Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 1 z 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství Empty Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 14, 2010 8:40 pm

...pod širým nebem. Slouží k tréninku kida, aktivace shikaie a pro větší souboje.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostranství Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 20, 2010 3:43 pm

Shizuka Hotake

Aaaa dneska je krásně dneska by to šlo. řekl jsem s úsměvem a šel jsem k tréninkovým panákům a terčům. Na začátek bych mohl něco snadnějšího na rozehřátí. Namířil jsem prst na jeden z terčů a řekl. Hado no 4 Byakurai!! Z prstu mi vyšlehl paprsek bíle energie, která mířila přímo na terč.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Dec 20, 2010 4:08 pm

Gojo Ichiro

Po cvičení v Dōjō jsem se přesunul sem. Očekával jsem, že během poplachu zde nikdo nebude, a tím pádem se vyspím, jelikož na ubytovnu se mi nechtělo.
Opřel jsem se o strom a klobouk si trošku vrazil do čela. Dal jsem si jeden lok mé extrémně dobré pálenky a snažil se usnout. Po několika minutách jsem začal dřímat.
Hado no 4 Byakurai!!
Najednou se ozvala rána. Zrovna teď někdo trénuje. Zrovna teď. No snad tu nebude dlouho.
Něco jsem si nesrozumitelně zabrblal a snažil se opět usnout.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Mon Dec 20, 2010 5:56 pm

Masahiro Hotake

Přišel jsem na tréninkové prostranství. Myslím, že jsi někoho vyrušil ze spaní. řekl jsem bratrovy a ukázal prstem na ležícího studenta. V te flašce nebude asi voda. pomyslel jsem si.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 20, 2010 6:09 pm

Shizuka Hotake

Aha, musel přijít přechvíli jako my. Takže asi dlouho nespal. Odpověděl jsem bratrovy s úšklebkem. Ale musím trénovat na ty závěrečné zkoušky. Ted něco silnějšího vyzkoušíme a pak se vrhnu na trénování Shikaie. Nastavím dlaň směrem k panákům. Hado no 31 Shakkahō!! Objeví se rudé světlo a rudá koule mířící k panákům. Ale koule se zničeho nic rozplyne. Co to?! Sakra, vidíš proto musím trénovat aby se tohle nestalo. Uraženě jsem koukal na panáka, který měl explodovat.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Dec 20, 2010 6:20 pm

Gojo Ichiro

Opět slyším zvolání, nějakého Kido.
Tak se nedá nic dělat. Nevyspím se. Ale co už, alespoň se na toho chlápka podívám.
Nasadím si klobouk normálně a podívám se kolem sebe.
Dva chlápci, co si jsou strašně podobní. Nějaká iluze. Ale prd, to budou dvojčata. Nebo, že by opravdu iluze?
Hezky jsem se uvelebil vsedě opřen o strom. Neskrývavě jsem na ně hleděl, co budou dělat.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 20, 2010 10:33 pm

Shizuka Hotake

Koukám se na toho týpka jak se na nás kouká a pak na něj promluvím. Zdravím, vidím, že sis tu přišel odpočinout. řekl jsem s úsměvem. Nevadí ti když tu budu trénovat Kido?
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Mon Dec 20, 2010 10:40 pm

Masahiro Hotake

Bylo by nezdvořilé se nepředstavit, já jsem Masahiro Hotake a to je muj bratr Shizuka Hotake, jak sis mohl všimnout jsme dvojčata. Pousmál jsem se na něj. A tvoje jméno?
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Dec 21, 2010 7:44 am

Gojo Ichiro

Pohlédnu na oba svým přihlouplým výrazem.
Já jsem Gojo Ichiro. Tak dvojčata? A já myslel, že to je nějaká iluze či co. Cvičte si jak chcete, přece jen od toho to tady je, ne?
Zamžoural jsem očima a opět se napil.
Nedáte si se mnou? Je kvalitní...vlastní. Nátáhl jsem ruku s lahví směrem k nim.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Dec 21, 2010 4:37 pm

Shizuka Hotake

Když nabízíš. usmál jsem se a šel se posadit k němu. Napil jsem se a řekl s úsměvem. Hmm ta je dobrá, ta kope, tak to má být. Má ji vážně dobrou a to jsem jich pil už hodně, ale tahle má správný říz. řekl jsem si v duchu a koukl jsem se na bratra a řekl. Hiro copak? Stydíš se? řekl jsem s úsměvem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Dec 21, 2010 4:48 pm

Masahiro Hotake

Přece víš, že nepiju. Už si zapoměl co se stalo minule? Když jsem se napil? odpověděl jsem mu s naštvaným výrazem. Nepochybuju, že Ichiro ji má výbornou, taky něco vím o jeho rodině. Jeho rodina vlastní palírnu. Jejich alkohol je po celem Seireitei. Vysvětlil jsem bratrovy s úsměvem.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Dec 21, 2010 4:55 pm

Gojo Ichiro

Opět jsem si trošku nalil své pálenky a pousmál se.
To sis mě asi s někým spletl. Se svou rodinou se již nevídám. Možná nějakou palírnu vlastní, co já vím. Stejně to byla banda budižkničemů. Tuhle si dělám sám. Dávám tam jednu tajnou přísadu. Dobře, zas tak tajná není. Je to obyčejný květ třešně. Opět jsem se pousmál a byl spokojen, že někdo poslouchá mé věčné žvásty.
A co vás sem přivádí? Trénink ná závěrečnou zkoušku? Řeknu vám, bude to sakra tuhý.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Dec 21, 2010 7:00 pm

Shizuka Hotake

No to teda bude. s pousmáním jsem odpověděl. Tu pálenku máš hodně dobrou, je to dobrý života budič, možná mi to ted půjde lépe. řekl jsem, postavil jsem se a šel jsem směrem k panákům. Mírně jsem jsem rozkročil nohy a začal se soustředit na své reiatsu. Nechal jsem reiatsu zhoustnout a namířil dlan směrem na panáka. A vznesl zaříkání Hado no 31. Shakkahō!! Opět se objeví rudá záře a rudá koule. Vystřelím ji směrem k panákům. Panák exploduje. S nadšením řeknu Konečně!! Na té tvoji pálence něco bude. řekl jsem se širokým úsměvem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Dec 21, 2010 7:17 pm

Gojo Ichiro

Sleduji létající třísky. S úsměvem se podívám na jedno z dvojčat.
Já si pořád myslel, že jsem vymyslel něco bezva. Asi to na každého působí jinak. Já se třeba pořád usmívám. Na chvíli se odmlčím. I když já se vlastně směju pořád Zazubím se.
Jde ti to dobře. Já na kido nejsem vůbec. Mi jde jen pár a to jen občas. Namířím ruku na jednoho z panáků. Poté řeknu klidným hlasem. Hado no 1. Shō Panák se posune, jak jsem zamýšlel. A tímhle mé schopnosti téměř končí. No nic, prostě jsem na to levý.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Dec 21, 2010 7:34 pm

Masahiro Hotake

No shizu je taky na to levý. dořekl jsem a začal jsem se smát. Ikdyž tohle byl na něj mimořádný výkon. Jinak silnější kido nezvládne. Je pravda, že na te tvé pálence něco bude. s úsměvem jsem dořekl a koukl se na oslavujícího bratra.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Tue Dec 21, 2010 7:39 pm

Gojo Ichiro

Takže si vážně nedáš? Víš, že odmítnout nabídnuté je neslušnost. Jen se napij.
Zajímalo by mě, co se mu přihodilo, že nepije. Podávám mu láhev a doufám, že ho nakonec přemluvím.
Jestli si nedá, jeho problém...aspoň zbyde víc pro mě. Zasměji se nahlas. Až poté mi dojde, že mé myšlenky neslyší, takže asi vypadám jako blázen.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Tue Dec 21, 2010 11:23 pm

Masahiro Hotake

No, dobře. Beru si láhev a napiju se. V tom ucítil tu úzkost co předtím, když jsem se napil. Ach ne zase je to tu, jestli mě to zase ovládne tak to bude konec, at mě brácha rychle spoutá. řekl jsem si v duchu a potom řekl jenom. Odstup!! Rychle!
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Dec 21, 2010 11:33 pm

Shizuka Hotake

Otočil jsem se a spatřil, jak se bratr napil. A nahlas jsem řekl. Doprdele! On se napil? To je v prdeli, rychle než něco zničí, popřípadě zabije. rychle jsem nastavil dlaň a zaříkával. Bakudo no 9. Geki! Kolem bratra se objevila červená záře a ochromila jeho pohyby. Tohle ho doufám zadrží! dořekl jsem, ale spatřil jsem, že bratr vypadá jinak, než když se napil před tím. On se nesnáží to kido zrušit?! řekl jsem s údivem. Něco se děje.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Dec 22, 2010 10:37 am

Gojo Ichiro

Podíval jsem se na spoutané dvojče. Ta píše co? To říkám pořád. Hehehe
Pomalu jsem se zvedl a protáhl.
No nic chlapci, jdu raději odpočívat na ubytovnu, kdyby něco, tak mě tam najdete Pokynul jsem napozdrav a kráčel směr východ.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 22, 2010 12:59 pm

Yuki Yaname

Pomaly som prišla na tréningové priestranstvo a poobzerala som sa naokolo. Najprv sa mi zdalo že niekto spravil bushin či čo no po tom mi napadlo že to sú dvojčatá, Nejak extrémne som si ich nevšímala a vyskočila som na najbližší konár stromu kde som sa pohodlne usadila a začala som meditovať, aj keď po chvíľke som sa znova poddala ľahkému spokojnému spánku na čerstvom vzduchu.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Dec 22, 2010 3:59 pm

Shizuka Hotake

Koukl jsem se na Ichira jak odchází a potom jsem se obrátil na bratra a řekl mu. Tak co je to lepší? Nebo to ještě je pořád? Potom jsem se otočil spatřil osobu, vyskočila na korunu stromu a začala meditovat. Začíná tu být nějak rušno, brácha by se měl zpamatovat. řekl jsem si v duchu.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Wed Dec 22, 2010 4:02 pm

Masahiro Hotake

Jo, je to lepší. Můžeš to zrušit. Odpověděl jsem bratrovy. Musím ti říct, že to bylo jiné než předtím. Myslím, že to bylo jeho pálenkou, řeknu ti je to dobrý života budič. dořekl jsem a pousmál jsem se.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Wed Dec 22, 2010 4:46 pm

Yuki Yaname

Dala som si ruky za hlavu a spokojne som začala odfukovať. Trochu pohodlnejšie som sa natiahla na ten strom a každú chvíľu to vyzeralo že spadnem, no nespadla som pretože sa mi nejakým záhadným spôsobom podarilo aj v takej pohodičkovej polohe udržať balanc.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Dec 22, 2010 7:57 pm

Shizuka Hotake

To jsem rád, tak konečně můžeme přistoupit k tréninku shikai. řekl jsem bratrovy a sedl jsem si a začal jsem meditovat. Musím se soustředit, bude to poprvé co se setkám se svoji zanpakuto. Po chvilce meditování jsem tam byl, ve svém vnitřním světě. Byla to poušť a byl večer, na nebi zářil jenom úplněk a ani stopa po hvězdách. V tom spatřím jeho. Koukám na podobu svého zanpakuto a promluvím na něj. Ty jsi moje zanpakuto. Vydím, že můj vzled tě nepřekvapil, Shizuko. No na vlka jsi ohromný a vypadáš dobře. A znáš mé jméno? No, neznám. No, myslím, že bych ti ho měl připomenout. Vlk se proti mě rozběhl a jednou tlapou mě chtěl udeřit. Ale stačil jsem rychle uskočit a řekl jsem. Co to děláš? Neznáš moje jméno, musím ho z tebe vymlátit, aby sis vzpomněl. Maitsuki katto!! Z jeho pusy vystřelil zářivý půl měsíc a mířil přímo na mě. Rychle jsem tomu uhnul. Vlk se pousmál. Najednou mě do zad zasáhl jeho útok. Jakto? řekl jsem si v duchu. Mezitím vlk na mě promluvil. Naučím tě tenhle útok, ale dokud neznáš mé jméno, je zbytečné tě to učit, budu to muset z tebe vytřískat. Tohle se mi nelíbilo začal jsem pomocí shunpa unikat kolem něj. Vlk ale udeřil tlapou do země, zvedla se vlna písku. Ta mě zasypala, vyhrabal jsem se a slyšel jak vlk opět něco říká. No, jsi rychlý, ale už mě to nebaví. Mūnshain!! Ještě více se setmělo a podemnou se objevil úplněk. Nemůžu se hýbat. Co to je?! Tohle tě taky můžu naučit, ale nemám jinou možnost. Maitsuki katto! Opět na mě letěl půl měsíc. Nemohl jsem se pohnout. V očích jsem měl strach, že je to můj konec. A vykřikl jsem. Zastavto!! Zastavto, Tsuki no ha!! Měl jsem zavřené oči, ale po chvilce jsem je otevřel a spatřil vlka. Tak přece, přece sis vzpomněl. Myslel jsem, že tě budu muset zabít. řekl s úsměvem vlk. Za to, že znáš mé jméno ti propujčím svou moc. Vlk zmizel, proměnil se na stříbrnou záři, která poletovala kolem mě. Potom jsem se probral z meditace.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Thu Dec 23, 2010 12:27 am

Masahiro Hotake

Dobře. Přisedl jsem si naproti bratrovy. Je to dlouho co jsem neviděl Nikkō. řekl jsem si v duchu a začal jsem meditovat. Opět jsem tam byl ve svém vnitřním světě. Je to jeskyně, ve které jsou kamené pochodně a na nich modré plameny a jako obvykle Nikkō seděl na svém největším kameni. Koukl se na mě se širokým úsměvem a promluvil. Yare. Yare, co tě sem přivádí Masahiro. Už dlouho jsi tu nebyl, potřebuješ něco? Chtěl jsem tě opět vidět a také potřebuju pomoct s tréninkem na závěrečné zkoušky. odpověděl jsem mu. On nato hned promluvil. Takže sis přišel protáhnout kostru. Takže dáme cvičný boj. Uvidíme co ses naučil nového, jestli mě dokážeš porazit. Vyzkoušíme. dořekl jsem a usmál jsem se. Nikkō vyrazil jako první a provedl rychlý švih na levý bok. Levý bok jsem si kryl mečem a zaútočil jsem kolenem na jeho levý bok. On mi ho chytil a odstrčil mě. sklouzl jsem se po zemi a odrazil od země provedl jsem rychlý švih na levé rameno. On se vykryl mečem a odhodil mě směrem ke stěně. Já jsem se od stěny odrazil a provedl rychlý výpad na pravý bok. On vyskočil a začal ve vzduchu kreslit modrý ohnivý kruh a následně ho probodl a řekl. Ton'neru kasai!! Modrý ohnivý tunel mířil přimo na mě. Při tom letu jsem rychle zabodl meč do země a vymrštil se směrem ke stěně. On mezitím dopadl. Stál u mého meče a vytáhl ho ze země. Jsem zvědav co uděláš bez meče Masahiro. řekl posměšně. Uvidíš. Ton'neru kasai!! vykřikl jsem a kolem Nikkō se objevil ohnivý tunel směřující ke stropu. Nevšiml si, že jsem udělal kruh, když jsem zabodl ten meč. To bylo dobré, Masahiro. Tohle jsem nečekal. Zesílil jsi, ale i tak bys měl stále trénovat. Při dalších dvou tazích bys byl vyřízen. řekl s úsměvem. Děkuji ti, myslím, že to stačí, zase se někdy zastavím a dáme fight. Dořekl jsem a probral jsem se z meditace.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 31 1, 2, 3 ... 16 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: