Tréninkové prostranství
+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters
Strana 31 z 31
Strana 31 z 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Re: Tréninkové prostranství
Wilhelm Gure
Ohayou! zakřičel jsem když kapitán domluvil. Rád vás zase vidím! usmál jsem se a ačkoliv byl na mé tváři úsměv skoro neustále, teď nebyl zasněný a nepřítomný. Já toho týpka žeru! pomyslel jsem si v reakci na jeho sebevědomé vystupování.
Arigato, že jste pro mne přišel! A osobně? Tady je asi něco špatně. pomyslel jsem si ještě: Ale co- budu venku. A to je hlavní!
Ohayou! zakřičel jsem když kapitán domluvil. Rád vás zase vidím! usmál jsem se a ačkoliv byl na mé tváři úsměv skoro neustále, teď nebyl zasněný a nepřítomný. Já toho týpka žeru! pomyslel jsem si v reakci na jeho sebevědomé vystupování.
Arigato, že jste pro mne přišel! A osobně? Tady je asi něco špatně. pomyslel jsem si ještě: Ale co- budu venku. A to je hlavní!
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
Izumi Razaki
Fajn... nikdo námitky neměl. Ostatně jsem žádné nečekal. "Zamiřte do 3. divize a nahlašte se podkapitánce... já se ještě na něco podívám..." řekl jsem a zmizel. Kapitánské reiatsu na akademii... to sem musel vidět...
-> Sborovna
Fajn... nikdo námitky neměl. Ostatně jsem žádné nečekal. "Zamiřte do 3. divize a nahlašte se podkapitánce... já se ještě na něco podívám..." řekl jsem a zmizel. Kapitánské reiatsu na akademii... to sem musel vidět...
-> Sborovna
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Wilhelm Gure
Kapitán se tvářil zaujatě když mizel. Že bych se koukl kam šel? Napadlo mě. Pak mi ale došlo, co všechno by mi ten chlapík mohl udělat za špehování nadřízeného.
Navíc bych ho asi stejně nenašel. Rozhlédl jsem se po okolí a rychle se rozeběhl pryč. To že nikdo neměl námitky před kapitánem neznamená, že je nebude mít potom. Sbohem
-> Kasárny divizí [3. divize]
Kapitán se tvářil zaujatě když mizel. Že bych se koukl kam šel? Napadlo mě. Pak mi ale došlo, co všechno by mi ten chlapík mohl udělat za špehování nadřízeného.
Navíc bych ho asi stejně nenašel. Rozhlédl jsem se po okolí a rychle se rozeběhl pryč. To že nikdo neměl námitky před kapitánem neznamená, že je nebude mít potom. Sbohem
-> Kasárny divizí [3. divize]
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Aki Maki
Kapitána nepozdravil. Neměl příliš úctu ke většině kapitánů, obzvlášť k těm který se neumí chovat. Uznával jejich sílu, ale nikoliv chování určitých jedinců. "Co to sakra bylo za nápad? Ten chlap není normální, přijít ke studentům? S jeho reiatsu? Bože, bože..." Prohlásil po tom co kapitán i jeho věrný studentík odešli. Potom pohlédl na ostatní. "Pokračujme v cestě.." Maličko si srovnal zraněného na rameni a šel dále.
Kapitána nepozdravil. Neměl příliš úctu ke většině kapitánů, obzvlášť k těm který se neumí chovat. Uznával jejich sílu, ale nikoliv chování určitých jedinců. "Co to sakra bylo za nápad? Ten chlap není normální, přijít ke studentům? S jeho reiatsu? Bože, bože..." Prohlásil po tom co kapitán i jeho věrný studentík odešli. Potom pohlédl na ostatní. "Pokračujme v cestě.." Maličko si srovnal zraněného na rameni a šel dále.
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
//a dost.... jen idiotští kapitáni vypouští reiatsu, já tám mám přímo napsaný, že jsem nevypouštěl žádný, ba právě naopak jsem ochránil celou akademi... nepruď...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Nawaki napsal://a dost.... jen idiotští kapitáni vypouští reiatsu, já tám mám přímo napsaný, že jsem nevypouštěl žádný, ba právě naopak jsem ochránil celou akademi... nepruď...
Dobře ale nikde není vysvětlený koho původně bylo to reiatsu. Takže byla šance že si to byl předtím ty. Takže tady hned nevyjížděj. To že Z jeho příchodem spirituální tlak zmizel není informace která vyvrací to že ten původní spirituální tlak nemohl být tvůj. Takže chill..
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
- -.-:
- Ten původní tlak byl Firela a Satoshiho. Takže se nehádejte
Začínala toho mít po krk. zajímalo jí, jakej magor tohle celý začal.
Pět kapitánů na akademii, co slyšela tak to je víc, než se jich obvykle schází na poradě!
Divize byrokratů. S těma člověk nic neudělá, takže je lepší je mít na svojí straně.
Věděla, že musejí toho chudáka odnést na ošetřovnu, ale nechat tu další skupinu studentů nechráněnou by nebylo dobré.
Rozchod se ruší, všichni s náma na ošetřovnu. Nebylo by pro vás bezpečné toulat se tu teď bez dozoru.
-->Ošetřovna akademie
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Pozrela sa zase na Makiho, keď prehovoril, ale nič mu na to nepovedala, len znova mierne prikývla. Nevedela sa rozprávať s ľuďmi, ale veľmi jej to neprekážalo. Aspoň sa ľudia na ňu nebudú pútať a ona zase na nich. Dívala sa ďalej na boj. Pri tom boji sa jeden zo študentov zranil a tak Makiho automaticky nasledovala, keď šiel zobrať toho študenta. Skôr vypadala ako jeho tieň než nejaký ďalší človek, pretože chodila nečujne a upierala na Makiho chrbát zrak až to bolo nepríjemné. Avšak sensei na nich zvolala, nech idú k nej. Najskôr nechápala prečo, ale potom ucítila hodne nepríjemný pocit. Asi predtým ich volala, aby šli k nej. Po chvíli to prestávalo. Viac si okolo seba veľmi nevšímala, pretože si zbierala zo zeme svoju učebnicu, ktorá bola tak trochu v jednom kuse a nasledovala všetkých na ošetrovňu.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11
Strana 31 z 31 • 1 ... 17 ... 29, 30, 31
Strana 31 z 31
Povolení tohoto fóra: