Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seireitei

+17
Aki
Satoshi
Bulic
OuYee
Hiruko
Firel
Arinoki
Sode
Mokuto
Raiden
Maršál Křída
Nawaki
Solas
dead wind
Misman
Red
Miss_Atlantis
21 posters

Strana 9 z 18 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Next

Goto down

Seireitei - Stránka 9 Empty Re: Seireitei

Příspěvek pro dead wind Sat Jul 03, 2010 9:24 pm

Izanagi Kentaro

Spokojeně skrnul saké. Takže nějací maníci na stanoviští se tak zdunili, že nejsou schopni podávat hlášení, ano? To snad ani nestojí za námahu tam vážit tak dalekou cestu, ale přeci jenom by měli dostat pořádně zabrat, za to, že nás musela babča takhle svolat. Otravááá Vystoupí z řady pohlédne na uříceného jendookého kapitána. Když dovolíte vrchní kapitánko, jsem ochoten vést výpravu na odlehlá stanoviště Sou Society a převzat za ní veškerou odpovědnost, popřípadě celou záležitost vyřešit osobně. Nahodí milý úsměv, který vzhledem k vypitému saké byl dost milý.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 9:24 pm

Date

Seděl jsem v rohu a třel si ránu po hůlčičce. Auuuuu, auuuuu, auuuuu. Že já jsem vůbec lezl. Že já raději nezůstal v kasárnách. Šeptám si v rohu pro sebe. Má mnohem větší páru, než jsem si myslel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 03, 2010 9:27 pm

Akio Ukitake

Zvážní.Je mi líto Shounagon-san,ale má divize je v současné době velmi oslabená!Nemám členy a o podkapitána jsme nedávno přišel...a..Najednou se chytne za ústa a začne kašlat.To škrábání v krku co měl již po ranním stání na dešti také nevěstí nic dobrého.Když dokašle pokračuje.a novou podkapitánku jsem začal teprve cvičit a tak snad pochopíte že nemůžu další lidi poslat zkoumat cosi co ani nevíme co je.Zase začne kašlat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sat Jul 03, 2010 9:37 pm

Mokuto Takahiro

Když mi Firel řekl jaké chce knihy, tak sem ihned pro ně zaběhl. Po chvilce jsem se vrátil i s knihami, ale Firel tam už nebyl. Ksakru....příště se na něj vykašlu...se tu namáhám s hledáním knih a on si klidně odejde.... Pomyslel sem si a nasraný jsem odnesl knihy zpět. Poté jsem se vrátil do svého pokoje
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 9:37 pm

Suiren Yoruichi Suzume

Jako jedla z několika jsem se vyhla pohlavku nebo něčemu jinému. Těm co dostali pohlevek jsem jsem se lehce zasmála, ale snažila jsem se, aby to nebylo vidět. Ale když dostal hůlkou i Date, tak jsem to nevydržela a vyprskla jsem smíchy. Rychle jsem si dala před pusu ruku, abych to zakryla, ale asi to nebylo moc účinné. Když domluvili někteří kapitáni, také jsem promluvila. Třetí divize se na tuto misi samozřejmě hlásí. Řeknu nahlas.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jul 03, 2010 9:46 pm

Firel
Když jsem v dojedl dort uvědomil jsem si že jsem chtěl to povolení.Sepíšu tedy žádost a vydám se s ní do kanceláře kapitána.Ten tam samozřejmě jako každý kapitán kterého jsem kdy scháněl nebyl tak jsem mu dal žádost na vchní část té hromady papírů která se mu tam za den utvořila.
Ihned na to jsem se vrátil do pokoje a začal hledat v tom nesnesitelném bordelu nějakou nedočtenou knížku před spaním.
Povedlo se mi najít několik knížek založené pár stránek před koncem,zbytek byli jen vytrhané stránky které stály za "zvěčnění" v mé sbírce informací o kido.Ona sbírka se válela po celém mém pokoji a bylo nemožné se v tom vyznat.

(poprosil bych nějakého GM jestli by mi vytvořil seznam knížek i s jejich stavem Very Happy )
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 9:58 pm

Shounagon Sei

Když se uprostřed místnosti náhle zjevil kapitán osmé divize, málem dostala infarkt, přece jen, její srdce už není, co bývalo. Byla tak rozčilená, že si musela dát šumák na uklidnění. Vyslechla kapitány, kteří ochotně své divize hlásili k akci, což ji potěšilo. Jen Akio se k tomu nějak neměl a ještě navíc vypadal, že by mu bylo líp v posteli. Chudák chlapec, ještě o zástupce přišel, není se co divit... Když už měla vytažený ten šumák, docupitala k Akiovi a hned mu ochotně nabídla. "Tady máš, dej si šumák! Ten ti udělá dobře, uvidíš! To je nejlepší medicína!" usmívala se na něj povzbudivě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 03, 2010 10:01 pm

Akio Ukitake

Znal již dobře její medicínu na vše-šumák.Praktikovala ji na něm již delší dobu kvůli jeho častým nemoce.Pořád lepší než rycínový olej.Ochotně si veme šumák a slíže ho.Děkuji...pokud již nemáte nic navíc tak bych s dovolením odešel do své kanceláře..vypotit se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 10:02 pm

Urahara Jomei

Když jsem si všiml kapitána 8.divize, zbystřil jsem. Nečekal jsem, že to stihne. Prolítlo mi hlavou. Řekl jsem teda svému kapitánovi vše co říkala Kapitánka Shounagon Sei.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 10:07 pm

Raiden Tomisura

Jomei domluvil a potom jsem došel k vrchní Kapitánce. Tak BABČO moje divize jde do toho. Takže v plánu máme .... Pak jsem si ovšem všimnul Kasumi a okamžitě jsem se za pomoci Shunpa objevil za ní a rukama jí přikryl oči. Kdo je?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 10:12 pm

Nedočtené knihy ve Firelově pokoji:

Kidou sítě v praxi
Babiččina kuchařka - moučníky
Jeníček a Mařenka po dvaceti letech (více krve, méně šatů)
Účinná obrana proti kidou vyšších úrovní
Kidou a elementy - 2. díl - vzduch
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 10:23 pm

Shounagon Sei

povážlivě zapěnila, když ji Raiden oslovil "babčo", a nebylo to jen šumákem, ovšem než ho stačila praštit, už špásoval s kapitánkou druhé divize, uprostřed schůze kapitánů!
"Kapitáne Tomisuro, skutečně se domníváte, že teď je ten správný čas...?" optala se ledově. Akiovi jen mávla, že může jít. Zdálo se jí to, nebo úroveň kapitánů Gotei 13 v posední době povážlivě upadla? Jeden cucá při poradě saké, druhý si tu flirtuje, další zas nejdřív sepisuje beztak nějaké morálně pochybné články, a pak brečí v koutě, čtvrtá se tomu směje... Sei si jen povzdychla. Ještě mají před sebou dlouhou cestu... a když už mluvíme o dlouhé cestě...
"Končím poradu! Vy, co jste ještě nenahlásili účast či neúčast, mi dejte vědět, ten zbytek ať se jde vyspat, protože vás čeká dlouhá cesta až k okrajům Soul Society."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 03, 2010 10:29 pm

Akio Ukitake

Po cestě domú začne mít zimnici a uděl áse mu docela blbě,takže nepoužil shunpo jen pomalu dokráčel do divize.Tam si sedne do kancu a uvaří čaj.Pokašlává a klepe se.To mi tak scházelo!!Onemocnět..Povzdechne si vduchu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 10:29 pm

Urahra Jomei

Šel směrem k územím 8.divize a v duchu si říkal. Toto jsem opravdu nečekal, jsem v postu zástupce první den dostanu se na sraz kapitánů. A místo toho abych viděl chování, které se na kapitány patří. Tu vidím jenom jak jeden popíjí, druhý si dělá to a třetí tamto. Jedním slovem anarchie! I když to saké bych si také dal, to není proti mému gustu. Ohlížel se kde je jeho kapitán.

Naposledy upravil Urahara Kisuke dne Sat Jul 03, 2010 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 10:30 pm

Date

Po několika minutách v koutě jsem se už chtěl konečně zařadit mezi kapitány, ale to už velitelka oznámila konec porady. Byl jsem mezi prvními, který opouštěli kasárny 1. divize. Tak sem už příště nejdu. Pevně jsem se rozhodl a opouštěl jsem místnost s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Jul 03, 2010 10:33 pm

Firel
Překvapeně se podívám na babiččiny moučníky a hlavou mi problesklo možné využití nalistoval jsem tedy oblíbený m,oučník a položl knížku na postel.Potom jsem nezdvořile hodil elementy v kido opět směr postel,moje muška je rovná nule tak knížka zkončila přímo mezi nočním stolkem a postelí.
Tomuhle teda říkám bordel....Ty opravdu nečekáš návštevu že. zasyčí na mě náramek. Zaručeně nehodlám dopustit aby se sem dostala oosami Zněla odpověd.
Účinou obranu jsem poslal přímo za elementy a kido jenže přistání bylo někam za postel.
Budeš vědět kde to potom hledat? Zahihnala mi corode v hlavě.
Jeníčka a mařenku jsem nacpal hluboko do té hromady papírů. Skočil jsem na postel,babiččiny recepty jsem položil na noční stolek otevřené přímo na oblíbeném moučníku.HUdbu zesílil snad namaximum a začal dočítat kido sítě v praxi.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 10:39 pm

Hiboru Baru

Po celém dnu, který ztrávila pokusy spojit se se svým zanpakutou, ale ve skutečnosti se spíše snažila o opak, protože měla hrůzu ze svého snitřního světa, se rozhodla to zabalit asi v osm. Když opouštěla tělocvičnu, všimla si kapitánova haori zapomenutého na věšáku v rohu. Vzala ho tedy s sebou ke kapitánovi do kanceláře, kam vstoupila jako vždy bez čekání na vyzvání. Celou cestu si vymýšlela, jak co nejlépe podat nulové výsledky svého dnešního tréninku, ale když spatřila kapitána, tak se jí to vypařilo z hlavy.
"Taichou! Vypadáte strašně! To máte z toho postávání v dešti dneska ráno!" pronesla na adresu zničeného Akia sedícího na židli nad kouřícím hrnkem. "Tady máte haori, zapomněl jste ho v doju," podala mu bílý plášť. Potom mu sáhla bez servítek na čelo. "Co děláte sakra v kanceláři s touhle horečkou! Měl byste být v posteli!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Jul 03, 2010 10:43 pm

Izanagi Kentaro

Ha! Nikdo si nevšiml mého speciálního tajného zařízení! Oooo, jak jsem geniální! Plum, doslo saké. SAKRA! DOŠLO SAKÉ! Zděšeně se podívá na láhev v kapse, která zela prázdnotou. No, aspoň jsem se tu tolik nenudil. Koukne na babku, který si teď jemně drbala záda. SAKRA! Rozeběhne se co nejrychleji ke své divizi.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jul 03, 2010 10:47 pm

Kasumi Haruka

Když Vrchní kapitánka ukončila poradu, ještě jsem k ní přistoupila a zdělila jsem jí, jak to bude při této akci s druhou divizí. Druhá divize se této události nejspíš nezůčastní. Možná se bude chtít připojit náš nový 3.důstojník, ale Vícekapitán Dawn je nyní, jak jistě víte, na své vlastní misi. Možná i já se této události částečně zůčastním, ale ne hned ze začátku. A teď mě prosím omluvte. Dořekla jsem, a vyšla jsem z kasáren 1.divize. Pak jsem se zastavila........
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 03, 2010 10:48 pm

Akio Ukitake

Jako vždy mu do kanceláře vtrhla Baru.Tentokrát sebou leknutím škubl.Děkuji moc BaruŘrknr když převezme od baru haori a podtrhne to hrdelním kašlem.Musím vés divizi...to nějak vypotím..nebojte.Nahodí úsměv a doplní ho krásným zakašláním a hlavou jenž muspadne na rameno.Je zvláštní jak něco tak malého dokáže oslabit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 03, 2010 11:05 pm

Raiden Tomisura

Mávl jsem Babče a okamžitě jsem vyrazil za Kasumi. Opět jsem použil Shunpo a objevil se za ní a dal jí ruce na oči. Kdopak je? Posumál jsem se a přičichnul k jejím vlasům. Dnes voní po květu Sakury. Moc dobrý výběr a její vlasy jsou stále tak hebké. Pomyslel jsem si a čekal na její reakci.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 11:11 pm

Hiboru Baru

"Taichou, nenuťte mě použít na vás poutací kidou a jděte do té postele dobrovolně! Teď večer už stejně nikoho nikam vodit nemusíte, tak šup! Kdyby něco, řeknu vám, nemějte obavy!" začala se rozčilovat. Jako by nevěděl, že divizi prospěje mnohem více, když se do zítra zotaví.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 03, 2010 11:25 pm

Akio Ukitake

Něco zamumlá nicméně je již vpoloklimbu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 03, 2010 11:32 pm

Urahara Jomei

Když jsem vycházel ven všiml jsem si "černovlásky" v haori, které značí kapitánku 3.divize. Ach a je to tu zase! Rychlím krokem abych ji zastihl jsem se vydal za ní. Slušně jsem jí zastavil a zeptal se jí. Těší mne jsem zástupce Kapitána 8.divize Urahara Jomei. Dala byste si misku saké? Nebo se ode mne nechala aspoň doprovodit? Hlavou se mi honilo mnoho myšlenek neurazil jsem jí, nebylo to troufalé? Přeci to je kapitánka. Nic s tím neudělám, už to ze mě vypadlo. Ty černé vlasy jsou prostě tak nádherné!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Jul 03, 2010 11:33 pm

Hiboru Baru

chvíli na kapitána koukala, co bude, ale zdálo se, že nebude nic. Tak si jen povzdechla, zavrtěla hlavou a přehodila přes něj haori. Pak ho vzala za paži.
"Tak pojďte, taichou, jde se spát..." Moc se už nebránil, ale také moc nešel po svých, takže s ním Baru měla poměrně problémy. Asi po deseti metrech, kdy už ho málem neutáhla, se rozhodla, že mu bude stačit, když ho uloží v jednom volném pokoji tady v kasárnách.
"Tak dobrou noc," popřála mu, když ho pěkně přikryla dekou, ale něco jí říkalo, že kapitán už je v říši horečných snů a neslyší.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down