Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+11
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Bulic
Kashike
Tertaxka
Dawn de Diablo
vodovod
Sode
Ryuujin
Aki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 7 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 7 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Ryuujin Fri Mar 04, 2011 11:51 pm

Soshi Danshaku

Došel jsem do vězení, kde seděl spoutaný vězeň a Aki a celkem se tam řešil útěk. Došel jsem až k Akimu. Tak blízko, že mě mohl slyšet jenom on a sykl jsem. Hodlal jsem vás pustit. Proč jsi útočil, idiote? Pak jsem se otočil ke k zástupci a řekl jsem. Pane, Soshi Danshaku, hlídka od předvčerejšího večera do dnešního rána, v nemocnici jsem byl kvůli napadení dnes ráno. Uklonil jsem se.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Mar 05, 2011 7:38 am

Aki Maki

"Prásknul bys nám.." Zašeptal potichu.Koukl na něj přes ofinu. "Nechcete mě třeba vyléčit...?" Zavrčel na ně a pohlédl na ně přes ofinu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Mar 05, 2011 1:52 pm

Soshi Danshaku

Máš pravdu, prásknul... pomyslel jsem si a když se ptal po léčení odvětil jsem: Ticho, zrádče... Pak jsem si ale uvědomil, že jsem nováčkem a asi bych měl nechat mluvit nadřízené.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Mar 05, 2011 5:28 pm

Kunimatsu Fujikage
Samozřejmě byl s Hikakuem hned u příchodu.(vím píšu trošku pozdě měl jsem nabitý týden ;))Mlčky jsem postával u rozhovoru Hikakua a člena 2.divize který nás zavedl dovnitř.Nechal jsem poté mluvit Hikakua.Moje mise to není neměl bych se do toho plést.Takže budu jen taková výpomoc.
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Mar 05, 2011 5:58 pm

Aki Maki

"Ha**le...!" Zvýšil trochu hlas a trhnul sebou směrem k němu. "Jednou tě dostanu, ani nebudeš vědět že přicházím..." Řekl tak polohlasně a začal očima sledovat Watashiho.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Mar 05, 2011 8:17 pm

Cestou k vězení zastavil Hikaka a Fujikage nějaký shinigami. Objevil se tam náhle pomocí shunpa. Hikaku ho mohl trochu znát od vidění, protože to byl člen osmě divize. Omlouvám se, Kioshi-san, ale posílá mě Onogawa-sensei z akademie. Má pro vás prý nějaké velice důležité informace a ještě jsem vám měl předat tohle. Zároven mu podal desky v niž byli základní informace o vězni desky. Rychle se uklonil a opět zmizel. Šlo vidět, že měl velmi naspěch.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Sun Mar 06, 2011 1:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Mar 06, 2011 12:07 pm

to má byt NPC.
Hikaku Kioshi
Poté co převzal informace a řádně si je přečetl vydal se za jeho průvodcem kterýho odvedl do věznice kde jej viděl mluvit s někým na jeho úrovni o něčem co nechápal se na ně oba zahleděl "Takže pánové co se tady děje?nemám teď moc času hledám někoho jiného takže rychle nejprve ty Soshi.Chci slyšet tvoji verzi stručně a jasně ."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Mar 06, 2011 4:24 pm

Akai Tsuki

Stál jsem tam a pozoroval jsem Akiho. Byl tam i Soshi, tak jsem se o Akiho nijak nestaral. Chun, ukaž mi ty desky o vězni promluvil jsem v mysli a vedle mě se objevili desky. Otevřel jsem je a prohlížel. Určitě už ten úkol někdo vzal, takže se nebudu o to starat. a pohlédl jsem dopředu. Kapitánka ještě neodpověděla, a tak jsem nevěděl co s ní je. Asi dáme Akiho do vězení řekl jsem v klidu a kráčel jsem k němu. V ten moment ke mě přiletěl pekelný motýl s odpovědí Ach jaj a pohlédl jsem na Akiho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Mar 06, 2011 9:06 pm

Soshi Danshaku

Pane... uklonil jsem se a zahájil výpověď Soshi Danshaku, člen druhé divize něco přes týden. Před několika dny jsme chytili a vyslýchali vězně. Měl jsem ho hlídat a tak jsem činil po dva dny a dvě noci. Dnes ráno přišel Akimoto Makoto, že prý si promluví s vězněm. Hlídal jsem před věznicí, neboť mě nepustil dovnitř. Pokusil se vězně osvobodit i za cenu mého zabití. Naštěstí pomocí Kashikeho jsem útěku zabránil na dost dlouho, takže mohly přiběhnout posily. To je asi vše, pane. ještě jednou jsem se uklonil a v hlavě jsem slyšel hlas zanpakutou:

Poslední dobou nějak moc meleš, chlape, aby ti nepraskla pumpa...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Mar 06, 2011 10:31 pm

Hikaku Kioshi
"Díky Soshi" poděkuje mu a poté se podívá na Akiho "Tak hele zaprvé řekneš mi proč jsi chtěl osvobodit,zadruhé řekneš mi proč si to dělal za cenu toho že si málem zabil někoho ze své divize,zatřetí mi řekneš kdo ti tohle nařídil.A takovou okrajovkou se tě zeptám jestli s tebou nebo s váma nevím kolik vás je nemá pletky i člověk jménem Inowashi Kuma" začne se smát ďábelským smíchem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Mar 07, 2011 10:51 am

Aki Maki

Zasměje se. "Jo, jasný....takovýmu zelenáčovi jako jsi ty tak něco řeknu...To jste tady všichni tak degenerovaný nebo co...?Už několikrát jsem vám říkal že budu mluvit pouze s kapitánem..." Na tváři měl pořád jeho šílený úsměv, něco jako Evil Ichigo. " A mimochodem, zamysli se Soshi...kdybych chtěl osvobodit vězně i za cenu vaší smrti, tak bych už byl venku...proč jsem zaútočil na achilovky a né na hrdlo...?Proč jsem Kashikeho který už ležel bezbranný na zemi nezabil, ale pouze uhodil do hlavy...?" Na tváři pořád úsměv.

Spoiler:

Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Mar 07, 2011 4:10 pm

Soshi Danshaku

Soudě podle tvého šíleného výrazu sis chtěl naši smrt vychutnat, zrádče. řekl jsem a probodl ho svýma oranžovýma očima. Taky tě můžeme za zradu na místě zabít a kapitána se nedočkáš. Měl bys začít mluvit hned, kapitán jen tak nepřijde.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Mar 07, 2011 6:33 pm

Akisha Shihomaru

Když jsem přišla do kasáren, hned se mi zase dostalo reiatsu z vězení. Tam je lidí, co tam proboha všichni dělaj??? Přemýšlela jsem jestli tam mám jít, taky. Nu což, jsem zvědavá, ale nebudu se jim tam motat??? I když by tu podle mého měl být i Hikaku Kioshi se kterým mám jít hledat toho vězně. Tak já tam přeci jen půjdu. Řekla jsem si pro sebe a šla jsem opatrně do vězení, pokusila jsem se i snížit reiatsu na nejniší úroveň a pomalu jsem se připlížila. Viděla jsem tam Tsukiho, Bulice, Akiho a tři další které jsem neznala. Jeden měl v ruce složky. Že by to byl ten Hikaku??? No nevím, ale vypadá to, že Aki něco provedl, že ho zavírají do vězení.
To by mě vážně zajímalo co se tu stalo.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Mar 08, 2011 10:10 am

Aki Maki

"Víš jak bych si vychutnal vaši smrt...?Přesekl ti achilovky, kdyby ses válel na zemi, tak tě bodnul do ledviny a jemně nařízl hrdlo....Kashikeho bych nemlátil rukojetí do hlavy, ale přiložil mu zanpakutou ke krku a pomalu bych tlačil, krásná to smrt...takže jsem si opravdu nevychutnával vaši smrt tím že jsem ho jenom bouchl do hlavy ty id*ote...!" Na tváři měl pořád svůj typický úsměv. "Budu mluvit pouze s nějakým kapitánem...." Řekl zase s klidem a koukl na nově příchozí s vým šíleným pohledem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Mar 08, 2011 1:56 pm

Hikaku Kioshi
"Hmmm tohle bys vážně udělal?A co takhle to udělat tobě než se vrátí kapitán?Aspoň nějak to s tebe dostanem" řekl a chytil sevřel rukoje´t katany pevně v ruce.Samozřejmě že jej jenom zastrašoval nikdy by neublížil bezbrannému,ale nějak to z něj dostat musí.Podíval se na nově příchozí "nazdar Akisho,už jsem byl zvědavý kde si."
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Tue Mar 08, 2011 3:01 pm

Soshi Danshaku

To mi jako důkaz stačí... řekl jsem, když popsal chabý postup smrti, při které by oběť vůbec netrápil. Chudáček...ani bolest způsobit neumí. Pak jsem se pod šátkem a kloboukem pousmál tomu, co řekl třetí člen osmé divize.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Mar 09, 2011 8:15 am

Aki Maki

"Hmmm, nazdar Akisho..." Zasmál se. "Jo, to k vám všem tak sedí, ve třech na jednoho bezbrannýho, hmm...co takhle návrh, nechte mě pěkně vyléčit a pak se kdokoliv z vás semnou utká, shinigami proti shinigamimu...když zvítězí, řeknu vše..." Zasměje se a oči mu zase padnou na Watashiho.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Mar 09, 2011 2:52 pm

Hikaku Kioshi
usměje se nad jeho ubohým pokusem a řekne "Ty si myslíš že jsme tak blbí jakonáhle tě rozpoutáme tak nám utečeš,hel mě zajímá hlavně jedna jediná věc nemá s váma něco společného Inovashi Kuma?(Aki je to vězeň,kterého hledám)" Když dořekne čeká jestli už konečně něco řekne.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Mar 09, 2011 4:25 pm

Aki Maki

"Proč bych utíkal kdybych měl příležitost jednoho z vás zabít a pak odejít..?" Zasměje se. "Vyzvídat se nechám jen od nějakýho kapitána..." Už ho přestává bavit tu větu pořd opakovat dokola.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Mar 09, 2011 6:43 pm

Hikaku Kioshi
"Mluv nemám na tebe čas ty zrádče" Zařve z plných plic,poté namíři prst před sebe a řekne "Hadō #4. Byakurai" dal do toho velkou dávku Reiatsu,Blesk mu vystřelil s prstu a letěl asi 5 cm ponad jeho hlavu,Hikaku dobře věděl kam míří a věděl že mu nezpůsobí nějaké zranění maximálně mu zhoří dva,tři vlasy.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Mar 09, 2011 7:01 pm

Aki Maki

Pořád na něj divně koukal, ani se nehnul. "Nemůžete mi nic udělat bez rozhodnutí kapitána, jinak by vás všechny zavřeli, nejsem blbej..." Zasměje se.

Spoiler:

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Wed Mar 09, 2011 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Mar 09, 2011 7:15 pm

Hikaku Kioshi
Pozapoměl na tohle pravidlo a tak zača improvizovat švyhl jeho vlasama k jeho pasu a pokusil se o omotání rukojeti jeho zanpakuto pokud by se mu to povedl přitáhl by si jej k sobě a zabavil mu jej popřípadě by vyhrožoval že jej nechá zničit.(Aki teď jenom řekni jestli jsem ti ho vzal nebo ne)
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Mar 09, 2011 8:39 pm

Kashike Gorin

Celou dobu tam jenom stojím a poslouchám. Bože, to je takovej magor... jak se sem mohl vůbec dostat?? Příjdu až úplně k Akimu, nakloním se a potichu mu řeknu: Na moje omráčení bys musel praštit víc a ne, když jsem v bakkudu. Lemro. S tím se narovnám a vrátím se zpět na místo.

Spoiler:
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 10, 2011 4:36 pm

Bakudo 1 člověka spoutá, ale nechrání, kde jsi na to proboha přišel, Kashike? :-)

Byakurai Akiho přirozeně netrefil, ale to se nedalo říct o stropu za ním. Blesk byl dost silný, takže notná část stropu spadla, naštěstí to bylo kus od vás, takže vás to nijak neovlivnilo. Ovšem někomu, kdo vás z povzdálí pozoroval, díky tomu došla trpělivost.
"Co se to tady děje?" zaslechli jste chladný hlas vycházející od černě zakuklené postavy, která se v tu chvíli mezi vái zjevila. Pokud jste už někdo měl během hry čest s Tougouem, pak jste ho mohli poznat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Mar 10, 2011 5:44 pm

Miss nejsems si jist ale myslím že jsem se s ním už potkal.
Hikaku Kioshi
"Nazdar" pozdravil jej a začal vysvětlovat."Přišel jsem tady za účelem že se poptám na vězně kterého hledám a v tom jsem se nějak dosal sem ttady Aki se prej pokusil osvobodit nějakého vězně a dokonce zautočil i na své přátelé a tak jej tedy vyslýchám ". po stručném výkladu se otočí na akiho "Tak co jak to bude?" řekne a přitom si prohlédne jeho katanu.
Spoiler:
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content