Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Slunce, moře, pláž... A pyžamo..

+16
dead wind
Dawn de Diablo
Bulic
Nawaki
OuYee
Darlian
Lus
Misman
Mokuto
Aki
Solas
Rei
Firel
Maršál Křída
Miss_Atlantis
Red
20 posters

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Goto down

Slunce, moře, pláž... A pyžamo.. - Stránka 9 Empty Re: Slunce, moře, pláž... A pyžamo..

Příspěvek pro Tertaxka Sun Aug 29, 2010 12:49 pm

Jelikož jsem přišla až večer. My nezhatilo mé plány potápět se. Jen jak jsem viděla vodu, svlékla jsem kimono(samozdřejmě jsem měla plavky) a skočila do vln.
Noční plavání a potápění je prostě žůžo...

EDIT: Smajlíky nemají v RPG co dělat. - Red
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Slunce, moře, pláž... A pyžamo.. - Stránka 9 Empty Re: Slunce, moře, pláž... A pyžamo..

Příspěvek pro Dawn de Diablo Sun Aug 29, 2010 2:13 pm

Akai Tsuki

Usnul jsem na kameni na slunku, ale když jsem se probudil, byl večer. Posadil jsem se a zjistil, že mám šíleně spálený záda. Au... to mám za to, že jsem usnul. Najednou jsem slyšel, jak někdo skočil do vln a porozhlédl jsme se po moři, jestli tam někdo je.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Aug 30, 2010 2:19 pm

Myamoto Usagi

I když oslavy a párty nepatří mezi mé oblíbené aktivity právě jsem měla na jednu namířeno. A to jen kvůli vlastní blbosti. Sledovala jsem západ slunce jak jsem se blížila k ostrovu a vzpomínala na svou prohru. Jak jsem jen mohla prohrát s Bukimi!? Kdyby jsme hráli karty a né kostky..... A to já jsem ještě musela navrhnout tu sázku...nejsem to já ale...proč jsem si jen tak hrozně myslela že vyhraju. Hloupá sázka: "Kdo prohraje musí na pyžamovou beach party kapitána 6. divize." Jak jsem mohla něco takového vůbec vyslovit...nechápu.. To už jsem byla ale na ostorově, oblečená do černého krátkého kimona, pod nímž jsem měla své plavky(viz. spoiler) a červený šál tipicky omotaný kolem krku. Za obi jsem měla připevněné své pouzdro a v něm balíček karet. Tak jsem tady. Díl to protahovat už nešlo. Pomyslela jsem si při pohledu na nebe. Prohlídla jsem si scénu před sebou a nejvíce mě zaujal taneční parket, jehož záře byla nepřehlídnutelná. Tak tomuhle se musím vyhnout. Aniž bych přemýšela rychle jsem si to namířila k baru, kde jsem si objednala sake. Při čekání jsem se na sebe lehce podívala. Snad nevadí že nemám pyžamo...
Spoiler:

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Mon Aug 30, 2010 2:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Aug 30, 2010 2:46 pm

Bulic
Sem opřený o jednu s palem asi 50m od všech a hlavu mám opřenou o ruku.Co já tu vůbec dělám.Poté pohlédnu na horu na hvězdy a poté zavřu oči a zase zklopím hlavu a opřu si ji o ruku a začnu hluboce přemýšlet.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Mon Aug 30, 2010 3:24 pm

Koramachi Bukimi

Párty taky moc nemusela, proto byla ráda, že s Usagi neprohrála. Ale nemohla ji tam přece nechat jen tak jít samotnou. Proto se ji rozhodla tajně sledovat. Přeci jen se potřebovala ujistit, že Usagi na tu párty vážně dojde. I když... mělo to vůbec cenu, chodit sem takhle k večeru? Na sobě měla tmavé pyžamo a pod nimi modré dvojdílné plavky.
Na pláži na chvíli ztratila Usagi z dohledu. Kde se jen vytratila? Nakonec ji spatřila stát u baru, tak k ní rychle zamířila.

Naposledy upravil Zirvith dne Mon Aug 30, 2010 11:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 36

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Aug 30, 2010 3:41 pm

Razaki

Seděl jsem na lehátku u vody...
Bylo mi divné, co ostatní na těhlech párty vidí. Bylo to zkutečně dost infantilní. Já jsem jen čekal, kdy příliv vyplavý mojí knihu. Už jsem stačil uschnout a tak sem z nudy vyrýval svým zanpakuto obrazce do písku...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Aug 30, 2010 5:03 pm

Lus Ayazaki

Seděla na pláži a pozorovala vlny v moři. Poté ji však něco oslnilo a když se za tím ohlédla, uviděla taneční parket. Moc lidí se tam však nehrnulo. Chvíli přemýšlela, jestli má jít nebo ne, ale pak usoudila, že někdo by tam jít měl. A tak se na parketu začla vlnit do rytmu hudby a doufala, že se přidají i ostatní.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Aug 31, 2010 1:02 am

Myamoto Usagi

Pila jsem už druhý šálek saké, když jsem si všimla, že se na podium opovážil první tanečník..teda tanečnice. Jak jsem sledovala hnědovlasou shnigami na podiu, spatřila jsem jak ke mně došla Bukimi. Co ty tu děláš? Vdyt jsem prohrála já ne ty ne?!? S udiveným výrazem jsem se na ni koukala a nechápala kde se tu octla. Vždyt jsem toho saké vypila málo, na to abych tu viděla Bukimi....Co tu jen dělá? Že bych nakonec neprohrála a jen se mi to zdálo? Ne, určitě jsem prohrála ale co pak znamená tohle?! Hlavou mi projelo rychle hned několik myšlenek, jak jsem čekala na její odpověd.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Aug 31, 2010 1:29 am

Koramachi Bukimi

Vylekala se, když na ni Usagi promluvila. Nečekala, že si jí všimne tak brzy. Nevidíš mě snad ráda? Musela jsem se přece jít přesvědčit, jestli jsi tu vážně došla, zasmála se, postavila se vedle Usagi a objednala si pomerančový džus. Pak se na ni podívala a zamračila se. Kde máš pyžamo?
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Aug 31, 2010 10:48 am

Akisha Shihomaru

Když jsem vylezla z vody, každý dělal něco jiného. Někdo tančil, někdo si povýdal, atd.... Já jsem si vzala ručník a zabalila se do něj a šla k baru. Ale když jsem šla kolem jedné palmy, zakopla jsem o něčí nohy a spadla jsem rovnou na nos. "auuuu" vyjekla jsem nyhlas a podívala se kdo tam leží.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Aug 31, 2010 2:30 pm

Akai Tsuki

Pak mě upoutal parket, Chjo koukám že mají zábavu. řekl jsem a lehl jsem si na záda, když jsem tak udělal zapoměl jsme že je mám spálený a zavyl jsme bolestí. Sakra já zapoměl, ale stejně jsme si lehl. Pozoroval jsem měsíc, který byl vysoko na obloze. Co asi budu dělat pomyslel jsme si.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Wed Sep 01, 2010 8:40 pm

Bulic
Po dlohém přemýšlením sem vstal a šel k baru.Kde jsem si vzal jednu celou flašku saké a začal ji popíjet a nikoho jsem si nevšímal.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 01, 2010 8:47 pm

Akisha Shihomaru

Potom co jsem se snažila poznat kdo to je, jsem dostala chuť na něco kyselého a tak jsem vstala a šla k baru si objednat citronovou šťávu. Chvýli jsem se na tu skleničku jen dívala, ale pak jsem jí otočila do sebe a udělala kyselí obličej.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 1:01 pm

Myamoto Usagi

Sledovala jsem Bukimi a nevině řekla. Ty jsi mi jako nevěřila? Noo upřímně já jí ještě zas tolik taky nevěřim, ale aspon jí to nepřiznám... Pro sebe jsem se usmála a pak se zarazila nad výběrem jejího pití. Džus?! Je na párty a dá si džus...? Při těchto myšlenkách jsem se zadívala na svůj již třetí šálek saké, který mi právě dolili. Chvilku jsem jen zadumaně civěla na své saké a to přesně do chvíle, než mi Bukimi položila otázku, na kterou jsem dofala, že se mě nikdo ptát nebude. Rozpačitě jsem se podrbala na hlavě a pak řekla odpověd, co mě zrovna napadla. No nemohla jsem ho najít.... Hned na to jsem se pokusila dostat z jejího dosahu a jít si sednout třeba na pláž, abych to mohla v klidu dopít a nemusela odpovídat, ale jak jsem se rychle otočila vrazila jsem do někoho kdo stál u baru. Kvůli nepozornosti a písku jsem nakonec skončila na zemi. Moc se omlouvám. Řekla jsem ještě než jsem stačila zvednout hlavu. Když jsem ji zvedla, viděla jsem před sebou vysokého, hnědovlasého shinigamiho, který zjevně předtím popíjel láhev saké, co před ním stála na baru. Ještě že jsem ho nepolila tím svým saké... Při tom jsem sledovla, ted již rozlitý šálek v písku. Začala jsem se zvedat a chtěla jsem si to namířit pryč k moři. Proč ze sebe udělám vždy takovýho hlupáka?!? Sakra, jako by se mě pořát držela smůla....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Thu Sep 02, 2010 1:35 pm

Koramachi Bukimi

Při otázce, jestli jsem Usagi nevěřila, jsem se jen mírně usmála. Pak se Usagi podivně zatvářila na můj džus, což mi připadalo dost komické. Nelíbí se jí snad, že jsem si objednala džus?
Poté, co mi odpověděla na otázku ohledně jejího pyžama, se snažila někam rychle vytratit. Nevěděla jsem, proč chce jít odsud pryč, ale nechala jsem ji a dál si jí nevšímala. Zůstala jsem sedět u baru a v klidu popíjela svůj pomerančový džus.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Sep 02, 2010 3:14 pm

Bulic
Vrazila do mě nějaká opilá slečna, ale se mnou to nic neudělalo, ale neznámá slečna upadla.Počkejte pomůžu vám.Pomůžu slečně vstát a poté ji objednám to saké které si omilem rozlila.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Sep 02, 2010 3:53 pm

Akisha Shihomaru

Po citonádě jsem si objednala láhev saké a vyrazila jsem s ní k nejvzdálenějšímu kameni. Sedla jsem si na kámen a začala popíjet a dívat se na hvězdy. Ani jsem si neuvědomila že mám na sobě ještě plavky. Najednou spadla hvězda. Musím se něco přát. "Přeju si abych už nikdy nebyla sama"
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 6:08 pm

Myamoto Usagi

Dobře, tak rychlé pohyby dělat už nebudu. Tak dlouho jsem neměla saké...nějak jsem vyšla ze cviku. Děkuji Stačila jsem říct když mi pomáhal na nohy. Najednou se přede mnou objevilo další saké. Koukla jsem na něj, uchopila ho, ale nenapila se. Myslim, že kdybch si dala ještě víc, tak bych se dopravdy mohla opít. Ale přece ho nemůžu urazit. Pohrávala jsem si šálkem v ruce a mezitím si prohlédla shinigamiho, co jsem do něj tak vrazila. No tak aspon představit bych se mohla. Ale nevypadá to, že by byl nějak naštvanej... Okamžik jsem zkoumala jeho výraz, než jsem promluvila, ted když jsem se nijak rychle nepohybovala, moje hlava byla mnohem jasnější. Ještě jednou se omlouvám a děkuji. Jmenuji se Myamoto Usagi. Pak jsem jen čekala jestli taky něco řekne.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Sep 02, 2010 6:17 pm

Bulic
Sleduji jak se mi přestavila.Ahoj mé jméno je Bulic Shizaki jsem Fuku-taichou 7.divize.S usměvem jsem odpověděl.Už at radši saké nepije nebo bude na mol.Jestli to saké nechceš já si ho dám..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 6:36 pm

Myamoto Usagi

Ne, já jsem vrazila do Fuku-taicha!? Ale usmívá se....to je už tolik napitej a nebo nepatří mezi ty nafoukaný nadřízený? Lehce jsem se taky na oplátku pousmála a podala mu saké. Jen si dejte já už mám myslím dost...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Sep 02, 2010 6:39 pm

Bulic
Vypadá nějak vyděšeně z toho.Ano dám si Vezmu si od ní sake a s usměvem ho vypiji.A neboj mě se bát nemusíš.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 6:45 pm

Myamoto Usagi

Já se nebojím. Odpověděla jsem velice rychle. Nesnášim, když mi někdo říká, že mám strach nebo že jsem moc malá...At je to klidně kapitán bát se ho nebudu...jen jsem nervozní....co mu mám říct?!? Nahodila jsem usměv a zeptala se. No a jak dlouho už tu jste dlouho Shizaki-Fuku-taichou?
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Sep 02, 2010 6:51 pm

Bulic
NO jsem tu ani nevím jak dlouho a skopím hlavu. to jsem takovej ožrala že ani nevím jak dlouho sem tu.A co vy jak dlouhu tu ste ??.Nějak koktá bo co je snad nervozní?
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 6:58 pm

Myamoto Usagi

Tak to bylo ubohý to se nedokážeš ani vymáčknout?! Tak ted se na chvilku zklidnit.. Na malinký okamžik jsem přivřela víčka a podařilo se mi dát zase do pořátku. Já jsem tu jen chvíli. Párty a oslavy nepatří k mému šálku čaje. Jsem tu jen kvůli tomu že jsem prohrála sázku. Blbý kostky, já mám mnohem radši karty. Nechcete zkusit své štěstí?! Levou rukou jsem vyndala balíček hracích karet z pouzdra a položila je na bar. Tak schválně jestli to je hráč?!? Ted jsem se už plně usmívala, protože jsem u sebe měla svůj tak oblíbený balíček... S tázavým pohledem jsem hleděla na Bulice.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Sep 02, 2010 7:05 pm

Bulic
Ožralá a ještě gemblerka to je moc.Ne děkuji já hazard nehraji .Tak to je mco ona je tu chvíli a tak se nalila .NO ale ikdyž pro tentokrá si tedy zahraji .Todle to dobře neskončí.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Povolení tohoto fóra: