Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 3 z 31 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 3 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Ichiro Gojo Thu Dec 30, 2010 9:42 am

Gojo Ichiro

Když si Yuki vzala láhev do ruky začal jsem kolem poskakovat a tleskat, jako indián při nějakém rituálu.
Na ex, na ex, na ex.
Po té, co se Yuki napila jsem ještě chvíli poskakoval kolem jako v tranzu. Měl jsem zavřené oči, takže jsem okolní svět nevnímal. Probralo mě až malé šťouchnutí.
Ehm?Podíval jsem se do láhve. Teda nic moc no.Říkal jsem na ex, a ty jsi nechala. Holt to budu muset za tebe dopít. Hehe.Přiložil jsem láhev k ústům a celý obsah vypil na několik loků. Vždycky jsem si myslel, že vydržím víc než ostatní, ale aby si každý jen lokl a láhev odložil? To se mi ještě nestalo.
Po chvíli jsem konečně začal cítit účinky. Nebyl jsem opilý, jen se mi příjemně točila hlava. Tak co chutná aspoň?
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Dec 30, 2010 10:54 am

Yuki Yaname

Pomaly som k nemu pootočila hlavu. Hlava sa mi trocha motala a ja som cítila ako na mňa doliehajú tie účinky. Do tváre sa mi vyhrnula červeň a ja som sa naňho divne pozrela. Hej ty.. Vynikajúce saké.. alebo čo to vlastne je. Povedala som v podnapitom stave a po tom som sa len uškrnula.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Thu Dec 30, 2010 11:00 am

Gojo Ichiro

Mělo to být saké, ale nějak se mi to vymklo z kontroly. Člověk by neřekl, jak je těžké něco udělat podle receptu. Tak jsem tam naházel pár věcí pro zlepšení chutě a nakonec to bylo dobré. Hehe. Pokud budeš někdy nějaké chtít, tak ti určitě taky uvařím. Přece si to nenechám pro sebe ne?
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Dec 30, 2010 9:20 pm

Yuki Yaname

a..ta..na.. eh. vyšlo zo mňa ale radšej som to neskúšala znova a tak som si len s povzdychom sadla na zem. Bolo vidieť že čo sa týka pitia saké tak mi to nerobí moc dobre a celkovo po tom blúznim.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Jan 01, 2011 7:13 pm

Shizuka Hotake

Sledoval jse rozhovor mezi Ichirem a Yuki. Po Ichirově pálence se slehla zem. A já si chtěl taky dát. pomyslel jsem si. Vstal jsem a odešel směrem pryč z tréninkového prostranství. Čuste, jdu na ubytovnu. řekl jsem a odešel jsem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Jan 02, 2011 4:22 pm

Masahiro Hotake

Podíval jsem se na bratra jak odchází. Počkej na mě jdu stebou. Zavolal jsem na bratra a rozloučil jsem se s ostatníma. Tak se tu mějte. Šel jsem za bratrem pomalímy kroky a přitom pozoroval nebe. Říkal jsem si jak je klidné a mírumilovné. Po podívání se na nebe jsme s bratrem byly už pryč.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Jan 02, 2011 10:52 pm

Yuki Yaname

Satee..sate... povedala som trocha priopilo a po tom som sa trocha začervenala.. hee ty .. mi ešte dlžíš večeru za to že si ma poranil. Povedala som pri čom som ukázala niekde smerom na Shizuka a dúfala som že je to z tých dvoch práve ten proti ktorému som bojovala, a ty mi dlžíš odvoz do ubytovne. povedala som trocha nasomúrene Ichirovi a unavene som zývla.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Jan 03, 2011 9:07 pm

Gojo Ichiro

Zatočil jsem se kolem do kolečka a přitom dělal zvláštní zvuky připomínající souložícího brouka. Odvoz? A jak? He? Mám nápad.
Přiřítil jsem se k Yuki a hodil si ji přes rameno. Mohlo by se zdát, že se ji snažím unést, ovšem nikdo zde nebyl. Rozešel jsem se ke dveřím a poté směr ubytovna. Před každým rohem jsem se zastavil a vykoukl, jako bych byl na důležité misi, na níž mě nikdo nesmí spatřit.
Tak, na jaký pokoj to bude? Řekl jsem, když jsme se blížili k ubytovně.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jan 07, 2011 6:19 pm

Firel
Přišel jsem na cvičiště. Nikde jsem nikoho neviděl tak jsem si sedl na zem, před sebe položil svojí flétnu a začal s technikou Jinzen.
Jelikož nenosím svůj odznak podkapitána tak by si mě každý mohl lehce zplést se studentem akademie.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Fri Jan 07, 2011 7:55 pm

Gojo Ichiro

Vyčerpaný k smrti jsem dorazil na tréninkové prostranství. Doufal jsem, že zde nikdo nebude. Ovšem již se zde někdo nacházel. Nacházel se zde nějaký shinigami s bílým pláštěm. Vypadal, že by mohl být z Akademie, ovšem nikdy jsem ho zde nezahlédl. Nejspíš meditoval, ovšem místo zanpakuto měl před sebou flétnu.
Zvláštní, že nemá katanu.
Párkrát jsem kolem něj prošel a zkoušel, jestli opravdu nevnímá. Mával jsem mu před očima, šklebil se na něj, ale nic. Raději jsem to vzdal a kousek poodešel. Tam jsem spadl na zem a nehýbal se. Byl jsem příliš vyčerpaný, než abych stihl při pádu alespoň vykřiknout. Vůbec jsem se nehýbal.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jan 08, 2011 11:56 pm

Firel
Po chvilce meditace V jinzenu jsem začal vnímat okolí, Kousek ode mě jsem ucítil reiatsu nějakého hodně zmohlého shinigamiho.
Neotevřel jsem oči, jenom jsem se usmál a zeptal jsem se ho.
To si zůstal v akademii sám? Nebo vás tu pobíhá víc? Nečekal jsem že by odpoveděl jelikož vypadal že dnešní noc přečká tam kde leží, ale jeho odpoved jsem potřeboval když už jsem se rozhodl dát nováčkům lekci kida.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 09, 2011 1:01 pm

Gojo Ichiro

Snažil jsem se pousmát. Byl jsem naprosto vyčerpaný. Na dálkové behy nejsem stavěn. Já vlastně nejsem stavěn na žádné běhy. Jedině zaječí běhy. Ty si dám rád s omáčkou. A brusinkama samozřejmě.
K...kdo jsi? Pár nás tu...běhá. Musíme. Ale nevím proč. Nějaký plešatý chlápek nám to...nařídil. Já...už musím mami. Šlo vidět, že mluvím zcesty, ovšem jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jan 09, 2011 2:43 pm

Firel
Aha. Vidím že ty si úplně K.O. takže tě nebudu zatěžovat tím aby jsi mi pomohl sehnat ostatní.
Navíc hádám že od tud stejně jen tak neodejdešm, takže tě tu můžu nechat.

na otázku kdo jsem jsem zatím neodpověděl, chtěl jsem si nechat to překvapení na později až se shromáždí všichni.
Kde je tedy ten plešatý chlápek? Zeptal jsem se a pomalu se zvedal.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 09, 2011 3:36 pm

Gojo Ichiro

Naposledy jsem ho viděl u ubytovny. Možná tam ještě bude. Ale bacha ať tě neoslepí odraz od jeho plešky. Usmál jsem se, načež jsem se snažil zvednout na rukách. Chvíli to trvalo, ale nakonec jsem vstanul.
Půjdu s tebou. Nějak to zvládnu. Ještě by ses ztratil. Mimochodem na co potřebuješ osatní? Když jsem to dořekl, tak jsem se lekl. Snad se nerozbila. Začal jsem si prohledávat oblečení. Nakonec jsem našel láhev s nápisem "Poslední tažení". Nacházela se v ní pálenka, jak jinak. Trošku jsem se napil. Zdálo se mi, že mám hned více energie, ale bylo mi jasné, že to tak není. Sotva jsem se držel na nohou. Přesto jsem se vydal šoupavým krokem k ubytovně.
Pojď za mnou.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Jan 09, 2011 4:48 pm

Masahiro Hotake

Došel jsem na tréninkové prostranství. Viděl jsem tam Ichira jak jde směrem ke mě s shinigamim. Čau Ichiro, co tu děláš s tím shinigamim? řekl jsem a vážně jsem se tvářil. Podle reiatsu, které z něj cítím je tak na úrovni podkapitána. Není to žádný student, zajímá mě co tady chce na akademii. pomyslel jsem si a koukl se na shinigamiho a promluvil jsem. Kdo jsi? Neznám nikoho ze studentů, kdo by měl tak obrovské reiatsu. A vážným pohledem jsem se na něj díval.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jan 09, 2011 6:15 pm

Firel
Uvidíš. Odpověděl jsem na otázku na co potřebuju ostatní.
Potom jsem byl zřejmě odhalen dalším shinigamim který přišel a rovnou rozpoznal moje reiatsu.
Představím se později. Ted by jsem rád našel ostatní studenty akademie. A dříve než skončí nehybně na zemi vyčerpáni běháním. Ved mě.
Následoval jsem onoho smrtelně vyčerpaného shinigamiho a doufal jsem, že na ubytovnách bude onen plešatý chlápek.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jan 09, 2011 6:30 pm

Shizuka Hotake

Došel jsem konečně na tréninkové prostranství. Viděl jsem bratra, Ichira a také shinigamiho, který mi byl povědomý. Jeho reatsu bylo na úrovni podkapitána. Přišel jsem k nim a promluvil. Zdarec Hiro a Ichiro, kam jdete? usmíval jsem se. poté jsem se obrátil na povědomého shinigamiho. Jste mi povědomý, nejste náhodou podkapitán 5. divize?
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Jan 09, 2011 7:28 pm

Masahiro Hotake

Myslím, že tě neslyšely. Ale ten chlápek shromažďuje studenty, něco se bude dít. řekl jsem bratrovy. Pojď jdeme za nimi.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Jan 09, 2011 7:34 pm

Shizuka Hotake

Nad hlavou se mi ukázala kapička jak je v anime zvykem. No dobře, to jdou zase na ubytovnu. Ichiro chce asi umřít nebo co? dořekl jsem a přiblble jsem se zasmál. Tak jdeme na ubytovnu za něma. řekl jsem a vydali jsme se na ubytovnu.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jan 09, 2011 10:01 pm

Firel
Když už jsem měl za sebou takový pěkný konvoj nováčků doufal jsem že neudělají nějakej trapnej forek a nechají mě tady na ně čekat věčnost.
Postavil jsem se doprostřed prostranctví a čekal až se všichni čtyři nějak seskupí.
V pravé ruce jsem měl svojí flétnu kterou jsem protáčel mezi prsty.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 09, 2011 10:06 pm

Gojo Ichiro

Na prostranství jsem dorazil pohroužen do svých myšlenek. Zastavil jsem se až o zástupce. Rukou jsem naznačil, že se omlouvám a udělal pár kroků dozadu.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Jan 10, 2011 3:22 pm

Shizuka Hotake

Došel jsem opět na prostranství a čekal co se bude dít dál. Koukal jsem na podkapitána co se chystá udělat.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Mon Jan 10, 2011 3:24 pm

Masahiro Hotake

Kráčel jsem za bratrem pak jsem si sednul vedle něj a čekal s nudným výrazem nato co se bude dít.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jan 10, 2011 6:59 pm

Firel
Pouze tři? Možná nakonec dojde i k praxi.
Bakudo 26. Chvíli klidu. Kyokko
Neváhal jsem a pomalou chůzí začal skupinku předemnou obcházet abych se zachvíli mohl objěvit za nimi.
Ještě před tím než jsem se dostal až příliž podezřele blízko jsem se jich všech zeptal.
Kdo ví co se nyní děje?
Abych jim dal menší nápovědu párkrát jsem při svém pohybu zalomil světlo tak aby to mohli zaznamenat.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Jan 10, 2011 7:47 pm

Gojo Ichiro

Absolutně nic jsem neviděl. Prostě *prsk* a už tma. Jako by praskla ta veliká žárovka, co se nám všem každý den proháněla nad hlavou.
Jsi úchyl ve službách páté divize a chceš nás znásilnit? Případně jsi skvělý kuchař a máme hádat, co jsi uvařil podle čichu a chuti. Pokud ano, tak měj na paměti, že rajčata nejím.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 31 Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

- Similar topics