Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 7 z 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 7 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Firel Tue Jan 18, 2011 6:41 pm

Firel
Shakaho by pro mě nebyl problém. Ale to geki které mě k tomu spoutalo už dohromady problém byl.
Zrušil jsem rychle geki a zablokoval shakkaho rukou.
Tak mě tref čímkoliv co umíš, pokud to bude úroven 30 a více. A ten kdo už mě zasáhl přestane zasahovat do boje nebo se začnu bránit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jan 19, 2011 3:08 pm

Sachiko Setsuko
Shunpla jsem se pár metrů od své pozice. Soustředím na podkapitána. Začala jsem zaříkávat Bakudo no.30 Shitotsu Sansen

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Wed Jan 19, 2011 3:28 pm

Shizuka Hotake

Dobře už si jdu sednout. odkráčel jsem si sednout ke stromu a sledovat ostatní, jak se snaží zasáhnout podkapitána. No tak tohle by bylo kido. Ještě ukázat shikai a mám hotovo. zamyslel jsem se při pohledu na ostatní.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 8:39 pm

Gojo Ichiro

I když jsem flegmatik jako poleno, byl jsem již celkem naštvaný. Šlo vidět, že se vydatně potím. Pot se mi již začal mísit s prachem, takže jsem začínal vypadat jako příslušník naprosto jiné rasy.
Jak na něj? Každý má nějakou slabinu.Spatřil jsem, jak na Firela letí Shitotsu Sansen. Heh, to jsem už zkoušel. To nevýjde. Ale možná bych toho mohl využít.
Shunpnul jsem se před nově příchozí studentku. Rychle jsem na ni mávl a hned se dal do svého plánu. hado no. 4 Hainawa Hainawu jsem vypustil tak, že letěla přímo za Shitotsu Sansen, takže nešla moc vidět.
Poté jsem se shunpnul bokem od Firela. Stál jsem mu s rukama namířenýma na levé rameno a čekal. Když se Shitotsu Sansen dost přiblížil přiravil jsem se. Teď nebo už nikdy.
Hado no. 33 Sōkatsui
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 9:03 pm

Gojo Ichiro-> Pokusils se na Firela vypustit kido. Ovšem Sokatsui ti vybouchlo v rukou. Tento výbuch tě odhodil o metr zpět ale zůstal jsi stát na nohou Ostatním jsi zmizel z dohledu v kouři, který tě ted obklopoval. Měl si docela dost popálené obě ruce ale jinak jsi byl v pořádku, až na to že si byl trochu černý a bez okrajů rukávů.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jan 19, 2011 9:14 pm

Firel
Hainawa nebyla vidět, ale zato jsem slyšel její vyslání.
Na to je moc brzo... Musim si nechat nějaká esa v rukávu na používání kido v praxi.
Pořád jsem byl ještě ve vzduchu takže jsem se oboum kidum vyhl, ted jsem již stál úplně na zemi.
Dovolím si to tu rovnou trochu okořenit když už jste byli tak nádherně sehraní.
Každý mě bud 3 Bakudo nebo 3 hado, do toho nepočítám zadání od vašeho učitele. ten kdo toto nesplní půjde po lekci se mnou opravovat dojo.

Vyndal jsem flétnu a dal ji na dlaň před sebe, flétna se začala otáčet jako když startuje vrtule vrtulníku.Prosvit smutné srdce, Corode Difirego. Rotující flétna na chvíli zasvítila a po zhasnutí mi tam rotovala rukojet mé zanpakuto.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 9:27 pm

Gojo Ichiro

Rozkašlal jsem se jelikož všude poletoval prach. Začaly mě bolet ruce. Podíval jsem se na ně a začaly bolet ještě víc. Viděl jsem, jak jsou spálené. Na pár místech byly dokonce černé. Poté jsem si všiml popálených rukávů. NEEEEEEE. Můj kabát. I když se již páral, stále jsem ho měl rád. Jako si někteří lidé slibují, že jakmile jim zemře pes, tak si dalšího nepořídá, já to měl stejně s kabátem. Začaly se mi dělat mžitky před očima. Sice jsem jeho nit před chvíli sám vytrhl, ale tohle bylo moc. Už jsi spokojený? Docílil jsi čeho jsi chtěl? Už ho nebudu moc nosit. Je spálený. Je mrtvý. Můj kabát je mrtvý. Tys ho zabil. Křičel jsem směrem k Firelovi.
Ovládl mě záchvat šílenství. Nevnímal jsem bolest, nevnímal jsem úkol ohledně Hado. Jediné co jsem chtěl byla pomsta. Tasil jsem Zanpakuto a shunpnul se za Firela. Snažil jsem se mu rozseknout kimono.
Látka za látku.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jan 19, 2011 9:39 pm

Gojo Ichiro-> Než ses stihl dostat k Firelovy byl jsi spoután Bakudem 61. Rikujokoro. Mohl sis všimnout, že Hirosaki-sensei byla na nohou. Došla před tebe. Nikdy neútoč tak zbrkle. Podívala se ti na ruce. A ted se uklidni. Musíš na ošetřovnu. Pokud tam půjdeš hned, tak se ti to uzdraví brzo. Nekřičela na tebe ale při tom byl její hlas dosti autorativní a nesmlouvaví. Čekala, jak zareaguješ.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 9:50 pm

Gojo Ichiro

Co? Co to? Z břicha mi zářily nějaké zlaté věci. Snažil jsem se z toho dostat, škubal jsem sebou, vypouštěl reiatsu. Nic. Ale kvůli němu je můj kabát mrtvý. Je mrtvý. Podívejte se. MRTVÝ. Snažil jsem se gestikulovat ale nešlo to.
Co mám dělat? Byl jako můj...kabát. Byl to můj kabát. A teď má ohořelé rukávy. Jeho krásné rukávy. Slíbil jsem, že žádný jiný kabát už nebudu mít. Slíbil jsem to. Já. Po tvářích mi tekly slzy.
Pu...pusťte mě. Půjdu na tu ošetřovnu. Uslzenýma očima jsem těkal po všech okolo. Nikoho to moc nevzrušovalo, ale já přišel o jediného skutečného přítele.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jan 19, 2011 10:02 pm

Firel
Jsme v soul society, tady je všechno mrtvé. I když to bude vypadat šíleně můžeš si na ošetřovně říci aby ti dali dohromady i ten kabát. Kabát i ty jste oba ze spirituálních částic. když ty popálené nahradíte novími bude vypadat pořád stejně, ale bylo by to jako by jsis pořídil nové rukávy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Wed Jan 19, 2011 10:09 pm

Gojo Ichiro

Néé. Je mrtvý chápeš to? Mrtvý. Mrtvolně mrtvý. Úplně nejmrtvější kabát. Určitě by nechtěl ať ho někdo křísí. Prostě je po něm. A můžeš za to ty. Ty. Házel jsem po Firelovi nenávistné pohledy. Styl mé mluvy dával jasně najevo, že odmítám o smrti mého kabátu dále mluvit.
Jako bych si pořídil nové rukávy? Pche. Ty by sis pořídil novou ruku? Určitě ne.
Po uvolnění z bakudo jsem se vydal směr ošetřovna. Žádný pohled zpátky se nekonal. Prostě jsem jen šel.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jan 20, 2011 10:08 pm

Firel
Ichiro odešel na ošetřovnu.
Už si ani nepamatuji doby kdy mi kido vybuchovalo v ruce. A vy ostatní čekáte na co?! Na mojí první ránů která by vás jistojistě poslala za ichirem?!
Aby toho nebylo málo a aby se všichni kolem začali trochu snažit začal jsem svítit jako nějaká vánoční ozdoba.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Fri Jan 21, 2011 8:20 pm

Shizuka Hotake

Postavil jsem se. Začal jsem se soustředit a v duchu zaříkat. Bakudo no.26 Kyokko. zašeptal jsem. Vytvořil jsem 3 iluze sama sebe. Pomalu všechny tři iluze nastavily prst na podkapitána. První iluze vypálila Bakudo no.4 Hainawa, druhá iluze pálila Hado no.4 Byakurai, třetí iluze vypálila Bakudo no.9 Geki. Samozřejmě všechno byla iluze. Ale podkapitán si mohl myslet, že jsem jeden z nich. Já samozřejmě se skrýval v pozadí za nimi. Už jsem zaříkal a připravoval jsem se na Shakkaho. Hado a bakuda iluzí už letěly na podkapitána. Byly už kousek od něj. Samozřejmě jenom iluze. Já už pomalu nastavil dlaň a zhlesl. Hado no.31 Shakkaho! Oběvila se Rudá koule a rudá záře, hado rychle letělo na podkapitána. Nečekal jsem na nic. Nevím jestli se tomu vyhne, ale já se rychle shunpnul za podkapitána a jenom zašeptal Sai. Bakudo letělo ze zadu na podkapitána. Čekal jsem co se semele.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Jan 21, 2011 8:55 pm

Rin Hirosaki-sensei

Sledovala Ichiroho reiatsu. Chtěla si být jistá, že nepůjde někam jinam. Ještě by to bylo na mě..... Řekla si kysele. Po té co se přesvědčilao tom, že je skutečně na ošetřovně, si opět sedla a pozorovala boj.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jan 21, 2011 9:08 pm

Firel
Asi bych to tu měl taky trochu rozjet. Aby se studenti nenudili. Pomylel jsem si když jsem viděl tři kopie.
Bakudo 45. Airspin. Byl jsem sice zakuklen ve své bariéře ale i tak by se toto považovalo za zásah. Nebyl jsem si jistý jestli proud větru dokáže Shakkaho strhnout z kurzu.
Překvapující ovšem bylo že se mi opět dostal někdo do zad.
Žádné pěkné spoutání rukou za zády se ovšem nekonalo. Místo toho bylo vidět jak se moje ruce v té divné slupce tlačí za záda, ta slupka tomu ovšem za nechutného pokřupávání bránila.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Fri Jan 21, 2011 11:06 pm

Masahiro Hotake

Sledoval jsem co všechno udělal bratr. Ichira mi bylo trochu líto, hlavně toho jeho kabátu. Ale už jsem se chystal já. Viděl jsem že podkapitán je v nějaké kouli v nějaké bariéře. přemýšlel jsem co bych mohl použít. Ano, to by možná šlo, ale musí to být rychlé. řekl jsem si v duchu. Pravou rukou jsem ukázal na podkapitána. Soustředil jsem se a hlesl. Bakudo no.9 Horin. čekal jsem až horin obklopí jeho bariéru. Poté jsem rychle nastavil druhou ruku. Do tohohle hado jsem speciálně soustředil co nejvíce reatsu. Hado no.4 Byakurai. vypálil jsem byakurai silnější než normálně používám. Tohle by mělo vyjít. pomyslel jsem si v duchu a sledoval výsledek.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 23, 2011 5:00 pm

Gojo Ichiro

Cestou na prostranství jsem přemýšlel nad svým plánem. Když jsem se blížil začal jsem se snažit alespoň trochu krýt své reiatsu. Nebyl jsem v tom nikdy dobrý, ale za pokus to stálo.
Došel jsem k prostranství a vykukoval zpoza rohu. Na bariéru v níž se nejspíš nacházel Firel letěl Byakurai.
Bakudo no. 26 Kyokko Vytvořil jsem postavu shinigami. Vypadal, že je mu kolem pětadvaceti. Okamžitě jsem ho vyslal za Firelem, zatímco já se snažil dostat za něj.
Shinigami-iluze došla až k Firelově bariéře.
Zástupče, pane zástupče. Mám pro váš důležitou zprávu z vedení. Začala svoji část iluze. Mezitím jsem se dostal k bariéře a čekal, jestli se Firel odváží bariéru odvolat. Pokud ano vystřelil jsem mu na rameno Byakurai.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jan 23, 2011 8:24 pm

Firel
Shakaho a horín se ztratili ve víru vzduchu který kroužil kolem mě. Ovšem když do bariéry narazil byakurai celkem mě to překvapilo, na nádherně lesklém světle modrém brnění ted byla spálená skrvna.
Potom ke mě přiběhl nějaký rádoby poslíček. Překvapilo mě jak mě vedení mohlo najít, myslel jsem že když jim bude jeden podkapitán chybět že si toho nevšimnou. Jelikož jsem byl pod přímou palbou nováčků nechtěl jsem rozptylovat mojí bariéru. Když mě ovšem shinigami oslovoval pane zástupče úplně mi to vzalo dech. Já totiž na levé ruce svůj odznak podkapitána nikdy nenosím.
Rozhodl jsem se pro trochu drastický krok. Z mé bariéry vyletělo pár světelných paprsků. bariéra začala pomalu zesvětlávat do úplné průhlednosti.
Doporučuji se držet.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Jan 23, 2011 9:31 pm

Gojo Ichiro

Krucinál. To je to nějaký stroj nebo co? Pomocí několika shunpo jsem se dostal na strom, stojící opodál. Pořádně jsem se chytil a soustředil se na iluzi, aby byla dokonalá.

Iluze
Iluzi se začaly vlnit okraje uniformy a začala si dávat ruku před obličej. Pa...pane. Co to děláte? Nemůžete to tady takhle všechno zničit. Posílá mě kapitán...ka [i]Vsadil jsem na náhodu. Buď mají kapitánku nebo jsem v čudu

Čekal jsem, jak Firel zareaguje.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Jan 24, 2011 6:53 pm

Shizuka Hotake

Sledoval jsem situaci. Ten poslíček byl divný a podkapitánovy to asi taky došlo, že je na tom poslíčkovy něco divného. Když podkapitán řekl ať se něčeho chytneme neváhal jsem. Namířil jsem prstem na strom a druhým na bratra. Na bratrovy šla už znát únava. Bakudo no.9 Horin! chytil jsem bratra a po chvilce jsem znovu zaříkal. Bakudo no.9 Horin! chytil jsem se horinem za strom.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 25, 2011 8:23 pm

Firel
Světelná šou skončila. Místo abych okolí zrušil masivním výbuchem jsem bariéru úplně rozpustil, dokonce i vír který kroužil pořád kolem mě přestal. Napadla mě totiž další šílená inovace.
Takže. na chvíli jsem se odmlčel, musel jsem nějak dát dohromady závěr výuky.
Ještě jsem neviděl vaší týmovou práci takže se ještě pro jednou vzchopte.
Poté jsem zaujmul svůj oblíbený postoj, pravou ruku jsem natáhl na bratry a levou jsem dal za záda.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Jan 27, 2011 8:13 pm

Shizuka Hotake

Chce spolupráci má ji mít. Do toho bratře, už chystej Bakudo. telepaticky bratrovy jsem oznámil, aby chystal Bakudo. Podle úsměvu jsem poznal, že mi rozumněl. Pořád spoutaný v horinu jsem bratra vystřelil zrušil jsem Horin a rychle se shunpnul pryč, aby mě podkapitán jen tak neviděl. Shunpnul jsem se vysoko nad něj. A nabíjel Byakurai.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Thu Jan 27, 2011 8:19 pm

Masahiro Hotake

Bratr mi telepaticky, řekl co mám dělat. Usmál jsem se a potom co mě bratr vystřelil. Už jsem mířil na podkapitána rukou. Sai. poté následovalo rychlé shunpo. Následovalo další Bakudo. Bakudo no.4 Hainawa. a po dalším shunpu následovalo poslední spoutání. Bakudo no.9 Geki. do posledního Bakuda jsem dal hodně reatsu snažil jsem se, aby bylo co nejsilnější. Koukl jsem se na podkapitánaa řekl. Teď poznáte kladivo spravedlnosti. To je kombo Hotake. Při naší síle zatím nic moc, ale jednou to bude silná kombinace. dořekl jsem vyčerpaně. Pak už jsem jen čekal na bratra.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Jan 27, 2011 8:23 pm

Shizuka Hotake

Už jsem soustředil dost reatsu a po zaznění posledního spoutání jsem hlesl. Hado no.4 Byakurai! dal jsem do toho zbytek sil, tolik sil, že jsem neměl sílu to ustát. Padal jsem dolů a pomalu zavíral oči. S přivřenýma očima jsem sledoval jestli se kombinace povedla.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jan 27, 2011 9:20 pm

Firel
Kruci. Pomyslel jsem si když jsem viděl ty dva bratry. Možná bych to tu vážně měl ukončit.
Než jsem se ovšem stihl rozhodnou jak jim vysvětlit že pro dnešek raději končíme už na mě letěl jeden z bratrů místo bakuda.
Rychle jsem tleskl a vytvořil kolem sebe kostku. Když už do toho hodlali dát všechno, tak přímý zásah mohl být nebezpečný i pro podkapitána. Já, jejich sensei a myslím že i oni by ale rádi viděli jak je jejich kido silné. Proto jsem zvolil tuto možnost.
Byl jsem celkem rád že jsem stihlů tlesknout jelikož první na řadě byl Sai, Hainawa narazila na kostku (a ted vážně nevím jestli má projít skrz nebo ne Very Happy) Finální geki mě spoutalo a já se mohl pustit do rozptylování kida.
Do toho na mě zezhora letěl byakurai, a za ním druhý bratr.... Byakurai do bariéry udělal solidní důlek. Dva nebo Tři takové byakuraie a prošlo by to skrz.
Řešil jsem tedy díru v bariéře a bratry kteří skoro jako loutky letí na mě.
Pokud nezměnili kurz letu, potom narazili na bariéru. A já mohl očekávat co vymyslí zbytek.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 31 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Next

- Similar topics