Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize, rezidence klanu Kuchiki

+8
Suki
Misman
Nawaki
Red
Maršál Křída
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
12 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 5 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Nawaki Tue Feb 15, 2011 6:09 pm

Izumi Razaki

Doufám, že jsi si naprosto jistý, protože pokud se někdy dozvím, že jsi o tom něco věděl a někoho jsi chránil... no hádám, že jako otec si to dokážeš představit... řekl jsem a podíval se na ním pohledem, který vydržel jen málokdo... teda aniž by uhnul pohledem, ne že bych ho zapálil jako Urza...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

6. divize, rezidence klanu Kuchiki - Stránka 5 Empty Re: 6. divize, rezidence klanu Kuchiki

Příspěvek pro Misman Tue Feb 15, 2011 8:08 pm

Mitoshi
Se složkou v ruce jsem přicházel k místu kde jsem byl schopný vycítit Razakiho reiatsu.
Vešel jsem dovnitř.
Zdravím Tamiko-san pozdravil jsem znamého ze šesté divize.
Razaki-san mám pro tebe ty spisy a dokumenty natáhl jsem k němu ruku se složkou.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Feb 15, 2011 8:26 pm

Izumi Razaki

Celá moje drsná atmosféra byla zničena příchodem kapitána Antera...
Eh... díky kapi... Mitoshi... řekl jsem a vzal si dokumenty... pak jsem se ještě podíval na Tomíka. A když jsi expert na zbraně... nevíš, co to znamená když někomu "zničí zanpakuto" ?
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 16, 2011 2:47 pm

"Zdravím," odpověděl Tamiko Mitoshimu přiškrceným hlasem. Byl celkem jemná a veselá duše, takové hárdkór pohledy ho děsily... takže to asi splnilo svůj účel. Sledoval, jak si kapitán a zástupce předali jakési dokumenty. Nechápal, co se děje. Potom se ho Razaki na něco zeptal. "Uhh... expert na zbraně? Teda... tak bych to přímo nenazval..." mluvil i dál stísněně. "No, když někomu zničej zanpakutou, tak to je průšvih. Většina lidí se z toho nadobro zblázní, však je to také zničení části duše, té části, která má vůli bojovat, chránit... taky je to jeden z nejhorších trestů pro shinigami. Pokud se nezblázní, tak můžou i umřít nebo ztratit vůli žít, stanou se z nich jen takový... prázdný schránky..." otřásl se. Zřejmě už někdy nějaký podobný případ viděl. "Seikovi to udělali, žejo? Jestli byl nevinnej..." Tamiko se odmlčel a bylo vidět, že ta představa ho hrozně mrzí a zároveň děsí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Feb 16, 2011 4:51 pm

Izumi Razaki

Já věřím tomu, že byl... každopádně si buď jistej, že já na to nakonec přijdu... řekl jsem a se složkami v ruce jsem odešel někam kde je klid, přečíst si je, najít nějakou stopu... cokoliv... Jedna věc byla jistá, brzo bude o 1 shinigami v SS míň...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Feb 17, 2011 12:36 am

Nemusel jsi dokumenty ani dlouze studovat, abys zjistil, že je na nich něco podezřelého. Strašně moc míst tam bylo začerněných, pár dokonce vytržených. Ale jen tak v chůzi se těžko zjišťovalo, jak moc jsou znehodnocené.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Feb 17, 2011 9:32 am

Izumi Razaki

Tohle byl úplně poslední hřebíček do rakve toho, co tohle udělal... jesti jsem doteď měl pochyby o tom, zda je prcek opravdu nevinej tak teď už jsem o tom nepochyboval. S vypětím všech sil jsem se dokázal "v klidu" posadit abych si to přečetl důkladně... třeba se z toho něco dozvím...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Feb 17, 2011 4:04 pm

Mitoshi
Vzhůrů nohama jsem se díval na ten dokument co si četl Razaki.
Je mi líto, našel jsem jen tohle.
Vůbec, zjistil jsi něco za tu dobu co jsme se neviděli? zeptal jsem se Razakiho.
Misman
Misman

Počet příspěvků : 588

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Feb 17, 2011 9:57 pm

Izumi Razaki

Hele Mitoshi... oceňuju tvojí pomoc, opravdu... ale teď bych si to rád přečetl... a ne, nic zásadního jsem nezjistil... zatím !
řekl jsem a konečně se dal do čtení...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 20, 2011 4:58 pm

Jak ses tak propracovával dokumenty, musel ses čím dál víc mračit. V podstatě cokoli, co by ti podalo jakoukoli informaci, bylo začerněné. Výsledek byl velice diskutabilní. Kdyby sis dosadil určitá jména, mohlo by se z toho vyčíst, že je Seiko skutečně vinný. Jenže kdybys tam dosadil zas jiná jména nebo data, mohlo to být tenrktá úplně jinak. Na samém konci bylo půl stránky textu jiným, méně pečlivým písmem, kde se pravilo velice krátce, že byly nazeleny důkazy a Suo Seiko byl seznám vinným z několika vražd. Ta jediná část nebyla nijak cenzurovaná.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Feb 20, 2011 8:50 pm

Suki Taiketo

Poté, co si vše promyslela a v klidu zapřemýšlela nad tím, co jí nedá spát, vstala z postele a vzala kus papíru, který našla na stole. V rychlosti na něj neškrábala stručný vzkaz pro Razakiho o tom, že bohužel nic nenašla a v němž mu samotnému v pátrání přeje hodně štěstí. Pak se Suki rychle rozešla ke kanceláři kapitána Yasumara.
Věděla, že ještě nebude uvnitř, proto zkusila jestli je zamčená. Naštěstí nebyla, proto vklouzla dovnitř a stejně jako před pár minutami nechala zde vzkaz, v kterém stálo.

Taicho, Razakimu jsem se snažila pomoci, jak jen to šlo. Bohužel jsem nebyla moc platná, momentálně si potřebuju vyřídit jakousi osobní věc. Kdyby jste mě potřeboval budu v kasárnách 13.divize. Mějte se... Suki Taiketo

Pak jako blesk vyběhla z kanceláře a vydala se do kasáren 13.divize. O tom, že se tam Akio vůbec nenachází samozřejmě neměla ani potuchy..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Feb 21, 2011 12:59 pm

Razaki

Z dokumentů jsem se dozvěděl vlastně jen jednu jedinou věc... někdo chtěl zatajit pravdu... a po tolika letech bylo dost možné, že se mu to povedlo... Určitě nebude jednoduché po tolika letech odhalit pravdu a já jsem nebyl žádnej vyšetřovatel... možná bylo na čase nechat to profesionálům... Myslím, že to mohlo stačit na znovuotevření případu...
-------------------------------------------------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 02, 2011 4:09 pm

Kuchiki Yasumaru

došel do své kanceláře, udělal si konvičku výběrového zeleného čaje a sedl si na zem, aby si ho mohl řádně vychutnat. Bez stolu to nebylo sice úplně ono... ale ta bedna celkem dobře posloužila danému účelu. Srkal čaj a přemýšlel o tom, že vůbec neví, jak začít. Ale asi bude muset, takže byl čas přestat fňukat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 02, 2011 9:54 pm

Razaki Izumi

Opět jsme došel do kasáren šesté divize... optal jsem se někoho, zda je kapitán Kuchiki v kanceláři a poté zamířil přímo tam. Došel jsem ke dveřím a zaklepal co nejslušněji na dveře...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 02, 2011 11:03 pm

Yasumaru

"Dále!" zavolal pohotově a čekal, až se ve dveří objetí ten někdo, kdo ho poctil návštěvou. Doufal, že to bude někdo, kdo nepřinese další problémy...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 02, 2011 11:11 pm

Izumi Razaki

Pomalu jsem vešel do místnosti...
Kapitáne? Neruším vás? Chtěl jsem vám jenom říct, že jsem se zasekl ve svém pátrání... nevím kudy dál, takže jsem doufal, že bych mohl případ přenechat profesionálům... také jsem se vám chtěl omluvit za to, co jsem řekl a udělal. Chápete doufám, že jsem byl rozrušený a nejednal jsem zcela racionálně. Navíc vzhledem k současné situaci jsem si uvědomil, že bych svoje schopnosti lépe využil při obraně Seiretei... řekl jsem mu. Nechtěl jsem kaptitána rušit, už teď mě mrzelo, že je na mě naštvaný...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 02, 2011 11:18 pm

Yasumaru

už dávno zapomněl na to, co tady vykládal Razaki, takže se jenom usmál.
"Nic se nestalo, fukitaichou, samozřejmě chápu. A... jdete právě včas! Vypadá to, že v organizování obranných jednotek budu mít velení já a kapitán Ruyichi. Jednotek bude několik... myslím, že byste měl jedné velet," uačal hned přemýšlet nahlas. Určitě ano... Razaki byl schopný a silný, přesně člověk, jakého bylo potřeba do čela jednotky!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 02, 2011 11:30 pm

Izumi Razaki

Vypadalo to, že se kapitán Kuchiki vrátil ke svému příjemnému já. To jsem viděl rád. Nebojte se kapitáne, nezklamu vás ani Yos... kapitána Ruyichiho... řekl jsem. Přemýšlel jsem, jak hrozná musí být ta hrozba Reimei, že lidi takhle vyšilují...
Směl bych vědět trochu víc o tom, co se děje? zeptal jsem se
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 02, 2011 11:48 pm

Yasumaru

"Samozřejmě," přikývl. "Dvanáctá divize posílí své detektory senkaimonů a na nás je, abychom postavili několik jednotek rozmístěných v Seireitei, které budou stále s dvanáctkou ve spojení a připravené zasáhnout kdekoli, kam by se mohla brána otevřít, za pár sekund," shrnul to, jak nejlépe dovedl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Mar 02, 2011 11:52 pm

Izumi Razaki

Počítejte se mnou, kapitáne. Uvidíte, že se na mě můžete spolehnout. Otázka zní, zda se sem nemohou dostat i jinak... mě sice nic nenapadá, ale bylo by blbý zjistit, že zatímco mi hlídáme brány, tak oni se nám sem dostali jinudy... řekl jsem. Popravdě mě napadl způsob, kterým jsem se dostal do Hueco Mundo...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 03, 2011 12:07 am

Yasumaru

"Musíme to rozvrhnout tak, aby ostatní způsoby střežení Seireitei neutrpěly, to je jasné," ujistil Razakiho. "Hmm... kolik si myslíte, že by měl mít členů takový zásahový tým? Já bych řekl... velitel a další čtyři lidé, co říkáte?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Mar 03, 2011 12:10 am

Izumi Razaki

To zní celkem rozumně. Ostatně jejich cíl asi nebude zastavit sami celou invazi, že? Spíš... zadržet nepřítele než přijdou posily... pokud to chápu správně zeptal jsem se. V duchu jsem si přemítal lidi, které bych rád měl v takto malém teamu
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 03, 2011 8:34 pm

Yasumaru

"Ano, tak nějak jsem to myslel," přikývl. Byl spokojený, že jeho návrh byl schválen, i když v podstatě Razaki byl níže postavený. Při pohledu na něj si Yasumaru domyslel, na co asi myslí. "Svůj tým si samozřejmě můžete složit sám," usmál se. "Ale nejdřív bychom asi měli udělat seznam lidí, kteří povedou týmy, asi by to měli být volní kapitáni a vicekapitáni..." Hned ho napadla Suki. Ale ta byla relativní nováček, nebyl si jistý, jestli by bylo dobré dát jí velení... Vytáhl si prázdný svitek z police a štětec s inkoustem. To bude chtít promyslet!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Mar 03, 2011 9:31 pm

Razaki

Nevím zda vám v tomhle poradím... neznám příliš lidí, mimo vícekapitánů a vejš, kteří by mohli vést teamy... i když Yoshiro, teda myslím kapitán Ruyichi měl v divizi nějakého prcka, kterej byl clekem schopnej... neznám ho jménem... asi takhle velkej, zrzek... no byl s vámi v Hueco Mundo... řekl jsem a pokrčil rameny... znal jsem spousty skvělých lidí ze 3. divize, ale ti byli skvělí bojovníci a hráči karet, ne vůdci...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 03, 2011 9:54 pm

Yasumaru

vyslechl Razakiho.
"Dobrá," přikývl chápavě. "Zatím si tedy jděte dát dohromady svůj tým, potom mi nahlásíte jeho složení. A pokud vás mohu poprosit... zašel byste do dvanácté divize a zařídil nějaké vyslačky nebo zkrátka něco, co by zajistilo spojení mezi lidmi, co budou hlídat detektory, a skupinami?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: