Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2. divize, vězení

+11
Ryuuka Hosentsu
Satoshi
Bulic
Kashike
Tertaxka
Dawn de Diablo
vodovod
Sode
Ryuujin
Aki
Miss_Atlantis
15 posters

Strana 4 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

2. divize, vězení - Stránka 4 Empty Re: 2. divize, vězení

Příspěvek pro Ryuujin Tue Jan 25, 2011 6:15 pm

Soshi Danshaku

Chytl jsem mu ruku, kterou mě držel pod krkem a trošku jsem zalapal po dechu. Zatnul jsem levou ruku v pěst a zanpakutou se ztvárnila v jeho břiše tak, že mu probodla žaludek. Zanpakutou jsem rychle vytáhl, čímž jsem mu rozpáral břicho. Nic jsem neříkal, ale ve stínu pod kloboukem mohl vidět jiskřičky v očích. Pokud neodskočil, zatnul jsem pravou ruku a přeřízl mu žíly na zápěstí ruky, ve které mě držel, aby mě pustil.
Pokud odskočil, zhluboka jsem se nadechl.

Neviděla jsem tě aktivovat shikai, takže netuším, jak se mohl meč zhmotnit v jeho břiše. Proto to, co je škrtnuté, prohlašuju za neplatné.
P.S. Tučné písmo a podtržení můžeš udělat i tak, že ty značky jednoduše napíšeš, takže to jde, i když ti to zrovna nefunguje.

Mám zapnutý shikai, v předchozím příspěvku jsem si s ním hrál: "Kolem mne létaly částice a já si přehazoval meč z jedné ruky do druhé." Navíc ho nosím zapnutý skoro pořád-mám to napsané v charu. A čekal jsem levárnu, takže zapnutý už bych ho stejně měl...
Takže to platí...

To nic nemění na tom, že jsem tě neviděla shikai aktivovat. Částice kolem tebe létaly, ano, kolem neustále létají nějaké částice, a ani přehazování meče z ruky do ruky nevidím jako nějaké znamení aktivovaného shikaie.
Takže to neplatí.

Fajn, tenhle post neplatí. Ale jak mám podle tebe napsat, že si hraju se shikaiem? Kolem mě létají částice jenom když mám zapnutý shikai, protože pomocí těch částic zhmotňuji meč. Když nemám shikai zapnutý, tak nepotřebuju částice, protože mám meč fyzicky v ruce/pochvě.

Je to velice jednoduché. Když chceš aktivovat shikai, napíšeš třeba něco jako: "(příkaz k aktivaci shikaie)," aktivoval jsem shikai. :-) Kdybys napsal třeba že kolem tebe poletovaly částice, jelikož jsi před chvilkou aktivoval shikai a takto sis krátil dlouhou chvíli, taky bych to vzala. Ovšem na nějaké domýšlení a náznaky se tu nehraje, platí jen to, co je jasně a jednoznačně napsáno.

Naposledy upravil Ryuujin dne Thu Jan 27, 2011 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Jan 26, 2011 10:21 pm

Kashike Gorin

Vzhledem k mému ne příliš dobrému postavení k divizi mi byl přidělen trapný úkol cosi doručit k žalářníkovi. Jdu si tak chodbama vězení, pískám si nějákou veselou melodii a najednou v jedné z uliček uvidím toho kámoše ze cvičáku, Soshi se tuším jmenoval, jak je držen pod krkem a snaží se bránit. Potichu zapadnu za roh a aktivuji shikai. Vykouknu abych zkontroloval situaci, rozmáchnu se a vrhnu jeden z cepínů, aby se drát omotal kolem lokte toho frajera co ho drží pod krkem. Za letu cepín drátem mírně koriguji aby se trefil.
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Jan 27, 2011 1:34 pm

Předchozí příspěvek tedy neplatí.

Soshi Danshaku

Chytl mě pod krkem, ale nedošlo mu, že mi nechal volné obě ruce a já mám v levé ruce tasené wakizashi. Jelikož je přesně na vzdálenost ruky, není nic jednoduššího než mu rozpárat břicho i hrudník hezky odspoda nahoru. Kvůli bolesti mě jistě pustí, takže udělám rychlý krok vpřed, bodnu mu wakizashi do břicha a otočím ho o 90 stupňů. Pak ho zase vyndám.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jan 27, 2011 7:50 pm

Aki Maki

Naštěstí se ještě stačil vyhnout, takže mu rozsekl jen kousek kimona.Kousek od něj uskočil, když v tom se mu obmotala jakási věc kolem ruky, pohlédl na kapky krve co padají na zem z jeho ruky. "Rozzař se, Watashi no Jiga...!" Řekl tak polohlasně a jeho zanpaktou se na vteřinku rozzářila jak slunce, namiřil s ní proti členům 2. divize. "Oba, nebo pojednoum...?" Tak trochu se zasmál, konečně využije svůj trénink.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu Jan 27, 2011 10:18 pm

Kashike Gorin

Oba. Na to trhnu za drát a zároveň držím druhý cepín jako pevný bod na místě, takže efek to má zákonitě ten, že mu drát na postižené ruce při nejmenším přetne šlachy, ne-li že mu jí amputuje.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Jan 28, 2011 9:20 am

Soshi Danshaku

Oba... řekl jsem prakticky vbe stejnou dobu a shunpl jsem se k Akimu. Jelikož ho cepín pořád držel, Nemohl moc utíkat. Sekl jsem s úmyslem useknout mu hlavu. Nehledě na to, jestli uhnul nebo ne, shunpl jsem se na jeho levou stranu a bodl jsem ho do boku. Jestli se trefím, tak mu rozpářu vnitřnosti a končí.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jan 28, 2011 4:45 pm

Ráda bych vám, pánové, sdělila, že zabít v této RPG postavu bez souhlasu jejího hráče je nepřípustné. S Kashikeho metodami problém nemám, ale Ryuujinův úmysl je jasný.
Pouze připomínám, co je psáno v pravidlech.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Jan 28, 2011 10:53 pm

// Rád bych připomněl, že byla má postava napadena a jak má již napsáno v charu, brání se, seč může s úmyslem protivníka vždy zabít či těžce poranit. Je to obyčejný pudový reflex, zvlášť, když je to třetí člen, který je o tolik lepší a právě na mě vytáhl shikai- jen podotýkám, co je logické...

V pořádku. Braň se, jak chceš, ale pokud ho zabiješ, budeš v průšvihu :-)
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat Jan 29, 2011 5:11 pm

Aki Maki

Mohl by ruku ještě chvíly bránit reitsem, ale stejně by mu to bylo houby platný, navíc, bylo to jen levačka.Shunpem se objevil za Kashikem."Buraitoejji...!" Vykřiknul a meč se prudce rozzářil.Využil dočasného záření a seknul po Kashikovi.Využil svého protiútoku k vyprostění ruky, sice si ji dost ošklivě pořezal a nemohl s ní vůbec hejbat, ale stejnak se ho nakonec zbavil."Jiga..." Zašeptal a před očima jim zmizel.Začal kolem nich poskakovat shunpem, samozřejmě nešel vidět.Využil té chvíle k tomu aby si ruku obvázal kusem kimona které mu předtím nasekli.Aby nekrvácela mezitím co si ji obvazoval tak si ji držel u těla, takže se krev vsákla do kimona. Konečně měl ruku zavázanou, teď jim to hodlal všem vrátit, hlavně Soshimu, na Kashika neměl vztek, ten se tu jentak ocitl a udělal to co každý, bránil osobu před útočníkem.Zjistil že obvaz od ruky zase rychle odpadl, nebyla to moc kvalitní práce, proto zaskočil rychle zpátky do vězení, kde začal ruku obvazovat. "kruci..." Zaklel nad rukou.Nakonec se ale vrátil zpět na bojiště, pořád nešel vidět a tak toho chtěl využít ke zranění členů.Nechtěl je zabít, pouze jim znemožnit je pronásledovat nebo je prásknout.Došel potichu k Soshimu, sehnul se, zanapkto přiložil téměř k jeho achilovkám a jedním rychlím seekem je obě přeřízl.

OK, třetí edit. xD

Naposledy upravil Akimoto_Makoto dne Wed Feb 02, 2011 4:00 pm, celkově upraveno 3 krát
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Wed Feb 02, 2011 10:31 pm

Soshi Danshaku

Sledoval jsem drát. Ten povolil a padl k zemi. Na nic jsem nečekal a rozeběhl jsem se směrem k východu. Někde tu musí být další stráže Přemýšlel jsem a těsně než mi meč přeťal obě achilovky jsem ze všech sil vykřikl: Vězeň na útěku!
Byl to ten největší křik, který jsem ze sebe dokázal za celý život vyloudit. Pak mi něco řízlo achilovky a já padl směrem dozadu (jestli neuhneš, spadnu ti na záda a vyrazím dech). Kashike, běž pro posily! řekl jsem ještě a odplazil se ke stěně.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Feb 02, 2011 10:59 pm

Kashike Gorin

Protiútoku uskočím a nechám řetěz být. Pak začne Soshi volat na stráže a najednou padne jako poťatý. Rychle zhodnotím situaci. Cepín mi pořád visí ve vzuchu a drát k němu je dopnutý. Soshi leží na zemi a plazí se ke stěně. Chytnu drát a jako obřím švihadlem jím několikrát zatočím v chodbě (pravděpodobnost zásahu zhruba 85- 90%). Nevím, jestli jsem zasáhl, co jsem chtěl, tak či tak trhnutím přivolám druhý cepín zpátky a začnu couvat ven z chodby. Zkusím se při ústupu zaměřit na veškeré reiatsu v okolí.

//btw. v charu nemáš napsáno, že ti schopnost zampakuto reiatsu potlačuje, tudíž tě podle něj jsem schopen vyhledat
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Feb 03, 2011 4:19 pm

Aki Maki

Aby uhnel před padacím Sishim, tak musel udělat takový parakotoul do strany, takže když Kashike sekl jeho cepínem, tak ležel neustále na zemi a cepín proletěl nad ním.Opatrně vstal.Věděl že už nemají moc času.Musel něco vymyslet dřív než se ještě vrátí strážný.Skočil rychle ke Kashikemu. "Buraitoejji...!" Zařval rychle a začal rozdávat rány všemi různými směry, jeho zanpaktou přitom velmi silně zářila.

Ano, to je docela i schválně, protože abys dokázal vycítit to reitsu tak se musíš začít soustředit na reistu a nevnímáš tolik co se děje kolem, takže se jednoduše přenese za tebe a ty jednoduše nestihneš zareagovat.... Smile
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 04, 2011 4:27 pm

Kashike byl trénovaný shinigami, a protože Aki nijak své reiatsu nepotlačoval ani nepoužil kidou k jeho zakrytí, tak Kashike neměl problém ho na takovou krátkou vzdálenost podle reiasu najít, i když ho neviděl - nemusel se až tak moc soustředit, aby nestihl zareagovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Fri Feb 04, 2011 10:53 pm

Kashike Gorin

Při ústupu se mi povedlo ho najít. Cítil jsem, jak se ke mě přiblížil a jedním sekem ně zasáhl do ruky. Nic vážného, jen škrábanec. Rozdával kolem zběsile rány jako šílenec a čepel mu zářila jako výbojka. Odskočím před jednou ranou a těsně před jeho dalším výpadem švihnu drátem proti čepeli. Švih je veden na poslední chvíli, takže by neměl být schopen reagovat a drát by se měl omotat kolem čepele. Hned jak se tak stane, vedu sek pravým cepínem na břicho, druhý je připraven ke krytu.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 06, 2011 8:57 am

Aki Maki

Všiml si že mu řetězem omotal čepel, rychle se odrazil od země a skočil hned za něj, takže Kashike by se mohl ošklivě zranit o řetěz, nebo by mu ruce vykroutil odo zadu.Pokud se prosadila jeho druhá teorie, tak prude trhnul rukou ve které drží zanpaktou do zadu aby mu vyhodil ramena, pokud první tak se přikrčl a nohou mu podkopl nohy.Při tom chvatu se snaží vymotat zanapktou ze řetězů.

Pozn: Pokud si pohlédl na Watashiho když září tak bys měl z blízkosti oslepnou nebo zavřít oči které by tě šíleně pálily... Smile
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Feb 06, 2011 9:59 am

Kashike Gorin

Pokusil se mě přeskočit. Jednoduše se pod ním podtočím se zdviženýma rukama jako tanečnice při klasice, čímž se dostanu prakticky do původní pozice. Během otočky si spíše pro sebe než nahlas jen řeknu: hado no 4 Byakurai. Dotočím se a v tom okamžiku vypálím paprsek od pasu. Spoléhám na to, že dopadne a nebude moct opět bleskově uhnout.

//při boji se kouká na ruce, ne na zbraň, takže mě to upřímně neštve Very Happy vůbec jsem nechápal, proč to tam máš Very Happy
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 06, 2011 10:52 am

Pozn: Ehm, září celá čepel zanapktou.Dokážeš si představit světlo které ti je schopný vypálit zrak...?Nejsi schopnej se mu ani koukat na ruce, navíc když máchá zanpaktou tak nejsi schopnej se jen koukat na ruce...zapal si prskavku, někomu ji dej a zkus sledovat jeho ruce aniž bys viděl světlo.. :P Very Happy Neodepíšu dokuď to nerozhodne Miss...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Feb 06, 2011 12:55 pm

// tak jsem to zkusil s kámošem ze šermu s přenosnou zářivkou... a měl jsem pravdu, jde to.... nemluvě o tom, že během tvého skoku se podtáčím pod tebou, tudíž na tu čepel nekoukám... a ve chvíli kdy dopadneš už je stejně pozdě, Byakurai letí.... a chválím tvou chytrost, čekat na Miss se ti vyplatí, když je to kámoška co??? Very Happy
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Feb 06, 2011 1:17 pm

Soshi Danshaku

Mezitím, co bojovali, doplazil jsem se ke dveřím do vězení a zabouchl je. Zevnitř by neměli jít otevřít, pokud nemáte klíč. Achilovky mi sice nesloužily, ale pořád jsem se mohl plazit. Stráž! Stráž! Vězeň na útěku! Křičel jsem směrem ke dvěřím ven. Nemůžeme tu být sami, kde jsou stráže? .
Pak jsem prstem namířil na Akiho. Zavřel jsem oči a vycítil jeho reiatsu (takže mě neoslepila zanpakutou. Bakkudo no 1:Sai!
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 06, 2011 7:22 pm

Kashike napsal:čekat na Miss se ti vyplatí, když je to kámoška co??? Very Happy

-_-
Vzhledem k tomu, že naznačuješ, že nejsem jakožto GM nestranná, udělám něco, co v RPG NIKDY nedělám - hodím si kostkou. Takže odteď jen čísla, záměry GM ohledně kvality příběhu jdou stranou.
Kashike se zranil při otočce řetězem na svém cepínu. Soustředil se totiž na seslání byakuraie a zapomněl si hlídat ruce. Na levé mu řetěz sedřel kůži na předloktí, místy nechal jen obnažené svaly.
Byakurai Akiho zasáhl, ovšem pouze do levého boku a žeber na levé straně. Na té straně mu blesk spálil kůži. Závažnost toho zranění byla podobná jako u toho Kashikeho.
Kashikemu se opravdu dařilo nenechat se oslnit Akiho mečem. Oči mu trochu slzely, ale nebyl oslepený.
Poutací kidou, které seslal Soshi po slepu, zasáhlo Kashikeho. Ale protože Soshiho schopnosti ohledně kida byly velice chabé, nebyla to žádná tragédie, bude to trval jen malou chvíli, než se Kashike vyprostí.
Soshiho volání asi nikdo nezaslechl nebo možná teprve spěchal k vězení, protože zatím se nikdo neobjevil.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Feb 06, 2011 9:28 pm

Aki Maki

"Sakra...!" Zaklel když spatřil svůj bok, všiml si že se Kashike nemůže hýbat, proto ještě sebral nějakou tu sílu a rukojetí zanapktou ho uděřil silně do hlavy, poté se raději zdálil od Kashikeho, nechtěl nechat nepřítele v zádech a pohlédl na Soshiho. "Zmlkni pokud nechceš zemřít..." Prohlásil potichu a zhluboka se nadechl, pohlédl na bok. "Vylez...!" Zakřičel na Newerminda, který pořád čekal ve vězění.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Feb 06, 2011 9:41 pm

Kashike Gorin

Zaseknu se a schytám ránu do hlavy. Nebyla to taková hrůza. Na chvíli se mi zatmělo před očima a já se svalil na zem. Zůstal jsem tam ležet a hrál bezvědomí. Čekám co se bude dít dál.

//promiň, byla to narážka na ignoraci několika bodů ve Phatově postu ve prospěch Akiho
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Feb 07, 2011 1:40 pm

Newermind Irenami

Keď som počul Akiho ako kričí nech vyleziem, pomalým krokom prídem za ním. Cestou som si všímal Kashika a Soshiho. Keď som došiel k Akimu, pyšne som naňho pozrel a povedal mu: To ti to ale trvalo. Byť tebou, tak by som ich znehybnil a umlčal, nech máme čas utiecť.A trocha by sme si mali pohnúť. Nechceme predsa aby nás tu našiel nejaký kapitán. Hluku ste narobili viac než dosť...
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Feb 07, 2011 3:35 pm

Kashike Gorin

Ve chvíli kdy spolu ty dva mluvili a zaobírali se sami sebou jsem pomalu zvedl oba cepíny ze země (schopnost, ne ručně) a neslyšně je poslal rychle kolem nich. Drát by se kolem nich měl velice rychle omotat a stáhnout. Pravděpodobnost úspěchu akce asi 80%.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Feb 07, 2011 3:42 pm

Newermind Irenami

Keď som uvidel ako sa Kashike snaží omotať mňa a Akiho tak som rýchle chytil ten drôt do ruky a s rozbehom som kopol Kashikemu do hlavy. Tak tomu ty hovoríš bezpečnosť ? Ach, 2. divízia už nieje to čo bývala nahlas si povzdychol. Následne s reťazou obmotal Kashikeho a zaviazal ho. Potom si vybral drôt z ruky...
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics