Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5. divize

+2
Eshen
Nawaki
6 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

5. divize - Stránka 2 Empty Re: 5. divize

Příspěvek pro Raiden Thu May 07, 2015 11:09 pm

Nami

"Koukej ležet!" přikázala členka Rickovi a třískla ho do hlavy, protože ho nehodlala nechat chcípnout pod jeho rukama. Do boje se už asi nepodívá, tudíž to musel nechat na kapitánce. Na Nami navíc bylo vidět, že se opravdu snaží, i když jeho zranění bylo dost komplikované.

Kitsune stihla zabít předposlední koťátko a tedy zbývalo poslední. Než však stihla vyřídit i to, opět narostlo a tentokrát prošlo jakousi divnou digizměnou. Narozdíl od ostatních nebyla zbavena kůže, spíš naopak. Přes srst jí narostla ještě jakási další kostra (něco jako Naruto s 6ti ocasy), která jí chránila. "Mňau!" mňaukla. Vypadalo to, že tohle byla ta, kterou si chtěl Rick ochočit... asi... původně byly všechny stejný. Problém byl, že teď byla velká asi jako slon. A pohybovala se kupodivu rychle. Jen zatím nepoužila Cero, jen se pokusila s Kitsune šermovat drápky. A stále byla kawaii kotě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu May 07, 2015 11:17 pm

Hoshi Kitsune

A zbývalo poslední kotě. Kotě které prošlo digizměnou, akorát se z něj nestal anděl, ale nějaký monstrum o velikosti slona. Kitsune už to přestávalo bavit. Bylo to rychlý a umělo se to ohánět drápy. Kitsune zmizela do vzduchu nad to(a to dost vysoko). Tam pustila svou zanpakuto. "Nightmare!" řekla a tak dolů na to kotě letěl drak, který byl o mnoho větší než nějaký slon...Asi se to chystal sežrat nebo aspoň ugrilovat. Vypálil na to plamenomet.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Fri May 08, 2015 7:42 pm

Aririki Rick Ginken

Jen jsem se ze země díval na toho draka a přemýšlel. akže tohle je Kitsunin útok... a proti tomuhle budu bojovat... a kruci... pomyslel jsem si a zase zaklonil hlavu. V tuhle chvíli jsem si říkal, že mě ani nemusí léčit. Stejně si mě budou muset vzít do parády znovu, jakmile dotrénuji s kapitánkou. Takže vlastně zbytečná práce.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun May 10, 2015 10:49 am

Kitsune použila svojí nejděsivější techniku a kupodivu to vyšlo! Koťě chcíplo nejspíše na hrůzu. A tak bylo v páté divizi dobojováno. Rick by měl být neprodleně přesunut do divize čtvrté a kapitánka si může robit čo chce. Třeba by mohla zachránit ještě nějakou divizi.

Nami
Nami se stále snažila udržovat Ricka v živém stavu až do chvíle, kdy dorazilo několik dalších s nosítky. Pokud chtěl něco říct kapitánce, nejspíše by to měl říct teď, protože následně byl přesunut do 4. divize.

>>> 4. divize
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun May 10, 2015 12:59 pm

Hoshi Kitsune

Koťata byla fuč...mrtvá, zpopelnatělá, prostě bylo po nich a mohlo se jít dál. Pro Ricka si přišla nějaká ta nosítka a odnesla ho expresně do čtvrté divize. Kitsune se ještě rozhlédla kolem, zapátrala po reiatsu okolo a když nic nenašla vydala se pomoct někam jinam. Třeba do sedmičky. A tak proměnila Akamara opět na meč a vypravila se do divize vedené kapitánem Kioshim.

--->7.divize
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri May 15, 2015 2:00 pm

Status po timeskipu

5. divize dostala dost zabrat od nájezdu Kočičí Lady a jejího potomstva. Mnoho budov je zničeno, či poškozeno natolik, že se budou muset strhnout. Naštěstí se toto všechno stalo jen v oblasti kolem velitelství divize, tudíž taková dobrá půlka je zcela v pořádku. Jen se občas najde někde nějaká mrtvola hollow. Buďte rádi, že kapitánka 2. divize omezila škody zničením koček.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Dec 22, 2015 11:58 pm

Firel
Z první divize jsem dorazil plný vzteku a když jsem viděl všechnu tu škodu moc mi to nepomáhalo.
"Tak dlouho jsem se věnoval pokusům o tvoření věcí, až si mě destrukce znovu našla..."
pokračoval jsem ve svém monologu a díky reiatsu hledal kohokoliv naživu v oblasti zbytků mojí divize, zatímco jsem si prohlížel bitevní pole.
To co mě zprvu opravdu dostalo, byla armáda koček, rozsekaná všude kolem.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 23, 2015 10:41 am

Firel -> Dorazil jsi do své divize. Úklid byl v plném proudu, to ano, ale divize dostala fakt zabrat, tudíž, no... jak to říct, byly tu jisté obtíže. Navíc, všichni byli značně neorganizovaní, chybělo jim pevné vedení. Kapitán byl v prdeli, zástupce neměl a celkově to nevypadalo nejlépe. Bylo jen na tobě jak začneš.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Jul 06, 2016 9:20 pm

Firel
Dorazil jsem domů, tedy k tomu co z něj zbylo.
Spousta shinigami běhala kolem, uklízela trosky, zachraňovali co se dalo nebo léčili zraněné.
Chvíli jsem z toho pohledu měl slzy na krajíčku, zklamal jsem svoji divizi...
Ovšem to nebylo něco co bych mohl dát jen tak najevo, sebral jsem se, protáhl svali na krku a vyrazil blíž.
Když jsem se blížil na dosleh začal jsem hlasitě tleskat. Po chvíli jsem přestal a začal.
"Vynikající, člověk si tu odběhne řešit důležité lidi požírající anomálie na druhém konci světa a ona mu tu mezitím totálně vybouchne divize. Komu se to povedlo takhle to tu zřídit?"
Zeptal jsem se zatímco jsem se sám vydal rozebírat další s trosek. K velkému překvapení se jednalo o pekárnu a nikoliv mojí kancelář se všemi poznámkami, schopné rozpoutat zajímavá i nezajímavá pekla.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jul 26, 2016 10:43 am

Firel -> Tvé poznámky přežily, ale dostat se k nim byl trochu problém. Tvá kancelář nebyla na prach, ale přímo uprostřed na ní žuchl velký strom a poslal střechu k zemi.
Mezitím k tobě přiskočil nějaký člen tvé divize. Tvářil se smutně. "Nevíme, prostě... najednou tu byla armáda hollow, kapitáne," odpověděl ti na tvojí otázku. Všude kolem kvapila spousta lidí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jul 26, 2016 6:02 pm

Firel
Po té, co jsem si všiml že na mojí osobní kancelář alias úložiště katastrov pouze spadnul strom, jsem jí přestal věnovat pozornost.
Vážně bych ty poznámky měl buď dokončit, nebo zatraceně dobře uschovat v archivech... Sice bych je měl nejspíše zničit. Ale jeden nikdy neví kdy se co bude hodit.
Prohraboval sem se poškozenou pekárnou která k mému překvapení dostala méně zabrat než by kdokoliv čekal.
"V tom případě to byla pěkně stupidní armáda holow. Moje kancelář s poznámkami je netknutá, většina toho tu stojí a naše pekárna..." Dotkl jsem se tmavého kamenného krbu a vyslal do něj "trochu energie", pec vybuchla což mě odhodilo pryč, ale výbuch ustála a začal hořet, přičemž se plamen pomalu zmenšoval do normálu.
S překvapeným výrazem jsem se podíval na svojí ruku, poté na pec, pak na svojí ruku a rozhodl se nějakou chvíli nekouzlit, než se vzpamatuji z té anomálie.
...Jak jsem říkal, naše pekárna dostala solidně zabrat. Svolej divizi, je čas na snídani, oběd večeři či která část dne vlastně je. Všechny osobní věci by už měli být dávno vytahané mimo nebezpečí.
Ta anomálie... Snižovala hustotu duševních částic, takže udržovat poblíž ní jednu danou hodnotu prakticky znamenalo navyšovat svoji vlastní hustotu. A když se poté takový jedinec ocitne mimo vliv anomálie. Opravdu bych neměl používat nic, co vyžaduje nějaké ovládání reiatsu. Mohlo by to dopadnout hůř než obvykle...

Naposledy upravil Firel dne Sat Aug 06, 2016 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Aug 06, 2016 1:23 pm

Firel -> Člen tvé divize trochu nechápavě zamrkal. Divize byla v háji a on chtěl snídat? No, byl to kapitán, takže začali svolávat divizi. Během půl hodiny byla nastoupená a v pozoru. Firel si mohl všimnout, že mu tak 25% členů chyběla, možná víc. Někteří byli ještě v obvazech a tak. A rozhodně nevypadali vesele.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Aug 06, 2016 11:30 pm

Firel
Zatímco jsem se prohrabával bordelem na zemi, hledajíc podzemní sklad, začala se kolem shromaždovat divize. Vypadala vskutku neštastně, což jsem jim nemohl mít za zlé.
"O tom co se tu stalo, nevím prakticky nic. Ještě před nějakou chvílí jsem přeci jen byl na druhém konci soul society."
Po chvilce jsem našel podzemní nouzový sklad, při jehož otevření většina členů překvapeně či znechuceně koukala.
Seskočil jsem dolů, což bylo trochu hlouběji než jsem si pamatoval.
Po chvíli jsem vylezl s dvouma celkem těžce vypadajícíma pytlema, obsahující houskám podobné polotovary.
"Vím, není to zrovna stavební materiál, který by se hodil na přestavbu a opravy. Ale potřebujete se na chvíli uvolnit a odpočinout od všeho toho vyklízení a uklízení. A já se potřebuju dozvědět míry škod." S poslední větou jsem vytáhl pár polotovarů a hodil je na pec, která pomalu spalovala moje reiryoku.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Aug 17, 2016 10:44 pm

Firel -> Divize furt tak divně mrkala a tvářila se značně nesvá, ale darované housce na zuby nehleď, takže nechali kapitána, aby si tam zahrál na kuchařku. Mezitím jsi obdržel i několik papírových hlášeních, kde byl sepsán seznam mrtvých, zraněných a počet zničených, či poničených objektů, potřebné materiály a tak podobně. Bylo toho vcelku dost. A bylo ti jasné, že tohle jen tvá divize nepokreje.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 13, 2016 8:45 am

Firel
Nějakou chvíli jsem krmil svou divizi nouzovými zásobami a pokoušel se zvýšit morálku. Tohle byla ovšem první kritická situace ve které došlo k takovým škodám na naší straně a neměl jsem tedy moc zkušeností s podobnou situací.
Dokumenty jsem schoval do kapsy. Měl jsem v plánu napřed vyřešit situaci zde.
Po svačině jsem tedy ještě chvíli pomáhal kontrolovaně zřítit budovy, které byli nenávratně stracené. Posléze jsem rozdal posledních pár úkolů, které se týkali především přípravy rozloučení se s mrtvými, starání se o zraněné a zachránění jakéhokoliv množství znovupoužitelného materiálu ze stržených budov.
Poté jsem se vidal hledat pomoc s rekonstrukcí.
-> 1. divize
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2