Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesta za Bílým tygrem

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Cesta za Bílým tygrem - Stránka 2 Empty Re: Cesta za Bílým tygrem

Příspěvek pro passionpower Wed Jul 27, 2016 1:50 pm

Hoshi Kitsune

Jo, nebylo to nic extra suprovýho. Tedy alespoň pro ní ne. Pro Ryua jakožto nováčka mezi shinigami ale třeba jo. Když bylo po všem, vydala se k tomu vozu se spoustou masa. Musela přeci zastavit Artemis, aby to všechno nesežrala. Ještě se podívala na Tsua, který tam jednoho z těch vlků nechával naživu. "Jestli tě to pokouše nebo dokonce sežere, já tě zachraňovat nebudu. A ne, nemůžeš si ho nechat." houkla na něj. Jako by jí v divizi nestačil chlápek, co si chtěl adoptovat hollow koťata, co ho následně chtěli sežrat.
Tak jako tak šla prozkoumat ten vůz.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Sat Jul 30, 2016 12:06 am

Ryu Suzuki

Hollow vlci se nemohli s mýma schopnostma ani srovnávat, a jelikož jsme byli 3, velmi snadno padli. Jeden by řekl, že to bylo až moc snadné, ale pro jistotu jsem byl ještě stále na pozoru, kdyby to náhodou byla past. Koneckonců, těžko lze věřit tomu, že by se zrovna v téhle oblasti jen tak potulovali nějací Hollow vlci. Podíval jsem se na vůz a zjistil jsem, že se jednalo o maso, a tím pádem opadla moje původní otázka, ale napadla mě v tu ránu další. Omlouvám se za drobné vyrušení. Odkdy v tomhle koutě rukongaie existuje tohle "řeznictví"? Položil jsem otázku na ty vyděšené chlápky a čekal, jak mi odpoví.

AizenSosuke

Počet příspěvků : 37
Datum registrace : 11. 02. 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Aug 06, 2016 1:15 pm

Ve chvíli, kdy Tsu chytil vlka-hollow, tak vlk explodoval a odhodil Tsua pár metrů. Trochu ho to přitom přičmoudlo. Zajímavé. Ale Tsu to přežil v pohodě, to bylo asi pozitivní.
Mezitím se Artemis dostala až k vozu, kde se na ní dívali ti chlápci. Tlapkou ukázala na jednu z klobás, na které byla ještě značka. Kitsune jí mohla poznat, jejích kuchyně odtamtud brala maso... ale nepamatovala si, že by sídlili až takhle hluboko v Rukongaii.
"Inu, maso chtějí i chudší lidé a tak je pro nás lehčí mít sklad zde, abychom ho mohli rozvážet," vykoktal ze sebe jeden z těch chlápků.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Aug 06, 2016 2:58 pm

Tsu Utsukushi

Wow. Kdo by to čekal ... člověk si chce vyslechnout jednoho z hollow a on si jen tak bouchne. No, asi jsem do něj neměl kopat, asi to v něm aktivovalo nějakou rozbušku či co, fakt netuším. Výbuch mě odhodil, ale ne zas moc daleko, protože jsem jako velice zkušený shinigami zabodl svůj meč do země a to mě jaksi zastavilo. Jestli to tam zanechalo nějakou tu rýhu nebo něco, tak to mohly místní brát jako počátek železnice. Ale hlavní je, že jsem cajk! "Zvláštní ... vypadlo to tak, jako by někdo nechtěl aby jsem s ním mluvil. A nebo se rozhodl zabít sám?" ať je to už jakkoliv, bez více informací to určitě nezjistím. Ale zatím jsem věděl jednu věc a to tu, že mě to dost znepokojuje. Výbuch mě trochu očudil, takže jsem si svůj obličej utřel do rukávu mého oblečení. Mám štěstí, že je černé, takže to není moc vidět. Ale stejně asi vypadám jako kominík. Vytáhl jsem meč ze země, jestli na něm byla hlína nebo nějaká nečistota, utřel jsem to a vrátil jsem ho zpátky do pochvy. Následně jsem si to kráčel k vozu kde byly ostatní. Napadlo mě, že bychom mohly vyrazit tím směrem odkud na nás zaútočily ti vlci a prozkoumat to, ale zatím jsem to nezmiňoval. Nejdřív by jsme měly upokojit situaci tady.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 607
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 08, 2016 10:23 pm

Kitsune

Problem hollow vlk se vyřešil sám autodestrukcí. Alespoň bylo o problém míň, i když to bylo divné a vyvolávalo to spoustu otázek. Nemluve o tom, ze ji to připomnělo toho mega hollow vlka, kterého otkala ve světě lidí. Teď ale nebyl čas to řešit. Na vozu byla spousta uzenin se značkou,k kterou Kitsune moc dobře znala. Přeci jen od nich brala divizní kuchyně uzeniny. "Naše divize od vás bere také uzeniny." poznamenala. Kitsune ten náklad důkladně projela pohledem a pak se zadíval na Artemis. "Ty chceš klobásu?" zeptala se jí. Chtěla se ujistit, že není Artemis jen nenažraná vlčice.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Aug 17, 2016 10:31 pm

Artemis naparodovala nejroztomilejší facepalm, jaký mohl vlk dát. Vypadalo to, že nikdo moc nepochopil to, oč tu šlo. Hold, poznal to jen pravý detektiv 2. divize.
"Ale klidně, ať si nějakou vezme. Tady..." hodil jeden chlap klobásu přímo Artemis k nohám. "A jak to tedy bude s tou inspekcí?" zeptal se ten hlavní už trochu nervózně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Aug 18, 2016 7:46 pm

Tsu Utsukushi

V klidu jsem sledoval situaci přede mnou. Z prvního pohledu na tom vozu nebylo nic zvláštního ... jenom ti chlápci byly celkem zvláštní. Byly trochu špinavý, to se dá v téhle části rukongaie pochopit, ale proč jsou tak nervózní? Pokládal jsem si otázky a snažil jsem se dostat k odpovědím. Je dosti možné, že jsou nervózní z toho, že k nim přišli shinigami. Přemýšlel jsem nad tím vším a bez důvodně jsem se podíval na Artemis která dělala vlčí facepalm jak jen nejlépe mohla. To mi přišlo celkem podezřelé, vlci by měly dělat něco takového? No, je to vlčice ale nemělo by to nic moc změnit. Prostě to bylo divný a toho si snad všimli všichni. Hmm, celou dobu štěkala na ten vůz a jestli ten facepalm měl být odpovědí na předešlou otázku Kitsune tak co vlastně chtěla, když ne klobásku? Zamyslel jsem se a prohlídl jsem si vůz. "Proč vůbec převážejí maso tímhle způsobem? Neměli by ho mít v mrazáku nebo v ledničce?" dál jsem si kladl otázky ohledně toho všeho. Znova jsem se podíval na Artemis a chvíli popřemýšlel. Vydechl jsem si s úsměvem a pohlédl na toho muže který za ně mluvil, nebo kdo to vůbec byl. Přistoupil jsem k němu blíže a odpověděl jsem mu s úsměvem "Ještě neskončila", podíval jsem se na vůz a zase na muže "Mohl by jste vyprázdnit celý vůz? Rád bych se podíval co tam všechno máte a s kolegy zkontroloval obsah. Protože nevíme jak dlouho už takhle jedete a jak to tak vypadá, nijak to neudržujete v chladu, takže je tu možnost, že se zkazilo a to by jste potom nemohly prodávat. Takže bych vás rád poprosil, aby jste vyložil váš náklad bez žádných komplikací. Určitě je v našem společném zájmu to tady ukončit ... rychle." řekl jsem až ledovým klidem a po poslední větě jsem se usmál. "Jo a jestli by jste dovolily tak bych si po tomhle ještě když tak rád prohlédl vás sklad" dodal jsem na konec a položil si pravou ruku na rukojeť čímž jsem mu naznačil, že bych klidně i použil násilí. To ale vlastně ani nechci, spíš to je na zastrašení, ale to on nemůže vědět, ne?
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Aug 18, 2016 11:30 pm

Hoshi Kitsune

No..Kitsune poznala, že Artemis klobásu nechce a že si o ní právě teď myslí, že je úplně blbá. Hej! Tak jako tak v tom tedy bylo něco víc. Už se nadechovala, že je nechá všechno vyskládat ven, když se ozval Tsu a řekl to vlastně za ní. Kitsune nic neříkala a jen sledovala, jak si její minion vede. Pořádně ho vlastně neznala. Proto se rozhodla udělat si o něm obrázek na téhle cestě. Zároveň pomyslela na to, že dvojka nemá důstojníka a ani zástupce. Tak schválně, jak si tenhle povede. No a pak se podívala na ty chlapi a čekala, až udělají to, co po nich Tsu chtěl. Při tom měla založené ruce na hrudi a rozhodně se neusmívala. Vlastně budila celkem respekt nemluvě o tom haori, co nosila, zanpakuto a vlčice vedle.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Sun Aug 21, 2016 5:36 pm

Ryu Suzuki

Bohužel z chlápků vypadla poněkud irelevantní odpověď, na kterou jsem se neptal. Koneckonců fakt, že potřebují sklad na rozvoz surovin je pochopení století. Proč však skladovali maso v téhle podobě? Je snad obyčejným duším s vyšším reiatsu či shinigami úplně jedno, jak se stravují, jelikož pro ně je energie jako energie? Teoreticky by to bylo možné, ale prakticky pochybuju o tom, že se najde někdo, pro koho by bylo každé jídlo lhostejné, pravděpodobně za tím tedy něco bude. Z těchto chlápků bude nejspíš už zbytečné získávat informace, jelikož jsou příliš rozklepaní na nějaký rozhovor, a situace se navíc zmocnili Hoshi-Taichou a Tsu, což mě momentálně činilo prakticky neužitečného. Rozhodl jsem se tedy alespoň udělat něco menšího, co jsem mohl udělat se svými silami. Obrátil jsem se na Tsua, který teď dopověděl a řekl jsem mu následující věc: Pokud to nebude vadit, prohledání skladu bych si vzal na starosti já, zatímco budete prohlížet tenhle vůz s nákladem. Urychlí se nám tímto způsobem práce tady.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Aug 28, 2016 1:30 am

Kitsune

Kitsune se podívala na Ryua, když promluvil. Byla pravda, že nechat ho prohledat sklad bude rychlejší, než kdyby to dělali postupně...Zamyslela se nad tím. "Dobře. Můžeš." odpověděla mu místo Tsua. To ona tu velela, ne? "Kdyby něco...křič." dodala k tomu. Byla si jistá, že alespoň Artemis by ho určitě slyšela, kdyby se něco dělo.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Aug 31, 2016 10:40 pm

Tsu Utsukushi

Mezitím co sledoval muže jak se budou chystat na práci kterou jim rozkázal tak se na něj Ryu otočil s otázkou. Než jsem to stačil promyslet a stihnout se nadechnout na odpověď, ušetřila mi práci Kitsune a odpověděla mu místo mě. V tu dobu mi něco docvaklo v hlavě ... celou dobu jsem tu jakoby rozkazy rozdával já místo Kitsune, která určitě něco měla taky něco na jazyku, ale protože jsem jí do toho skočil se svými myšlenkami, tak jsem jí jak si zatlačil. Začala mě plnit nervozita a pár kapek potu mi vyrašily na čele a obličeji. Setřel jsem je a otočil se na Ryua. Jenom jsem zakýval hlavou, že může v klidu vyrazit a na obličeji jsem měl takový ten výraz říkající "hodně štěstí". Na Kitsune jsem se jenom pousmál a zase rychle obrátil svůj pohled na muže a sledoval je pokud by se snažily udělat něco ... nečekaného.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Sep 11, 2016 10:01 pm

Ryu -> Vešel jsi tedy do skladu. Uvnitř byl nepřirozeně velký chlad a spousta uzenin a masa. Asi peklo pro vegetariána, ale ráj pro labužníka. Postupoval jsi dál a dál, kolem různých polic a podobně. Když jsi to prošel celé, už ti vlastně došlo, co bylo špatně. Většina salámů měla etiketu nebo podpis výrobce... a ten nebyl pokaždé stejný. Tohle by asi tvá kapitánka měla vědět. Problém byl, že jsi začal přimrzat k podlaze... doslova.

Kitsune & Tsu -> Chlapi byli trochu vycukaní, přeci jen před nimi stála kapitánka. A tak začali vyrovnávat maso na plachtu, která byla kupodivu čistá. Většina masa vypadala čistě a čerstvě, pak tam byla řada salámů se značkou vašeho oblíbeného obchodu... ale pak tam taky byla řada salámů z jiných obchodů...
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Sep 12, 2016 7:31 pm

Tsu Utsukushi

Jsem dost rád, že jsem mohl jít na tuhle misi s naší kapitánkou. Přeci, jen se tak obvykle nestává, že obyčejný shinigami jako já někdy bude mít tu čest jít s kapitánem, popřípadě kapitánkou v našem případě, na misi. Určitě je to dost velký zážitek plný zkušeností, takže proto musím dělat co nejméně chyb! A navíc, když je s vámi někdo velmi vysoce postavený, tak se jeho autorita dost šikne. Ryu tedy vyrazil zkontrolovat ten sklad uzenin, snad se mu tam něco nestane, přeci jen uklouznout po nějaké uzenině jako například po klobáse, a potom si rozbít hlavu ... no, jako určitě by to byl super příběh na vyprávění, ale dost i zahanbující na druhou stranu. Mezitím co se v mé hlavě honily různorodé myšlenky, přesněji řečeno kraviny, tak přede mnou se začaly konečně dít věci. Chlapi pomalu, ale jistě, vyskládali všechny uzeniny z jejich vozu na čistou deku, plachtu nebo na co to vůbec dávaly, bylo celkem dost překvapující, že to bylo čisté, ale bylo to na zemi, takže jako nic moc no. Prohlížel jsem si uzeniny a všiml jsem si celkem dost zvláštního detailu, který byl poměrně dost divný, i když ... jako trochu to dávalo i smysl, ale proč si ty uzeniny nevyrábí jako vlastní druh zboží a musí převážet i od jiných prodejců? "Můžete mi prosím vás vysvětlit proč tam máte uzeniny i od jiných prodejců? Proč nevyrábíte vlastní uzeniny?" zeptal jsem se jich dost upřímně pro tentokrát. No a než mi odpověděli, tak jsem se soustředil na reiatsu v okolí, jestli například neucítím z těch uzenin nějaké reiatsu, nebo nějaké cizí z těch mužů a tak. Ještě jsem raději zkontroloval tímhle způsobem Ryua jak si vede, jen pro jistotu, abych věděl.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AizenSosuke Thu Sep 15, 2016 8:56 pm

Ryu Suzuki

Se svolením kapitánky jsem razil přímo do skladu. Při vstupu do skladu jsem si nevšiml ničeho zvláštního, jediný co bylo neobvyklý, byl ten samotný chlad, ale to ještě nic samo o sobě neznamená. Přeci jen, kdyby skladovali uzeniny v horku, asi by jim to dlouho nevydrželo. Začal jsem si prohlížet jednotlivá masa, která tu skladovali. Šlo na nich najít výrobce, ale problém byl v něčem jiným. Krom výrobců, o kterých jsem slyšel se tu objevuje spousta dalších, který ani neznám... Je tohle nějaký mezinárodní svaz masa? To určitě nemůže být ono... Nenapadá mě nic moc podezřelého. Mohlo by se jednat o podvod, mohlo se jednat o krádež identity, je toho dost, ale z místa mě nic takhle nenapadá.. asi bych tohle měl oznámit kapitánce, ta si s tím poradí určitě líp, než já. Připravoval jsem se odejít, ale něco nebylo v pořádku, nemohl jsem se pohnout, podlaha mě držela na místě. Nemůžu se pohnout... Byla to past? Pohyb byl pro mě kompletně znemožněný, zbývala mi poslední věc. Nemám na výběr, musím to použít! Můj původní plán nebyl přivolat kapitánku, spíš mi šlo o vyrušení téhle pasti, ale tímto způsobem zabiji 2 mouchy jednou ranou. Zhluboka jsem se nadechl a zařval jsem, jak nejlíp mi má situace dovolovala, pravděpodobně jsem to i trochu přehnal.

AizenSosuke

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Sep 17, 2016 9:55 pm

Kitsune

Chlapíci tedy vyložili všechno, co měli na voze na překvapivě čistou plachtu. Kitsune je pozorně sledovala, včetně toho, co vyndali. Ani Kitsune se nezdálo, kolik tu měli uzenin od různých výrobců. To chtěli ovládnout trh s uzeninami či co. "Rádi bychom viděli faktury k těm uzeninám." pronesla k těm chlapíkům.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down