Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Příběh: Shattered time

+14
Aki
Sode
Miss_Atlantis
Bulic
Ichigo88
Hiruko
FARELL(K)
kioko matsuta
Maršál Křída
Raiden
Bleach Anime
Satoshi
Mokuto
Solas
18 posters

Strana 27 z 40 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Goto down

Příběh: Shattered time - Stránka 27 Empty Re: Příběh: Shattered time

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 6:40 pm

Kono Etto

*její bodnutí zastavil rukojetí pokusila se od něj odstrčit a kousek odletěla pak se po ní vrhnul sérií útoků, první dva odrazila, ale pak zaútočilnečekaně na stehnou, lehce jí bodnul do stehna, trochu vytryskla krev a tak uskočila a pak ještě několikrát až byla celkem dost daleko a začala spěšně odříkávat.
"Omámený bože lásky, nabij své tělo energií a znič každého dovolujíc si dotýkati tebe!!!"(Supeishī-shin no ai wa, enerugī de karada o jūden shi, subete no karera tatchi hakai; o kanō ni!)
"Tsuzuri Raiden, ničivá technika číslo 11."
Zaříkadlo odšeptala, aby ho Aki neslyšel, ale název už křikla, ale kvůli tomu jak útočil apřibližoval se ve velké rychlosti by se asi nestihl vrátit či uhnout.
zanpaktou si chránila hrudník hned naproti ráně.

(Ta technika nabyla meč elektrickým elementem a dává silné šoky všemu co se toh dotkne) Nanao

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon May 31, 2010 6:44 pm

Aki Maki

Bouchl do meče, když v tom jeho tělem projel šok, uskočil. "Koťátko má drápky..." Začne se smát.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon May 31, 2010 6:49 pm

Ucítil jsem zvýšení reiatsu a rychle se otočil.Sakra to už berou na ostro.snažím se je zastavit i když nejsou odemě z divize.chytnul jsem Kono za ruku a řekl ˇˇto stačí,, a usmál jsem se .
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 6:53 pm

Kono Etto Nanao

"A to si ještě neviděl co všechno kočička umí"

Rozběhlka se proti němu achtěla využít toho, že je zaskočen když v otm jí někdo chytil.
"nestačí!!! na hlídání tu mám evice-kapitána a j eto trénink" nakvašeně po nběm vyjela.
Ohrnula mu límec a uviděla znak dvanácté divize.
"Nech nás dvanáctko"
Vyškubla se mu a přiblížila se k akimu nejdřívě se pokuisla o kličku, ale on se včas přemístil a tak prostě udělala výpad vpřed bodnutím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon May 31, 2010 6:59 pm

Dawn de Diablo

Pohlédnu na ně jak někdo zasáhl do boje. Vstanu a dojdu k nim. Zdravím ty si z jaké divize? a pohlédnu na něj. Neboj tidle 2 tu bojují o místo v divizi a kdyb to začlo být ostřejší tak je zarazím a pohlédnu jak sou ti dva zase v sobě a řeknu velmi na hlas * ach ta láska, ta se nezapře* a začnu se smát.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Počet příspěvků : 906
Datum registrace : 31. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 7:05 pm

Tatsuya

"Soustřeď se!" zařval jsem tak, že ozvěna doléhala po celém Seireitei a Rukongai. Nemůžu to vyzkoušet do té doby, než budu na hranici... Do té doby to nejde... Musím se soustředit... Reiatsu dál stoupalo, teď už bylo velmi znatelné a pro lidi v okolí nepříjemné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon May 31, 2010 7:13 pm

Jsem z 12.Divize a omlouvám se jestli to tu máte pod kontrolou.Pomyslím si o Kono´´nějaký drzí škvrně,,.A ty se jmenuješ jak(Mířeno na Diabla). ´´Pudeme se na ně koukat stejně nemám nic na práci,,
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon May 31, 2010 7:20 pm

Dawn de Diablo

Já sem Dawn de Diablo podkapitán 2. divize. Mno a tydle 2 momentálně bojujou u místo v divizi 1 je čtvrtý a ona je pátá. A jak je tak pozoruju připomíná mi to spíše milostný akt než boj a usměju se. A šel jsem zpět na své místo kde sme seděl.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon May 31, 2010 7:25 pm

Usměju se té věci o milosném aktu a řeknu ´´Ano podkapitáne ten souboj je takový zvlášní ty chvaty na pozadí nepřítele netradiční,, a usměju se a du si sednou vedle podkapitána.Pomyslím si ´´Proto tak jiné reiatsu on je podkapitán,,.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon May 31, 2010 7:43 pm

Aki Maki

Pozoruje jí, podle toho jak bojuje jí typuje na kidou tip, jelikož v boji moc nevinikala, přesto ho ale dokázala zaskočit. "Co všechno kočička umí....?" Řekl provokativně a pohlédl na určité části jejího těla, jak se houpala při boji.Začal se smát a znovu začal rozdávat rychlé rány, potom přehodil meč z pravé ruky do levé a zamířil na její pravé rameno.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 7:53 pm

Tatsuya

Soustřeď se... neustále mi běželo v hlavě jenom to a reiatsu se navyšovalo. Už jsem skoro na hranici... Už to brzy bude... stoupání reiatsu najednou zastavilo a to začalo pozmírně klesat. Ano, to je správně... Už jenom chvíli...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Mon May 31, 2010 7:56 pm

Dawn de Diablo

Otočí se na toho z 12. divize a ptá se: co se tu děje? nějakou dobu sem tu nebyl tak netuším. Děje se tu něco zajímavějšího nebo je vše při starém a pohlednu na něj.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 7:59 pm

Kono Etto

"uvidíš" odpoví.
na poznámku o lásce a milostném aktu se laškovně usměje a hýkn ena akiho "Dal by sis říct co?" mrkn ena něj a uhýbá se jeho raám když nečekaně udělal výpad levou rukou na rameno musel ase nechat zasáhnout protože se jinak nedokázala pohnout , meč zajel do jejího ramene a Kono spadla na zadek, pak se překulila kotrmelcem a začala rychle odříkávat:"Mistře světla, Páne města, králi z těsta. Krev a sopel nechť změní se v popel."(Masutā-kō no shu toshi no, kiji no ō. Chi to hanamizu ga hai ni tān o kika sete.)
"4. poztací technika Hainawa"

Namířila na něj svou zanpaktou ze které vyšlehl žlutý paprsek a udeřil akiho čímž mu sice žádný šok nedal, ale obmotal ho elektrické lano, které mu dalo výboje při každém jeho pohybu.
Technika se dá zrušti větším reitsu než do Kida vložením .
Kono vyčerpaná bojem a kidami a ránou do ramene sedí na zemi a dává své veškeré raitsu do spoutání, kterého Akiho šlehá při pohybu a navíc mu ten pohyb ani nedovoluje, tedy né rukama. Nanao

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon May 31, 2010 8:11 pm

´´Já taky nic nevím ale šušká se o centrále 46,,A otočím na boj a řeknu si ˇˇ S tý holky se vaklube ještě dobrá shinigami,,vykřiknu nahlas ˇˇTaky bych si zabojoval ahh ,,
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 8:56 pm

Yoruichi

Poslouchala jsem jejich rozhovor. Kioku mi tak trochu níčí plán. Ale není se čeho obávat. Nastražené to bylo dokonale a kdyžtak se řekne, že byla někým ovládána. A já mám alibi. Obrátím se ke kapitánce 2. divize. To že v LN cítila reiatsu kapitána a podkapitána 12. divize nic neznamená, mají to totiž jako výzkum......A ano byla jsem poblíž centráli 46, kde mi podkapitán 12. divize předal Kioko právě jako zrádce......Ujala jsem se tedy toho, že ji odnesu do vězení, aby dostala trest za zradu, ale v půlce cesty mě překvapila a já dostala ránu do hlavy.....pak si jen pamatuji, že jsem se vzbudila a ty jsi právě přišla. Řekla jsem celý svůj vymyšlený příběh kapitánce 2. divize. Jinak pokud mi teda Kioko předáte, už se postarám, aby dostala spravedlivý trest, za to co provedla a podle toho co říkáte pošlu do centráli 46 vyšetřující tým, aby vše objasnil. řeknu rozhodným tónem a s ďábělskýma očima. A je to.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon May 31, 2010 9:21 pm

Kasumi Shinju
Vyslechla jsem si kapitánku Yoruichi a pak se otočila na Kioko. To co řekla Yoruichi znělo sic přesvědčivě, ale něco mi v tom chybělo.... Ale tak jako tak, Kioko chtěla zradit SS a už to je hodno trestu.... No a potom, co Centrála bude lépe prohledá, by se přece jen mohlo ukázat že to nebyla ona.... Teď jenom..... když by to opravdu Kioko nebyla, pak kdo.... kdo by něco takového udělal.... Tak tedy.... převezměte prosím Kioko a odveďte ji do vězení.... Ještě jsem na chvíli zaváhala.... Jen klid.... stejnak se to nakonec všechno vyřeší.... Předala jsem tedy opět Kioko kapitánce 3.divize. Najednou jsem si na něco vzpoměla. Připravila jsem se na návrat do kasáren.....
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon May 31, 2010 9:29 pm

Satoshi
Vyslechl jsem co Yoruichi řekla Kasumi Zajímavé... takže přece jenom se z toho dokázala vysekat. pousmál jsem se Asi bych se měl vrátit. Má pozorovatelská mise tady skončila. Nyní už více udělat nemohu. Je na čase se vrátit do Las Noches. domyslel jsem a v nevědomosti ostatních jsem otevřel Gargantu do Las Noches.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 9:40 pm

Yoruichi

Převzala jsem Kioko a tentokrát jsem ji opravdu donesla do vězení. Strážím jsem přikázala, aby ji dali do nejvíce hlídané oblasti a ti museli uposlechnout. Také jsem vyslala jednotku, která začala prozkoumávat co se doopravdi stalo v Centrále 46. Já se mezitím vrátila do kasáren a posadila do své pracovny. Nemají šanci. řekla jsem do vzduchu polohlasem a začala vyřizovat dokumenty, které se mi zde zatím nashromáždili.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Mon May 31, 2010 9:53 pm

Kasumi Shinju
Když kapitánka Yoruichi odvedla Kioko, vydala jsem se zpět ke kasárnám 2.divize. Nepospíchala jsem, ale po cestě jsem pořád přemýšlela o tom, co Yoruichi říkala, a o tom co se stalo v Centrále.......
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 9:56 pm

Tatsuya

Limit už je blízko... Teď je ten správný čas, začal jsem pomalu odříkávat zaklínadlo, velmi pomalu, ale nezřetelně a potichu, nehodlal jsem to použít v plné síle uprostřed SS.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon May 31, 2010 10:11 pm

Hiboru Baru

Výcvik nebylo zrovna její oblíbené téma. Trochu se ošila.
"No... v podstatě se spoléhá na to, že když už je shinigami v Gotei 13, tak se tak nějak p svůj další výcvik stará sám a je to na jeho zodpovědnost, jestli se zlepší nebo ne... Samozřejmě časod času kapitán uspořádá něco jako srovnávací zkoušky, aby věděl, jak na tom kdo z jeho divize je, a pokud není moc misí, jsou i povinné tréninky a speciální výcvik," kterým ona se dosud téměř pokaždé lstivě vyhnula, "ovšem to v poslední době trochu upadá, jelikož naše divize se potýká s problémy ohledně kapitána... tedy spíš s tím, že žádného nemá..." Což jí připomnělo, že už notnou dobu chtěla někoho pověřit, aby dohlížel na bojeschopnost jednotky, protože její šálek čaje to skutečně nebyl... chybička se vloudí... hned zítra někoho vybere! "Chcete se podívat do dóža a..." v tu chvíli se odmlčela, protože se ozval hrozný řev "soustřeď se" a pocítila podivné reiatsu. "To je divné..." Pokynula Kukaiovi, aby šel s ní, a vydala se směrem, odkud to vycházelo. Shodou okolností to bylo od dóža - dvě mouchy jednou ranou! Když dorazilina místo, Baru senerozhodně zastavila. Tři mouchy jednou ranou! S Tatsuyou chtěla mluvit. Jen si nebyla jistá, jestli bude bezpečné na něj promluvit právě teď.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon May 31, 2010 10:30 pm

Tatsuya

"NamanamashiiKi no Raisenkiri!" zařval jsem a kolem mého těla se vytvořilo pár žluto-zelených blesků, které vydávaly nepříjemný zvuk, který útočil přímo na samotnou podstatu duše, ale výboje blesků se chvíli stupňovaly a pak přestaly. Já padl na kolena a těžce jsem dýchal. Na první pokus na ostro to celkem vyšlo... Ale nevypadá to nebezpečněji... Shodou okolností jsem se zrovna podíval směrem k Doju a uviděl jsem podkapitánku s ještě nějakým členem divize. Nevybral jsem si zrovna dobrou dobu na trénink... "Zdravím vás oba," zavolal jsem na ně ztěžka a když jsem se zvedl, tak jsem se loudavými kroky sunul směrem k nim.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Jun 01, 2010 11:32 am

kioko matsuta

sedím si jen tak ve vězení a přemýšlím. proč mě obvinily z toho že sem vyvraždila centrum 46? nechápu to................... věděla jsem že budu mít trest že sem chtěla zradit SS ale nemám takovou sílu abych jentak vešla do centra 46, vyvraždila ho, pak si tam lehla jako že spím....................je to prostě blbost ani newím proč bych měla něco takového dělat.ale to je teďka jedno...............mám trest za zradu a za něco co jsem neudělala....tedy za vyvraždění. zavrtím hlavou a pak si lehnu na zem do klubíčka a usnu.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Dawn de Diablo Tue Jun 01, 2010 1:40 pm

Dawn de Diablo

Pohlédnu na Etto * a kdo by si nenechal říct* zasměju se. Otočím se k tomu shinigami, co se děje v centrále? Něco závažného nebo něco o čem ani nemusím vědět a taky nevíš kde je kapitánka? rad bych ji zase viděl.
Dawn de Diablo
Dawn de Diablo
Člen 13. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jun 01, 2010 3:40 pm

Pohlédnu do vzuduchu a odpovím ´´Bohužel nic nevím ale asi něco velkého bohužel mě jakožli členu nic neřekli a o ani jednom kapitánu nevím,,
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 27 z 40 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next