Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 10 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Solas Wed Nov 17, 2010 10:36 am

Akio Ukitake

NA Tatsuyovu připomínku jen zakývá hlavou.Ano..taky je cítím...tak se začínáme scházet...pfuu...tomu říkám fofr.Usměje se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Nov 17, 2010 10:44 am

Hitsuto

hmm ... takže flákačka asi skončila co ? řekl jsem a podíval se směrem odkud šlo reiatsu vypadá to na dost silnou skupinu pomyslel jsem si a usmál jsem se.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Nov 17, 2010 1:41 pm

Suki Taiketo

Společně s ostatními se Suki objevila v reálném světě. Na tváři zamyšlený výraz, kolem pravého ramena menší taštička, kterou zřejmě bude mít na nic, ale člověk nikdy neví... Dlouhé hnědé vlasy spletené do úhledného copu, sahajíc až po zadek. Zkrátka na ní bylo vidět už od prvního pohledu, že se pečlivě připravovala a nechtěla nic ponechat náhodě.
"Rozhodně měli čekat." sýkla k ostatním a rozhledla se kolem. Netrvalo dlouho než ucítila reiatsu několika lidí, kteří se nemohli nacházet daleko. Měla dojem, že jedno z nich zná. Přemýšlela, hlavou jí blesklo tolik nápadu, až se zarazila, když se její přesvědčení ustálilo na jednom. ...Akio?..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Nov 17, 2010 1:51 pm

Lus Ayazaki

Proč nepočkali? No, můžeme se jich zeptat. Všimnu si, že spolu s námi přišel ještě další shinigami, kývnu mu na pozdrav. Další opozdilec? Jakmile ucítím reiatsu, na nic nečekám a vydám se tím směrem. Nebylo to daleko a tak jsem už za chvíli zahlédla zbytek naší skupiny. Zdravím.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Nov 17, 2010 2:17 pm

Bulic

Když príjde další Shinigami tak se na něj podívám a lehce kývnu že o něm vím a pak vyrazím směrem kde cítím docela silné reiatsu. Doběhnu Lus Lus kdo všechno už by tu měl být ??? a nezdá se ti že je nás nějak moc na jednu skupinu nejspíš se pude po 2 skupinách ?? nebo se pletu ?? Jdu s tebou Lus.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Nov 17, 2010 2:31 pm

Suki Taiketo

Bez dalších slov vyrazila za kapitánkou 5. divize a podkapitánem 7. divize... Netrvalo dlouho než je Suki doběhla a dorazila tak ke zbytku skupiny.
"Ahojky.." hlesla na pozdrav a usmála se.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Nov 17, 2010 2:34 pm

Tatsuya

Všechny si řádně prohlédne, pak hlesne. "Zdá se, že jsme zde všichni, následujte mě prosím.". Pak odskočí ze sloupu mostu a rázným krokem míří za město.

(Pokračujeme v místnosti "Stará továrna")
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Nov 26, 2010 7:54 pm

Akio Ukitake

Áááá ehm ano..ty šaty...kde jen sem to dal peníze.Začne prohledávat kapsy starého oblečení.Někde tu musí být...Usměje se nervózně....S každou vteřinou hledá blíže východu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 8:27 pm

Prodavačka

Podívá se mrazivým pohledem na Akia. Pak se z nenadaní v její ruce objeví brokovnice japonské značky. Nervozně máchne směrem k Akiovi. "Snad se nesnažíte utéct?" Prohodí nervozně směrem k Akiovi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 28, 2010 8:31 pm

Akio Ukitake

Vsadí na herecký talent...Utíkat??To vy byste měla utíkat...pro policii..byl jsem okraden...má krásná peněženka,doklady, karty...to všechno je pryč....Bože můj co budu dělat?? Položí si hlavu do dlaní ve hraném zouflasví.Mé celoživotní úspry.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 8:52 pm

Prodavačka

Nejdříve udiveně pozvedne obočí, které se vyšplhalo do nečekané výšky. "Viděla jsem už mnoho pokusů, ale tenhle je nejtragičtější." Prohodí s posměšným tonem v hlasu a následně hlasitě povolí kohoutek u hlavně brokovnice.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 28, 2010 9:01 pm

Akio Ukitake

Musí se hodně přemáhat, aby nemrkl.Místo toho se usměje.Gratuluji...perfektně jste zvládla takovou situaci.Popojde k ní s úsměvem a napřáhne k ní ruku.Mizuki Taketo...jsem ehm...zástupce firmy Taiketon...váš zaměstnavatel si nás najal, abychom otestovali vaši schopnost řešení problémů.A já vám gratuluji...prošla jste na výbornou. Musím uznat...s tak pohotovým zajištěním zloděje jsem se ještě nesetkal.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Nov 28, 2010 9:04 pm

Suki Taiketo

Společně s ostatními došla Suki do města. Oči jí těkaly všude kolem, vypadala poměrně nadšeně. Konečně nějaké to vzrušení. Představa, že nemusí sama sedět doma jí naprosto nadchla. Otočila se na kapitánku 5.divize a pousmála se.
"Myslím, že člen 13.divize šel bez nás.." hlesla Suki a otevřela tašku, která jí visela přes rameno.Čím bych tu vlastně zaplatila, kdybych si něco chtěla koupit?..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sun Nov 28, 2010 9:23 pm

Hitsuto

Při čekání na obsluhu jsem se trochu zamyslel nad tím jestli mám čím zaplatit a tak jsem začal prohledávat kapsy Sakra ... mám jenom pár drobáků ... snad to bude stačit aspoň na flašku řekl jsem si a vyrazil jsem za barmanem. Dobrý den ... chtěl bych flašku saké ... řekl jsem a dal jsem na stůl drobáky. Doufám že ostatním nebude vadit že jsem si na chvilku odskočil problesko mi hlavou.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 28, 2010 10:40 pm

Shiro -> Prodavačce se do očí nahrnou slzy, upustí brokovnici na stůl a obejme tě. S hlasitým pláčem dosaženého vítězství se nemůže nabažit toho pocitu. Je šťastná.

Hitsuto-> Prodavač se narovná a koukne přes prodávačský pult. "Už je ti osmnáct, smrade?" Prohodí arogantně směrem k tobě. V krámě je jinak naprosté ticho.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Nov 28, 2010 10:44 pm

Akio Ukitake

Se nechá obejmout.A jste taky první která mi za to nevrazila.Zazubí se.Můžete mi prosím nyní nadiktovat své jméno. Ať vás ve svém hodnocení mohu správně uvést.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Nov 29, 2010 7:27 am

Renmaru Houkazaki

Po tom, čo Lus konečne vyšla von, som aj ja použil gigai. Bolo to dlhé čakanie a ja som práve nehorel zvedavosťou vidieť ľudský svet. Ale na druhej strane som musel byť aj obozretný. Navyše tá bariera môže znamenať, že mesto je častým terčom útokov Hollow, takže dúfam, že sa tu dlho nudiť nebude.
"Tak, kapitánka, čo teraz?" spýtal som sa.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Mon Nov 29, 2010 3:56 pm

Hiruko

Poté co došel do městase chvíli rozhlížel,ale potom se rozhodl že pro ostatní koupí láhev sakéa vyrazil do nejbližšího obchodu s alkoholem.Když tam došel tak se ptá:"Máte sedm lahví saké?A nebo ne 14 láhví kdyby chtěl náhodou někdo víc."
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Nov 29, 2010 5:56 pm

Lus Ayazaki

Když vyjdeme z továrny a zamíříme do centra města, Teprve teď si všimnu, že nás nejspíš někde u továrny opustil další člen týmu. Tiše si povzdechnu a pohlédnu na ostatní. Určitě se tu všichni chcete porozhlédnout... Ale nepřišli jsme sem za zábavou, nýbrž abychom zde posílily hlídky. Rozdělím vás na skupin, ve kterých zůstanete po dobu pobytu v reálném světě. Pohlédnu na Suki. Ty si vezmi spolu s členem třinácté divize sever a západ města. Nevím, kde přesně teď je... ale doufám, že ho najdeš. Poté pohlédnu na Renmarua. Ty budeš ve skupině s Hirukem, vezměte si jih a východ. Kdyby jste je náhodou nenašli tak se mi hlaste. Budu spolu s Bulicem hlídat ve středu města, když se bude něco dít, budu hned u vás. Kdo máte shikai, používejte ho jen v případě nouze. Poslední větu zdůrazním a přemýšlím, zda je ještě něco důležitého, co bych měla zdělit. Pokud se chcete porozhlédnout, není problém, ale nezapomínejte na to, že jste na misi. Zatím je to všechno... můžete jít. Dávejte na sebe pozor. Poté pohlédnu na Bulice. Jdeme?
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Nov 29, 2010 6:04 pm

Bulic

Docela promyšlené na to jakou chvíli to tu vymyslela týmy rozdělila dobře... Jasně Lus jdeme... Vy ostatní dávejte na sebe pozor a kdyby toho bylo na vás moc tak se ozvěte, ale doufám že k tomu nedojde. Poté následuji Lus do cetra Karakuri Lus tak co budem dělat měli by sme nějak zapadnout do davu a zmizet. Doufám že budou ostatní v poho přecejenom Hiruko je 3rd důstojník mé divize tak by se tu měl přede mnou vytáhnout a Suki je Fuku-taichou jako já takže snad budou.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Mon Nov 29, 2010 6:37 pm

Hitsuto

podíval jsem se na prodavače vražedným pohledem Cože ? pronesl jsem naštvaně ... a kolik si typuješ že mi je ? dodal jsem se sevřenýma pěstma. Sakra ... co si o mě myslí ? že sem nějakej malej fracek ? řekl jsem si a nakonec jsme pronesl klidným hlasem Mě bylo osmnáct už před několika rokama ...
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Nov 29, 2010 8:30 pm

Suki Taiketo

"Hai, hodně štěstí." hlesla zamyšleně, mávla kapitánce i podkapitánovi a rozešla se ulicí. Kdepak může jen být? Přemýšlela Suki mezitím, co šla ulicí. Možná bude v nějaké.. hospodě pousmála se, přeci jenom to byl muž jako každý jiný a třeba se zrovna rozhodl koštovat místní alkohol. Suki ho neznala, proto se radši rozhodla prohledat i obchody s oblečením a tak dále. Po desátem obchodě začala být dosti nervózní. Všechny milé paní prodavačky se na ní přívětivě usmívaly a vnucovaly ji nepěkné oblečení. Vrcholem všeho bylo, když ji jedna doslova vrazila do rukou modrý světřík a tvrdila, že jí přece perfektně ladí k barvě pleti. Zuřila, odpověděla jí sice slušně, ale jízlivě. Pak vyběhla z obchodu, co nejrychleji mohla.
Zbývala už jen jediná možnost..
Tak, teď ty "restaurace"
Když došla k první, bylo jí okamžitě jasné, kde se dostala. Z podniku byl slyšet hlas převážně mužu a nejspíše se dobře bavili. Nebyla to žádná restaurace, nýbrž nefalšovaná zatuchlá hospoda.
Ohlédla se za sebe, kdo ví, co se tu potulují za lidí. V tu ráno, když na to pomyslela se z hospody vyřítil muž středního věku, tváře měl rudé. Vypadal naprosto indisponovaně. Zaměřil se na Suki a kolébavým krokem k ní přešel. Začal na ní huhlat jakési oplzlosti, Suki na nic nečekala v očích jí blesklo a ona mu cestou dovnitř podkopla nohy. Muž se svalil na zem doslova jako poleno.
Vevnitř bylo zakouřeno, těžce se tu dýchalo a nejraději by hned šla pryč. Povinnosti jí v tom však bránili. Někde u baru zahlédla muže podobnému Hitsutovi.
"Hitsuto?" optala se a poklepala mu na rameno, vypadal, že zrovna řeší spor s obsluhou.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Nov 30, 2010 7:03 am

Renmaru Houkazaki

"Fajn, ale kde Hiruko vôbec je?" spýtal som sa, ale išlo skôr o rečnícku otázku. Vypočul som si rozdelenie týmov a pochyboval som, že Hiruko bude niekde na juhu alebo východe. Sledoval som stopy duševného tlaku a vybral som sa ho hľadať. Keď som išiel okolo obchodu s alkoholom, vnútri som zbadal toho, koho som hľadal - Hiruka. Rozhodol som sa vojsť.
"Brý..." pozdravil som a potom som sa priblížil k Hirukovi.
"Kapitánka mojej jednotky nás dala dohromady. Máme sa starať o juh a východ. Smiem sa spýtať, na čo je ti 14 fliaš saké?"
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Nov 30, 2010 3:06 pm

Hitsuto

Hádal jsem se s barmanem a už jsem byl připravenej po něm skočit když v tom přišla Suki Jéé... Ohajo Suki omlouvám se že jsem nečekal s ostatníma ale chtěl jsem si něco koupit řekl jsem s nevinným výrazem a pak jsem se podíval na barmana Jenže tenhle ... barman mi nechce věřit že mi už bylo osmnáct a začal jsem ho vraždit pohledem
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Nov 30, 2010 5:57 pm

Lus Ayazaki

Počkám, zda nebudou mít nějaké dotazy. Žádné však nebyly. Když mi oba dva zmizí z očí, zamířím spolu s Bulicem do centra města. Na jeho otázku nijak nereaguji, jen bych mu zopakovala to, co ostatním. Dostaneme se do jedné nákupní uličky. Nahlédnu do každé výlohy, pak se zastavím u jedné z nich a zahledím se do ní. Výloha byla plná různých druhů čaje... takových, které u nás nemáme. Začnu prohledávat své kapsy, zda neobjevím nějaké drobné.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next