Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ubytovna

5 posters

Goto down

Ubytovna Empty Ubytovna

Příspěvek pro Sode Mon Dec 27, 2010 9:00 pm

Prostory dvou budov ubytovny. Zapadá sem dění i v jejich jasně blízkém okolí.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Ubytovna Empty Re: Ubytovna

Příspěvek pro Nawaki Mon Dec 27, 2010 11:39 pm

Razaki

Po dlouhé sprše jsem si mohl konečně chvíli číst...
Měl jsem několik věcí, které jsem chtěl dočíst a nebylo moc času
Navíc po té včerejší party jsem potřeboval trochu klidu
Za 5 let sem za mnou nikdo nepřišel, takže jsem měl klid na čtení
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Dec 29, 2010 9:26 pm

Tsuki

Ležel jsem na větvi. Klidně a foukl jemný, studený vítr. Odvál mi mou ofinu a já pootevřel oči. Urovnal jsem si ji zpět na místo a zase jsem zavřel oči. Pak jsem ještě nachvíli otevřel oči. Poohlédl jsem na budovu před sebou, kývl jsem a zavřel jsem oči.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 29, 2010 9:50 pm

Ničeho jsi si nevšímal a nikdo si nevšímal tebe. Jak krásné to, zřejmě. Zvláště, když máš dnes už konečně konec všeho.
V tom tichu, jež tě obklopuje uslyšíš kroky a následně hlas. Mladíku?! Co si myslíš, že tu děláš?! Hlas ti byl nějak známí. Taky že ano, když patřil Etsuko.

Kdo je Etsuko, snad víš, jestli ne -> První příspěvek ve filleru (úvod)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Dec 29, 2010 9:58 pm

Tsuki

Lekl jsem se a vyskočil jsem na nohy. Rozhlížel jsem se kolem sebe Asi se mi to jen zdálo a potrbal jsem se na hlavě. Pak jsem zkoprněl a pohlédl jsem dolů. Ten hlas patřil opravdu ji, jak jsem si myslel. Etsuko!! Brej den sensei a nahodil jsem úsměv. Pak jsem se zarazil A co jsem proved? a seskočil jsem na zem, hned vedle Etsuko.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Wed Dec 29, 2010 10:46 pm

Ukázala prstem na budovu. Ty fakt nevíš, co se děje? Chvíli na něj jen vysílala nenávistné pohledy. Ale nakonec se uklidnila, když jí bylo jasné, že nedostane odpověď. Nu, asi opravdu nevíš, o co jde. Povzdechla si. Tak tedy, sem chlapci nesmí! Je to tu jasně psáno! A ukázala na ten strom, na kterém jsi před chvíli byl. Byl na něm papír a na něm velkým písmem cosi psáno. Tak ať tě tu už příště nevidím, nebo... Vyhrožovala, ale nakonec se usmála, mrkla na tebe jedním okem a odešla.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Dec 30, 2010 1:26 am

Konan

Pravda byla taková, že mě ta knížka vůbec nebavila. Věděla jsem sice, že jsou v ní důležitá slova, ale na mě byli až moc odborné. Navíc se do toho všeho ještě ozvala únava, a tak jsem zaklapla knížku a řekla si, že se na nějakou tu chvíli natáhnu na postel, to přeci ještě nikomu neublížilo.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Dec 30, 2010 2:50 pm

Tsuki

Nechápavě jsem na ní koukal a pak jsem se otočil na strom a uviděl jsem tu ceduli. A jó a zasmál jsem se Já si říkal že tendle strom tam nemáme ale stejně jsem si na něj vlez. Pak se otočila a odcházela. Když zmizela za roh, tak jsem taky vykročil že odejdu. Otočil jsem se a uviděl jsem pěkné místo na stromě, kde by mě nebylo vidět a skrz pár větvý prosvítalo slunko. Stál jsem v klidu a porozhlížel jsem se po okolí. Bleskurychle jsem skočil do těch větvý, bylo to přibližně druhé patro budovy a zalez jsem si tam. Opřel jsem se opět o kmen a zavřel jsem oči. Byl jsem parádně skrytý větvemi.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Jan 11, 2011 6:34 pm

Ať už tomu bylo jakkoli, každý měl najednou na své posteli jakýsi dopis. Jak se tam vzal, bylo záhadou, ale byl tam.
V dopise stálo ->
,,Večer určitě nezapomeňte. Vy víte kam jít, ale nezapomeňte na to. Jen ať je nás tam co nejvíc! Pořádně to rozjedeme!
Konečně budete moci na chvíli odložit ty knížky, katany a zápisky. Dnes se můžete pořádně odvázat. Stačí přijít, vy víte kam....
Podepsán: Vy víte, kdo..."
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 18, 2011 8:07 pm

Akio

Pomalu otevře oči. Zjistí, že je v pokoji, aniž by veděl, jak se sem dostal. Posadí se když mu v noze zapulzuje bolest. Se sykotem si pak vytáhne několik centimetrů dlouhou třísku, ulomenou z postele. Jak jsem se... Promne si hlavu a rozhlédne se kolem. Pak si vzpomene na záchvat a léky. Zas jsem si jich vzal moc?? Vstane a protáhne se. Pak zamíří ke skříni, kde začne hledat své nejlepší oblečení. Dnes se totiž zase koná pařba.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down