Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Red
OuYee
Arinoki
Mokuto
Raiden
kioko matsuta
Miss_Atlantis
Solas
Maršál Křída
Sode
Aki
Satoshi
Firel
Bulic
18 posters

Strana 36 z 37 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 36 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 6:34 pm

Yoshiro

Spoiler:

Najednou kolem mě prošel Kapitán 12. divize.. Huh? Otočil jsem se na něj a vykřikl.. Hej! Satoshi-taichou! Ale než jsem se stihl vzpamatovat, byl pryč. Vzdychl jsem.. Chtěl jsem jít pryč, ale pak..Odkud to přišel? Pomyslel jsem si. Vždyť je tu jen jeden vchod..Nebo ne?
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 21, 2010 6:42 pm

Firel
Pozorujíc hořícího ryuuo jsem vzal flétnu chytil jí obouma rukama a začal odřžíkávat zaklínadlo:
Spoj dvě poloviny ztraceného.
Slad se se silou zapomenutého.
Paralizuj síly nepřekonaných.
Pozvední morálku slabých.

Jak se plně soustředím na zaklínadlo jsem velice zranitelný....Tohle jsem od doby co jsem to vytvořil na akademii nepoužil....doufám že to ještě umím.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 21, 2010 6:54 pm

Raiden Tomisura

Procházel jsem se po Seireitei a nějak jsem se dostal ke kasárnám 2. divize. Á jestli je tu Kasumi? Pomyslel jsem si a vešel do kasáren. Kasumi-chan jsi tu? Volal jsem všude kolem sebe.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 21, 2010 6:54 pm

Yoshiro : Jj všiml proto jsem odtama rychle zmizel xD xD
Suzaku
Vyšel jsem bleskově ven a okamžitě jsem se vydal na místo, kde Mokuto, podle jeho reiatsu asi bojoval. Snad to stihnu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 21, 2010 7:05 pm

Aki Maki

Konečně ho pustili celého zdravého ze 4. divize.Měl přeci jen malé zranění.Rozhodl se vyrazit do kasáren druhé divize a něco probrat s kapitánkou.Když tam došel, tak tam viděl toho šílence, kterej nedávno útočil na Yoruichi. "Bastard..." Ozvalo se mu najednou v hlavě. "Nejni vhodná doba..." Řekl si sám pro sebe a prošel kolem Raidena, přitom mu ramenem narval do ramene.V klidu šel dál.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Jun 21, 2010 7:07 pm

Ryuu Senji

Taichou uhněte! Bakudou 4# Hainawa! Do stejné úrovně kidou jsem dal velkou část svého reiatsu, avšak na rozdíl od kapitána střílím ze slepého úhle což mi dává větší šanci na spoutání nepřítele, než měl kapitán, který měl sice stoprocentní úspěšnost seslání, ale jeho kido bylo čekané. Teď bude hodně záležet na okamžiku překvapení a síle jeho zanpakuto.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 7:19 pm

Yoshiro

Prohledával jsem každý koutek laboratoře. Kapitánka by si v téhle situaci určitě věděla rady.. Zoufale jsem vzdychl. Zavřel jsem oči a soustředil se.. Chtěl jsem se spojit se svoji Zanpakuto. Chvíli to trvalo..

Objevil jsem se mezi mraky, znovu ten krásný vzduch, modrá obloha a hlavně.. Co tu zase chceš? Zeptala se mě docela arogantně a pohrdavě mladá, celkem pohledná, žena s andělskými křídly na zádech a svatozáří na hlavě.
Spoiler:
Uhm..Ahoj, Tenshi.. Pozdravil jsem.. Bože, zač mě trestáš.. Nemohl jsem dostat o dost milejší Zanpakuto? Tenshi se na mě vražedně podívala.. Tady jsi ve svojí mysli, ale budu dělat, jako, že jsem to neslyšela.. Řekla a uraženě se postavila zády ke mně. Tenshi... Potřebuju tvou pomoc.. Řekl jsem zoufale.. Tenshi se ani neotočila.. Nechápu, jak jsem z ní tenkrát mohl dostat Shikai... Vzdychl jsem.. Duch mojí Zanpakuto se ale nakonec otočil a přišel ke mně. Pfff...Tak fajn, mluv.. Ale nemáme na to celej den, jasný? Řekla dost výrazně a začala si prohlížet nehty. Lehce jsem se pousmál. Tenshi.. Něco mi tu nesedí..Myslím, v našem světě. Mám dost podivný pocit, že je něco špatně.. Cítíš to taky? Tenshi se usmála.. Co za to? Vyplázla jazyk. Tenshi, na tohle nemám čas.. Pokrčil jsem pravé obočí. Tenshi se pořád tvářila vyzývavě. Zabiju ji.. Dobře.. Tak.. Co chceš? Zeptal jsem se nezaujatě. Slečna s andělskými křídly se ke mně jen naklonila. Stačí, když mi sem tak měsíc nepolezeš a... Budeš mě denně leštit, to víš, nejsem žádná laciná Zanpakuto, potřebuju vypadat pěkně...Taky chci novej lak na nehty... Jo a .. Klidně by pokračovala do nekonečna, ale přerušil jsem ji. Tenshi! Vykřikl jsem, abych přerušil seznam jejich žádostí. No, dobře.. Ty jsi to nemohl zaregistrovat, ale já jako Zanpakuto jo.. Ten Kapitán, co kolem tebe prošel.. Hehe....Nebyl žádnej Kapitán, ale Zanpakuto.. A cítím tu ještě přítomnost dalších dvou.. Zanpakuto toho tvýho kamaráda a ještě jednu.. A je hodně blízko. Usmál jsem se.. Jsi nejlepší, Tenshi. Řekl jsem a ona se jen usmála..

Otevřel jsem oči, znovu v laborce. Kapitán tu někde musí být.. A blízko.
Jo a Razaki..Vylez. Vyzval jsem svého společníka z divize.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 21, 2010 7:24 pm

Akio Ukitake

Oheň se na něm začal nebezpečně rozšiřovat tak shodil haori které na zemi dohořelo.Je mi líto...ale nemám jinou možnost.Nami kotogotoku waga tate to nare, ikazuchi kotogotoku waga yaiba to nare.V ruce se mu zjeví dvě katany-jeho shikai.Kami wa OshikakeruNamíří obě čepele k nebi načež z nich vystřelí el. výboje a nad ním se začnou tvořit olověně černé mraky.Začne se blýskat.Vyhne se ddvoum kidou co letí na Mokuta a sám je obalen jakýmsi býlim světlem.

Naposledy upravil Shirosaki dne Mon Jun 21, 2010 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 21, 2010 7:24 pm

Firel
Dokončil jsem zaklínadlo a jen zařval: Kido no.37 AEtheriga V tu chvíli se ode mě ke každému o kom jsem v okolí veděl že by mol být nápomocný v boji počínaje mnou rozletěl paprsek bílého reiatsu který po kolizi s cílem obalil zbran nebo ruce bílím světlem.Totéž se stalo s mokutem ovšem v černém provedení,Což začalo paralizovat jeho síli a nasávat 1% jeho reiatsu(si ce málo ale čím večí reiatsu tím víc to nasává).Vysáté reiatsu černá aura používá na zvýšení svých efektů.

(celkově osobní kido proti kterému nikdo nic nenamítal Smile )
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 21, 2010 7:27 pm

Razaki

Já se neschovával...
Ale kapitánka mi dala stejnej rozkaz jako vy...
Vy jste chtěl abych chránil jí... ona chtěla abych dohlídl na vás....
řekl jsem
V ruce jsem neměl klasické zanpakto ale svuj shikai...
Už před nějakou dobou jsem použil jednu jeho schopnost...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Jun 21, 2010 7:27 pm

P.s. : Taichou v tu dobu co vyvoláváš zanpakutou letí dvě kidou na nepřítele, měl by si je zaregistrovat, navíc po kido firela není potřeba ani shikai, pokud ten prcek nepředvede bankai Smile
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 7:30 pm

Yoshiro

Ona chtěla, abych dohlídl na vás.....Heh.. Sklonil jsem hlavu.. Yoruichi-taichou.. Lehce jsem se pousmál.. Znovu jsem svůj pohled vrátil Razakimu.. Razaki.. Něco se tu děje.. A už mě to přestává bavit. Někde blízko je Kapitán 12. divize a já s ním musím mluvit.. Najdeme ho..Za každou cenu..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 21, 2010 7:33 pm

Razaki

Snadná pomoc...
Víte... co jsem tady tak moje zanpakuto vybruje...
Všem kromě nás dvou to mate mysl...
Je to pěkná schopnost...
A na kapitána platí stejně jako na ostatní
Pokud je poblíž tak bude mít brzo sakra problémy se soustředit...

řekl jsem...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jun 21, 2010 7:40 pm

Aki Maki

Pomocí shunpa se dostavil na svoje cvičiště někde v lese. "Dobrá, být silnější...Sapuraizu ta no hō "Watashi no jiga!" Zařval a najednou se mu objevilo sněhově bílé oblečení, i pokožku měl bělejší a vlasy měl bílé. "Dobrá tedy...!" Mávl zanpaktou a tím změnil odraz světla, takže byl neviditelný a mohl se pohybovat jak chtěl.Usmál se. "Výborně, zatím to vypadá dobře..." Uvnitř byl pořád raněn kvůli ztrátě Yoruichi, ale musel se s tím vyrovnat.Začal trénovat shi-kai.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 7:45 pm

Yoshiro

Soka... Přikývl jsem hlavou a rozhlédl se doprava a doleva. Troufnu si říct, že je tu nějaká tajná místnost nebo tak něco..Vchod je tu jen jeden.. Ale ten Kapitán .. Teda, podle Tenshi to byla Zanpakuto, vyšla někde.. Odtud.. Vytáhl jsem svoji Zanpakuto.. Ririku, Tenshi.. Aktivoval jsem Shikai.. Trhá mi to srdce a pravděpodobně se asi dvanáctce dost zadlužíme.. Ale.. Namířil jsem náhodně proti zdi.. Shotto, Tenshi.. Na hrot meče se nahromadilo ničivé reiatsu a já jen mávl...Vlna narazila do zdi a musela jí bezpochyby zničit..

Spoiler:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 21, 2010 8:15 pm

Razaki

Praštil jsem svým zanpakuto o zem znovu
Vybrace zesílili ještě víc...
Všem kromě nás dvou se musela už pěkně motat hlava...
Kapitánovi to muselo nejmin narušit soustředění...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 21, 2010 8:55 pm

Kasumi Shinju

Procházela jsem Seireitei, než jsem došla ke kasárnám dvojky. Vešla jsem dovnitř. Hned jsem si všimla Raidena, který stál uprostřed chodby. Zase on? Ten je snad všude. Řekl Kenshin s trochu naštvaným hlasem a jen tak, aby to Raiden neslyšel. Nech si to. Ty si taky všude, kde jsem já, a nestěžuju si. Zareagovala jsem na něj s menším posměškem. Ještě aby jo, když jsem tvůj zampakuto. Dodal uraženě.
Ahoj Raidene. Pozdravila jsem ho a přišla k němu blíž. Vítej u nás, byl jsi přijat, jako 3. důstojní 2. divize. Oznámila jsem mu.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 21, 2010 9:00 pm

Satoshi
Ato shukoshi... ato shukoshi and it's finished!
vítezoslavně jsem vykřikl, když konečně mé veledílo bylo zkompletováno. Když jsem se zvednout uslyšel jsem nějaký podivný zvuk a zvuk, jak něco rozbilo zeď. Bože bože... no asi půjdu vyřešit nejdříve tohle. řekl jsem a v mžiku jsem se objevil ve viditelné laboratoři a uviděl jsem zhora podkapitána a 4th seata 3 divize. Copak vy dva tady děláte? zeptal jsem se, když jsem se objevil za nimi a v pozici takové, že jsem vypadal, jako bych je chtěl uškrtit.

Suzaku
Souboj byl v plném proudu, když jsem dorazil. Dokonce i kapitán 13 jednotky tam byl. Toho přece nemohu nechat bojovat! pomyslel jsem si a zkusil jsem se zapojit do boje, ale nejdříve jsem zkusil vyjednávat. Hyu nechej toho! vykřikl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jun 21, 2010 9:05 pm

Raiden Tomisura

Podíval jsem se na ní vážně. Ale nedělej si ze mě srandu Kasumi. Pak jsem se usmál. Takovéhle vtipy nejsou vtipné. Pomyslel jsem si a pak se rozhlédl. Není tu náhodou někde někdo kdo mě vyfotí?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 9:13 pm

Yoshiro

Chvíli po tom, co se zbořila zeď se za námi Kapitán 12ky objevil. Huh.. Shikai jsem měl aktivovaný..Ale.. Chtěl jsem s ním vlastně jen mluvit.
Co tam děláte, Satoshi-taichou?

Spoiler:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 21, 2010 9:15 pm

Razaki

Kapitána musela slušně bolet hlava kvůli mému shikaii
Prostě jsem udělal krok dozadu a kryl kapitánovi záda...
Pokud jsem věděl nechtěli sme se prát...
Ne nezbytně...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 21, 2010 9:18 pm

Red : Ale jo možná bys měl šanci, protože teď využívám jenom asi 1% reiatsu =D
Satoshi
Provádím výzkum. Ale nelíbí se mi, že mi tady demolujete dveře. Takže pokud něco chcete řekněte to teď.
řekl jsem trochu podrážděně, protože jsem až teď viděl co napáchali.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 21, 2010 9:22 pm

Yoshiro

Na něco jsem se ptal.. Kapitáne.. Podíval jsem se na něj vražedně.. Nikdy jsem ho neměl moc v lásce.. A teď tohle.. Plus ten strašně podivnej pocit, že se neblíží nic dobrýho.. Je tu se mnou sice i Razaki...Ale stojí před náma Kapitán.. Pokud by se něco podělalo a byli bychom nuceni proti němu bojovat, neměli bychom asi moc šancí. Problesklo mi hlavou.. Razakiho Shikai ho ale mohl alespoň trochu rozhodit.. Minimálně jeho soustředění.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 21, 2010 9:27 pm

Satoshi
Šel jsem blíž ke dveřím, abych se na ně podíval, Yoshirova komentu jsem si jakože nevšímal, ale slyšel jsem ho. No a já ti odpověděl. Jestli je to vše požádal bych vás, abyste opustili prostor mé divize. Situace v SS nyní není natolik stabilní, abychom se zdržovali zbytečnými diskuzemi. řekl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon Jun 21, 2010 9:32 pm

Kasumi Shinju

Jeho reakce mě zarazila. Já si nedělám srandu. O takových věcech mluvím vážně. Jako bych neříkal, že tomu nebude věřit. Řekl Kenshin trochu vítězným hlasem. Pak přistoupil také blíže k Raidenovi. Tak poslouchej ještě jednou. Byl jsi přijat do 2. divize jako 3. důstojník. O takových věcech by Kasumi rozhodně nežertovala. Můžu tě tedy ujistit, že jsi nyní, i když nevím proč, členem druhé divize. Řekl mu vážně a trochu naštvaně. Já jsem tam jen stála a poslouchala jsem ho. V duchu jsem si říkala, proč se zase do něčeho plete, když ho o to nikdo neprosil.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down