a co se nestane! Jako na potvoru přehlédně varování a už se válel po mokré podlaze. Frčel si to jako na saních tažených Santovými soby po nebi, ale tohle bylo mnohem bolejstivější. Kdyby mohl, svíjel by se bolestí. Ale to by si vzhledem ke své hrdosti nedovolil. Snažil se tedy všelijakými úšklebky udržet bolest na uzdě.
Konečně vjel do cílové stanice. Chvíli mu trvalo, než se sesbíral na nohy. Prohlédl si díru ve dveřích a do svého seznamu dnes vymyšlených rekonstrukcí akademie si přidal i nové dveře do... podíval se na cedulku... ano, do umýváren. Skvěle, dnešek už lepší být nemohl. Prohlédl se, když zjistil, že barvu má i na uniformě. Vlezl tedy do sprch oblečen a tak dal dvě mouchy jednou ranou.
V promáčené, ale čisté unifomě se pak plahočil zpět kamsi ke svému pokoji. Za sebou zanechával cestičku z vody, která mu odtékala z oblečení. Zkrátka by se nedivil, kdyby byl pátek třináctého.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Jan 21, 2012 12:44 am

Kenshin-> Šel jsi a šel jsi a šel jsi......Zdálo se ti, že jsi spíše v bludišti než na chodbách ubytovny. Měl jsi zatím štěstí, že jsi zůstával stále aspon v chlapecké části ubytoven, protože většina holek by tě za tu tvoji vodní cestičku asi skopala do kuličky. Navíc ve tvém stavu by se jim to i zaručeně podařilo, protože odpor z tvé stranny by nebyl dostačují, ale takhle na tebe velice nevybýravě zanadával jen jeden kluk z otevřených dveří, kterému jsi promáčel jeho právě dokončený papírový model Karakury. Ovšem protože to měl jako trest od senseie odevzdat ještě dnes, nešel tě zmlátit, ale jen si vzal další lepidlo a zavřel dveře. I když by jsi mohl přísahat, že než zavřel uslyšel jsi něco jako: "Zejtra si tě najdu." Po dalším úseku chození si narazil na svou vlastní mokrou cestičku, ale tady byla už téměř zaschlá. Ovšem tvé dveře byli stále v nedohlednu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jan 21, 2012 11:43 am

Daisenmaru Kenshin

Kráčel s nepřítomným pohledem dál a dál snad nekonečnými prostorami ubytovny. Ignoroval vše kolem sebe, hlavně pak četně toho maníka, co si na něj dovolil promluvit. I když cestu vlastně přespříliš nevnímal a zůstal před svou skoro suchou vodní stopou stát jako solný sloup, uvnitř něj to vřelo, ale ze zcela jiného důvodu. To, že je mokrý a má tak čistý obličej i uniformu, mu nijak nevadilo. Ale bolest v zádech udělala své a on se musel rozloučit s vnímáním reality, aby ho to nedonutilo sténat. Udělal totiž jednu velkou chybu, když šel dokreslovat vepříka. Vyndal si totiž prášky, co dostal od doktora, z kapsy a místo nich si tam dal různě veliké štětce, aby měl po ruce všechno své málířské náčiní. Teď toho v duchu litoval. I toho, že snědl ten chleba, jinak už mohl být dávno ve své říši snů, kde neexistuje bolest zad, ani mokré podlahy, ani dealerářský doktoři. Alespoň se tam se žádným ještě nepotkal.
Přešel skoro vyschlou cestičku a šel chodbou doleva. Měl by jít teď zpět ke sprchám a tam se vydat na pátrání zas a znovu jiným směrem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kitsune Sat Jan 21, 2012 1:23 pm

Miki Kumiko
Nasdila jsem úplně stejný výraz jako on. Po chvíli jsem se ho odvážila zeptat jestli něco nepotřěbuje a on ani neodpověděl. Říkám si: Si myslí že je KING nebo co? Klimbala jsem se ze strany na stranu, až mi z toho bylo blbě, jako na horské dráze. Bylo mi to úplně jedno, poté co jsem zašla zpět na svůj pokoj a konečně si zdřímnout.

Naposledy upravil Kitsune dne Fri Jan 27, 2012 8:58 pm, celkově upraveno 2 krát
Kitsune
Kitsune

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jan 23, 2012 5:19 pm

Daisenmaru Kenshin

Když učinil tak, jak je napsáno výše, nemusel čekat dlouho, aby zjistil, že mu to absolutně nepomohlo. Ba naopak, možná bloudil ještě déle. Mokré oblečení už za sebou ani nezanechávalo říčku, ale jen pár kapek. Tím také to, že nevěděl, kudy šel, neboť než opět došel na tu chodbu, voda uschla. Nikdy bych neřekl, že je ubytovna tak obrovský areál. Zastavil se a zamyšleně se podrbal ve vlasech, při čemž se rozhlížel, protože se nacházel opět na křižovatce. Rozhodl se jít pořád rovně a rovně. Právě přišel nejspíše na to, že když bude pořád chodit doleva, tak nikam nedojde. Ale i tak šel a to už o dost pomalejším tempem. Sám nevěděl, kam že to míří teď, což nevěděl nikdy, ale byl neskutečně zmožen. Na chvíli si sedl ke zdi, že si promyslí další postup, ale chvíl na to usnul hlubokým spánkem.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Jan 24, 2012 10:53 pm

Kenshin-> Probudil tě trvdý náraz do tvých nohou. Když se ti podařilo zaostřit uviděl jsi na zemi rozplácnutého červeno-vlasého kluka, který určitě o zakopl o tvé nohy.
Spoiler:
Kluk se těžce posadil a otočil se na tebe. Z nosu mu při tom tekla krev a asi si toho ještě nevšiml. Promin..neviděl jsem tě. Řekl velice omluvným tonem.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Jan 25, 2012 8:16 pm

Daisenmauru Kenshin

Zdál se mu prazvláštní, ale pěkný sen. Alespoň pro něj byl tak hodnocený, ale už tam si uvědomoval, že spí, protože k tomuto v raálném životě nemohlo nikdy dojít. Byl ve vnitřním světě a o čemsi mluvil se svým duchem zanpakuto, který mu odpovídal laskavě a vlídně.
Otovřel překvapeně oči a pohledem sjel ne zas tak dolů na válejícího se hocha. Tahle chodba už je obsazená. Pronesl první co mu přišlo na jazyk a spolootevřenýma očima si prohlížel studenta. Po té lehce přikývl na znamení přijetí omluvy. Kdybych nevěděl, že je to sen, asi bych se naštval... Máš štěstí, že jsem to tušil. Hlesl klidným tónem aniž by si uvědomoval, že ublížený nejspíše jeho slovům rozumět nebude. Po té zaštrachal ve své uniformě a podal klukovi kapesník. Utři si tu krev pod nosem. Nechci, aby tu kolovali pomluvi, že jsem ti jednu vrazil.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 25, 2012 8:26 pm

Kenshin-> Kluk překvapeně zamrkal, zdálo se, že vůbec nechápe o čem to mluvíš, pak jsi ho upozornil na to, že mu teče krev. Rukou si šáhl na nos, ale hned jak se ho jeho prsty dotkly, ucuknul a tvář se mu zkroutila do bolestivé grimasy. Pomalu si od tebe pak vzal kapesník a velice opatrně si otřel krev. Poté pootočil hlavu a upřeně se na tebe zadíval. Proč se válíš na chodbě? Taky si spadl? Zeptal se překvapeně. Zdálo se, že se nehodlal ještě zvednout.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Jan 25, 2012 9:13 pm

Daisenmaru Kenshin

Odmítal chvíli klukovi odpovědět. Natočil hlavu na stranu a mžoural po něm jen očima trochu podezíravě. Co měl ten hošánek asi zalubem? Pak svěsil hlavu a aoddechl. Obrátil se na něj a nadechl se k odpovědi. Jistě, že ne! Spadnout? Za koho mě máš?! Já nejsem žádnej nemotora! Obořil se nepřístojně. Samosebou tím narážel i na tvůj pád. Jen jsem hledal klidné místo k přemýšlení. Ano, tak to je. Předložil před stunedna naprostou lež, ale ten přeci nemohl tušit, co se doopravdy stalo. Alespoň v to doufal. Založil si ruce s posadil se do tureckého sedu hledíce stejně upřeně na protější osobu. Možná... by jsi si s tím měl zajít na ošetřovnu. Nikdo nedělá takové ksichty jen při pouhém dotyku nosu. Pronesl tajemným hlasem, z něhož by slabším povahám šel až mráz po zádech.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 25, 2012 9:38 pm

Kenshin-> Trochu se obraně zaklonil, když si na něj prvně tak slovně vyjel. Ale při tom se mu rozšířili oči. P...promin. Řekl zkoušejíc zadržet smích.
Pak se uklidnil a mlčky na tebe dále koukal. Jsi divnej. Řekl najednou, ale šlo poznat, že to nemyslel nijak zle. Kdo by si pro přemýšlení vybýral chodbu..... Vyslovil to spíše jako řečnickou otázku pro sebe. Pak se také posadil do tureckého sedu, jakmile jsi domluvil usmál se od ucha k uchu a podrbal se levou rukou vzadu na hlavě. To nic není, já stejně nesnáším ošetřovnu. Na chvilku se podíval na strop jako by se zamyslel, ale trvalo to asi jen sekundu. Najednou se rychle předklonil blíž k tobě s neskrývaným nadšením. Víš, že....že někdo zničil úplně nové dveře do sprch?! Před chvilkou jsem tam byl a...a....a..jo vlastně! Praštil se prudce do čela a najednou se rychle postavil. Měl jsem to běžet říct učiteli! úplně jsem zapomněl...! Spěšně ti zamával a dal se do běhu. Určitě se ještě uvidíme! Slyšel jsi jak zavolal a pak ti zmizel z dohledu, jedno se mu musel nechat, utíkat uměl opravdu rychle.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Jan 26, 2012 2:43 pm

Daisenmaru Kenshin

Jeho omluvu nepovažoval za moc upřímnou. Vždy't viděl, jak plýtvá silami na zadržení smíchu. To ho vnitřně uráželo, ale už se k tomu nevracel, nehodlal riskovat, že by se nedej bože ten kluk dozvěděl pravdu. Ale tu řekl další věc, co ho rozhodně nepotěšila. On neí divnej! Bylo mu celkem putná, jak to myslel. Řekl to a už to se mu nelíbilo. Asi měl zahodit tu svou shovývavost a rovnou studentíka poslat do háje. Ale odpustil mu, protože jedno s ním měl společné. Jak se ukázalo, oba nesnášeli ono místo, kde se starali o nemocné. Pro jednou mu to tedy promine. Přimáčknul se ke zdi, jak se k němu ten hoch naklonil a po té to s ním cuklo. Sakra... Oni byli nové?! Zděsil se v duchu, ale naštěstí už nemusel nic říkat, protože se student zvedl a v cukuletu zmizel. Díky bohu za ty dary... Pomyslel si, když se za ním ohlédl a z ničeho nic se praštil do čela. Hej kluku! Zavoval ne tak nahlas a s pomalu vstal. Fajn, tak si budu muset cestu najít sám. Řekl si sám pro sebe, upravil si uniformu a vydal se stejným směrem, jako nemotora. Přeci jen, šel říct o sprchových dveřích učitelům. Takže musel jít od sprch někam... kamkoli a tam chtěl on taky.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jan 26, 2012 9:42 pm

Kenshin-> A už si byl zase na cestě, možná by nebylo na škodu si příště vzít sebou nějakou rozsáhlou knihu, asi by se to i vyplatilo. Ale pak ses najednou objevil před dveřmi s obloženým prasátkem...možná to bylo tím věčným trmácení, protože ti přišlo jako by se tvé dveře najednou objevili před tebou. A v tu chvíli se rozlétli vedlejší dveře a z nich vyběhl tobě povědomí kluk, který v ruce nesl velký papírový model Karakury a rychle s ním pádil dál do chodby.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Jan 26, 2012 10:14 pm

Daisenmaru Kenshin

Procházel se skloepnou hlavou práznou chodbou. Kymácel tělem sem a tam. Nečekal, že by našel svůj pokoj nějak brzy. Z ničeho nic tu prostě jen tak hlavu zvedl a co neviděl. Tedy, spíš, co viděl. Bylo to prasátko! Přesně, jak si ho představoval do křupava opečeného, bohatě obloženého. Ano, přesně, jak ho i ztvárnil na své dveře. Konečně! Toto bylo jako hledání pokladu, kde jemu nalezení vlastního pokoje trvalo stejně dlouho, jako dobrodruhům s mapou nalést pravý poklad. Ještě, než se usmyslel vkročit dovnitř, zaslechl dveře a pak někoho zahlédl upalovat po chodbě s čímsi v ruce. To je ten... kluk s modelem Karakury... Nadzvedl udiveně obočí a pohlédl na své dvěře. To mi ani neříkejte...
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 27, 2012 6:43 pm

Kenshin-> Jak si tam stál, uslyšel jsi z tvé pravé strany kroky, které se velice rychle blížili k tobě. Mohl jsi poznat, že to je více lidí než jedna a pak jsi je už i uviděl. Vpředu rychle šel ten červenovlasý kluk na kterého jsi předtím narazil a toho následoval Ganseki-sensei.
Spoiler:
Když tě míjeli červenovlásek se na tebe vesele usmál. Až ti vyčistim ten kapesník, tak ti ho vrátím. Řekl a hned na to zmizeli v chodbě po tvé levici.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Fri Jan 27, 2012 8:02 pm

Daisenmaru Kenshin

Postával přededvěřmi. Nechctěl si přupustit fakt, že tu běhal do kruhu jak někdo naprosto.... dezorientovanej. Pak se rozhodl na to nemyslet a raději vejít, než se zase někde zatoulá. Když chmatal po klice, uslyšel kroky chodbou. Co to... Napadlo ho a ohlédl se tím směrem, kde už klusal sensei a černovláskem. Trochu vyjevěně sledoval, jak zese mizí, ale to nejspíše kvůli tomu, co řekl ten student. Chm... to opravdu nemusíš. Nahodil zase hrdý výraz. Říct to musel, ač jej už nikdo slyšet nemohl. Po té konečně položil ruku na kliku a vstoupil do svého pokoje.
Hrdinsky popošel pár kroků vpřed, založil si ruce a projel pohledem po místnosti. Co jsem tu vlastně chtěl? Nadzvedl levé obočí.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down