Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pozorovatelna 2. divize

3 posters

Strana 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Pozorovatelna 2. divize - Stránka 3 Empty Re: Pozorovatelna 2. divize

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 5:38 pm

Razaki

"On přijde. Zabij ho. Zabij ho za to, co těm Shinigami udělal. Co udělal nám." pronesl mladý hollow. Najednou, jakoby v jeho očích bylo víc odhodlání než kdy jindy. Jakoby se probudily po tisíci letech, jakoby se do nic vrátila jiskra. Jeho hlas byl pevný, silný.
Chlapec nastavil krk tak, aby to Razaki měl ještě o něco jednodušší.

Kitsune

I Jee se musel dát k nějakému tomu uhýbání, když se na něj vrhli kapitánky. Všude, kam se sonidnul, tam po něm zůstal kruh ohně.
"Vypadá to, že vás krásných Lišek je přeci jen víc." pronesl s pobaveným úsměvem. Pak bodl svým obrovským mečem do země.
Všechny ohýnky, co byly kolem, explodovaly. Trefilo to všechny klony, Kitsune samotná nebyla dost daleko a docela jí to pocuchalo oblečení.
Stejně tak to ale schytal i Jee. Vypadal.. no, docela popáleně. Neměl triko, a byl v obličeji celý černý. I tak se ale smál. Obří meč držel v jedné ruce - ve druhé držel bič, který vypadal, jakoby ho vyrobil z lávy. Švihnul s ním do vzduchu, což udělalo pořádný rámus, a on se pak trošku šíleně zasmál, což taky rámus byl.
"Tak, pojď sem, Lištičko, pojďme si hrát."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1105
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 5:47 pm

Izumi Razaki

Oheň zmizel jako mávnutím proutku. "Pokud přijde, tak to s ním skončím." řekl jsem. "Třeba se ještě někdy uvidíme..." řekl jsem a skončil jsem to jedinou ranou. Bez další bolesti. Celej tenhle souboj zanechal velice hořkou příchuť... s tím jsem se začal vracet na bojiště, abych se zbavil těch ostatních hollow kolem. Pokud tohle byla armáda "krále pouště" tak jsem jí chtěl zdecimovat kompletně...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 27, 2014 6:01 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune ho donutila uhýbat, což ho přimělo trochu přitvrdit. Už žádné koule,teď se dal na výbuchy. A tak zase zůstala sama. Její rychlostí klony zmizely a nechaly jí tam samotnou s nepřítelem. 
Trošku jí ty výbuchy popálily oblečení, takže měla pěkně ožehnuté haori. Jak se zdálo Jee buď taky nestačil úplně uhnout a nebo mu to bylo fuk. Ten kluk byl úplnej magor a magoři nemají zábrany. Tedy alespoň si to myslela Kitsune.
Jee už nebyl ozbrojen jen mečem, ale k němu mu přibyl i bič. 
Kitsune začínala docházet trpělivost..."Ban-kai!" šeptla. Kitsune obalilo její reiatsu "Ryūō Akamaru..." zašeptala, když se rozplynulo a stála tam ve svém dračím brnění, což pravděpodobně dopřálo Jeemu trochu fanservicu. To ale Kitsune bylo jedno. Čepel její katany se obalila jejím reiatsu a vyvolala záblesk, který Jee musel rozhodně vidět. "Kageryū!" znovu zašeptala a vtáhla tak Jeeho do své iluze. Pro Jeeho to vypadalo jakoby se nic nestalo a Kitsune se schválně zatvářila zmateně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 6:11 pm

Razaki

Ani se nehnul. Vypadalo to skoro, jakoby přijal svoji porážku ještě dříve, než na bojiště vůbec přišel. Stěna z písku, která ho předtím skrývala, spadla.
A tak se Razaki vrátil ke krájení minionů. Rozpálený z boje, většina z nich lehla už pod tíhou kapitánova reiatsu, a ti co ne dostali posekáno. Už to vypadalo, že se další hollow snad ani nehrnou. Byly zničeny i ty poslední zbytky weaklingů.
"Vypadá to, že jsem dostal ještě víc, než jsem chtěl." ozval se hluboký hlas někde nad Razakim. "Měl jsem toho kluka rád.."

Kitsune

"Huu." vypadlo z chlapce, když Kitsune použila svůj bankai. Určitě by hodil svého tuleně souhlasu na to dračí brnění. Každopádně, když použila svoji schopnost, Jee byl připraven. koukal jsem všude kolem, co se bude dít. "Heh. Nějaká hnusárna." pronesl. Nevypadal, že by to byl takový hlupák.. ale pořád dost magor.
Kolem něj se opět zapálil kruh, a on měl jak bič, tak meč připraven. Vyzývavě se na Kitsune podíval.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 6:16 pm

Izumi Razaki

Další boj byl velice rychlý. Silnější hollow byly již mrtví a tihle další již nebyly hrozba. Prostě jsem je nakrájel, rozsekal nebo rozmáčkl. A to všechno bez větších problémů. Když už to vypadalo, že je po boji, tak se něco ozvalo nade mnou. Shunpem jsem se přesunul kousek dál, abych viděl, kdopak to přišel. Zaklánět hlavu přece bylo pod úroveň vrchního kapitána Gotei 13...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 27, 2014 6:30 pm

Hoshi Kitsune

Jee nevypadal, že by jí skočil na to, že se nic nestalo, ale alespoň to ještě neprokoukl úplně. To bylo pro Kitsune menší plus. Hraně zahnala svůj zmatený výraz a nahradila ho soustředěným a pak svým Bankaiem posíleným shunpem vlítla na Jeeho. Když byla dost blízko švihla mečem a vypustila z něj ohnivou vlnu, tentokrát ale silnější, přeci jen byla v B-módu. Pak zmizela za něj a pokusila mu useknout ruku s mečem. A poté zase zmizela někam pryč. Zvenku to celé vypadalo jako jedna velká kupole tmavě šedého kouře.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 6:44 pm

Razaki

Razaki mohl vidět doopravdy velkého, svalnatého muže. Byl plešatý, ale měl pořádně vzrostlý plnovous, až někam po prsa. Neměl triko - a tak svaly byly doopravdy dobře vidět. Měl ve tváři takový.. zvláštně nezaujatý výraz. A také velkou jizvu přes celý obličej, jakoby se mu ho někdy někdo snažil vodorovně rozříznout vejpůl. V obou rukách držel dvě sekery, spojené na začátku topůrka řetězem..
"Kapitáne Izumi." pronesl bez emocí. "Rád vás konečně poznávám. Jsem Ulisses Murga. Král pouště.. a věřím, že jste mě právě připravil o ruku a o armádu." pronesl stále s naprosto nezaujatým výrazem. Taky se pomalu snášel dolů..

Kitsune

Jee se obratně bránil útokům Kitsune, ohnivou vlnu ovšem nijak nezastavil. Ani se jí neuhnul. Vlastně s ní neudělal nic, prostě jí dostal přímo do těla. Na jeho břiše se objevila velká jizva, od prsu až po bok, od té rány.. ale nevypadalo to, že by mu to nějak vadilo.
Ovšem, když na něj Kitsune takhle nalétávala, ona sama se vystavovala kruhu ohně, který kolem sebe Jee měl. A nebudeme si lhát - byl to zatraceně pálivý oheň.. Mezitím šlehal jednou rukou kolem sebe bičem, víceméně do náhodných směrů - a druhou měl s mečem připravenou na bránění.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 6:49 pm

Izumi Razaki

Zjevil se mi samotný král pouště. Vypadal sice spíš jako brácha barbara Conana, ale to bylo jedno. Působil dojmem primitiva. "No, za to se omlouvám, ujela mi trochu ruka... občas se mi to stává, když někdo útočí na mojí armádu... " řekl jsem. "Takže... pane Murga, nebo vás mám oslovovat králi? Nepředpokládám, že se chcete vzdát?" zeptal jsem se.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 27, 2014 6:59 pm

Hoshi Kitsune

Jee se bránil dobře, to musela uznat i kapitánka druhé divize. Avšak její ohnivou vlnu úplně odignoroval, takže mu Kitsune přidala další jizvu do sbírky. 
Kitsune moc dobře chápala, že je ten jeho oheň horký...jenže si taky říkala, kdy Jeemu dojde, že draci jsou proti ohni odolní, tím pádem i její brnění. Jak si tam tak Jee máchal bičem jako nějaký cirkusák, nenapadlo jí nic lepšího, než ho prostě chytit svou obrněnou rukavicí s drápy a mrsknout s ním tak silně, aby vyhodila Jeeho s jeho pekelného kruhu. Poté na něj chtěla znovu vlítnout a pokusit se mu alespoň něco useknout.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 8:43 pm

Razaki

"Proč máte základny v naší zemi? Tohle místo vám nepatří. Neměli tu co dělat." pronesl Král, jakoby víceméně odignoroval jakékoli Razakiho věty. Pak se ale přeci jen alespoň trochu napojil. "Nepředpokládáte správně." pronesl, i když, stále ani nevyzařoval známky jakýchkoli emocí. Nebo útoku. Už se ale alespoň snesl úplně dolů..

Kitsune

Tenhle plán ale tak úplně nevyšel. Kitsune sice dokázala Jeeho vzít, a už s ním i mrsknout, ale skoro to vypadalo, jakoby právě něco takového chtěl, snad jen proto, aby se Kitsune zase objevila.  Poměrně efektně dopadnul do písku po tom, co s ním Kitsune hodila, použilo sonido za ní, a lehkým švihem použil svůj bič tak přesně, že se obmotal kolem jejího krku, strhnul jí dolů, a nechal jí kus jet ve velké rychlosti po písku. Díky brnění to nijak moc nebolelo.. ale bylo to alespoň nepříjemné.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 27, 2014 9:06 pm

Hoshi Kitsune

Plán Kitsune vyšel jen napůl. Ten šílenec byl až moc chytrej a tak se Kitsune místo vítězoslavné rány projela přiškrceně pískem přímo ven z kupole. V tom momentě její místo nahradil její iluzorní dvojník. Mezitím, co Kitsune byla venku, Jee viděl v kupoli její iluzorní klon ve stejné situaci jako ona. Zvedla se ze země s dosti nabručeným výrazem. A pak se scéna trochu změnila. Kitsunin dvojník zaútočil ze předu, schválně se nechal sejmout(protože nemůže doopravdy útočit) a rozplynul se. V ten moment pravá Kitsune vpadla do kupole a zaútočila zezadu, hned na to zase zmizela z kupole a nechala se nahradit klonem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 10:43 pm

Izumi Razaki

"Vaší zemi? To je zajímavé... zvlášť když "vaši" lidé pronikají do světa lidí i do našeho... a ten "váš" nemá ani řádného vládce. Zelená Lady nemá nic proti naší přítomnosti. Vy jste zaútočil bez varování a vaše "armáda" na to dojela. Pokud si přejete jí následovat tak to můžu zařídit..." řekl jsem. Neměl jsem náladu používat diplomacii na tohohle pitomce. Hodlal jsem použít agresivní diplomacii
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 10:54 pm

Razaki

Král se na chvilku zarazil. Ostrým pohledem si Razakiho prohlížel.
"Zvláštní.. A to mě varovalo, že byste snad mohl bejt i chytrej." pronesl suše.
Všude kolem se začaly zvedat právě takové stěny, jako předtím. Ze všech čtyř stran, až to stvořila takovou docela prostornou, ale přesto ohraničenou, čtvercovou arénu.
"Jak vidím, přišel jste z jednoho důvodu, a povídání to nebylo." pronesl Král, a zvedl jednu ze svých seker.

Kitsune

Jee se usmál, když se Kitsune sbírala z písku. "A přece vypadá tak ztracená, Lištička jedna.." pronesl s tou špatnou jiskrou v oku, a na náhle opět útočící klon vyslal ohnivou kouli. Jee vypadal konečně alespoň trochu překvapeně, když klon zmizel, a Kitsune se podařilo ho zastihnout zezadu nepřipraveného. Ač dokázal útok odrazit, byl pomalý a Kitsune se podařilo jí ho docela solidně mečem seknout do boku. Zaklel, a znova kolem sebe udělal kruh.. který se začal rozrůstat dál a dál, až z toho bylo spíš pole ohně.
"Je mi jedno, kolik Lišek se ztratí. Všechny jednou slunce spálí." zařval do prázdna, ale opět připraven s bičem a katanou.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 27, 2014 11:15 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune Jeeho slyšela i mimo kupoli. Z jeho řečí si nic nedělala. To, že si tam Jee udělal z okolí ohnivé pískoviště, jí sice zabránilo pohybovat se volně po zemi, ale naštěstí měla křídla a uměla si vytvářet reiatsu plošky. Mezitím, co si Kitsune venku promýšlela strategii, její klon uvnitř zabavoval Jeeho. Zatím neútočil, ale pohyboval se rychle kolem a uhýbal, když na něj Jee zaútočil. A když se nestačil vyhnout, rozplynul se a zjevil zase jinde. Pravá Kitsune se přemístila nad kupoli. Její klon se přesunul za Jeeho a zaútočil na něj. Ve stejnou chvíli, kdy byl klon násilně rozplynut Jeem, vlítla pravá Kitsune do kupole a vypálila na Jeeho cero. Hned na to zase vypadla ven.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 11:27 pm

Izumi Razaki

Po spirituálních částicích jsem se dostal do vzduchu nad stěny, ještě než povstaly úplně. "Přišel jsem zastavit útok na své jednotky. Ale z osobní stránky - nesnáším lidi, co využívají děti..." řekl jsem. V tu chvíli jsem vypustil maximální hranici svého reiatsu. "A to nesmírně! Ban...kai!" plameny kolem mě zformovaly auru, ze které se vysunula žebra která mě měla chránit. Nečekal jsem na další povídání. Z aury se odělila 2 ramena, která se vrhla přímo na "krále"
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Dec 27, 2014 11:45 pm

Razaki

"... Tak to už je dost." pronesl Král k nesnášení, když Razaki použil Bankai. Dokonce se poprvé na jeho tváři objevil náznak úsměvu - pravděpodobně to byl hlupák, sadomasochista, blázen, někdo, kdo je rád pečen, a nebo si hodně věřil.
Každopádně, když už Razaki použil bankai, i reiatsu Krále zatraceně vystoupalo. Zdálo se, že tohle nebude dlouhé ukazování jeden druhého, ale že to bude poměrně rychlovka. Prvnímu žebru se vyhnul rychlým sonidem. To druhé odrazil. Sekerou. Jop.
Jo, vypadalo to, že by to mohl být zajímavý souboj.
Tu druhou sekeru hodil přímo po Razakiho obličeji. Řetěz, který sekery spojoval, se prostě v obrovské rychlosti prodlužoval, a sekera letěla kupředu, připravena zaseknout se v Razakiho obličeji..

Kitsune

Jee vypadal, jakoby to teprve začal brát vážně, až když sestřelil ohnivou koulí tak desátého klona. Jeho muška, i rychlost, se hodně zlepšily od začátku souboje. Těžko říct, jestli teď teprve do toho začal dávat vše.. nebo že by ještě nějakou rezervu měl?
Každopádně, na klony reagoval vážně rychle, a střílel je ve chvilku, kdy se objevili. A tak přišlo na to, že opět jako předtím, Kitsunino cero se setkalo s ohnivou koulí. Protentokrát ale Kitsune byla v Bankai, a tak přeci jen mělo cero trochu navrch. Tomu ale stejně Jee zabránil, aby se ho dotklo, když použil svoje plameny jako štít. Cero se rozprostřelo, a odrazilo ven.
"Měla bys pospíšit, začínám to chápat." pronesl Jee nadšeně, když sestřelil nového klona.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Dec 27, 2014 11:51 pm

Izumi Razaki

Natočil jsem se stranou aby žebro odrazilo sekeru. Mezitím se z obou ohnivých ramen oddělily další, která se vrhla na krále. I ty se rozdělily na další. Mezitím jsem se přesunul rychle ke králi, aby mu moje ohnivá aura taky trochu popálila obličej. Mečem jsem se ohnal přímo po jeho krku. Doufal jsem, že se kapitánce dařilo lépe. Bohužel jsem neměl tušení, kde je...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 12:01 am

Hoshi Kitsune

Jak si Kitsune stihla v té rychlosti všimnout, Jee si začínal zvykat na její techniku. To nebylo dobré. A tak vyhodila svou zanpakuto do vzduchu. "Nightmare!" zašeptala si pro sebe a proměnila tak svou katanu v obřího stříbrného draka s rudýma očima. Akamaru přesně pochopil, co má dělat a tak se připravil těsně nad kopuli. Iluzorní klony rozptylovaly Jeeho a pravá Kitsune se připravila k útoku. Ve vzduchu pod sebou si vytvořila plošinu z reiatsu. Posílila si zároveň nohy svým reiatsu a vlastně i zbytek těla pro rychlost, sílu a odolnost. Připravila se k rychlému výpadu, ale neudělala ho. Zatím jen svou iluzorní techniku a propustila Jeeho přesně ve chvíli, kdy se mu drak pokoušel ukousnout minimálně půlku těla. A pokud to nevyšlo, tak se nehoráznou silou odrazila i s pomocí křídel od plošiny a mířila si to neskutečnou rychlostí na Jeeho. Byla připravena svým ocasem zastavit jeho meč a jednou rukou bič. Druhá ruka mířila na srdce v úmyslu mu ho vyrvat nebo alespoň probodnout.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Dec 28, 2014 12:17 am

Razaki

Všechno vypadalo dobře. Sekera byla odražena bez problému. Ramena i s Razakim se přesunuly okamžitě ke králi, Razakiho útok byl vykryt sekerou...
.. a v tom si Razaki všiml, že tam nic jiného, než ta sekera samotná ani není.
Král stál na místě, kam byla předtím odražena sekera první, a už jí znova házel po soupeři, mezitím co si řetězem zpátky přitáhnul tu druhou.

Kitsune

Kitsunin masterplan také fungoval docela dobře. Jee byl přinejmenším překvapen, když se ocitnul tváří v tvář drakovi. Tomu ovšem ještě dokázal, také pomocí rychlého biče, se kterým lehce odklonil drakovu hlavu, uskočit...
Útok kapitánky samotné byl ale smrtelně rychlý, a zatraceně přesný. V okamžiku se mu Kitsune dívala do očí, s mečem zabodnutým v jeho břiše. Zdálo se, že tenhle problém byl konečně vyřešen..
"Heh." ozval se Jee naposledy. Pak Kitsune oslnila velká spousta světla, kterou Jee najednou vyvinul z posledních sil. On, jeho meč i bič, i ta obrovská spousta ohně kolem.. explodovala. Kitsune slyšela jen ohlušující výbuch..
A pak už se jen probudila v pořádných bolestech na písku uprostřed ničeho. Bankai byl pryč, všechno jí strašlivě bolelo, oblečení měla potrhané. Popáleniny na většině těla.. ale zdálo se, že je hotovo. Nikde žádné reiatsu, které by stálo za zmínku..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Dec 28, 2014 12:24 am

Izumi Razaki

Ohnivé jazyky tedy alespoň obmotaly tu druhou sekeru a začali jí pálit. Sekerou, která letěla na mě jsem odrazil mečem a okamžitě i jí chytily další ohnivá ramena, která se větvila z těch základních dvou. Zůstal jsem stát na místě, zatímco obě sekery byly v sevření mých ohnivých chapadel. Byl jsem zvědavý jak bude reagovat...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 12:29 am

Hoshi Kitsune

Plán vyšel. I když se vyhl Akamarovu útoku a vyvázl tak doslova ze chřtánu smrti, nakonec mu poslední ránu zasadila sama Kitsune. Hlavou se jí při tom mihlo Všichni úchyláci by měli zemřít! Nemyslela to ale úplně vážně, nebyla pravá feministka a i když jí úchyláci vadili, respektovala, že mají zábavu hold v tomhle. A pak všechno bouchlo. Když se Kitsune probrala všechno jí bolelo a pálilo. Uměla si představit, jak teď asi vypadá, popálená a s potrhaným a popáleným oblečením. Brnění bylo pryč a stejně tak i drak. Naštěstí nikde necítila Jeeho reiatsu ani žádné jiné silné a tak si dovolila na chvíli zaslouženě odpočinout.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Dec 28, 2014 12:41 am

Razaki

Král se na Razakiho trochu unaveně usmál. Obě sekery se rozpadly na spoustu písku.. a další písek se nahrnul do Králových rukou. A bing! Sekery byly opět na místě, v rukou Krále pouště..
Už se skoro chystal, ale pak se najednou zastavil. Podíval se na Razakiho.
"I moje levá ruka právě odpadla. Vaše kapitánka je zraněná.. ale v pořádku." pronesl trochu smutně. Konečně se zdálo, že má emoce...
Nebyl zjevný důvod, proč to Král Razakimu říkal.. ale řekl mu to.

Kitsune

A tak Kitsune ležela na písku. Ono, Hueco Mundo byla vlastně taková nekonečná pláž.. akorát tak trochu bez vody. Ale ta přec není potřeba, písek je taky fajn..
každopádně, odpočinku jí doopravdy bylo dáno. Její dech se zklidnil, její hlava se vyčistila. Bylo to super.
Jak tak koukala na nebe, do zorného pole se objevila taková divná, jednoznačně hollow hlava. Mělo to jedno oko, na hlavě takový silný, ale krátký roh, a vypadalo to vážně divně a hloupě.
"Duh?" ozval se zvuk z jeho úst.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Dec 28, 2014 12:47 am

Izumi Razaki

Obě sekery se rozpadly na písek a on si prostě udělal nové. "To je docela pěknej trik... rozhodně užitečnej..." řekl jsem. Jeho další informace mě zaskočila. "Neměl jsem nikdy pochyby o jejích schopnostech." řekl jsem a něco tiše zašeptal. "Mimochodem..." řekl jsem ukázal nad něj, odkud na něj spadlo Bakudō #75. Gochūtekkan
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 28, 2014 12:48 am

Hoshi Kitsune

Kitsune si představovala, že je na krásné pláži a krásně studená voda jí omývá celé tělo. To, že v moři bývá slaná voda a sůl do popálenin ani ran nepatří, si odmyslela. Vsugerovat si, že jí je fajn, jí opravdu alespoň trošku pomohlo. Při tom sledovala to věčně černé nebe nad sebou a představovala si šplouchání vln okolo. A v tom jí do výhledu vlezlo něco divnýho. Kitsune na to chvíli nechápavě koukala a přemýšlela, jestli si to nevsugerovala taky. Pak to 'promluvilo'. Kdyby mohla vyskočila by na nohy a nedůvěřivě by na to vytasila meč. Takhle ale zůstala ležet a trochu vyjeveně na to zírat. "A-ahoj." promluvila na to komicky vypadající zvíře a doufala, že jí nepřišlo sežrat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Dec 28, 2014 12:57 am

Razaki

"Yeesh." ozval se Král, když viděl na něj padající pilíře.
Jakmile ovšem dopadli, uvězňujíc Krále, hned v tu stejnou chvíli se kolem Krále objevila taková.. obrovská, písečná kostka. Vypadalo to jako bariéra, a písek z v ní.. nestál. Padal odshora dolů, na stěnách, a na "stropě" celé bariéry se vířil do jakéhosi osobního víru. Nepochybně to byl způsob, jak ochránit sama sebe, než se Král vypořádá s Bakudem..

Kitsune

Cosi se na tebe podívalo ještě překvapeněji a hloupěji. "Duuuuh." ozvalo se ale, a pak vytvořilo něco, co doopravdy připomínalo úsměv.
Pokud se Kitsune trochu natočila, mohla vidět, že to mělo velikost asi.. no, hodně tlustého nebo namakaného telete, určitě čtyři nohy.. a nic moc víc neviděla.
Každopádně, hollow si najednou taky lehnul, hnedka vedle Kitsune, jako když pes stráží svého páníčka.
"Duuuuuuuuuh."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down