Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+11
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Bulic
Kashike
Tertaxka
Dawn de Diablo
vodovod
Sode
Ryuujin
Aki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 5 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Kashike Mon Feb 07, 2011 11:02 pm

Kashike Gorin

Když chytí drát vyskočím na nohy a shumpnu se nakonec chodby. To že pořád svírá mojí zbraň je teď jeho chybou. Přivolám si k sobě obě naráz. Buď je pustí nebo mu při nejmenším uříznou prsty. Rozhodně je nemožné je lidskou silou udržet a vzhledem k jeho sníženému reiatsu v důsledku pobytu v cele si jím taktéž nepomůže. Chytím cepíny a jsem opět připraven k obraně.

//pravidlo roleplayingu- nedopisovat akce... už dva posty tu píšu z HRANÉHO bezvědomí, tak jak mě chceš spoutat?? nemluvě o tom, že úplně ignoruješ schopnost mé zampakuto, což se mi nelíbí... stejně jako se mi vůbec nelíbí, že post, který jsem sem hodil je najednou fuč... čím to asi bude?? že by byl někomu nepohodlný???
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Feb 07, 2011 11:11 pm

//Už tu zase nikdo nečte posty. Neverwind je zamčenej ve vězení, zavřel jsem ho zvenku a sedím zády ke dveřím. Ven se nedostal...
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Feb 07, 2011 11:13 pm

// kdo to říkal??? já to říkal že tu někdo ignoruje části postů, schopnosti atd jen podle toho, jak se mu to hodí do krámu... a když se někdo ozve, tak mu někdo jiný tu stížnost mázne... zajímavý co???
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 08, 2011 2:25 pm

Můžu já za to, že mívám v pondělí napilno a nedostala jsem se sem dřív? A když jsem se sem dostala, tak mě série facepalmů natolik vyčerpala, že jsem si to radši nechala až na další den :-D No a to samozřejmě nemohlo dopadnout jinak než sérií dalšího spamu tady, že ano.
Taky si stěžujete, že se tu ignorujou posty. Ale ono je těžký něco neignorovat, když to prostě nechápu. Ryuujine, tvoje představa o situaci je nějaká, ale tohle je textová RPG, takže to neznamená, že já mám stejnou. Prostě musíš psát výstižněji, já to fakt nedělám schválně. Kdybys teď nevysvětlil, že jsi tím zabouchnutím dveří od vězení myslel to, žes zajistil Newerminda, aby neodešel, tak jsem to prostě nepochopila. Dveře od vězení, to je poměrně široký pojem totiž a při tom, jak si to představuju já, to byly úplně jiný dveře :-)
Takže je čas tento boj ukončit.

Newermind byl zavřený ve vězení a sám se nemohl dostat ven. Soshi seděl opřený o zavřené dveře a Kashike předstíral bezvědomí. Když se Aki blížil k Soshimu, aby ho odstramil z cesty, Kashike využil příležitosti a poslal za ním svůj cepín. Oba už byli dost vyřerpaní. Aki si toho nevšiml až do té chvíle, než ho drát začal rychle obmotávat a řezat do kůže. Kashike ale taky nebyl na vrcholu sil, navíc ovládat cepín bez gest rukou bylo náročné, takže síla útoku nebyla taková, aby to Akiho nějak nebezpečně poranilo, smyčky řetězu, který se kolem obmotával, nebyly tak těsné, jak by si Kashike přál.
A právě v tu chvíli dovnitř vpadla čtyřčlenná hlídka, která zaslechla Soshiho volání o vězni na útěku. Všichni čtyři se zarazili a nechápavě hleděli na scénu před sebou.
"Aki Maki-san? Co se to tu děje?" zeptal se jeden z nich.

Pokud s něčím z toho nesouhlasíte, řekněte. Pokud souhlasíte, můžete pokračovat dál ve hře a já smažu ten spam a všechny příspěvky, které jsou mimo tento scénář, tzn. ty vodovodovy a to pod tím.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Feb 08, 2011 7:30 pm

//souhlasím

Kashike Gorin

Doplazím se ke stěně a posadím se. Pak pootočím hlavu směrem k hlídce a řeknu unaveným, ochraptělým hlasem: Hlásím že se třetí člen Aki Maki pokusil osvobodit vězně. Víc ze sebe nedostanu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Feb 10, 2011 4:45 pm

Akai Tsuki

Kývl jsem jako odpověď na Bulicova slova. Už jsem stál na střeše kasáren s Bulicem po boku a ucítil jsem nějaké reatsu. Nedalo mi to a Bulici, jdu se podívat do vězení vypadá to, že Aki něco vyved a podíval jsem se směrem k vězení Jestli chceš poď semnou, jestli ne skoč do odpočinkové místnosti a seskočil jsem ze střechy a pomocí shunpa jsem se objevil před vězením. Protáhl jsem ruce a pak jsem si uvědomyl že mám stále reatsu staženo na minimum a tak jsem stažení reatsu odvolal a nyní jsem byl ve svém podkapitánském reatsu (kapitánské reatsu mi kryje pásek co mám před bedra) a pomalu jsem vkročil do vězení.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Feb 10, 2011 10:17 pm

Soshi Danshaku

Chtěl jsem promluvit k hlídce, ale podkapitánovo reiatsu mě okamžitě poslalo do bezvědomí. Děkujeme, podkapitáne, teď se z toho Aki vykecá... byla poslední slova, která mi probleskla hlavou, než jsem se praštil o podlahu.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 11, 2011 10:11 pm

Bohužel pro Akiho členové, kteří přiběhli, nepatřili zrovna mezi jeho fanoušky, naopak o Soshim a Kashikem věděli, že ač jsou noví, svou práci zatím dělají dobře. Navíc Aki zaváhal, takže teď tu byl i jeho nadřízený. Nevypadalo to pro něho příliš dobře.
"Fukutaichou... Aki Maki chtěl prý pomoci vězni k útoku," ohlásil jeden člen hlídky Tsukimu. Ani on se necítil zrovna dobře, podkapitánské reiatsu u něj vzbuzovalo kapičky potu, které se mu kutálely po bledé tváři. Snažil se to ale vydržet, narozdíl od jeho kolegů, kteří se raději uklidili dál do chodby a rozhodli se, že budou podkapitána krýt z bezpečné vzdálenosti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Feb 12, 2011 8:17 am

Kashike Gorin

Sedím u kraje zdi a klepu se po celém těle. Veškerou svou silou se snažím udržet při vědomí. Fuku.... taicho.... reiatsu... vysoko... prosím. Je na mě vidět že mi po tom boji a po tomhle tlaku k bezvědomí zbývá jen kousek.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 13, 2011 6:00 pm

Aki Maki

Vykašla trochu krve, zanpaktou už neudržel, takže mu padl ana zem..."Watashi...." Řekl tak polohlasně.Znovu párkrát zakašlal.Rozhlédl se kolem sebe. "Budu mluvit pouze s nějakým kapitánem..." Prohlásil nakonec potichu...

Spoiler:
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Feb 13, 2011 6:33 pm

Akai Tsuki

Jakmile jsem slyšel od hlídky o Akim ani mě to nepřekvapilo, pak jsem se otočil k Kashikakemu. Stlumil jsem opět své reatsu na minimum a pomocí shunpa jsem ho podepřel. Omlouvám se, měl jsem dlouho stažené reatsu a na chvilku jsem ho musel uvolnit Pak jsem se otočil k Soshovy Ztratil vědomí a otočil jsem se na hlídku Vemte oba dva někam kde si odpočinou a zotavý pořádně. a pak jsem pohlédl směrem k Akimu Bohužel, kapitánka tady není takže ti musím stačit já a pousmál jsem se.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 13, 2011 6:40 pm

Aki Maki

"Nebudu mluvit s nikým jiným než nějakým kapitánem..." Prohlásil potichu a sklopil hlavu, ofinu měl zase přes oči.Byl celkem utahanej...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 13, 2011 11:05 pm

Tři členové hlídky vzali bezvědomého Soshiho a jeden pomohl vstát Kashikemu. Bylo jasné, že mají oba nějaká zranění, takže se rozhodli odvést je do nemocnice, zatímco 3rd seata a podkapitána tam nechali, aby si to mezi sebou vyříkali.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Feb 14, 2011 8:07 am

Kashike Gorin

Arigato, Fukutaicho- sama. S tím se zvednu a pokusím se ujít pár kroků sám. zjistím že to nejde a tak se opřu o jednoho člena hlídky. V klidu se nechám dovést do nemocnice.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Feb 15, 2011 9:45 am

Bulic
V odpočinkové místnosti byla docela nuda a nechtělo se mi čekat. Také jsem ucítil Tsukiho reiatsu které bylo uvolněno tak jsem se vydal podívat se do věznic. První koho jsem uviděl byl Tsuki poté pár Shinigami kteří odvedli nejspíše zraněné prič a potom také Akiho.. Tsuki co se to tu děje ?? zeptám se ho docela udiveně.. A také vypustím už své reiatsu když jsme doma.. Co to je ? že by to udělal Aki nebo jak se jmenuje ...Bůh ví.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Feb 16, 2011 6:36 pm

Akisha Shihomaru

Po své velice dlouhé procházce, jsem se vrátila zpět do kasáren druhé divize. Prvně čeho jsem si všimla bylo reiatsu které patřilo Tsukimu, Bulicovi a Akimu a přicházelo od vezení. Velice by mě zajímalo co se to tam děje, ale nebudu se jim do toho míchat, však se to pak dozvím. Otočila jsem se a znovu zamířila ven do knihovny v desáté divizi.

Pokračuju v desáté divizi.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Thu Feb 17, 2011 1:49 pm

Akai Tsuki

Poté co odvedli ty dva Aki opět promluvil. Mno, když o tom tak přemýšlím musí ti stačit bývalí kapitán a usmál jsem se. Pak se tu objevil Bulic, podíval jsem se na něj áále, Aki chtěl osvobodit vězně, který patřil k Reimei a pak jsem se zpět otočil na Akiho.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Feb 17, 2011 8:57 pm

Aki Maki

Flusnul Tsukimu do obličeje... "Kapitán, s nikým jiným nemluvím...kolikrát to mám ještě opakovat abys to pochopil...?" Řekl a sklopil hlavu, pozoroval Watashiho na zemi....

Spoiler:

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Mon Feb 21, 2011 7:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Feb 20, 2011 1:55 pm

Soshi Danshaku

Na cestě na ošetřovnu jsem si uvědomil úbytek reiatsu, probral jsem se z bezvědomí a z plna hrdla vykřikl: Vězeň na útěku!!!. Když jsem se rozkoukal a zjistil jsem, že mě táhnou ostatní na ošetřovnu ještě jsem zašeptal: Doufám, že ho máte... uvědomil jsem si, že mi z pod šátku teče krev, nejspíš jsem se koukl do jazyka a opět jsem omdlel...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 20, 2011 4:59 pm

(už tě léčí Genma, tak napiš do čtyřky, až se Soshi probudí z bezvědomí :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Wed Feb 23, 2011 2:18 pm

Akai Tsuki

Pomocí shunpa jsem se dostal z dosahu a tak to letělo na zeď. No!!! to se dělá? plivat na zeď a pak jsem natáhl ruku a přilétl pekelný motýl. Nadiktoval jsem mu vzkaz a Najdi kapitánku 2. divize Haruku řekl jsem a motýl se vznesl a odletěl. Opřel jsem se o zeď a začal jsem přemýšlt nahlas Jaký asi kapitán nesnáší zradu řekl jsem a uvažoval jsem nad kapitánem. Ne ten ne, ten by ho na místě zabil pronesl jsem a dál jsem tam tak byl opřenej a přemýšlel.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Feb 23, 2011 3:48 pm

Kashike Gorin

Nejrychlejší možnou cestou jsem se vrátil do kasáren a zamířil rovnou do vězení. Jsem zpět a připraven dodělat tu veš. Všimnu si že je stále spoután mým shikaiem, což mě dost překvapilo. Jen tak velice nenápadně onen drát ještě trochu utáhnu a oba dva cepíny se teď vznáší asi metr nad Akiho hlavou. Čekám na rozkazy pane.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Feb 23, 2011 7:16 pm

Aki Maki

Z pusy mu začne téct krev, jak ještě utáhne ty cepíny.Stejnak se ještě tak trochu usměje. "Nechápu jak můžeš být podkapitán..." Potom začne zase očima sledovat Watashiho...

Spoiler:

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Thu Feb 24, 2011 6:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 23, 2011 11:27 pm

Myslím, že shikai se zruší, když se na to shinigami nesoustředí. Pochybuju, že ho Kashike udržel, když byl na hranici bezvědomí... navíc kdesi úplně jinde...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu Feb 24, 2011 6:48 am

// když Ichigo zvládne udržet i bankai když je prakticky mrtvej??? Já bych řekl že shikai je uvolněný dokud ho majitel nezruší nebo není na úplné nule s reiatsu. Teda, takhle jsem to alespoň pochopil z Bleache a takhle se hrálo na ostatních forech, kde jsem byl...
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: