Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 4 z 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 4 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Krumla Mon Jan 10, 2011 7:56 pm

Yuki Yaname

Po chvíľke som na tréningové pole dorazila aj ja, musela som sa trocha najesť pretože som sa necítila moc dobre ale po tom som bola celkom plná energie a bola som zvedavá na ten tréning toho podkapitána či kto to bol, keď som tam prišla tak to vyzeralo že niečo robia tak som ich nerušila a len som sa na nich pozerala.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jan 10, 2011 8:01 pm

Firel
Chtěl jsem si počkat na odpovědi ostatních. Takže zatímco všichni tři mohli vidět mojí projekci na místě kde jsem vyřkl kyokko nově příchozí shinigami mohl jasně vidět jak se procházím kolem nich aniž by si mě všimli.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Jan 10, 2011 9:24 pm

Shizuka Hotake

Přihlásil jsem se a odpověděl. Je to kido, co láme světlo tak aby se uživatel skryl před nepřítelem. Znělo to trochu šprtsky, ale kido mě dost zajímalo, ikdyž v něm zrovna 2x nevynikám.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jan 10, 2011 9:43 pm

Firel
Nemusí to sloužit pouze k ukrývání.
Řekl jsem skupince, stál jsem za nimi a moje kopie ze zlámaného světla zmizela jako by tam nikdy nebyla.
Stojím tu u vás celou dobu. Ted si představte že toto nepřítel použije proti vám, vy se vrhnete po nepříteli a když po něm seknete mečem, promáchnete, což vás zanechá bez obrany.
jelikož kyokko působilo pořád, využil jsem toho a tentokrát se vydal pro čtvrtého studenta.
Kyokko je celkem nízko úrovnové kido takže by neměl být problém se ho naučit.

Naposledy upravil Firel dne Tue Jan 11, 2011 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Jan 10, 2011 10:29 pm

Shizuka Hotake

A existuje nějaký způsob jak to prerušit? zeptal jsem se zvídavě. Zajimavé, konečně se děje něco zajimavého na akademii, tohle se mi bude hodit ke zkouškám. říkal jsem si v duchu s úsměvem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Jan 10, 2011 10:52 pm

Gojo Ichiro

Já to samořejmě věděl, jen jsem si dělal legraci. Hehe. Řekl jsem ironicky.
Nízkoúrovňové jo? Tak co pak musí zvládnout ty vysokoúrovňové? Ááá měl jsem se věnovat tomuhle místo máchání mečem. Ale tak aspoň něco mi jde. Pohladil jsem zanpakuto.
A není lepší nepřítele sejmout dřív, než vůbec stihne tyhlety čáry použít?
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 8:22 am

Firel
Ovšem že je to jednoduší ovšem když už to nepřítel použije, může si s vámi dělat co chce.
S těmito slovy jsem se zjevil u toho opozděného shinigamiho zatímco u skupiny jsem zmizel, úplný amatér by s to mohl lehce splést s extrémně rychlím shunpem.
Kolikrát myslíte, že by jste mohli být za posledních pár sekund mrtví?
Tentokrát jsem kyokkem vytvořil několik kopií kolem skupiny které mě přesně imitovali.
Skuste použít vlastní kyokko na zrušení těhto kopií. Soustředte se na lámání světla a budete moci vytvářet skoro jakékoliv optické iluze, podpořit kamarády v boji nebo jinak zmást soupeře.
Příklad toho zmatení soupeře jsem ihned uvedl. Dvě imitace se rozeběhli proti skupině.

(Kyokko je Bakudo 26 takže na jeho použití potřebujete alespon 3 body. Což má akorát Ichiro a Shizuka. Po příchodu i Shizumi/wizard.)
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Jan 11, 2011 4:02 pm

Yuki Yaname

Gomene.. ale ja Bakudo neovládam.. povedala som potichu a trocha strápene som sa zahľadela na zem.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Jan 11, 2011 4:58 pm

Gojo Ichiro

Hmm, proč ne? Nachvíli jsem se soustředil ať ze sebe neudělám vola. Najednou se proti nám rozběhly dvě imitace. Máchl jsem rukama před sebe v úmyslu se bránit. Poté mi došlo, že to nemá cenu. Bakudō no. 26 Kyokko Imitace se rozplynuly. Hehehe, to je dobrý tentononc. Todlencto se bude dát dobře využívat, nakonec tomu Kidō příjdu na chuť. Najednou mi to jde. Hehe, ale kdysi to nešlo. Heh. Celý rozjařený jsem úplně zapomněl na svoji únavu. Hormony jsou holt nejlepší pomoc v těchto případech.

Naposledy upravil Ichiro Gojo dne Tue Jan 11, 2011 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 5:07 pm

Firel
Rychle jsem mu zkazil radost když jsem na něj poslal všechny zbylé imitace na které trošku zapoměl. Tyhle už nezmizí tak lehce. Navíc jsem se mezi ně pro změnu připletl i já osobně.
Nemusíte umět kido, stačí když budete vědět jak se proti němu bránit.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Jan 11, 2011 5:17 pm

Gojo Ichiro

Cože? Jich je tu víc? No do pytle. Bakudō no. 26 Kyokko. Nic. Bakudō no. 26 Kyokko Zase nic. Říkám Bakudō no. 26 Kyokko

Spoiler:
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jan 11, 2011 6:04 pm

Shizuka Hotake

Otočil jsem se na Ichira a pošeptal jsem mu. Nedal bys mi napít trochu tvé pálenky? ale než jsem dostal jeho odpověď začal jsem se soustředit a poté to přišlo. Bakudo no. 26 Kyokko. šeptl jsem a čekal jsem na výsledek. Povedlo se? zeptal jsem se ostatních, jestli se mi bakudo povedlo.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Jan 11, 2011 6:10 pm

Masahiro Hotake

Postavil jsem se. Pak jsem se soustředil na jednu z kopii podkapitána. Bylo to těžké protože byli v pohybu stačilo odraz předmětu pro lámání světla. Všiml jsem si, že Ichiro má tu svoji pálenku ve skleněné láhvy. Soustředil jsem se a šeptnul. Bakudo no.26 Kyokko. čekal jsem jestli se mi můj trik s odrazem od láhve povede.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 6:33 pm

Firel
Několik mých imitací zmutovalo ve všechny možné věci od nábytků po alkoholické nápoje, došlo mi že někdo nechápe že toto kido je bakudo a bakuda mají věčinou déletrvající efekt narozdíl od hado.
Ichiro. Slyšel jsi že bych při každé změně mých kopijí znovu řekl název kida? Stačí to říci jednou. Potom se jen stačí soustředit.
Byl jsem pár kroků od skupiny obklopen iluzemy všemožného harampádí. Máchnutím ruky jsem iluze rozptýlil a ruku namířil na skupinku.
Jak si asi poradí s tímto?
Hiryu gekizoku shinten raiho
Proti skupině vylítla masivní modrá vlna která ničila vše co jí přišlo do cesty, ale na to jak masivní výboj energie to byl, byl až moc tichý.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jan 11, 2011 6:46 pm

Shizuka Hotake

Rychlejsem se otočil. Koukal jsem jak na nás míří to kido. To je... Hado no. 88. On to zvládl bez sebemenšího náznaku zaříkání, je to opravdu borec. Ale co mám teď dělat. Možná.. Možná to vyjde. Namířil jsem prst proti kido a hlesl. Hado no.4 Byakurai!! čekal jsem co to udělá.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Jan 11, 2011 6:52 pm

Masahiro Hotake

Najednou jsem slyšel v hlavě hlas. To je... Hado no. 88. On to zvládl bez sebemenšího náznaku zaříkání, je to opravdu borec. Ale co mám teď dělat. Možná.. Možná to vyjde. Byl to můj bratr. Slyšel jsem, že dvojčata mají někdy propojené myšlení, ale u mě a u bratra se to ještě nestalo. Divné, ale to co vyzkouší by mohlo vyjít. řekl jsem si v duchu a postavil jsem se vedle bratra taky jsem namířil prst a ve stejnou chvíli jsme zvolali. Hado no.4 Byakurai. A čekal jsem spolu s bratrem co to udělá.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 7:43 pm

Firel
Jakmile sjem slyšel Byakurai došlo mi že to nezvládají tak jak jsem si představoval.
Enkosen. Pravou ruku jsem dal před sebe na znak obrany a vytvořil jsem si štít před paprsky bratrů.
Obrovská vlna jen projela skrz vás, Necítili jste nic neslyšeli jste nic. Jen jste si mohli povšimnout lámání světla když vlna letěla kolem vás.
Doufal jsem že použijete kyokko abyjste zamaskovali bud sebe, nebo vám mohlo dojít že takhle brutální vlna energie nemůže být tak absolutně neslyšná a použili by jste kyokko na rozptýlení iluze.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Jan 11, 2011 7:55 pm

Gojo Ichiro

Jo takdlenc to funguje. Já na tyhle ty věci moc nejsem no. Díval jsem se kolem sebe. Objevoval se různý nábytek a...Ty jo, moje flaška. Moje saké. Ten zme...počkat. Rychle jsem si prohledal své oblečení. Láhev byla pořád tam, kde být měla. Ještě, že tak.
Rozletělo se proti nám nějaké Kido. Koutkem oka jsem postřehl, že dvojčata se na něco připravují. Smete je to. Pokusil jsem se raději uskočit do strany.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jan 11, 2011 8:11 pm

Shizuka Hotake

Blbě jsem se usmál a řekl. Omlouvám se zazmatkoval jsem. Musím začít trochu přemýšlet. No jo, jenom na myšlení je tady Hiro. Ten je na tady ty věci lepší. Ale proč, použil to stejné co já? zamyslel jsem se a zeptal jsem se podkapitána. Fuku-taichou? Takže, když vytvořím iluze pomocí kyokko, můžu ty iluze přeměnit na jakoukoliv věc, že? Takže, klidně mohu zmást nepřítele tím, že pomocí kyokka vytvořím naši skupinu. A můžeme třeba utéct. Fungovalo by to? čekal jsem na odpověď.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 8:27 pm

Firel
Pokud by pravá skupina zůstala na místě a byla potichu pak ano, zatím jsem se setkal jen s jednou zrůdou která byla schopná prokouknout kyokko. Stačilo jí k tomu věčí reiatsu než mám já.
Rozptýlil jsem kompletně působení kyokka takže jsme mohli pokračovat.
Využívání kida vyžaduje zůstat v klidu za každé situace, což se vás netýká páč váž způsob boje se na kido nevztahuje. Ale zaručeně si oblíbíte GEKI. A možná i Bakudo no.9 Horin.
S věčím důrazem na slovo geki a lusknutím prsty jsem slabší červenou aurou spoutal Ichira.
Horin pak vyletěl na bratry.
Šlo o ukázku těch dvou zpoutání takže by se tomu lehce vyhli nebo snadno dostali.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jan 11, 2011 8:41 pm

Shizuka Hotake

S bakudem Geki mám už nějaké zkušenosti a nedělá mi problém, akorát Horin jsem moc netrénoval.Poté co nás podkapitána na ukázku spoutal jsem se zeptal. Dá se z kida Geki a Horin nějak dostat? Byl jsem trochu zvědavý, protože kido mě hodně zajímá, ikdyž v něm nevynikám.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Firel
Uvolněním reiatsu. kterého vy moc nemáte a proti silnějším soupeřům by to nemuselo stačit.
Takže skuste něco jiného, usměrnit reiatsu a mísit ho s kidem. Po chvíli až v kidu bude dost vašeho reiatsu se bude bakudo možná chovat jako by jste ho seslali vy. A potom už by to mělo jít samo.

Tohle jsem v praxy zkoušel sice jen jednou a ještě k tomu na hodně nízkou úroven ale mělo by to fungovat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Jan 11, 2011 8:54 pm

Gojo Ichiro

Ti dám, že nemám reiatsu. Začal jsem se soustředit a vypouštět slabé vlnky reiatsu do Bakuda. Tak ho fakt nemám moc. No a co. Mečem bych mu tu flétnu určitě přesekl.
Kolik toho reiatsu tam mám ještě nacpat? Nestačí už to? Byl jsem celkem netrpělivý. Tyhle ty čáry mi nebyly zrovna příjemné.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jan 11, 2011 9:33 pm

Shizuka Hotake

Začal jsem uvolňovat reiatsu a začal ho mísit s kidem. Pomalu jsem začal kido uvolňovat. Cítil jsem, jak se kido roztahovalo a nakonec se rozplynulo. Jo vyšlo to. vduchu jsem se radoval. Vyšlo to. řekl jsem a usmál jsem se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Jan 11, 2011 9:43 pm

Masahiro Hotake

Koukal jsem na bratra, jak mu to tak lehce šlo. Proto jsem začal uvolňovat reatsu a mísit ho s kidem. Chvíli to trvalo, ale začal jsem cítit jak se Horin uvolňovalo. Nakonec se kido rozplynulo. Povedlo se. radostně jsem hlesl.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: