Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 3 z 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 3 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Sep 27, 2010 3:23 pm

Myamoto Usagi

Žádná odpověd Ne že by se to nedalo očekávat, ale lepší to zkusit... a tak jsem provedla duševní pohřeb. Svou zanpakuto jsem nechala vytasenou a vyrazila shunpem zpět, na pomoc Bukimi. Nejlepší, by asi bylo obhlédnout situaci, než tam vletět jako blázen. Když budu blízko, ale tak aby mě neviděli. Ztulmila jsem své reiatsu, jak nejlépe jsem dokázala. Mohla bych si počkat na vhodnou příežitost, to ukončit. Nebo rychle pomoci, kdyby bylo třeba... S tímto plánem jsem dorazila kousek od místa, kde měli být Bukimi a ten červí hollow. Vyskočila jsem na jednu budovu, abych měla lepší rozhled, ale najednou se začala zem třást...

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Mon Sep 27, 2010 4:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Mon Sep 27, 2010 4:39 pm

Natsuo Burrado

Hmm? to je naozaj všetko? podivil som sa a zapol som si vysielačku. No môj hollow je KO. Vy ostatný ste v poriadku? spýtal som sa do nej skvôr len tak zo zaujímavosti a nie z toho že by som si o nich robyl starosti. Kým som čakal na odpoveď tak som zišiel dole na ulicu a začal som sa prechádzať hore dole a čakal som či sa mi na mobile neobjaví nejaká tá červená bodka. Sem tam som sa pozrel aj na ulicu či taďe nejde nejaká duša.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Mon Sep 27, 2010 6:34 pm

Koramachi Bukimi

Znechuceně jsem se podívala na obrovskou slinu, která Hollowovi ukápla kousek přede mě. Ten bude hodně silný! Všimla jsem si, že Hollow trčí polovinou těla ze země, do které pak znovu zalezl. Co to dělá? Snad neutíká! Dokud bude v zemi, tak s ním bojovat nemůžu. Jak ho jen vylákat ven? Opatrně jsem se tedy šla podívat k díře, do které Hollow zalezl. Kde ta Usagi je tak dlouho? povzdychla jsem si.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Sep 27, 2010 11:14 pm

-> Konan

Pokud někdy tento Hollow zažil něco opravdu nepříjemného, bylo to právě teď. Hado, které Konan použila ho totiž doslova roztrhalo. Přesný zásah je přesný zásah.

-> Tým 2

Země se třásla čím dál více. Země pod Bukimi se roztrhla a vyletěl z ní červ. Pokud nepoužila Shunpo, pravděpodobně teď byla mrtvá. Červ byl celkem rychlý, vyletěl ze země a znovu do ní.. Případný útok by se měl naplánovat na sekundu přesně. Chvíli to trvalo, ale země se znovu začala třást, což znamenalo, že Mr. Červodržka znovu vyskočí ze země.

-> Tým 1

Nic extrémně zvratného se poté nedělo. Žádní Hollow, žádné duše.. Ale důkladné zmapování města by určitě pomohlo v lepší orientaci.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Sep 27, 2010 11:31 pm

Konan

Byla jsem tak na půl zvedlá ze země, když jsem na hollowa vystřelila kido, které ho nakonec rozmetalo na kousíčky. Ani byste nevěřili, jak jsem si potom oddechla. Na chvíli jsem se položila na zem a jen v klidu dýchala. Přitom jsem přejela dlaní po pravém boku, který jsem si zranila. Ale zjistila jsem, že je to jen naražené a že to nestojí za léčení, a tak jsem si reiatsu raději schovávala na léčení kapitána Yoshira. Sesbírala jsem se ze země a přesunula jsem se za Yoshirem, který stále ležel na lavičce. Sedla jsem si k němu, ruku mu přiložila na hruď a začala jsem léčit. Moje léčení bylo nijak vynikají, ale spíše průměrné, ale tak snad to stačilo.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Sep 27, 2010 11:52 pm

Yoshiro

Otevřel jsem jedno oko. Ohay--o.. Vypadlo ze mě cool tichým hlasem. Chvíli na Konan hleděl. Zhluboka jsem se nadechl, abych byl vůbec schopný mluvit. To je už po druhé za tento týden, co mě z nesnází zachraňuje krásná slečna s neobvyklou barvou vlasů. Zamyšleně jsem se zahleděl na tmavou oblohu. Tak mě tak napadá... Asi by to mělo být spíš naopak. Moje zranění si prostě vybraly svoji daň. V pořádku? Zeptal jsem se, abych se ujistil, že Konan není zraněná.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Sep 28, 2010 12:05 am

Konan

V duchu jsem si oddechla, když se kapitán (aspoň pro tuhle misi) probudil. Zdravím. Pousmála jsem se na něho a ještě dolaďovala uzdravování jeho zranění. Když na mě chvíli nepřetržitě Yoshiro díval, načala jsem být nesvá a když potom i promluvil, jako ža jsem krásná slečna s neobvyklou barvou vlasů, moje tváře chytly o něco červenější odstín. Mezitím jsem skončila s jeho léčením, a tak jsem se rychle postavila. Jsem v pořádku. Nemusíte mít o mě strach. To spíše vy byste měl odpočívat. Odpověděla jsem mile.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Sep 28, 2010 12:25 am

Koramachi Bukimi

Tak tak jsem se shunpem dostala do dostačující vzdálenosti, když se pode mnou roztrhla země, ze které vyletěl červ. Uaaaaa, zařvala jsem, když jsem se snažila dostat se pryč. Až jsem se s dostatečným odstupem vzdálila, pořádně jsem si oddychla. Opravdu to bylo jen tak tak. Když se země začala znovu třást, pomyslela jsem si, že Hollow opět vyskočí. Teď se musím připravit na útok, a až červ vyleze, tak zaútočit. Začínalo to už být nebezpečné, proto jsem si vytáhla svou Zanpakutou, která se po vyvolání shikaie změnila do krásného modrého meče, se kterým jsem se přiblížila k místu, odkud se červ mohl vynořit. Teď jsem dávala už dobrý pozor na to, aby mě nepřekvapil tak jako před chvílí.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Sep 28, 2010 12:36 am

Myamoto Usagi

Podívala jsem se přes okraj budovy. Bukimi se zrovna těsně vyhla tomu hollowi. Ten je pěkně rychlej... Byla první myšlenka, která mi proletěla hlavou. Už už jsem chtěla, jít ji dolů napomoc. Ne, musim využít toho že o mě neví. Upozornila jsem samu sebe, i když ve mě cukalo. Nepozorovaně jsem se shunpem dostala dolů, kde jsem se skryla. Budu mít opravdu hodně málo času..... Ještě že rychlost neni má slabší stránka. Jen to správně nečasovat. Opakovala jsem si vduchu. Pořádně jsem sevřela jílec a připavila se na použití shunpa, až se zas vynoří. Soustředila jsem se, snažila se podle sluchu a otřesů poznat, kdy a kde přesně zaútočí.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Sep 28, 2010 10:43 am

Sai Kazuma

Po souboji se nic nedělo a tak jsem chodil po městě a zjišťoval kde co je... Všechno jsem si důkladně zapisoval v myslí... Zjistil jsem kde jsou různá místa jako nemocnice, tělocvičná a spoustu obchodů a dalších zajímavých budov... Na ulicí jsem potkal také spoustu zajímavých lidí a poslouchal jak mluví nebo co obyčejně dělají... Takové věcí mě totiž dost zajímají... Vypadá to že tu není asi člověk, který by mě vyděl... Myslel jsem že tu takový lidí žijí... pomyslel jsem si nad zavřeným obchodem se zmrzlinou... Docela bych si rád dál... Trochu jsem si povzdechl a pokračoval dál průzkumem města a života lidí... Moc zajímavý život teda nemají...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 28, 2010 3:05 pm

Natsuo Burrado

Chodil som krížom krážom cez ulice a sem tam som sa aj stratil. Bože na toto ja fakt niesom. Boj, to áno. Ale blúdenie po nejakom ľudskom meste? Tvl ja tu asi skapem od nudy. Zašomral som a ďalej som prechádzal mestom. Niečo také ako taktické zmapovanie miesta mi vážne nič nehovorilo takže som dosť často prechádzal miestami kde som už raz bol.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Sep 30, 2010 2:09 pm

Spoiler:

-> Tým 2

Země se znovu otevřela po nátlakem síly, kterou Hollow vynaložil. A že to byla pořádná síla, vyletěl totiž snad ještě rychleji než předtím. Ale asi nebyl moc chytrý, když svoje pohyby opakoval znovu, tentokrát měly obě členky týmu šanci zasáhnout a zkusit ho nějak zranit nebo rovnou instantně vyřídit.

->Sai

Sai procházel městem křížem krážem a bohužel (nebo bohudík?) se nic zajímavého se nedělo. Ucítil ale dost zvláštní reiatsu, které bylo celkem nedaleko od něj. Na mobilu se však nic nezobrazovalo.

-> Natsuo

Stejné reiatsu jako Sai ucítil i Natsuo. A stejně jako jeho týmovému kolegovi, tak i Natsuův mobil nepoukazoval na žádné známky přítomnosti Hollow nebo zběhlé duše.

Yoshiro

Já budu v pořádku. S těmito slovy jsem se vyškrábal na nohy. V tom mumie outfitu to šlo dost blbě. Takže jsi toho Hollowa porazila. Výborně.
Nahmatal jsem vysílačku, kterou jsem měl za uchem a zmáčkl tlačítko, které umožňovalo komunikaci s týmem. Týme 1, týme 2, jaká je vaše situace? Zeptal jsem se.

Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Sep 30, 2010 2:33 pm

Sai Kazuma

Když jsem ucítil to zvláštní reitatsu tak jsem se podíval do mobilu, ale nic tam nebylo... Tak jsem ho znova odložil a poslechl si otázku kapitána... Tady Sai: Vycítil jsem nějaké zvláštní reitatsu, které nepatří hollow ani duší... Půjdu to prověřit... řekl jsem kapitánovi a vydal se rychlejším krokem za tím reitatsu... To jsem zvědavý co to nebo kdo to zas bude... Když jsem došel na místo kde by mělo něco být v celků rychle, protože to ode mě nebylo moc daleko... tak jsem se dostál shunpem na takový vyšší sloup co byl v okolí a porozhlédl se okolo jestli nezahlédnu odkud to reitatsu přesně vychází...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 30, 2010 2:56 pm

Myamoto Usagi

Přikrčená jsem čekala na okamžik, kdy se vynoří. Snad neudělá něco jiného.. . A v tom náhle vyletěl. Okamžitě jsem shunpem vyrazil k němu. Jen se trefit... Všechno bylo tak ryché, že na přemýšlení nebylo moc času. Svoji silou a největší rychlostí jsem vedla zanpakuto ze zhora na jeho masku.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Thu Sep 30, 2010 5:42 pm

Konan

Přikývla jsem na to, že se mi toho hollowa podařilo zabít. Ale práci to přeci jenom dalo. Přeci jenom ještě se mám co učit.
Když kapitán začal mluvit do vysílačky, také jsem si ji zapla, abych věděla co se děje a kdyžtak mohla rychle vyrazit na pomoc.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Thu Sep 30, 2010 7:51 pm

Natsuo Burrado

počúval som Saia. Aké reiatsu.. teda to som na tom vážne až tak zle? pomyslel som si pretože som nijak nezaevidoval nejaké divné reiatsu. Teda tak povediac som necítil takmer žiadne reiatsu. (na vysvetlenie proste z tohoto je moj char blbý) Hmm pôjdem preistotu za ním. Pomyslel som si a vydal som sa jeho smerom. Pri tom som odpovedal do vysielačky. 1 nájdený a rozsekaný hollow. zašomral som. a pokračoval som v ceste za Saiom.

Naposledy upravil Krumla dne Thu Sep 30, 2010 9:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Thu Sep 30, 2010 8:08 pm

Koramachi Bukimi

Když se země znovu pořádně otřásala, sotva jsem to ustála. Nátlak byl opravdu velký. Co nejrychleji jsem se k němu přiblížila s nataženými rukami, které svíraly meč. Snažila jsem se mu mířit někam na hlavu. V tom zmatku jsem si ještě stačila všimnout Usagi, která konečně přišla, jak na Hollowa zaútočila z druhé strany, než jsem byla já.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Oct 02, 2010 2:47 pm

-> Tým 2

Tohle nebyla zrovna týmová spolupráce a celkově byl útok proveden tak nějak krkolomně. Obě členky týmu 2 skončily na zemi, nic vážného jim ale nebylo. Hollow se tentokrát nezavrtal do země, ale zůstal venku. Polovina jeho těla vedla až na ulici. Naštěstí tudy v tuhle dobu nejezdilo moc aut a nechodilo ani moc lidí. Ale i tak, měly by si s jeho poražením pohnout, jestli chtějí zabránit potížím.

-> Tým 1

Reiatsu se neustále měnilo a přibližovalo se. Sai si mohl všimnout, že vychází ze staré opuštěné továrny, kousek za městem. Nehezké místo.

Yoshiro

Tým 2 se neozývá? Pomyslel jsem si a zkusil jsem znovu - Týme 2, tady Kapitán Ruyichi, ohlaste svůj status, opakuji, ohlaste svůj status.
Řekl jsem do vysílačky s lehkou razancí.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Oct 02, 2010 3:03 pm

Sai Kazuma

Když jsem se soustředil na objevení reitatsu tak jsem si všiml že pravděpodobně vychází z jedné továrny, která vypadala jako že je asi opuštěná a byla dost stará... Měl bych se tam jít podívat... řekl jsem si a vyrazil směrem k továrně, která byla kousek za městem... Nevypadá to na moc útulné místo... jsem zvědavý co tam asi bude a jaké překvapení tam na nás čeká... Potom co jsem došel k továrně tak jsem otevřel vchod a byl přípraven vejít dovnitř...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Oct 02, 2010 4:42 pm

Konan

Podle toho co jsem slyšela ve vysílačce, nebo taky neslyšela, tak kluci neměli žádný problém, ale dívky asi mají problémy. Yoshiro ještě jednou zopakoval otázku, ale když se dívky ani potom neozvaly, prostě jsem se rychle otočila a běžela jsem na východ, abych pomohla....Vyskočila jsem na nejbližší střechu a začala velmi rychle utíkat. Přitom jsem si z kapsy vyndala mobil, zapla ho a podívala se, kdeže přesně jsou.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Oct 02, 2010 5:38 pm

Myamoto Usagi

Rychle jsem se zvedla ze země. To se nám moc nepovedlo....chce to lepší kominikaci... Přemýšlela jsem, ale zrovna začal něco kapitán volat do vysílačky. Sledovala jsem hollowa, který tentokrát zůstal nadzemí. Tým 2 je v pořátku, narazily jsem tady na hollowa. Na té duši dítete byl proveden duševní pohřeb. Zrovna bojujem, takže se omlouvám, že jsme se neozývaly. Přepla jsem vysílačku jen na komunikaci s Bukimi. Musíme ho dostat. Myslim, že ten dvojitej útok nebyl špatnej, ale holt jsme se nějak neschodly. Navrhuji útok, já ze předu a ty ze zadu, jakmile se dostaneme blízko k němu, shunpem se přemístíme, já na pravo a ty na levo a udeříme. Co ty na to? V rychlosti jsem vylíčila Bukimi můj nápad a pak jsem se připravila do postoje, který byl v hodný jak pro útok tak obranu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Oct 02, 2010 6:33 pm

Natsuo Burrado

Dobehol som k miestu kde bol Sai a podyšiel som k nemu. Dal som si ruky zahlavu a ironicky som sa naňho pozrel. ČO tu robíš? spýtal som sa ho docela nahlas a bol som zvedavý ako odpovie. Hmm prečo musím maž v týme zrovna chalana? to by som bol radšej kebyže mám v týme nejakú z tých báb. Pomyslel som si pri tom a znova mi zaleteli myšlienky do Soul Society k nejakému baru s plno saké a báb.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Oct 02, 2010 7:39 pm

Sai Kazuma

A hele kdopak tu je... podíval jsem se na Natsua a když se mě zeptal co dělám tak jsem mu odpověděl... Stojím... Potom jsem pomalu otočil hlavu směrem k továrně... To jsem zvědavý komu nebo čemu patří to reitatsu... Poté jsem si dál ruce do kapes a vykročil pravou nohou do továrny... při kroku jsem řekl Natsuovi... Jdeme... To divné reitatsu vychází z téhle továrny... a v obličeji jsem měl docela nadšený výraz ze zkoumaní jinak bych mu na jeho otázku asi ani neodpověděl...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sat Oct 02, 2010 8:57 pm

Koramachi Bukimi

Nečekala jsem, že bychom Hollowa zabili hned napoprvé, ale taky jsem nečekala, že skončíme na zemi. Když jsem dopadla na zem, pořádně jsem se natloukla. V celém tom zmatku jsme se zapomněli ozvat kapitánovi do vysílačky. Až když bylo po našem nevydařeném útoku, tak Usagi konečně odpověděla do vysílačky. Pak mi krátce vyložila svou strategii.
Fajn, snad to výjde, odpověděla jsem a připravila se na útok zezadu. Můžeme, řekla jsem odhodlaně. Byla jsem připravena na druhý útok.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Oct 02, 2010 9:25 pm

Konan

Když jsem vyrazila, tak jsem si vypla vysílačku, takže jsem neslyšela, že dívky odpověděli. Kapitán si poradí, je přeci kapitán, i když teď na chvíli ne a pak taky to jeho zranění. Opravdu si poradí? Začala jsem přemýšlet nad situací a tím jsem i o něco zpomalila, ale stále jsem běžela dál na východ.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next