Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 2 z 31 Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 2 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Krumla Thu Dec 23, 2010 10:43 am

Yuki Yaname

Jedným okom som si premerala tých dvoch ako tam tak meditujú a uškrnula som sa. Heh... to boli časi keď som ešte nevedela poriadne vyvolať shikai.. že Raikou? pomyslela som si a pocítila som jeho prítomnosť. Heh tomu ver.. aj keď nemôžem povedať si taká silná ako ja.. nebuď nafúkaný samozrejme že som.. táto menšia hádka trvala ešte chvíľku no po tom som to razantne zastavila a čakala som či tí dvaja predvedú svoj shikai aj tu na cvičisku.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Dec 23, 2010 10:18 pm

Shizuka Hotake

Koukl jsem se na bratra, ještě meditoval. Uf bylo to těžké, ale nakonec jsem to zvládl. řekl jsem si v duchu a koukl se na korunu stromu a na studentku, která tam meditovala. Myslím, že nebude dobré tu ukazovat shikai. pomyslel jsem si a koukl opět na bratra, jak se probírá z meditace. Poté jsem se postavil a šel opět k panákům. Mírně jsem se rozkročil a namířil ruku směrem k panákovy. Mé reiatsu zhoustlo, soustředil jsem se. A začal jsem zaříkat. Hado no.31 Shakkahō!! Objevila se rudá koule a vystřelil jsem ji směrem k panákovy. Panák explodoval. Výborně! Znova se mi to povedlo. Radoval jsem se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Dec 23, 2010 10:50 pm

Yuki Yaname

čo myslíš? bude sa im chcieť bojovať? aj keď.. nechcem mať zase problémi... rozmýšľala som a podoprela som si hlavu rukou, hmm tak ten krpec už vie použiť Hado.. škode že mne Bakudo nikdy nešlo.. najskôr by som tým zviazala samú seba. pomyslela som si a po tom som sa len spokojne uškrnula, snažila som sa natiahnuť no v tom som stratila balans a zletela som z konára dole, v momente som sa postavila a tvárila som sa akoby nič. po tom som si pozrela panákov a rozhodla sa že aj ja si trocha zatrénujem. Vytiahla som zanpakuto a zahľadela som sa na ňu, Roztriešť, Raikou. šepla som a v tom sa zo zanpakuta uvolnila masa reiatsu v podobe bleskových výbojov, v podstate to vyzeralo ako keby mi blesk obalil čepeľ zanpakuto, namierila som s ním na panáka. Raikou! skríkla som a zo zanpakuta vyletel prúd reiatsu v podobe žltého blesku ktorý toho panáka doslova roztrhal na kúsky, hmm.. chcelo by to nejakých cvičných nepriateľov. šepla som potichu a po tom som si začala Zanpakutou prehadzovať v jednej ruke.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Dec 25, 2010 6:03 pm

Shizuka Hotake

Podíval jsem se na dívku co dělá. Pěkný útok, je hodně rychlý, ale nic čemu by se nedalo uhnout. řekl jsem se v duchu a díval se na roztříštěného panáka. Mohli byvsme dát zkušební boj, ke zkouškám se to bude hodit. Zkusím ji to navrhnout. říkal jsem si v duchu. Hej ty, nedala bys se mnou zkušební boj? zeptal jsem se ji a usmál se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Dec 25, 2010 6:54 pm

Yuki Yaname

Hmm? otočila som sa k jednému z tých týpkov.. deaktivovala som shikai a len som sa pousmiala.. keď chceš. nemám s tým problém. Zaškerila som sa a namierila som naňho rukou.. hmm ak dovolíš začnem.. povedala som s úsmevom a namierila som naňho prst. Hadō #4. Byakurai! skríkla som bez zariekania a z mojich prstov naňho vyletel biely prúd reiatsu ktorý pripomínal blesk.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Dec 25, 2010 8:15 pm

Shizuka Hotake

Rychle jsem se vyhnul. Ta holka se mi začíná líbit, skvělý začátek, ale musí být rychlejší. pomyslel jsem si a rychle jsem se shunpnul nalevo od ní. Chce kido má ho mít. řekl jsem si v duchu a vyrazil jsem proti ní.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 26, 2010 9:43 am

Yuki Yaname

Pootočila som sa k nemu a shunpla som sa len pár centimetrov pred ním, vyzeralo to tak že ho chcem seknúť no bol to len klamný výpad a hneď na to som sa shunpla zaňho pri čom som mu sekla po pravom pleci.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 26, 2010 1:34 pm

Shizuka Hotake

Dalo se to očekávat v místě, kde se mě snažila seknout jsem nastavil ruku a řekl. Bakudo no.8 Seki! Po zásahu ji to odstřelilo ode mě. do místa kam odletěla jsem namířil prst a zaříkal. Hado no.4 Byakurai!! poté jsem shunpnul k panákům, dál od místa kde jsem ji odstřelil.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 26, 2010 1:50 pm

Yuki Yaname

Keď som sa znova získala rovováhu po tom odstrelení tak už na mňa letelo Hado no stihla som sa shunpnúť trocha nabok, nastavila som k nemu ruku a začala som bežať trochu doboku aby som bola stále v pohybe. "Kunrinsha yo! Chiniku no kamen, banshō, habataki, hito no na o kansu mono yo! Shinri to sessei, tsu.." začala som zariekavať a druhou rukou som bola pripravená odraziť jeho prípadný útok nablízko.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 26, 2010 2:03 pm

Shizuka Hotake

Slyšel jsem zaříkání, byla už u mě nastavil jsem na ni prst a šeptnul. Shō! Joo! To se mi povedlo, umím to i bez zaříkání. Opět jsem ji odstřelil, a rychle shunpnul kní ze zadu ještě jak letěla a zaříkal. Bakudo no.1 Sai!
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 26, 2010 2:37 pm

Yuki Yaname

Keďže som bežala v dostatočnej vzdialenosti tak ma jeho Kidou nezasiahlo. no to už som dokončila zariekavanie. Chcela som už vykríknuť meno Kida keď tu som zrazu videla že mi zmizol z dohľadu a tak ma apadlo že sa shunpol niekde za mňa a tak som sa rýchlo shunpom dostala asi o päť metrov ďalej. Uvidela som ako na mňa namieril prstami a tak som rýchlo namierila aj ja a vykríkla som. Hadō #33. Sōkatsui! z prstov mi vyletela veľká vlna (alebo veľký výbuch) namodrastého reiatsu priamo oproti nemu a jeho bakudo.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 26, 2010 3:24 pm

Shizuka Hotake

Očekával jsem, že se otočí, proto jsem opět přední shunpnul a zvolal. Bakudo no.1 Sai! Sōkatsui má pěkný a silný, ale mému Bakudo se už nevyhne.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Dec 26, 2010 9:27 pm

Yuki Yaname

Jeho Bakudo ho zasiahlo a vďaka tomu som upustila zanpakutou a ruky som skrížila za seba, pokľakla som na jedno koleno a uškrnula som sa.. začala som zo seba vypúšťať veľké dávky reiatsu a bolo len otázkou minúty možno iba pár sekúnd kým sa z Bakuda vyslobodím.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 26, 2010 10:27 pm

Shizuka hotake

Jak Bakudo letělo a spoutalo ji, už jsem chystal Byakurai. Namířil jsem na ni prst a zvolal. Hado no.4 Byakurai!! Byakurai ji zasáhl v dobu když začala vypouštěd značné množství reiatsu. Je konec. Pomyslel jsem si. A odshunpnul jsem od ní dále a díval se na její pravé rameno, které bylo zasaženo Byakuraiem. poté jsem k ní znova shunpnul nastavil dlaň na její rameno a začal ho léčit. Nic moc léčení to není, ale na tady tohle to stačí. pomyslel jsem si. Pak jsem se ji kouknul do tváře a řekl jsem. Jsem Shizuka. Shizuka Hotake. Bojovala jsi dobře. dořekl jsem a usmál jsem se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Mon Dec 27, 2010 11:44 am

Masahiro Hotake

"Celý boj jsem pozoroval a musím říci, že Shizuka se stále lepší." pomyslel jsem si. Pak jsem pomalými kroky došel směrem k bratrovi, podíval se na zranění té holky a řekl "Tys tomu dal. Právě proto nemám rád souboje." Pousmál jsem se, lenivě si lehl na zem a čekajíc na bratrovo vyjádření k souboji jsem pozoroval mraky na obloze.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Dec 27, 2010 11:58 am

Gojo Ichiro

Před chvílí jse se vrátil z ubytovny. Jakmile jsem spatřil onen souboj, opřel jsem se o zeď a pozoroval. Klobouk s mými "zázračnými" nápisy, jsem si raději vzal do ruky.
Na můj vkus moc Kido. To už se tady nikdo neumí ohánět mečem?
Po skončení jsem se rozhodl jít za nimi. S úsměvem jsem se vřítil mezi ně.
Nazdárek, nazdárek. Tak ty už jsi bojoval jo? A vyhrál jo? To bude tou mojí pálenkou co? Že je dobrá? Krupobití mých otázek ještě chvíli pokračovalo. Poté jsem se na dívku, která bojovala podíval pořádně.
Shizuko, Shizuko. Jak jsi mohl bojovat proti někomu takovému? To nemáš úctu ke kráse? Tss.
Otočil jsem se směrem k ní. A udělal rozmáchlé gesto. Já jsem Gojo. Gojo Ichiro. Ale říkej mi jak chceš. Nechceš taky ochutnat moji pálenku? Tady ti dva už ji jednou měli. Potvrdí ti, že je dobrá.

Naposledy upravil Ichiro Gojo dne Tue Dec 28, 2010 9:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 27, 2010 12:04 pm

Shizuka Hotake

Měl jsem takový nasraný obličej, jak to v anime občas bývá. Hele, málem mě sejmulo Sōkatsui!! Ještě, že jsem nemusel použít, zanpakuto. To byl čistě kidou souboj, teda skoro. Poté jsem se otočil, zpět na tu holku a řekl. Promiň za to rameno, nechtěl jsem ti ublížit. dořekl jsem a usmál jsem se.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Dec 28, 2010 3:55 pm

Yuki Yaname

hmm? v pohode.. povedala som s menším úsmevom a v momente som bola pri svojej zanpakuto, zasunula som si ju do púzdra a po tom si prezrela spálené oblečenie na pravom rameni.. mohol si sa trocha krotiť.. uchýlák.. zašomrala som posmešne a napravila som si ako tak oblečenie aby zakrívalo podstatné časti tela. Po tom som si všimla toho druhého týpka. Eh.. ahoj.. odpovedala som a bolo vidieť že som zaregistrovala až teraz.. že mi niečo hovoril no už som nepostrehla čo.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Dec 28, 2010 4:50 pm

Shizuka Hotake

Promiň, za to oblečení. Zase takový úchylák nejsem. řekl jsem s přiblblým výrazem. Zdar, Ichiro. Na ubytovně je nuda co?. dořekl jsem a přiblble jsem se usmál. Máš tady tu svoji pálenku? Je opravdu dobrá. A ptal jsem se dál. Nevíš náhodou co se děje? Pořád jsou kantoři pryč?
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Dec 28, 2010 9:14 pm

Gojo Ichiro

Oročil jsem se na Shizuku.
Nuda tam je, ale ta přece musí být. Bez ní byl byl svět takový...nudný. A s kantory? Či já vím? Pořád někdo někam běhá a pak zase zpátky. Já jsem tak rád, že jsem ještě pořád na akademii. A ohledně pálenky? spiklenecky jsem se usmál Tu mám pořád při sobě.
Uvědomil jsem si, že dívka mě asi moc nevnímala. Přece jen měla rameno skrz naskrz.
Já jsem Ichiro. Mluvil jsem pomalu a dostatečně nahlas, jako bych mluvil s mentálně zaostalým jedincem. Ale říkej mi jak chceš. Mi je to fuk. Nedás si s námi? Zubil jsem se a přitom ukazoval na láhev.
Až poté mi došlo, že se nejspíš chovám nevhodně. Přece není žádný retard.
Můžou být vůbec duše postižené? No to by bylo něco. Shinigami na vozíčku. Tak to by bylo něco.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 29, 2010 10:41 am

Yuki Yaname

eh.. prečo so mno hovoríš ako s dementom? spýtala som sa ho no bolo mi to fuk.. lačne som sa pozrela na to saké no keď som si rozpamätala ako to dopadlo minule tak som len pokrútila hlavou. Niee ďakujem ale nemôžem. Povedala som s úsmevom a po tvári mi stiekla anime kvapka. Keď som mala naposledy saké tak som prvý krát vyvolala svoj shikai... heeh taký účet čo som platila v tedy by ma teraz zruinoval. Pomyslela som si ešte.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Dec 29, 2010 11:00 am

Gojo Ichiro

Jóó, tak to pardón. Viděl jsem tu díru v rameni, tak jsem si nebyl jist, jestli mi rozumíš. Přece jen taková ďuzna. Opravdu si nedáš? Je vlastní. Přece mě nechceš urazit.
Co pořád všichni mají za problémy s alkoholem? Člověk se jen snaží být příjemný a oni ho pošlou do pr...do pryč. No co už.
Napil jsem se a poté začal hovořit o předešlém souboji. Máchal jsem přitom rukama a hrál si na velkého odborníka. Každému jsem něco vytkl a přitom nespouštěl oči z dívky. Po skončení mého rozboru jsem se opět usmál na dívku.
Mimochodem, mohu znát tvé jméno sličná panno? Myslel jsem si, že obraty z knížek mi pomohou.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 29, 2010 6:32 pm

Yuki Yaname

Nad hlavou mi prebehlo niekoľko anime bodiek a chvíľku mi trvalo kým som pochopila že tá "sličná panno" patrilo mne. Totiž som vôbec nevedela čo to znamená a po tom som sa len poškrabala po hlave. Yuki.. volám sa Yuki. Povedala som a žiarivo som sa naňho usmiala.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Dec 29, 2010 8:17 pm

Gojo Ichiro

Takže Yuki. Yuki-chan.
Strčil jsem ji láhev před nos.
Na, dej si s námi. Přece tu jen tak nebudeme stát. Jak už jsem řekl, je vlastní. Pokud si nedáš, tak mě urazíš. Řekl jsem nakonec tónem, jenž vylučoval námitky.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 29, 2010 9:53 pm

Yuki Yaname

eeh neviem či je to dobrý nápad. Povedala som no flašku som si od neho zobrala a zapozerala som sa na jej obsah.. keď ku mne doľahol tá aróma tak som sa takmer skándlila na zem a mala som čo robiť aby som si to do seba nenaliala na ex. Pomaly som si tú flašku priložila k ústam a naliala som si časť z nej do hrdla po čom som trocha pridusene zakašlala a hneď som mu ju vrátila. Zapozerala som sa pred seba a v očiach som mala taký zamyslený pohľad.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 31 Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: