Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 33 z 37 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 33 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Mokuto Sun Jun 20, 2010 6:28 pm

Mokuto

Podíval sem se na Soru, která si prohlížela těla kapitánů. Vyskočil sem na nejbližší střechu a sedl sem si. Podíval sem se na nebe Zabít někoho kdo se nemůže bránit, takhle se chovají shinigami ? Bojovat nečestně ....jak někdo takový se může stát kapitánem ?... pomyslel sem si a sevřel pěsti.
Po chvilce sem seskočil ze střechy a pomalu sem šel k Soře
Mokuto
Mokuto

Počet příspěvků : 550
Datum registrace : 29. 12. 09
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 20, 2010 6:31 pm

Firel
Pozoruji mrtvého kapitána očekávajíc odpověd na mou otázku,když sem odpověd nedostal tak sem se zeptal znovu.
Můžete mi laskavě říci co se tu stalo?! Skoro sem zařval se slzou v oku na soru kousek vedle
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 20, 2010 6:32 pm

Posel 5. divize

U Firela se náhle objevil posel z páté divize, který nesl nějaký balíček, balíček Firelovi vrazil do rukou a vytratil se, zřejmě by se neubránil klení a zároveň pláči na adresu kapitána, ale nemohl si to dovolit, ani jedno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jun 20, 2010 6:45 pm

Kasumi Shinju

Po delší době jsme s Kenshinem dorazili na místo, kde se vše odehrálo. Kolem bylo pár členů 4. divize a několik jiných shinigami. Jsme tu pozdě. To reiatsu, za kterým jsme sem šli je pryč. Řekl Kenshin a rozhížel se kolem. Všechno je pryč. Kapitán páté divize zemřel při boji s Yoruichi, a ve kterém ji zabil. Alespoň že tak. Takhle nebyla kapitánova oběť zbytečná. Zabil zrádce, který by mohl způsobit ještě velký zmatek. Stejnak ale... neobešlo se to bez nevinných obětí... Došli jsme k Soře a u ní jsme se zastavili. Zadravím kapitánko Soro. Je mi líto, že jsem se nemohla dostavit dříve. Mohla byste mi říct, co se tu přesně událo?
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jun 20, 2010 6:54 pm

Aki Maki

"Yo-Yo-Yoruichi...!" Začal tam řvát jako šílený, sám měl zlomenou levou ruku a možná jedno dvě žebra, přesto tam pořád klel, něco na způsob vybytí celé páté divize a tak.Potom si všiml kapitánky druhé divize, jeho kapitánky.Pomalu vstal a dokulhal ke kapitánce čtvrté divize. "Vylečte ji, jste kapitánka...notak...!" Řval na ní, sám věděl že je to nemožný, ale v tom šoku mu to prostě nedalo, ukazoval na Yoruichi a řval na 4. kapitánku.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 20, 2010 6:57 pm

Firel
Vydeptán řvaním nově příchozího sem se rozlobil a začal řvát.
Uklidni se a rači nám vysvětli co se tu stalo,nemůže vyléčit něco bez známek reiatsu Až potom co jsem se sám uklidnil mi došlo co aki říkal.Počkej,tohle byla kapitánka yoruichi?!vyhrkl jsem překvapením.Balíček jsem si dal do stejné kapsy jako nosím flétnu a vyndal jsem flétnu ža začnu hrát pohřební melodii.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jun 20, 2010 7:05 pm

Mokuto

Podíval sem se na člena 2.divize který řval na mou kapitánku. Došel sem kněmu a chytl ho za krk. Vytáhl sem ho do vzduchu Neřvi na mou kapitánku ! zařval sem na něj a pak sem ho pustil
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jun 20, 2010 7:06 pm

Aki Maki

Byl psychicky na dně, přišel o svůj největší vzor.Najednou ho nějaký cvok vytáhl za krk, trochu seřval a pustil na zem.Něco by mu řekl, nějak se prostě bránil, ale melodie kterou hrál Firel ho ještě více naštvala a on i přesto v jakém byl stavu vytasil zanpaktou a pomocí shunpa skočil za Firela a seknul mu po lýtkách.Hned po tom zanpaktou zase zandal a padl s řevem beznaděje na zem.Nejradši by se šel někam opít, nebo oběsit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 20, 2010 7:17 pm

(ty si asi fakt psychicky na dně....napsal sem že se chystám hrát ale nehraju...ale jak chceš...)
Firel
Hrál jsem pohřební písni pro mého kapitána když v tom mě aki poškrábal zampakuto na lýtkách,byl na tom tak špatně že nedokázal ani pořádně seknout.
Přestanu hrát a uraženě se podívám na již ležícího akiho,dobře ten mi asi neřekne co se tu stalo.(musím podotknout že když už sem to celé přečetl bylo by dobré kdyby alespon postava byla též v obraze...)
Dobrá,skusím se zeptat někoho poblíž jestli by mi neobjasnil situaci. a pak začnu znovu hrát.
Prominte že jsem přestal.....
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 20, 2010 7:18 pm

Sora

Shinigami, kteří si na mě otevírali pusu jsem zcela ignorovala. Těla mrtvých a zraněných už byy pryč. Několik mých lidí přiběhlo k Akimu a vzali ho 4. divize. Firelovo škrábnutí na lýtku jsem nechala vyléčit na místě. Co to s nima je? Podivila jsem se nad chováním ostatních. Pak jsem se konečně otočila ke Kasumi. Také toho moc nevím, ale začalo to soubojem mezi kapitánem Kirou a Kapitánem Ryuunosukeshinobou v kanálu. Když jsme přiběhli boj se přesunul ven. Kira byl okamžitě přenesen k ošetření, ale kapitán 5. divize nepřestal bojovat a bezdůvodně zabil Yoruichi a několik ostatních těžce zranil. Odpověděla jsem jí tak, jak jsem to viděla já.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jun 20, 2010 7:22 pm

Akio Ukitake

Když dorazí do prádelny vybafne na něj Baru.Začne se ho vyptávat na otce.Dnes ráno se mu přitížilo,dostal záchvat požádal jsme Soru-san aby na něj dohlédla bude nejspíš v kasárnách 4.Pak se objeví pekelný motýl a oznámí mu co se děje.Pomocí shunpa se dostane na místo.Jeho pohledu se rozprostře zkáza spousta mrtvých.Co se tady sakra děje???

Přestaňte ho už konečně Ignorovat!!!!

Naposledy upravil Shirosaki dne Sun Jun 20, 2010 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jun 20, 2010 7:25 pm

Mokuto

Podíval sem se na kapitánku Kasumi To je ta co mi nevěřila... ozvalo se mi v hlavě Eh...o čem to mluvíš ? reagoval sem na hlas mého zanpakuto No to o Yoruichi nebo jak se jmenovala....aspoň že je už mrtvá odpověděl mi muj zanpakuto.
Ona si to zasloužila....i když mohla zemřít lepší smrtí... řekl sem potichu
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 20, 2010 7:30 pm

Firel
Přestanu hrát.
Bezdůvodně? Byl jsem udiven jelikož co jsem zaslechl povídání některých členů z divize tak kapitán byl milý hodný hájivý a rozhodně nic nedělal bbezdůvodně...Vše měl promyšlené tak proč se tady obětoval aby zabil yoruichi.
To mi nejde do hlavy Zaznělo smutně. Co bude s mrtvolami ted paní kapitánko?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jun 20, 2010 7:33 pm

Aki Maki

(For Firel: Chci Podotknout, že tam máš "ža" což jsem já bral jako překlep že tam má být a, no to je jedno...ale potom napsat škrábnutí na lýtkách...?On byl s dovolením na*ranej, takže sekl jako dost, navíc neovládá kido, celou dobu se učí zacházet s katanou a je to hlavně rychlostní typ, takže jako fakt nevim jestli škrábnutí, ale budiž no...)

"Kam mě to vezete...?" Zeptal se potichu, ale z toho šoku pomalu upadl do bezvědomí a nechal se odnést.Najednou se zase objevil ve své duši.Pořád byl na té svétlé stránce, přiběhl k němu ten muž a promluvil.(odteď, co píše zanpaktou bude zeleně, ano..?) "Ahoj Aki, toužíš po pomstě...?Chceš být silnější a vrátit to Soul Society?" "A-Ano..." Řekl sklesle. "Dobrá tedy, mé jméno je Watashi no.....jiga...ale dávej bacha, užívej mích sil opatrně a hlavně, se nenech zabít dřív, než dosáhneš pořádné síly hochu...!" Se šíleným smíchem muž předním zmizel a Aki viděl už jen tmu...
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 20, 2010 7:37 pm

Sora

Mokuto! okřikla jsem svého podkapitána. Co si to dovoluješ? Nechápala jsem jeho větu. Pak najednou hudba přestala hrát a nějaký shinigami, asi z paté divize se mě zeptal co bude s těly. Otočím k němu hlavu a odpovím mu. Dáme je do původní podoby a bude se konat pohřeb.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jun 20, 2010 7:52 pm

Kasumi Shinju

Trochu jsem se zarazila, když Sora řekla, že kapitán pětky bezdůvodně zabil Yoruichi. Tak bezdůvodně jo?...... Ostatní se asi moc případem vyvraždění Centra nezabívali...... Obrítila jsem se směrem k Firelovi. Rozhodně měl důvod. Neobětoval by vlastní život, jen tak pro nic, za nic. Kvuli Yoruichi zemřelo mnoho nevinných. Důvod je jasný a tvůj kapitán o tom věděl.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jun 20, 2010 7:56 pm

Akio Ukitake

Začne pomáhat raněným.Jeho zkušenosti s první pomocí jsou sice chabé ale i tak.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jun 20, 2010 7:58 pm

Firel
Vím,Vím nebyl ten typ,Každopádně bych rád byl nápomocen když musel tak milý kapitán jako byl on padnout....Jak jsem mohl být tak naivní a myslet si že to pude mimo mě... odpovím napřed kasumi a potom se obrátím na soru.
Doufám že o tom pohřbu budu včas vědět. Kývl jsem na soru se smutným výrazem a potom znovu poslouchal.

Naposledy upravil Firel dne Sun Jun 20, 2010 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Jun 20, 2010 7:59 pm

Spoiler:

Yoshiro

Dorazili jsme ke kasárnám 12. divize. Chvíli jsem přemýšlel, co jim řeknu. Ale něco mě snad napadne. Navíc, byl se mnou Razaki. A on je velká huba.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jun 20, 2010 8:01 pm

Satoshi
Okamžitě jsem si sedl ke stolu a začal pracovat na výtvoru. Už si nezaslouží dále dělat co se jim zlíbí. pomyslel jsem si Tohle musí skončit a já budu ten, kdo tohle ukončí... pomyslel jsem si znovu a pokračoval jsem v práci.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mokuto Sun Jun 20, 2010 8:04 pm

Mokuto

Podíval sem se na Soru Prominťe....ale je to pravda...ona vyvraždila centrálu 46...no...teda aspoň si to myslím můj zanpakuto, protože vycítil její reiatsu na mrtvolách řekl sem Jestli někdo řekne že to není pravda...tak ho zabiju ! zařval mi v hlavě zanpakuto
Mokuto
Mokuto

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jun 20, 2010 8:04 pm

Kyoya

Fajn... co tu děláme ?
zeptal jsem se...
Svým zanpakuto jsem se poškrábal na zádech
Nemusím vícekapitána zatěžovat tím, že jsem zabil kapitána 5 divize...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Jun 20, 2010 8:06 pm

OuToX
kapitáne satoshi mužu něják pomoct ? řekl jsem prohlížejíc si místnost
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Jun 20, 2010 8:10 pm

Sora

Ano o pohřbu dáme určitě vědět. Odpovím Firelovi, pak se otočím zpět na kapitánku Kasumi. Co myslíte tím, že kvůli Yoruichi zemřelo mnoho nevinných a co tedy bylo podle Vás důvodem zabití Yoruichi? Zeptám se. Trochu mě uráželo, jak zpochybňovali má slova, a tak jsem chtěla slyšet jasné vysvětlení jejich slov. Pak opět promluví Mokuto. To není důvod! To že si to někdo myslí, neznamená že to ví. Máš snad nějaký důkaz? To že to řekne zanpakto, nemusí být hned pravda. Jestli nepřestaneš s těmahle nesmysli, dostaneš trest! Rozčilovalo mě obviňování bez jakývkoliv důkazů proti ní. Všechno to byli jen pouhé doměnky, které nikdo nemohl potvrdit, ale ani vyvrátit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jun 20, 2010 8:10 pm

Satoshi
Jen hlídej a občas mi podávej nástroje, protože jakmile začnu, nebudu moct se pohnout dokud dílo nedokončím.
odpověděl jsem na Outoxovu otázku
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content