Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 11 z 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 11 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Kawarasi Sat Apr 30, 2011 6:39 pm

Hitori Kaeru
Spoločne s Akemi sa dostavili na tréningové priestranstvo, kde mali trénovať kido. Sám Hitori tu bol prvý krát, bolo tu dosť ľudí, no nevidel kantora, alebo kantorku. Sám totíž nevedel kdo ich bude učiť, či skôr skúšať. Pozrel sa na Akemi a šeptol.
"Nevieš s kým to budeme mať?" okrem toho videl nejakého shinigamiho, ktorý trénuje, no podľa následkov, ktoré jeho kido malo, bolo mu jasné že akadémiu mal za sebou, preto sa ním moc nezaoberal, a čakal na reakciu Akemi. Začal taktiež rozmýšľat kde pôjdu potom, no najskôr si chcel byť istý že tento kido test spraví.
Kawarasi
Kawarasi

Počet příspěvků : 71
Datum registrace : 15. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Sun May 01, 2011 10:28 am

Yasuo Fukushima
Dorazil zpátky na tréninkové prostranství a jeho ruce nohy a všechno se znovu ozvalo v mírných křečích. Nejspíše to bylo způsobeno opětovným shledáním s místem kde dostal celkem slušnou lekci. Překvapeně seldoval rozložení stromu na třísky listy a další. Evidetně sem chodili trénovat i zkušenější shinigami. Instinktivně si kryl oči pro případ ,že by náhodou kusy stromu měli daleký dolet. Když přestal s krytím tak se konečně pořádně rozhlédl. Ke své potěše tu nebyl sám. Což ho naplňovalo směsí roztodivných emocí. Tou první bylo jisté nadšení z toho ,že nedostane na budku sám, a že tu někdo je tudíž, by mohla začít nějaká fáze tréninku. Tou druhou byl pravý opak té první přeci jen to že tu někdo je znamená frontu. Trochu si povzdechl a jal se čekat někde poblíž na nějakou akci. Vlastně nevěděl jestli se tu teď bude učit kido ,nebo shikai obé mu chybělo a nenapadala ho jiná oblast pro výuku než tato.
Ranum
Ranum

Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun May 01, 2011 11:33 am

Fujikage Kunimatsu
Poté co jsem odpálil strom který nejspíš neskončil moc dobře jsem se přesnul k menšímu lesíku.Je na čase to otestovat.S těmito myšlenkami jsem dal na jeden strom bombu nebyla velká ani moc malá.Byli tam ruzné tlačítka a diody a taky jsem vytáhl ovladač,přesunulse ke skupině nováčků kteří ho pořád očumovali a zmáčkl tlačítko na ovladači tlačítko nad kterým bylo napsáno BOOM.S tímto pohybem jsem zrušil menší lesík.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sun May 01, 2011 11:51 am

Hitsuto Inuzuri

Mé kroky mě nakonec dovedli na tréninkové prostranství, ne proto že bych chtěl trénovat ale spíš protože mě bavilo očumovat nováčky jak se tu ohánějí zanpakuto, ale nezdálo se že tu budou jen nováčci protože jsem uslyšel výbuch který sejmul lesík nedaleko ode mě. Hned jsem se dobelhal k tomu místu kde dřív byl lesík a díval se po tom kdo způsobil ten výbuch při čemž jsem dopil cestovní láhev a zahodil ji.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon May 02, 2011 7:56 pm

Firel
Přišel jsem svojí lenivou chůzi na tréningové prostranctví a nestačil jsem se divit.
Takže oni ty krátery po mích experimentech už uklidili? Tomu říkám rychlost.
Sledoval jsem co se tu kolem děje a nenápadně se opřel o strom v přiměřené vzdálenosti od ostatních. Přemýšlel jsem jak bych mohl využit ty sebevražedné ledové poznatky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon May 02, 2011 8:32 pm

Reiji Ganseki-sensei

Šel na cvičiště s několika studenty nižších ročníků a když uviděl Firela opřeného o strom zablýsklo se mu v očích. Počkejte tady. Přikázal studentům a vydal se za zástupcem kapitánky páté divize. Dorazil k němu a přátelsky ho praštil po zádech i když možná až trochu moc silně. Dobrý den. To jsem rád, že jste se zase stavil. Usmál se. Víte....když už jste tady...nechtěl by jste si vzít ještě jednu hodinu kida? Hirosaki-sensei je ted zrovna pryč a nemáme ted žádnou náhradu, protože jsou všichni zranění, kvůli Reimei. Při posledním slově si odpliv do trávy vedle sebe. A pak se podíval zase na Firela. Moc by jste nám tím pomohl.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue May 03, 2011 9:32 am

Firel
Moc rád, alespon budu moct použít jejich slabší útoky k otestování pár nových věcí.
Hádám že ted už se nevyhnu představení jako podkapitána páté divize. Tuhle větu jsem řekl co nejpotišeji aby to neslyšeli další studenti.
Nemám totiž rád přílišnou formalitu.
Potom jsem se podíval na skupinku studentů a jak jsem si je jednoho po druhém prohlížel zeptal jsem se Reijiho.
Něco co bych o nich měl vedět? Jako třeba absolutní antitalent na něco, touha prosazovat si své nebo nedostatečný respekt k vyučujícím?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue May 03, 2011 1:08 pm

Reiji Ganseki-sensei

Tyhlety vám nenechám...jsou to hrozný ucha, teprve v prvním ročníku. Měl by jste hodinu se zkušenějšími studenty. Hodina kida by měla být přibližně za hodinu a půl tady na tréninkovém prostranctví, tak si můžete i něco připravit. Na okamžik se poté zamyslel, jestli něco důležitého nevynechal. A budete si tak moct zachovat i vaši skrytou identitu. Zasmál se a mrkl na Firela, pak odkráčel ke skupince studentů. Vedle něj vypadali ještě o dost menší. Tak jdeme. Zavelel hromovým hlasem a jejich skupinka rychle zmizela směrem k doju.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue May 03, 2011 7:13 pm

Fujikage Kunimatsu
Pomalu už se prach usadil pak už šel vidět jenom menší kráter a kolem poházené stromy.Vyšel jsem potom za Firelem který tady před chvílí přišel.Ahoj co po tobě chtěl ? Zeptal jsem se Firela. Třeba moc trénoval a musí za sebou uklidit ten svinčík ! Pomyslel si
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue May 03, 2011 9:29 pm

Firel
Snížil jsem reiatsu na úroveň člena a začal dělat že čekám na lekci která se má konat za hodinu.
Až za hodinu? Pomyslel jsem si a lehnul si pod strom do trávy.
Však on mě někdo vzbudí.
Ani jsem nestihl zavřít oči a už na mě mluvil Fujikage.
Budu učit studenty kido. Dábelsky jsem se na Fujiho podíval.
Nechceš mi dělat fackovacího panáka?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Wed May 04, 2011 7:24 am

Fujikage Kunimatsu
Ehm,no klidně! Odpovědel Firelovi. Takže trénink nováčků...Jo to bude cool.Jo,mimochodem kdy tak hodina začíná ? Asi hodlá klamat když si sundal reiatsu na uroven normálního člena.Ale ono to není zase tak špatný.Rozmyslel jsem se a snížil jsem taky reiatsu.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed May 04, 2011 2:17 pm

Firel
Tak nějak do hodiny by se tu měli začít scházet. Odpoveděl jsem Fujimu a konečně zavřel oči, Snažil jsem se soustředit na všechna přiblížející se reiatsu abych doopravdy neusnul.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu May 05, 2011 2:39 pm

Kunimatsu Fujikage
To je ale spousta času. Odvětil jsem Firelovi. Pak jsem se podíval na podkapitánskou pásku na mém rameni. Vzal jsem ji a schoval do koruny stromu. Strom byl poté označen tím že jsem na něj katanou vyryl písmeno K.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Sat May 07, 2011 9:46 am

Yasuo Fukushima

Docela ho bavilo sledovat jak si se kdosi snaží zapůsobit skrze výbuchy a jak se veškerý zkušenější shinigami suverenně dohadují na stejném cvičišti, kdo je bude trénovat a to jako by ti co je mají trénovat nestali na stejném místě. Tohle hop protě bavilo tak obrovská ignorace od někoho kdo musel být jednou na stejné pozic... to bylo něco hodno obdivu tak trochu vyslovil přísahu ,že se nikdy k nikomu kdo bude níž on nebude chovat takhle přehlíživě. Nějak pochopil ,že mají evidentní hodinu čas na trénink. Tomu taky nerozuměl byli tu všichni a byli tu dlouho. Nu asi je potřeba prostojů kvůli testování trpělivosti.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kawarasi Sat May 07, 2011 4:12 pm

Hitori Kaeru
Hitori si tam len pokojne sedel, čakal na začiatok hodiny. Ostatných poväčšinou ignoroval, nedával moc pozor. Chcel to už mať najlepšie rýchlo za sebou, pretože Akadémia nebola moc pre neho. Rozvrhol si jeho menší plán, z ktorého mu vychádzalo, že na ďalšiu hodinu, ktorú by mal navštíviť by bola skúška shikaiu, s ktorých problém nemá. Nakoniec by mal cvičný boj, pri ktorom si sám nebol istý či by bojoval proti trenérovi alebo proti niekomu s hodín, ale radšej sa tým prestal zaoberať a rozhodol sa len pozorne vyčkať do tretej.
Kawarasi
Kawarasi

Počet příspěvků : 71
Datum registrace : 15. 04. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat May 07, 2011 4:19 pm

Renmaru Houkazaki

Tak som sa konečne aj ja doteperil na cvičisko. V zdravom tele zdravý duch a v zdravom SS žiadny Hollow. Prekvapilo ma však, že je tu už pomerne živo. Ja som si to ale nevšímal a vytiahol som zanpakutou. Ešte predtým som ale prstom odhadol prúdenie vetra.
"Hmm...slabý juhovýchodný. Nič moc. Ale budem sa musieť zaobísť aj s tým." pomrmlal som si a začal som švihať len tak do vetra.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat May 07, 2011 7:51 pm

Firel
Byl pomalu čas začít hodinu. Jenže v tu chbvíli jsem si uvědomil že nemám sebemenší ponětí KOHO tu mám vlastně hledat. Postavil jsem se na nohy a prohlédl si všechny přítomné.
Má to být hodina kida, tudíž vystřelit nějaké to kido na upotání pozorností by mohlo zabrat. Jenže v tu chvíli už nebudu povalující se shinigami na úrovni člena ale nějaký magor střílející vysokoúrovnová kida máchnutí rukou. A to členové většinou nezvládají....
Nakonec jsem se ve všem tom přemýšlení úplně přestal soustředit na svoje reiatsu a to se začalo vracet na normální podkapitánskou úroveň, dávající znamení všem v okolí.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat May 07, 2011 8:14 pm

Renmaru Houkazaki

Následne na to som zbadal nášho podkapitána, ako zvoláva všetkých naokolo.
A to som si myslel, že budem trénovať sám. Ale nedbám. Aspoň bude sranda.
Navyše som podkapitána našej jednotky ani dobre nepoznal. Dúfam teda, že sa dozviem niečo nové. Asi ani nie tak z jeho rečí, ale z jeho skutkov. Zareagoval som a priblížil som sa. S lízankou v ústach a znudeným ba až neprítomným pohľadom som ako-tak upriamil pozornosť.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Sun May 08, 2011 1:21 pm

Yasuo Fukushima
najednou ucítil pod kapitánské reiatsu. To ho vpravdě trochu překvapilo ,ale ne moc přeci jen i pod kapitáni potřebují trénovat. Otázkou bylo jestli náhodou nepřišel dotyčný pod kapitán trénovat je.
" no dokuď se nezeptám nezjistím to."
uvědomil si hlubokou pravdu a vyšel tedy za onou osobou a čistě prakticky k ní promluvil.
" dobrý den. Čistě náhodou tu nejste jako vedoucí hodiny kido?"
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon May 09, 2011 8:29 pm

Firel
Čistě náhodou budu tuto hodinu suplovat již po druhé, kdo všechno se má prosimtě účastnit?
Zeptal jsem se příchozího studenta. ještě na pár podrobností ohleě hodiny a potom jsem začal s rychlou přípravou programu.
Zatím mi můžeš ukázat co umíš. Já podle toho odvodím co ještě potřebujete naučit. A nesnaž se nás tu zabít tím že budeš zkoušet z fleku kida střední úrovně.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue May 10, 2011 12:02 pm

Renmaru Houkazaki

"Ja by som tu vlastne ani nemal byť, ale nemám do čoho pichnúť a tak som tu. Možno sa naučím lepšie používať svoje kidou." dodal som len tak medzi rečou. Popravde som aj trošku zvedavý, ako to podkapitán zvládne.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Tue May 10, 2011 9:35 pm

Yasuo Fukushima
"Upřímně nevím kdo všechno tu má být . Mám pocit ,že je tu trochu zmatek a hodiny fungují lehce improvizovaně ... z kida umím pár bakudo není to žádná sláva." byl trochu nervozní
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed May 11, 2011 9:44 pm

Firel
Tak tak jsem zadržel svou čelist před poklesnutím.
Dobrý, takže tenhle tréning bude spíše mišmaš volné destrukce než pořádná výuka. Jestli budu učit jen vás dva tak pravděpodobně zabiju toho plešatýho učitele jen co ho zase potkám.
Podíval jsem se na ty dva kteří zareagovali. Ostatní budto neuměli cítit reiatsu, omdleli, nebo to byli kapitáni kteří kdyby udělali to samé co jsem ted udělal já tak bych se necítil zrovna nejlépe.
Takže....čím bych podle vás měl začít? Jelikož se jedná spíše o doučování než normální učení máte možnost volby. Ti před váma tuto možnost neměli.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Thu May 12, 2011 8:23 pm

Yasuo Fukushima
" A nešlo by to raději bez onoho zabíjení? Proč by kvuli tomu že aktualně je malo žáků měl někdo umírat."
celkem ho to i trápilo, mít na svědomí smrt někoho kvuli takové drobnosti to bylo to poslední co chtěl.
" Nevím . Nevím co je potřeba na splnění tohoto celku .Jak je nás málo tak se nejspíš informace ztrácejí proto bude možná nejlepší informovat nás co níás čeká aj ak vlastně kido fungují. I když asi oba tušíme jak tak se nám bližší zdělení bude hodit při učení nových technik."
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri May 13, 2011 7:18 am

Renmaru Houkazaki

"Je mi to šumafuk. Hlavne už niečo robme." doložil som nestrannú poznámku, avšak som vyčkával, že neostane bez odozvy. Podkapitán to očividne zobral dosť zoširoka.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

- Similar topics