Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seireitei

+17
Aki
Satoshi
Bulic
OuYee
Hiruko
Firel
Arinoki
Sode
Mokuto
Raiden
Maršál Křída
Nawaki
Solas
dead wind
Misman
Red
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 10 z 18 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18  Next

Goto down

Seireitei - Stránka 10 Empty Re: Seireitei

Příspěvek pro Sode Sat Jul 03, 2010 11:37 pm

Kasumi Haruka

Raidene, Raidene, že tě to baví. Odkrila jsem si oči a podívala jsem se na něj. Alespoň na poradě by ses mohl ovládat. Dodala jsem a trochu jsem se tomu zasmála. Ale... jak ti to jde zatím s tvou novou divizí?.... Už jsi si tam zvykl?.... Optala jsem se ho s úsměvem.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 11:43 pm

Raiden Tomisura

Usmál jsem se na ní a pomyslel jsem si. V její přítomnosti se nelze ovládat. Pak jsem promluvil. No ano s mojí divizí to začíná být lepší a lepší. Upravil jsem si svůj "slamák" a chytil jí do náruče. Pojď zmizíme znám lepší místo, je to takový plácek ukrytý v mé divizi. Použil jsem Shunpo a za chvíly jsme se objevily na malé travnaté loučce která měla okolo sebe velký počet stromů takže bylo těžké sem se dostat a uprostřed loučky stála kamenná lavička. Došel jsem k lavičce a na ní Kasumi posadil. Tak doufám že ti toto místo vadit nebude ?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Jul 04, 2010 12:06 am

Dovoluji si upozornit všechny hráče, kteří se chtějí účastnit příběhu mimo Seireitei, na toto téma: link
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 12:09 am

Kasum Haruka

Rozhlíže jsem se po okolí. Takové místo jsem ještě neviděla. Je to tu velmi... no... zajímavé... a ne nebude, nebude mi tohle místo vadit. Pořád jsem se ohlížela. Tohle místo mi opravdu přišlo takové zvláštní. Pak jsem ale opět přešla k věci. Říkal jsi, že je to s tvou divizí lepří a lepší... A zůčastníte se, nebo spíš zůčastní se někdo tohoto vyšetřování? A jinak ještě... jak dlouho tu asi je tohle místo? A to o něm víš jen ty? Zeptala jsem se ho napár věcí, ale asi toho bylo moc najednou.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:12 am

Suiren Yoruichi Suzume

Stihla udělat několik kroků z kasáren 1. divize a už mě u východu někdo zastavil. Musím uznat, že mě zastavil slušně a dokonce se i představil. Ovšem jeho nabídka mě celkem překvapila. Lehce povytáhnu jedno obočí, ale oči zůstali přizavřené jako vždy. Chvíli jsem si Jomeie prohlížela, pak jsem se lehce usmála. Proč ne? Dám si misku saké. Odpovím na pozvánku milým hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 12:17 am

Raiden Tomisura

Usmál jsem se na ní a chytil jí za ruku. No Kasumi-san nevím jak dlouho tu je toto místo ale moc lidí o něm asi neví. Je těžké ho najít a navíc mám v plánu ho obrnit barierou kterou by mohly projít jen určití lidé. K tomu vyšetřování se připojím hned jak vyřeším jednu záležitost která mi snad nebude tak moc doluho trvat. Domluvil jsem a pohled mi spadl na mojí ruku , která držela její a hlesl jsem. Nevadí ti to Kasumi-san? Můj hlas byl takový zvláštní narozdíl od mého obvyklého tónu hlasu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:23 am

Urahra Jomei

Ve večerním vánku jí vlály černé vlasy co ho čím dál víc rozrušovalo, ale nenechal se tím rozhodit a odvětil. "Tak mě následujte, v naší divizi se nachází jedno z nejlepších saké v Seireitei. Sám kapitán mi dal povolení si vzít kolik budu chtít pokud mu tam něco zbude. Pousmál se (tak jako na profilové fotce). Najednou si všiml, že má dokonce i červené oči, i když je měla celou dobu přivřené na malý okamžik jasně zahlédl tu červenou barvu. Hmm červená, takovou barvu má přesně moje reiatsu. Zvláštní shoda. Pomyslil si. Vyrazil lehkým krokem k 8.divizi a hleděl na kapitánku 3.divize.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 12:34 am

Kasumi Haruka

POdívala jsem se na Raidena. Záležitost.... vím že mi do toho asi nic není, ale jakou záležitost smímli to vědět? Na jeho otázku jsem jen zakroutila hlavou a usmála jsem se. Pak jsem se podívala vzhůru. Začínala být tma a na obloze se začali objevovat hvězdy. Což se mi líbilo, protože jsem takto v podstatě pozorovala oblohu každou noc......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:37 am

Suiren Yoruichi Suzume

Tak tohle sem opravdu nečekala. Navíc už jsem delší dobu neměla saké, tak proč si nedát. Zapřemýšlela jsem. Přikývla jsem na souhlas a následovala Jomeie do jeho divize. Snad celou cestu mě Jomei pozoroval. Musela jsem se nad tím pousmát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 12:42 am

Raiden Tomisura

No jsou to vlastně 2 záležitosti. První je že nám přestávají chodit pravidelné dodávky Saké. Pak jsem se začervenal. A ta druhá je že jsem si řekl že ti seženu něco pěkného jen a jen pro tebe. Pak jsem se stejně jako ona podíval na nebe. Je to nádhera co? Jsem rád že tu jsi semnou ty Kasumi-sama. Pousmál jsem se a volnou rukou jsem šáhl po Zanpakuto a hlesl ve svém vnitřním světě. Farukone mám tě teď vypustit? Ne pokuď tu dámu nechceš vyděsit raději jí na to připrav. Hlesl a já jsem se podíval na Kasumi ale mlčel jsem jen ve výrazu jsem měl něco co napovídalo že jí chci něco říct.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 12:49 am

Urahara Jomei

Když jsme dorazili do 8.divize, řekl jsem Yoruichi. "Počkej tu zaběhnu pro nějaké to saké. Šel jsem pro tři lahve saké. V duchu jsem si tam přemítal. Ach jo je to kapitánka ta určitě nemá zájem si začínat něco se zástupcem a ještě k tomu, když je ve funkci první den. No nic teď už to nemá cenu řešit, ona to přijala a šla semnou. Proč jen musím mít slabost na černovlásky? Proč ne třeba na zelenovlásky? Takovou jsem ještě neviděl, aspoň bych měl dost času na to se starat o povinnosti a zároveň si pěkně odpočinout. Došel jsem za Yoruichi a v ruce tři flašky saké. Vydal jsem ze sebe "tak půjdeme k místnímu jezírku? Je tam dobré posezení a příjemný klid.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 1:03 am

Suiren Yoruichi Suzume

Když jsem čekala na Jomeie, stála jsem před 8. divizí jako dáma, přesně tak jak mě i vychovali. Netrvalo dlouho a Jomei se vrátil zpět se třemi flašky saké. Vymyslel i příjemné místo na posezení. Ano, tam si nejlépe vychutnáme saké. Souhlasně odpovím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 1:05 am

Kasumi Haruka

Ano, je to nádhera, ale teď je to jiné, než když to sleduju sama z kasáren. Pak jsem si ale něco uvědomila. Zavolala jsem si pekelného motýla a přadala jsem mu zprávu, určenou pro Akiho. Ve zprávě stálo: "Zdraví tě kapitánka 2.divize. Mám pro tebe důležitou otázku. Někteří dobrovolníci se vydají mimo Seireitei na misi. Chtěl by ses toho zůčastnit i ty? Jestli ano, tak buď zítra ráno připraven." Potom jsem nechala pekelného motýla odletět. Všimla jsem si Raidenova pohledu a tak jsem jen naznačila, Ať mluví.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 1:10 am

Urahara Jomei

Když jsme šli k jezírku tak jsem prohlásil. "Yoruichi. Ehm mohu Vás tak oslovovat kapitánko? Doufám, že jsem Vás nenechal dlouho čekat, ale mezi tím nepořádkem najít flašky saké je docela problém a to na saké mám čich." Pousmál se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 1:23 am

Raiden Tomisura

Usmál jsem se a vytasil Zanpakuto a pak jsem jí jakoby upustil. Jenže ona se ve vzduchu rozzářila stříbrně a přejel přes ní blesk a najednou se za námi vznášel 10 metrový pták který okolo nás vypouštěl stříbrnobleskovou energii která ovšem nezahalila nebe ale spíš ho více zvýraznila. Pak jsem váhavě promluvil. No Kasumi-sama rád bych tě chtěl někdy někam takhle pozvat. Protože se mi ... Trochu jsem se začervenal a pak jsem lehce zašeptal v mysli. Se mi líbíš. To ovšem nemohla slyšet a tak se ozval Farukon no Kaminari. Prostě se tomu pacholkovy líbíš. Řekl vznešeným vysokým hlasem a obalil mě i Kasumi do výru stříbrné energie takže jsme byly uzavřeni v zářivém kruhu za ruce se držíc.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 2:51 am

Kasumi Haruka

S úžasem jsem hleděla na stříbrnobleskovou energii, ale také na ducha zampakuto, který tuhle energii vytvářel. Jak zvláštní..... Pomyslela jsem si a pak jsem se obrátila na Raidena. Vyslechla jsem si, co řekl, ale pak mluvit přestal. Až po chvilce se ozval jiný hlas, který jeho větu dokončil. Chvili jsem na Raidena hleděla jen beze slov, ale pak jsem se usmála. Inu, jak myslíš.... A jen tak mimo, neříkej mi Kasumi-sama. Stačí jen Kasumi, ano? Po tom, co jsem to dořekla, jsem zívla. Nebylo sic ještě tak moc pozdě, ale já jsem úplně zapoměla, že jsem dost brzo vstávala.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jul 04, 2010 8:03 am

Suirou Kuchiki

To věčné dloubání a jiné navážení se do mé osoby mi již pomalu začínalo lézt krkem, už jsem se chystal zařvat, že už jsem dospělý a že už se o mě nikdo starat nemusí, ale nakonec to skončilo pouze tím, že jsem musel utlumit reiatsu, abych si vůbec mohl vyslechnout, co nám vrchní kapitánka chce říct. Když se dostala tedy k tomu, až po zmlácení skoro každého přítomného a nalití kapitána 13. divize šumák, chtěl jsem se okamžitě přihlásit, ale můj pokus promluvit byl zmařen příchodem kapitána Raidena. Další pokus o chvíli se taktéž nepovedl, a tak už jsem to raději vzdal a jen jsem si vyslechl ostatní.
Poté nás ale vrchní kapitána rozpustila a tak už jsem ani neměl šanci cokoliv říct, a tak jsem jen přivolal pekelného motýla, který měl zrovna volno a zprávu o účasti mé divize jsem po něm poslal pod-kapitánovi 1. divize, protože kdybych to vyřídil osobně nebo i motýlem přímo vrchní kapitánce, následující události jsem si nechtěl ani představit.
Pomalu jsem se vydal na další obchůzku, už byl večer a tak vařící slunce již skoro zašlo, ale když jsem vylezl ven, zjistil jsem, že již skutečně zašlo. Takže jsem byl spokojen. Hodlal jsem situaci obhlédnout ještě dřív, než tam pošlu své lidi, protože jsem nehodlal riskovat jejich životy, aniž bych věděl, o co jde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 9:06 am

Raiden Tomisura

Trochu jsem se pousmál a když zívla tak jsem promluvil. Asi jsi unavená. Omlouvám se Kasumi že jsem tě sem vytáhl vím že povinosti kapitána jsou namáhavé. A jsem rád že se na mě nezlobíš. Domluvil jsem a pak jsem pohlédl na stříbrnou energii a tak jsem změnil téma. A co říkáš na mojí duši Zanpakuto? A nebo už chceš abych tě od tuď odnesl? Pak jsem jí rychle ještě pustil ruku a čekal co řekne.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 9:19 am

Kasumi Haruka

Tvá duše zampakuto... no... něco takového vidím poprvé... Docela mě to překvapilo. Pak jsem se na chvíli odmlčela. Nakonec jsem ale dodala. Ano, myslím, že už bych měla jít. Ale..... ty odcházíš kdy, vyřešit tu záležitost? Podívala jsem se na něj tázavím pohledem a čekala, jaká bude odpověď.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 9:29 am

Raiden Tomisura

Vstal jsem a trochu s červenými líci jsem jí chytil do náruče. No já vyrážím zítra ráno abych se mohl co nejdřív vrátit. Pak jsem se ještě podíval na Duši Zanpakuto a ta se rozplynula a stříbrná energie se mi sforomoval v pouzdře zpět do podoby zanpakuto. Naklonil jsem se ke Kasumi jako bych jí chtěl políbit ale pak jsem se odtáhl a s ní v náručí jsem použil Shunpo a po chvilce jsem se objevil před kasárnami 2. Divize a tam jsem jí opatrně postavil na zem. Přeji dobrou noc a doufám že jsem tě mím poblouzněným chováním nenaštval. Pak jsem se na ní ještě díval a né a né odejít.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 9:41 am

Kasumi Haruka

Postavila jsem se pevně na zam a podívala jsem se na něj. Pak jsem se jen umála. Nevím, proč by mě to mělo naštvat. Já ti za to v podstatě děkuji. Už dlouho jsem potřebovala nějaký odreagovat od vší té práce. Ale jinak ti také přeji dobrou noc a hodně štěstí vřešení toho problému zítra. Po tom, co jsem to dořekla, jsem ale ještě stála na místě a chvilku jsem čekala, jestli ještě něco nedodá.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 9:49 am

Raiden Tomisura

Podíval jsem se na ní a začervenal jsem se. Teď a nebo nikdy. Rychle jsem se k ní naklonil a políbil jí na ústa. Pak jsem zrudnul ještě víc a zmizel za pomoci Shunpa ale nezmizel jsem úplně. Objevil jsem se na střeše 2. divize a shlížel jsem dolů na Kasumi. Pak jsem chytil svůj "slamák" a hodil jsem ho tak že přistál Kasumi krásně na hlavu. Zatím se měj Kasumi.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jul 04, 2010 9:50 am

Aki Maki

Zničehonic k němu doletí pekelný motýl.Byl krásný.Pozoroval ho, když v tom se ozval vzkaz od kapitánky. "Mise...?" Řekl si v duchu. "Mám jít, nemám jít...třeba je to příležitost kdy se pořádně předvíst...takže asi jo..." Nakonec se tedy rozhodl. "Beru..." Řekl nahlas, nevěděl, jestli ho kapitánka slyší, ale zkusil to.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 04, 2010 9:57 am

Kasumi Haruka

Neměla jsem co říct. Jako bych tak trochu stuhla, ale probrala jsem se hned jak mi tan "slamák" přistál na hlavě. Vzala jsem ho do ruky a pak jsem se obrátila na místo odkud spad. Jen jsem se umála a pokývla hlavou. Zatím. Řekla jsem jen a vešla jsem do kasáren a do svého pokoje, kde jsem si lehla a usnula.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 04, 2010 10:02 am

Raiden Tomisura

Usmál jsem se a zmizel jsem za pomoci Shunpa ze střechy. Po nějaké chvíly jsem se objevil až v 48. Okresku Rukongaie. Tam zmizel z dohledu všech v SS. Jelikož ve skutečnosti nebude zjišťovat jen nedostatek Saké ale i jisté informace.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down