Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize, rezidence klanu Kuchiki

+8
Suki
Misman
Nawaki
Red
Maršál Křída
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
12 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 2 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 08, 2011 3:24 pm

Yasumaru

Vypadalo to, že Ruyichi-taichou není o moc moudřejší než on sám. Co naplat? Budou muset počkat a třeba se něco časem dozvědí.
"Já si ještě pamatuju, že nás... Modos, jak říkáte, odnesl do Soul Society, ale víc ne. Mám dojem, že s sebou měl i ten meč... ale jistý si nejsem..." Vyšli z kasáren. "Je to pár minut chůze tímhle směrem, pojďte za mnou," ukázal kamsi do ulic a už se tam šinul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 2 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 7:49 pm

Izumi Razaki

Tak jsem se proběhl až až...
Ze trojky do Rukongai... otamtud do akademie... pak různě po akademii a teď do šestky... vešel jsem do kasáren... odchytil jsem si prvného shinigami, který šel kolem...
Zdravím, potřeboval bych mluvit s někým, kdo mi může poskytnout nějaké informace o konkrétním členovi této divize, nevíš, kde někoho takového najdu? zeptal jsem se takovým tím drsně podkapitánským ale přesto slušným tonem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 8:56 pm

Muž, které jsi odchytil, z toho nebyl zrovna moudrý.
"To jako někoho hledáte, pane?" zeptal se, aby si to trochu ujasnil. Měl sice svou práci, kterou spěchal udělat, ale podkapitán je podkapitán.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 9:01 pm

Izumi Razaki

Podívej se! Celej den lítám sem a tam po celé Soul society abych někoho našel! Někoho kdo evidentně je, nebo aspoň byl součástí 6. divize... takže mi hned řekneš, kde najdu někoho kdo mi s tím pomůže, nebo tě neposládá ani celá 4. divize, jasný ?!
rozčílil jsem se lehounce... nesnášel jsem, když mě někdo zdržoval
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 10:08 pm

"A proč se nezeptáte třeba mě, pane?" zeptal se muž trochu ublíženě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jan 09, 2011 10:12 pm

Izumi Razaki

Chvíli to vypadalo, že si z obratlů toho chlápka udělám náhrdelník a jeho mozkem ohodím... no barák asi ne, možná dveře...
Ale pak jsem se uklidnil. Fajn... snad mi pomůžeš... hledám někoho, kdo se jmenuje Suo Seiko... řekl jsem s předstíraným klidem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jan 09, 2011 11:08 pm

"Jo... toho jsem znal," prohodil chlápek, ale byl očividně uražený tím, jak ses k němu choval, a žes ho nepovažoval už od začátku za důvěryhodný zdroj informací, takže se zvolna vydal chodbu dál.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 8:36 am

Izumi Razaki

Na tomhle světě existovalo mnoho věcí, ktěrým, ač většinu lidí doháněli k šílenství, vícekapitán Izumi Razaki, tj. já, úspěsně odolával. Tentokrát ale, zdá se, on, tj.já, neměl moc náladu na připitomělá ega tuctových shinigami...
Kasárnou 6. divize otřáslo silné reiatsu a shinigami se najednou octl několik čísel ve vzduchu s čepelí u krku...
Lehce jsem se na něj usmál. Fajn... tys to asi nepochopil, že? Jedná se tu o důležitou interní věc 3. divize... takže mi OKAMŽITĚ řekneš co o něm víš a kde ho najdu, rozumíme si? řekl jsem... no, někdo by mohl říct, že lehce rozladěně...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 12:53 pm

Reiatsu přivolalo všechny, kdo byli v okolí, dokonce i třetího důstojníka šesté divize.
"Můžu se zeptat, co se tady děje?" vyběhl zpoza rohu a proklestil si cestu mezi svými podřízenými až k Razakimu a muži z divize. Byl zmatený a taky trochu pobouřený z toho, co před sebou viděl, ale nechtěl si učinit žádné předpojaté závěry, radši si počkal na vysvětlení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 1:03 pm

Izumi Razaki

Položil jsem shinigamiho opět na zem a pustil ho...
No výtečně... konečně někdo s kým mohu mluvit řekl jsem a otočil se na třetího důstojníka...
Přišel jsem sem v dobré víře, že mi vaše divize pomůže najít jedince, kterého neúspěšně hledám už delší dobu, ale setkal jsem se pouze s drzostí a neochotou... Možná byste mi mohl pomoci vy... přepnul jsem opět na diplomatický mód...
Hledám mladého chlapce který je, nebo byl členem šesté divize, jeho jméno je Suo Seiko... můžete mi ho pomoci najít?
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 1:17 pm

Důstojník na Razakiho podezřívavě hleděl. Sice se to všeobecně nevědělo, ale on byl z důvěryhodného zdroje informován o tom, že Razaki-san si pobyl jistou dobu v Hueco Mundo s hollow a nikdo doopravdy neví, co se tam s ním dělo. A teď tu ukazoval násilí vůči členům Gotei 13? To ve třetím důstojníkovi vzbuzovalo nedůvěru a, ano, narůstající strach.
"Dobrá, tak pojďte se mnou do kapitánovy kanceláře, budeme tam mít větší klid na rozhovor," řekl trochu upjatě a dal pokyn ostatním, aby si šli po své práci.
Zavedl Razakiho do kanceláře a zavřel dveře. Nedával to najevo, ale byl připraven kdykoli tasit zanpakutou a bránit se.
"Sice tu nejsem až tak dlouho, ale toho chlapce jsem znal... možná až příliš dobře," začal. Zahrabal v jakémsi registru a vyndal odtamtud jednu složku. Ukázal Razakimu fotku. "Je to on?"

Spoiler:
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 1:22 pm

Izumi Razaki

Následoval jsem důstojníka... a přirozeně jsem schoval zbraň...
Ano to vypadá jako on... ale co myslíte tím... "znal jsem ho" co je s ním?
ozval jsem se tam nějak... rezignovaně...
Musím vědět kde je, prosím řekl jsem
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 1:31 pm

Důstojník si povzdechl a na jeho tváři bylo vidět, že vzpomínky, které se mu vynořují v mysli, nejsou z nejpříjemnějších.
"Já vlastně nevím, kde teď je," začal. "Donedávna by bylo dost snadné ho zastihnout, ale teď... vážně nevím. Byl totiž ve vězení, ale při té bouři, co rozbila kus kasáren druhé divize, se mu prý podařilo utéct," podíval se z okna. "No, není to zrovna slavná část historie naší divize, to asi chápete, ale řeknu vám, co vím, měl jsem ho totiž ve své jednotce. A proč to vlastně chcete vědět?" Ještě stále byl dost nedůvěřivý, i když nevěděl, jak by sdělení téhle informace Razakimu mohlo způsobit problémy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 1:41 pm

Izumi Razaki

Vězení ?! vykřikl jsem skoro...
Na chvíli jsem se zamyslel... bylo vidět, že se mi o tom nechce zase až tak moc mluvit...
Víte, popravdě je to... osobní... já... omlouvám se, že jsem tu způsobil rozruch... ale pátrám po něm... delší dobu a teď poprvé jsem na stopě... nikdy mě ani nenapadlo, že by mohl být shinigami... teď vás ale žádám... prosím, řekněte mi co můžete... bylo zřejmé, že to není rozhodně celá pravda... každopádně bylo poznat, že mi na tom hodně záleží...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 7:07 pm

Důstojník na tebe koukal trochu divně, ale usoudil, že se snad nic nestane, když ti to řekne. Vypadal jsi, že tě to zajímá upřímně a hodně ti na tom záleží.
"No, tedy..." začal trochu neochotně, taky to asi nebylo zrovna něco, o čem by si popovídal s kamarády u sake. "Je to už nějaký ten rok, co přišel k nám do divize. Tenkrát byl kapitánem ještě Kuchiki Kyou. Byl ze Seika nadšený, on byl Seiko totiž hrozně šikovný na to, jak byl mladý. A taky dost silný. Kapitán ho zařadil do mé jednotky. Byl to dost zvláštní kluk, takový celkem tichý, nesmělý. Chtěl jsem se ho ujmout a trochu ho podpořit, aby se osmělil, ale moc se mi to nedařilo, hlavně proto, že... no, měl takové zvláštní myšlení, víte? Prostě ho napadaly dost zvláštní věci a kolikrát jsem nechápal, jak na ty své nápady přišel. Už to mi mělo napovědět... no. Nebudu to prodlužovat, zkrátka už na první misi mi bylo jasné, že s ním není něco v pořádku. A jakmile jsme narazili na skupinu hollow, nestačil jsem se divit. Seiko začal úplně běsnit, všechny je zabil, ale tím to neskončilo, pak se obrátil proti nám. Zabil dva muže, než jsme ho stačili zneškodnit. Byl v hrozném stavu, upadl do nějaké zimnice a několik dní se neprobudil. Když přišel k sobě, vůbec nic si nepamatoval, mysleli jsme si, že to asi schytal nějaký skrytý útok těch hollow. Jenže čtvrtá divize mu vůbec nic nenašla, takže ho propustili. Jasně, lidi z divize se ho báli. Ale já jsem věřil, že to neudělal schválně. Jenže potom to začalo... V rozmezí pár dní se našlo několik mrtvých shinigami z naší i jiných divizí. Sám jsem na těch místech byl... nebyl to vůbec pěkný pohled. A při vyšetřování padlo podezření právě na Seika. V tu dobu už i mně bylo jasné, že ten chlapec není v pořádku, choval se jako... jako šílenec. Ty vraždy vůbec nezapíral, neměl alibi... Tak ho zavřeli a jeho zanpakutou zničili." Domluvil a díval se na Razakiho, co na to řekne.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 7:41 pm

Izumi Razaki

Poslouchal jsem příběh docela klidně do doby, než řekl o prvních vraždách...
V tu chvíli mi lehce zacukalo oko... nelíbilo se mi, co jsem slyšel... přesto jsem poslouchal dál... při posledních slovech jsem se už nedokázal ovládnout. Vší silou jsem udeřil do stolu, ve kterém se objevilo několik prasklin... Doufal jsem, že to pomůže, ale nepomohlo... Znal jsem ho... příliš dlouho, věděl jsem jaký je...
Tohle... nemůže být pravda ! procedil jsem skrze zuby...
Bylo vidět, že se neuvěřitelně přemáhám, abych celé to místo nerozflákal na kousíčky... Někde uvnitř jsem věřil tomu, že mi nelže... neměl k tomu přeci důvod. Ale odmítal jsem tomu věřit...
Tohle NEMŮŽE být pravda ! vykřikl jsem tentokrát o dost rozzuřeněji... Nechtěl jsem v sobě ten vztek držet...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 8:24 pm

Stůl se rozpadl. Důstojník se nehýbal, netroufl si ani promluvit. Rozzuřený Razaki byl děsivý.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jan 10, 2011 8:31 pm

Izumi Razaki

Podíval jsem se na vyděšeného důstojníka...
Omlouvám se vám... pošlete mi účet za stůl... musíte chápat... ten chlapec mi byl velice blízký... Musím ho najít za každou cenu... řekl jsem tak klidně, jak jsem jenom mohl... Byl jsem mu opravdu vděčný za pomoc... ale nevěřil jsem tomu, že by Seiko dokázal někomu ublížit... Zmizel jsem z kasáren 6té divize...
-------------------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jan 15, 2011 4:45 pm

Kuchiki Yasumaru

vešel do své kanceláře. Chvíli se nvěřícně koukal na trosku, která zůstala z jeho stolu. Rozhlížel se kolem sebe, jestli by se tu nenašel někdo, kdoby mu vše vysvětlil. Nikde nikdo nebyl, poškrábal se tedy na hlavně, ale momentálně stůl na nic nepotřeboval, tak to nechal být. Z poličky si vzal pár složek, které před tím vyfasoval. Patřily uprchlým vězňům, které bylo potřeba najít. Ani se nepodíval, po kom že to pátrají, a hned zas vyrazil ven. V duchu si probíral, kdo všechno zůstal v Seireitei a komu by mohl pátrání svěřit. Jak tak přemýšlel, ani si nevšiml, že z přiléhající chodby právě vyšel jeho 3rd seat, Souchi. Všiml si teprve tehdy, když do něj narazil.
"Á, Souchi-san, promiňte!"
"Nic se nestalo, Kuchiki-taichou," usmál se Souchi trochu zničeně.
"Ehm... mimochodem, nevíte, proč je zničený stůl v mé pracovně?"
"Ano... rozbil ho Izumi-fukutaichou, kapitáne."
"Eh... aha... Děkuji, tak nashledanou!" rozloučil se Yasumaru a vyšel z kasáren.

------------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Jan 19, 2011 7:34 pm

Yasumaru

Když on a Mitoshi dorazili do šesté divize, jako první zamířil k pozůstatkům nedávného staveniště při opravách kasárny a vzal si odtamtud nějakou velkou bednu. Tu pak s sebou táhl dovnitř. Od nějakého člena si nechal zavolat 3rd seata, a pak spěchal do kanceláře, kde odhrnul třísky ke stěně a na místo stolu položil tu bednu, co si přinesl. Sedl si za ni a čekal, až Souchi-san dorazí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Jan 20, 2011 7:30 pm

Mitoshi
S mírně zvednutým obočím jsem sledoval Yasumarovo počínání.
Když si splácal provizorní stůl, tak jsem si stoupl vedle něj a čekal na 3rd Seata.
Tohle asi nebude příjemné... podotkl jsem
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 20, 2011 8:05 pm

Yasumaru

"To každopádně..." procedil mezi zuby. "Buď přijdu o dobrého důstojníka nebo se budu muset potýkat s rozzuřeným Izumim-fukutaichou... Ani jedno mě nijak moc neláká..." doplnil to dost zničeně. Snažil se za převrácenou bednou vypadat co nejvíc kapitánovitě, ale moc se mu to nedařilo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Jan 20, 2011 9:25 pm

Mitoshi
Osobně jsem zvědavý jak to bylo.
Kdyby měl pravdu Razaki-san tak by to bylo špatné...
Zaprvé v tom, že by Centrála zklamala, a za druhé v tom že by jsme si několik let hřáli hada na prsou,
začal jsem přemýšlet nahlas.
No, nebudeme vyvozovat předčasné záběry a vyčkáme na příchod onoho mladíka.
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jan 20, 2011 10:27 pm

Souchi

Dveře do kapitánovy kanceláře se otevřely. Stál v nich třetí důstojník šesté divize - Nishimura Souchi . Tvářil se celkem překvapeně, že tu vidí i bývalého zástupce, nyní však Kapitána třetí divize, Antera. Zdvořile se oběma mužům uklonil a nahlas pozdravil. "Zdravím, Kuchiki-taichou, Antero-taichou..Prý mě chcete vidět." Až teprve teď se narovnal a postavil se do pozoru.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 20, 2011 10:41 pm

Yasumaru

vrhl nenápadný, postranní pohled na Mitoshiho. Mluvil o Souchim, jako by to byl nějaký nováček, ale ve skutečnosti oni dva, Mitoshi a Souchi, začali v šesté divizi sloužit zhruba ve stejný čas... No, možná u Souchiho tvář (:3) osvěží paměť.
"Souchi-san," začal Yasumaru. Dost dobře nevěděl, jak říct to, co se chystal říct. "Souchi-san..." opakoval. "Rád bych s vámi mluvil o událostech, co se odehrály před několika lety." Kdy jsem ještě nebyl kapitán, takže o tom sám vím houby. "Konkrétně o věcech, které se týkají Seika Suo." Tohle jméno už Souchi dnes slyšel, když se ho na něj vyptával Razaki, takže mu muselo být jasné, že to nebude jen tak. "Pamatujete si na něj?" zeptal se Yasumaru dost zbytečně, ale pořád ještě nevěděl, jak to celé podat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: