Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6. divize

+4
Eshen
Yuki-onna
passionpower
Nawaki
8 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

6. divize - Stránka 4 Empty Re: 6. divize

Příspěvek pro passionpower Sun Aug 23, 2015 10:51 pm

Kagami

Kagami se zkoušel s tou pečetí prát. Takže se tam jako nějaký zámotek válel po podlaze a převaloval z boku na bok,ale marně, ani uvolnění reiatsu nepomohlo. Pak uslyšel od okna smích toho dědy z před tím. Pak se Kagamiho zeptal, proč ten balíček otevřel. "Protože jsem chtěl zjistit,jestli v něm nejsou třeba jen prošlé sendviče,než to půjdu vrátit klanu Kuchiki." odpověděl staříkovi. "Nemůžete to z nás nějak sundat?" zeptal se na oplátku on jeho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 1:51 am

Yato

Jak se dalo trochu čekat tak tahle pečeť jenom pomocí uvolňování reiatsu nepustí .. ono to nemůže být jednoduchý, že? No nic, co se dalo dělat. Ani jsem se nemohl pořádně zamyslet a objevil se tu ten starý muž který se ještě ke všemu smál "Takže tys to ... věděl" řekl jsem potichu pro sebe. "On to otevřel ..." řekl jsem a poté jsem si oddechl. "Mě by spíš zajímalo proč jste nám o tom nic neřekl i když jste věděl že jsme to našli" zavřu oči a odkašlu si "A co je vevnitř?" zeptal jsem se.
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 24, 2015 11:19 am

Kagami, Yato -> Dědula sledoval ty dva a stále se pochechtával. "Já? Nevěděl... možná," řekl vcelku neurčitě a pohupoval se na okenním rámu. "A chlapče, kdybych měl každému hned všechno vykecat, tak bych byl blbej. Musíš si to taky zasloužit," otočil se přímo na Yata a zvedl svojí hůlku. Do vzduchu pak nakreslil jakýsi znak. Pečeť se začala stahovat. "Vevnitř? To se musíte podívat," povzdechl si nad zvědavostí mládí.
Uvnitř balíčku byl lísteček. "Jen pro Kuchikiho," tam stálo. Děda si kolem krku zatím omotal... divné šálko.  Vypadal teď vlastně nějak takhle. Jen měl přes levé oko jizvu. A neměl to Haori.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 11:49 am

Kagami

Kagami se stále pral s tou pečetí, bylo to dost otravné a stejně to nefungovalo. Pak dědula nakreslil do vzduchu nějaký znak a pečeť povolila..co povolila, začala se stahovat. "Díky." poděkoval za to, že je z toho dostal. Byl ale furt zvědaví, co je uvnitř a tak, když stařík řekl, že se musej podívat, tak do balíčku opatrně nakoukl, opatrně, aby zase neskončil spoutaný. Uvnitř byl ale jen nějaký lísteček a jelikož na něm bylo "Jen pro Kuchikiho", tak na to rozhodně nesahal. Poučil se ze svých chyb. Mezitím si děda omotal kolem krku šálu. Kagamimu někoho připomínal a pak se jen tak zeptal. "Dědo, je možný, že jste Kuchiki?" zeptal se ho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 12:07 pm

Yato

Zasloužit ... musel bych si zasloužit získat odpověď, no ale to je teď jedno, stejně za pár okamžiků zjistím co bude vevnitř. Poté starý muž napsal svojí holí něco co začalo tu pečeť stahovat, takže jsem byl konečně volný stejně jako Kagami. Oddechl jsem si "Děkuji vám ..." poté jsem stejně jako Kagami nakoukl opatrně do balíčku a něco jsem tam uviděl, lísteček na kterém bylo napsané "Jen pro Kuchiki" ... to se dalo čekat když na tom byla pečeť Kuchiki. "Jestli někdo udělal takhle silnou pečeť je aby ochránil tenhle lísteček, tak tam musí být nějaká velmi tajná a důležitá zpráva ..." ale to se asi nikdy nedozvím, pokud by si to ten starý muž nepřečetl a neřekl nám to. Po chvíli se Kagami zeptal starého muže jestli náhodou není z klanu Kuchiki. Čekám na odpověď starého muže.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Aug 24, 2015 12:28 pm

Kagami -> "Jo? A podle čeho soudíš?" zeptal se ho zvědavě děda, který seskočil z okna a otočil se k tobě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Aug 24, 2015 12:46 pm

Kagami

"Připomínáte mi jednoho Kuchikiho z učebnice v akademii. Jen si už nevzpomínám na jméno." odpověděl staříkovi Kagami. Vzpomínal si, jak si na akademii jen tak prohlížel obrázky v učebnicích, ale aby si něco taky přečetl to už moc ne. "Jste tedy Kuchiki nebo ne?" zeptal se na oplátku on. Taky ho dost zajímalo, co je v tom lístečku, ale nechtěl být vlezlej.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Mon Aug 24, 2015 1:14 pm

Yato

Hmm ... podle odpovědi starého muže bych soudil že asi není Kuchiky, protože nevidím důvod proč by to měl skrývat, ale jestli Kagami říká pravdu a vážně to je ten Kuchiky co ho viděl v učebnici, tak páni. První Kuchiky kterého jsem viděl na vlastní oči, ale nedal jsem to moc znát, takže jsem se tvářil furt stejně. "Jestli to není zpráva pro nás ale pro Kuchiky tak tady nemám co dělat ... plus už mám trochu chuť na to saké" potichu jsem vydechl a čekal jak se takhle celá situace vyřeší.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Aug 25, 2015 12:28 am

Kagami, Yato -> Dědula se pobaveně usmál a pokrčil rameny. "Učebnice jsou plné lidí. Ale nejspíše mluvíte o mém bratrovi. Kuchiki Ginrei byl 27. hlavou naší rodiny a kapitán 6. divize. Mé jméno je Kuchiki Ginren a jsem takové malé rodinné zklamání," představil se jim a ťukl svojí holí do země. Balíček se dorozbalil a z něho vyklouzl úlomek... nějaké vázy. "Á, podívejme se... další upomínka na staré rody. Váza patřící k artefaktům rodiny Shihoin. Jestlipak znáte její legendu?" zeptal se jich a vyčkal. Bylo mu jasné, že to znát nebudou. "Jedná se o vázu, jenž byla rozbita na 5 kousků, aby nebyla zneužita. Když se do ní totiž dala voda a člověk se napil, začalo se zvyšovat jeho reiatsu dle jeho požadavků. A co víc, zkrásněl natolik, že mu neodolala žádná žena. Ale... kdo by chtěl něco takového, že?" Co víc, v balíčku byla i mapka... kampak asi vedla?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 12:36 am

Kagami

Kagami poslouchal toho dědu. Tak přeci jen to byl Kuchiki. "Každý nemůže být takový jakého si ho jeho rodina přeje..." pronesl povzbudivě ke staříkovi. Pak se ukázal obsah balíčku. Byl to střep...vážně? Střep? pomyslela si Kagami a to už děda začínal s přednáškou. Kagamiho fakt nezajímal původ nějakého střepu. Jenže pak to přišlo..zvýšení reiatsu...zkrásnění, to sice Kagami nepotřeboval, ale to aby mu neodolala žádná žena. Kagami se doslova rozzářil nadšením. Dokonce v balíčku zahlédl i mapku. Zkusil se uklidnit a nahodit klidný a nezaujatý výraz. "A co s tím střepem teď tedy bude?" zeptal se staříka Kagami.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Aug 25, 2015 11:06 am

Kuchiki Ginren

"S tím střepem? Cokoliv chceš, ty jsi ho našel, ty rozhodneš. Můžeš dát ostatní dohromady a stát se pánem 6. divize nebo tak něco," usmál se na něj, zatímco maloval do vzduchu nějaké další znaky. "Jen se obávám, že bezemě ti to půjde těžko, no," povzdechl si dědek, když mu došlo, že to všechno bylo zase na něm, protože byl Kuchiki. Hups, to si asi naběhl.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Aug 25, 2015 12:15 pm

Kagami

Kagami se usmál. Fakt nečekal, že by mu ten děda ten střep nechal, když se k němu vázala takováhle legenda. A navíc ho potěšilo to o pánu 6. divize. Tím by vytřel tomu modrovlasovi zrak. "A dědo? Vy byste si nepřál nějaké ty sexy babičky?" zeptal se staříka Kagami. Jestliže staříka potřeboval na získání těch zbylých kousků, byl ochoten se s ním i podělit. Jiného Kuchikiho stejně neznal a měl pocit, že, kdyby znal, musel by ten střep vrátit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Tue Aug 25, 2015 7:41 pm

Yato

Zajímavé, tohle je poprvé co slyším o váze ze které se pije a ještě k tomu když se z ní někdo napije tak to zvyšuje danému reiatsu a aby toho nebylo málo tak má všechny ženy u nohou. Ďábelská to věc, nedivím se že jí někdo zničil na pět kusů. Potom co Kagami měl krátký rozhovor s Ginrenem tak jsem se musel zasmát na otázku od Kagamiho "Na to si myslím že je už starý, bez urážky" řekl jsem na Kagamiho otázku. Poté jsem přišel blíž ke Kagamimu "Jestli my dovolíš tak rád ti pomůžu s hledáním dalších čtyř kusů té vázy" řekl jsem Kagamimu s malým úsměvem ale po chvíli jsem zase měl svůj neutrální pohled. Vypadá to jako celkem zajímavé dobrodružství a rád bych se ho zúčastnil.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Aug 26, 2015 12:03 am

Kuchiki Ginren

Dědula se zamyslel. "Hmmm... nějakou babičku by to chtělo, to máš recht," a hned na to se otočil na Yata. Zamračil se a shunpem se dostal k němu. Plynulým pohybem hole mu podrazil nohy. Ať byl jakkoliv starý, stále měl v sobě nějakou hrdost. "Co jsi říkal?" dal hůl nad Yatův xicht a objevila se reiatsu čepel - Shitonegaeshi.
"Každopádně, pokud chcem ty úlomky najít, budem potřebovat trochu štěstí. Co vím, tak jeden úlomek zkejsnul ve světě lidí. Každý balíček navíc obsahuje mapu, jak se dostat k dalšímu," vypadalo to, že o tom přeci jen něco věděl. Když Kagami rozbalil mapu, poznal, že šlo o kus kasáren 13 divize. Byly tam 4 různé křížky, které označovaly různé budovy. Trochu složité, ale třeba na místě najdete další vodítka?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Aug 26, 2015 12:44 am

Kagami

Kagamimu se skoro ani nechtělo věřit, že by staříka opravdu zlákal. Ale opak byl pravdou a Yato dostal shiton. Kagami nad tím obdivně hvízdl. Na staříka byl dost rychlý a stylový. Upřímně Kagamimu se začal líbit. Pak se k němu chtěl přidat v honbě za srdci všech žen v Seireitei i Yato. "Fajn. Můžeš pomoct." souhlasil nakonec. Alespoň bude mít někoho, kdo bude testovat pasti. Pak se podíval na staříka. "Mapu? Takovouhle?" zeptal se Kagami a ukázal mapku, která před tím vypadla z onoho balíčku.  "Pokud to správně chápu, tak bychom měli hledat v třináctce..." pronesl, když se pořádně zadíval na mapu. "Ale proč tam jsou čtyři křížky?" podivil se.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Aug 26, 2015 10:46 pm

Yato

Na to jak staře muž vypadal tak mu rychlost nechyběla "Ooo" řekl jsem na tu čepel co jsem měl u obličeje. "Asi to je starý playboy ..." řekl jsem si v duchu a poslouchal co stařík říkal. "A jak víme že tenhle balíček byl první? Co když jsme našli druhý ale ten první už nikdy nenajdeme" řekl jsem "Plus jak vůbec víte že je jeden v lidském světě?" asi se přeřekl ale věděl o tom podivně docela dost. Potom jsem se otočil na Kagamiho když se zeptal proč jsou na té mapě 4 křížky, však každý jednotlivý balíček by měl ukrývat cestu k dalšímu, takže proč? "Jinak než vyrazíme ..." nedořekl jsem a trochu jsem si odkašlal "... co kdyby jsme si nejdřív nezašli na saké?" řekl jsem Kagamimu a staříkovi, už měl celkem žízeň.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Aug 28, 2015 5:56 pm

Kuchiki Ginren

"Jo, přesně tahle," hlesl na nalezení mapy a prohlédl si jí. "Jak vím, že je první? Snadno... podle druhu pečetě, co vás držela. Tohle byl jen začínající čajíček, další mohou být horší," odpověděl mu vcelku bleskurychle. "Jak to vím? Stačí si číst rodinné deníky určitých lidí," vypadalo to, že ho začalo otravovat odpovídat na všelijaké dotazy. Trochu fantazie do toho!
"Saké? Upřednostňuješ chlast před ženskýma?" zeptal se překvapeně a tázavě se podíval na Kagamiho, co k tomu poví.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Aug 28, 2015 7:00 pm

Kagami

Kagami zíral do té mapy. Pořád mu nešlo do hlavy, proč tam jsou ty čtyři křížky, když by tam měl být jen jeden balíček. Třeba tam bylo něco, co museli udělat, aby se objevil ten balíček. Přeci to nebude vždycky schované pod prknem v podlaze. Pak se Yato zmínil o saké a stařík vypadal překvapeně. Kagami se na Yata podíval s pozvednutým obočím, Pak zavrtěl lehce hlavou. "Zelenáči..." povzdychl si nad tím. "Existuje takový seznam podstatných věcí....ženy, vlasy, chlast, prachy, zbraně...Je to jednoduchý.." vysvětlil Yatovi. "Takže do třináctky." zakončil to.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sat Aug 29, 2015 5:04 pm

Yato

Seznam podstatných věcí: ženy, vlasy, chlast, prachy a na konec zbraně ... mě to přišlo že to je jen nějaký hloupý seznam, já osobně upřednostňuji chlast, ten ti aspoň neuteče jako například žena. No a bohužel jsem se nedočkal toho že bych se konečně po dlouhé době napil ... no co se dá dělat, půjdu s nimi a snad na nějaký stánek se sakém nebo pivem narazím aby mi neuschlo v krku. Na otázku kterou mi položil Ginren tak jsem jenom na to kývl, slova nebyla potřeba. No a na to co řekl Kagami jsem zakroutil trochu hlavou ... asi jsme oba dva z jiného těsta. "Tak už by jsme mohly vyrazit. Kagami veď nás." řekl jsem a čekal až Kagami vyrazí, chci aby šel první protože má mapu. Ale možná zná i cestu Ginren.
Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Aug 29, 2015 11:17 pm

Kuchiki Ginren

Ginren si nad těma dvěma trochu povzdechl, ale už raději nic nenamítal. Raději si počkal až je Kagami vyvede ven směrem ke třináctce. Protože ani on nevěděl přesné umístění další části vázy. A tak se šlo.

>>> 13. divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Aug 29, 2015 11:25 pm

Kagami

Děda k tomu nic dalšího neřekl a Yato chtěl, aby je vedl. Kagami sena chvilku pozastavil nad tím, jak může Yato znát jeho jméno, když mu ho nikdy neřekl. Ale pak si pomyslel, že je určitě slavný, což ho potěšilo a tak nad tím dál nepřemýšlel. No a tak se tedy ujal vedení a vydal se směrem ke třinácté divizi hledat další balíček. 

---->13.divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Sun Aug 30, 2015 9:04 pm

Yato

Bez dalších slov jsem šel za Kagamim. Snad Kagami získá tu vázu ale ... něco v tom asi bude, možná že ten staroch tu vázu ukradne a já s Kagamim nic nebudeme mít, měl bych ho hlídat. No a tak jsem šel do 13.Divize.

>>> Kasárny 13.Divize

Tsu
Tsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content