Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 2 z 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 2 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Zirvith Thu Sep 23, 2010 7:14 pm

Koramachi Bukimi

Dlouho se nic nedělo, až pak kolem nás proběhla nějaká duše. Duše? Konečně se nějaká objevila! Chvíli jsem na ni zírala, ale pak jsem si uvědomila, že musíme za ní. Koukla jsem na Usagi. Jdeme, usmála jsem se a rozběhla se za duší.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 36

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Sep 24, 2010 12:56 am

Myamoto Usagi

Také jsem si všimla duše dítěte, které někam utíkalo. Kývla jsem na Bukimi. Samozřejmě jdeme. Mobil jsem stále držela v ruce, protože tým jedna narazil na nějaké hollowi, aspon jestli jsem to dobře pochopila. My jsme narazily na duši dítěte,právě běžíme za ní, jinak zatím jsme neviděli žádného hollowa. Řekla jsem rychle do vysílačky a porozhlédla se, při běhu, po okolí. Něco tady nehraje...Proč tak utíká?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Sep 25, 2010 2:25 pm

-> Natsuo

Před tím, než ale něco Natsuo mohl udělat, Hollow prostě zmizel. Ale jeho přítomnost byla pořád cítit. Byla to snad nějaká jeho zvláštní schopnost? Pokud ho chtěl Natsuo porazit, musel začít věřit i jiným smyslům, než jen těm zrakovým.

-> Sai

Saiovi se podařilo, Hollowa kopnout do masky, ale Hollow očividně nebyl zrovna tím nepitomějším a nejslabším, Saiovu nohu chytil chytil mezi zuby a skousl. Měl dost pevný stisk a pro Saie to asi nebyla nejpříjemnější zkušenost - Hollow navíc vzletěl někam nad město. Pořád Saie držel.

-> Tým 2

Dítě zahnulo do menší uličky, která se později ukázala jako slepá, takže nebylo úniku před dvojicí Shinigami dívek. Malý chlapec byl opravdu vyděšený, zastavil se u zdi a koukal na obě dvě osoby, které se k němu přibližovaly. Nechte mě! Vykřikl.

Yoshiro

Podíval jsem se na Konan. Zdá se, že se něco začalo - Nestihl jsem doříct větu a něco mě srazilo k zemi. Byla to rána zezadu, takže jsem spadl někam na ulici. Byl jsem v bezvědomí. Na střeše stál Hollow, který měl celkem humanoidní vzhled..Až na ty 4 ruce, ocas a dvě hlavy.

Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 25, 2010 2:53 pm

Sai Kazuma

Noha mě samozřejmě bolela a jak se mnou hollow vzlétl tak jsem se za tu nohu co měl v hubě zapřáhl a zvedl vrchní část těla... Pak jsem v rychlostí do hollowa napálil několik rychlil a zároveň silných pěstí do masky...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 25, 2010 2:57 pm

Natsuo Burrado

Eh? kde zmyzol? ksakru.. hundral som a obzeral som sa okolo seba. hmm . možno by som mal zapojiť niečo v štýle vnútorného oka.. ale keď ja na také blbosti nie som. zavrčal som a rezignovane som sa posadil pri čom som zanpakuto stále držal v rukách .. však on sa objaví, žiadny hollow neodolá môjmu super veĺkému reiatsu .. (pozn. vôbec som ho nevítil) zaškeril som sa a čakal som z akej strany príde úder.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Sep 25, 2010 3:06 pm

-> Sai

Na masce se objevilo několik prasklin. Hollowa asi docela zabolely rány, které mu Sai uštědřil z čehož vyplynula asi takováhle situace: Hollow stále letěl, Sai taky. Rozdíl byl ale v tom, že Hollow letěl nahoru a Sai zase dolů + (Tenhle) Hollow má křídla, Sai ne. Jinými slovy, Hollow Saie pustil, takže Sai padal k zemi z výšky asi 50 metrů.

-> Natsuo

Hollow se objevil asi 10 metrů za Natsuem. Nejspíš se dokázal na kratší dobu zneviditelnit, kdyby se z něj někdy stal třeba adjuchas, mohl by to být obrovský problém, Natsuo tu byl od toho, aby tomu zabránil a Hollowa poslal na onen svět. Ozval se typický Hollowovský prázdný výkřik. Měl asi pořádný hlad a Natsuo měl na člena docela slušnou zásobu reiatsu.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 25, 2010 3:22 pm

Sai Kazuma

Když jsem padal dolů tak jsem si počkal až budu pár metrů od země a udělal jsem salto dozadu a dopadl na zem nohama... Sice to trochu zabolelo, ale rozhodně min něž kdybych dopadl na záda... Pak jsem se podíval na horu do oblohy kde byl hollow a počkal co udělá... protože jít za ním se mi nechtělo... Ve vzduchu než jsem dopadl jsem dělal něco se svým zanpakuto...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Sep 25, 2010 4:16 pm

Konan

Byla jsem otočená k Yoshirovi zády a dívala jsem se do okolí. Když však na mě promluvil, tak jsem k němu otočila hlavu. Avšak okamžitě jsem se k Yoshorivo otočila celá, když ho něco srazilo k zemi. Už jsem chtěla seskočit za Yoshirem na ulici, když jsem zahlédla ten problém. Byl to hollow, kdo jiný. Jak jsem ho zmeršila, okamžitě jsem čapla své zanpakuto. Povytáhla z pouzdra a potichu zašeptala vyvolávací příkaz pro shikai. Druhou rukou jsem pak namířila na hollowa a normálním hlasem řekla. Hado 4: Byakurai.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 25, 2010 4:31 pm

Natsuo Burrado

Pozrel som sa za seba a mojím priemerným shunpo som mu prebehol za chrbát. Vtedy som celou silou sekol mojou zanpakuto na miesto kde bola jeho hlava. Už je otravný, pomyslel som si pretože takéto neviditelné blbosti išli úplne mimo mňa a ja som to považoval za úplnú zbytočnosť.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 26, 2010 2:21 pm

Myamoto Usagi

Dostali jsme se do slepé uličky. Ten je vyděšený, ale z čeho?!? Musim na něj pomalu... Opatrně a pomalu jsem se k němu přiblížila. A klidně jsem řekla. My ti nechceme ublížit, ale pomoct. Nás se bát nemusíš. Na chvilku jsem se odmlčela a pak udělala další krok k němu. Nemohla jsem se nezeptat, ta otázka mi vrtala hlavou, už od doby, co jsme ho s Bukimi uviděli. Proč tak utíkáš? Ty se něčeho bojíš? Otázku jsem položila opět klidně a tiše, abych ho uklidnila.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Sep 26, 2010 2:50 pm

-> Sai

Hollow udělal nějaký podivný manévr a rozletěl se proti zemi. Přímo na Saie.

-> Natsuo

Hlava Hollowa se oddělila od těla, ale obě části tam pořád zůstaly, což bylo podivné. Hollow by se měl "vypařit". Chvíli se nic nedělo a potom tělo vrazilo pěstí do Natsua. Tam, kde byla předtím hlava začalo něco růst - byla to nová hlava. A z hlavy, kterou Natsuo odsekl začalo také něco růst - nové tělo. Z jednoho Hollowa byly najednou dva.

-> Konan

Byakurai Hollowa zasáhl, ale to ho očividně ještě víc naštvalo. Zakřičel a u masky se mu začalo tvořit Cero. (Určitě ne tak silné jako má třeba Arrancar - prostě low class cero) To vystřelil proti Konan.

Duše

Nechte mě!! Zakřičel z jak nejvíce mohl a krčil se k zemi. Brečel. Neubližujte mi!! Vykřikl znovu. Byl opravdu vyděšený. Jako by se bál dvojice Shinigami.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Sep 26, 2010 3:12 pm

Sai Kazuma

Přemístil jsem se kousek dál od místa kde jsem stal... Když byl hollow docela blízko u země a ode mě tak jsem škubl rukou a na hollowa vyletělo zanpakuto přivázané na stuze a stuha byla připevněná na moji ruce (Tohle jsem udělal ve vzduchu, když jsem padal na zem)... Švih byl velmi rychli a silný takže nebyl problém s tím něco rozříznout... byl mířený na jeho křídla... Stuhu jsem měl přivázanou tak jako bych se chystal ovládat loutku a proto nebyl problém změnit jeho směr (Stuha na mé zanpakuto je totiž dost velká)...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 26, 2010 3:13 pm

Myamoto Usagi

Co mám ted dělat!? Jak ho jen uklidnit? Mě to z dětma nikdy moc nešlo....teda aspon myslim... Rozmýšlela jsem, co mám udělat dál. Takhle se nikam nedostanem... Přišla jsem uplně k němu a chlácholivě, pomalu a klidně jsem mu položila ruku na rameno. My ti nechceme ublížit. Proč je tak vyděšený? Co se mu muselo asi stát? Proč by se bál, zrovna nás shinigami? Snažila jsem se ho nějak utěšit. Tolik otázek a žádné odpovědi....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 26, 2010 4:25 pm

Natsuo Burrado

Divne som sa na tú anomáliu pozrel. Ta..tsa..tsa.. bože.. teraz som si mohol s kagem nalievať jedno saké za druhým a baliť pekné baby, ale.. čím skvôr to tu dokončím tým skvôr si dám jedno poriadne tvrdé saké.. Rozmýšlal som po tom ako ma to telo celkom silno praštilo a potom som sa pozrel na tých dvoch hollow. Tentokrát som mu iba usekol hlavu.. tak to skúsime s jeho maskou. fakt pochybujem že sa rozdelí vtedy keď bude mať iba polovicu svojej masky. znova som rozmýšlal nahlas no potom som sa tak trochu naštval a bol som pripravený zabíjať. Shunpom som sa dostal pred masku toho ktorý bol predtým iba hlavou a celou silou som sa mu zahnal zhora dole na stred jeho masky.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Sep 26, 2010 7:03 pm

Konan

Shikai jsem měla stále vyvolaný, kdyby se stalo něco nečekáného. Jen co paprsek od kido zmizel, ozval se křik od hollowa, který začal tvořit Cero. Pár vteřin před tím, než hollow vystřelil své Cero, tak jsem pomocí shunpa zmizela ze střechy. Objevila jsem se na ulici u ležícího Yoshira. Naštěstí byl jen v bezvědomí, ale chtělo to, abych ho odtáhla na bezpečnější místo. Po chvilce jsem se opět podívala na hollowa, který už mě určitě zase musel hledat. Namířila jsem proti němu ruku a vyslovila jmého své zanpakuto. Hotarubi! Na hollowa se tedy vrhli motýlci a začali do něho naletovat. Tím jsem snad získala trochu času a mohla Yoshira přenést někam, kde o něho nikdo nezakopne a nic mu nebude hrozit.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sun Sep 26, 2010 7:42 pm

Koramachi Bukimi

Když nás duše zavedla do slepé uličky a Usagi ho začala uklidňovat, tak jsem chvíli jen tiše stála a pozorovala ho. Čeho se jen tak bojí?
Pak jsem k němu taky přišla blíž. Neboj se nás, řekla jsem jen a usmála se na něj.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Sep 26, 2010 8:10 pm

-> Sai

Zanpakuto krásně sťala jedno křídlo, což Hollow nemohl 'ustát', takže ve vzduchu změnil směr a dopadl na zem, několik metrů od Saie.

-> Natsuo

Zaútočit proti masce - to byl správný nápad. Maska Hollowa napraskla, a oba dva zakřičeli od bolesti. I když byli oddělení, asi to byl stále jen jeden Hollow. Teď nedával pozor a naskytla se šance, zasadit mu poslední úder.

-> Tým 2

Chlapec se začal klepat, nad dvojicí Shinigami se objevil stín. Za nimi se totiž ze stínu vynořil celkem velký Hollow v podobě červa.. Dost velkého červa.

-> Konan

Motýlí útok Hollowa trochu rozházel. Očividně byl tupý jako tágo a nevěděl, že motýl mu nic neudělá, takže ho to vlastně rozházelo trochu víc. Začal kolem sebe mávat rukama, ocasem, vlastně - vším, čím mohl a tohle všechno ještě podtrhoval hlasitým křikem.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 26, 2010 8:18 pm

Natsuo Burrado

Vyskočil som a s revom hodným válečníka som mu sačal zúrivo sekať do masky. Tu..máš.. ty .. mizerná forma Existencie! zreval som a zasadil som mu ešte jednu silnú ranu do pokliny ktorá sa spravila po mojom prvom údere.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Sep 26, 2010 8:20 pm

Sai Kazuma

Nečekal jsem ani sekundu a udělal shunpo k hollow... při shunpu jsem si ještě přitáhl meč zpátky do ruky... a současně kdy hollow spadl na zem jsem se objevil u něho a meč mu směřoval přímo do masky směrem z hora dolů plnou moji silou, což je fakt hodně velká fyzická sila...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Sep 26, 2010 8:36 pm

Myamoto Usagi

Proč se mi začala klepat ruka?!? Ne to se klepe on, ale proč?!? Otočila jsem se tam, kam se předtím díval. A spatřila jsem hollowa, vypadal jako obrovský červ. Pozor Bukimi, je tu hollow. Upozornila jsem ji, protože byla stále otočená. Co ted, začít bojovat nebo jeho odvést do bezpečí?!? Podívala jsem se na duši chlapce. Bukimi za chvilku jsem zpátky, zaměstnej mezitím toho hollowa, vezmu ho... Ukázala jsem na chlapce. ...do bezpečí a provedu duševní pohřeb, pak se zas hned vrátím. Kdyby jsi měla nějaké problémy, řekni to do vysílačky a hned budu tady. Musíme ho dostat do Soul Society. Bude lepší to udělat co nejdřív. A rychle se jí vátit na pomoc. Jak může být ten hollow asi silný?!? Vzala jsem chlapce a shunpem jsem se vzdálila od té dvojice. Zastavila jsem se v jakémsi parku a tam ho položila. Pořát se třásl. Neboj se, jsme tu abychom ti pomohli. Vytáhla jsem svou zanpakutou (pomalu, abych ho ještě více nevyděsila), abych mohla provést duševní pohřeb, ale zarazila jsem se. Ten hollow ho asi honil, třeba by mohl něco vedět...a třeba taky ne..ale za zkoušku to stojí... Nevíš něco, o té příšeře, co se před chvilkou objevila? Všechno jsem prováděla rychle a na pohled klidně, ale ve vnitř jsem měla obavy. Musim se tam rychle vrátit a pomoct Bukimi....takhle ji tam nechat, ale přeci jen ted jsem musela ochránit jeho, on neprošel žádným výcvikem... Jestli mi nic neřekne, rychle provedu pohřeb a shunpem se vrátím.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Sep 26, 2010 9:12 pm

Konan

Moji motýlci mi opravdu získali nějaký ten čas. Sebrala jsem tedy Yoshira a pomocí shunpa jsem ho odtáhla o větší kus dál. Položila jsem ho na lavičku (snad tam nějaká byla, kdyžtak jsem ho opřela třeba o nějaký plot). Lehce jsem ho zkusila párkrát proplesknout, jestli by se náhodou neprobral, ale nic. Moc dlouho jsem u něho zůstat nemohla, protože hollow už zase začal řvát....
Vrátila jsem se tedy za hollowem, který se snažil zbavit dotěrných motýlků. Jelikož jsem měla slabé kido, které na hollowa moc závratně nepůsobilo, musela jsem zaútočit mečem. Přiblížila jsem se tedy k němu. Vyhla jsem se jedné jeho mávající ruce a hned potom jsem chtěla zaútočit svým zanpakuto proti jeho masce.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sun Sep 26, 2010 10:18 pm

Koramachi Bukimi

Když mě Usagi upozornila na Hollowa, rychle jsem se otočila. Uh, ten je ale obrovský! Než jsem se stačila vzpamatovat, byla Usagi kdesi fuč. Cože? To mě tady jen tak nechá s tímhle obrovským Hollowem a sama se vytratí? Ale hlavně že bude ta duše v bezpečí.. Snad se Usagi brzo vrátí zpátky, doufám že mě tu nenechá. Tak a co teď?
Dostala jsem strach, vždyť to taky byl můj první Hollow. Ale dodala jsem si odvahu, přišla k němu blíž, stoupla si před něj, ruku položila na svou Zanpakutou a začala si ho prohlížet. Snad se mi ho podaří vyřídit dřív, než se Usagi vrátí, pomyslela jsem si, i když jsem tomu nevěřila.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Sep 27, 2010 11:57 am

-> Natsuo

To byla poslední rána. Maska praskla a Hollow se rozplynul. Vlastně - oba se rozplynuli.

-> Sai

Stejně jako Natsuovi, i Saiovi se podařilo zabít svého prvního Hollow.
Heh ...:
Po přímé ráně do masky se prostě rozplynul.

-> Myamoto

Děcko nic neříkalo. Očividně bylo v šoku nebo tak něco. Pořád se otáčel a rozhlížel se kolem sebe jako by ho pořád někdo sledoval. Možná by bylo lepší provést rovnou duševní pohřeb. Na vyslýchání dětské duše nebyl čas, pokud se Myamoto zbytečně zdrží, nemusela by to její týmová kolegyně přežít. Ten Hollow totiž nevypadal vůbec slabě. Právě naopak.

-> Bukimi

Hollow byl očividně hladový, protože z místa, kde měl ústa mu ukápla obrovská slina, dopadla kousek před Bukimi. Bylo to nechutné. Jeho reiatsu taky nebylo zrovna nejslabší. Určitě to nebyl low class Hollow. Tenhle byl silnější. Bukimi si mohla všimnout, že Hollow není celým tělem na povrchu země, ale polovina jeho těla je právě v zemi. Červ se zvedl do výšky a zalezl zpět do díry, kterou vylezl. Zem se začala třást.

-> Konan

Útok se ovšem nepovedl, protože Hollow udělal něco jako otočku a srazil Konan na zem svým ocasem.
Spoiler:
Očividně se vzpamatoval z motýlího náletu - vší silou se odrazil a vyskočil do vzduchu, kde se všema rukama napřáhl a mířil přímo na Konan. Nejspíše ji chtěl zarazit do země vší silou.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Sep 27, 2010 12:29 pm

Sai Kazuma

Po rozplynutí hollow jsem vložil svou zanpakuto zpět do pouzdra, ale ještě předtím jsem rozvázal stuhu na něm a na mé ruce... pak jsem ji zavázal zpět na pouzdro... Vycítil jsem že ten druhý hollow taky zmizel... Zapnul jsem si zase vysílačku... a šel dál prohledávat nám zadané okolí nebo-li sever... Další týmy by měli být v pohodě, doufám... pomyslel jsem si a pokračoval dál s klidným výrazem...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Sep 27, 2010 1:53 pm

Konan

Než jsem stačila zasadit ránu, hollow mě srazil ocasem a já jsem letěla k zemi. S ránou jsem přistála na zádech. Zkřivila jsem obličej nad bolestí a chytla se za bok. Ale teď odpočívat, nebyl zrovna nejlepší nápad. Začala jsem očima hledat hollowa. Kde je? Zeptala jsem se sama sebe, protože tam kde před chvílí stál, nebyl. Ovšem stín nade mnou mi napověděl, kde bych měla hledat. Leknutím jsem proti němu namířila ruku a s velmi rychlím odříkáním zaklínadla jsem proti němu vystřelila Hado 33: Sōkatsui.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next