Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5. divize

+2
Eshen
Nawaki
6 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

5. divize Empty 5. divize

Příspěvek pro Nawaki Fri Dec 12, 2014 9:46 am

Kasárna 5. divize Gotei 13
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

5. divize Empty Re: 5. divize

Příspěvek pro Eshen Sun Mar 15, 2015 8:11 pm

Celá Divize

A v tu chvíli, zničeho nic - naprosto neznámé reiatsu. Spousta neznámého reiatsu, větší, menší, malé, veliké - ale bylo toho hodně... Země se zatřásla, a na obloze se oběvila černá čára. Jasně viditelná černá čára.
Byla to snad jen sekunda, a čára se otevřela. Za ní jen velká temnota - byla to Garganta. A z ní se začali doslova sypat hollow - nalevo, napravo, dopředu, dolů. Ale byli všude.
I pátá divize byla najednou vyloženě zaplavená. Velká skupina hollows byla na nádvoří dříve, než by si snad někteří všimli, že se něco děje. První shinigami začali umírat rychle. Už po několika sekundách další shinigami skončil na zdi kasáren zabodnutý, pod ním krvavá čára, jak ho hollow táhl nahoru. Nádvoří se najednou zdálo úplně plné, ale Shinigami žádní, a hollow se začali rvát i do kasáren. První kida a známky obrany byly konečně slyšet, ale hollow rychle bušili do dveří.. a do shinigami za nimi.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 02, 2015 2:12 am

Aririki Rick Ginken

2. divize -->

Na hradbách nad nádvořím se zvedl vítr a tam jsem se zjevil já. No a přesně proto si myslím, že je kido zbytečný... zamumlal jsem si, když jsem viděl tu spoušť pod sebou. Pak jsem jen natočil hlavu, ani v nejmenším jsem nepochyboval, že se mnou kapitánka 2. divize udrží krok: Jdeme na ně, Kitsune-taicho? zeptal jsem se k jejímu bojovému plánu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 02, 2015 10:26 am

---->2.divize

Hoshi Kitsune

Rick nebyl jediný, kdo se zjevil tam, kde se zjevil. Stejně tak se tam zjevila i Kitsune a část osazenstva její divize. "Kdysi jsem si myslela to samý..." poznamenala Kitsune. Jako..sama ho zrovna moc neovládala, ale rozhodně si nemyslela, že je zbytečné, alespoň už teď ne. Kitsune se dívala na tu spoušť pod sebou. No..nebyl to hezký pohled. Pak se podívala na Ricka, když na ni promluvil. "Přesně tak..." usmála se a zmizela. Objevila se až v hloučku hollow, kterým se začala nemilosrdně prosekávat. 
Tenma vyvolal své dvě čepele na rukách a napodobil kapitánku. Zbytek NPC se také vrhli na armádu hollow.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat May 02, 2015 10:59 am

Většina obyčejných hollow padala jak nic, to ano, problém byl, že vždycky se našel někdo, kdo tomu všemu šéfoval. A i ten se tady našel. Ten někdo byl fakt obrovskej a vypadal jak kočka... kočka, které někdo zapomněl natáhnout kůži se srstí. Bylo to tedy osvalené něco, co po vás začalo metat jedno Cero za druhým v děsivé rychlosti, že by to mohlo dělat problémy i členům 2. divize.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 02, 2015 11:07 am

Aririki Rick Ginken

Když vyrazili ostatní, tak co bych nevyrazil také. Využíval jsem svého rychlého shunpa, dobrého šermířství ale ještě víc svých schopností boje bezezbraní ve formě kopů celokovovou botou do ksichtu. Shikai jsem nezaktivovával, protože jsem chtěl mít jistotu, že bude Zachary ready ke všem kouskům, které spolu zvládáme.
Pak se ovšem objevil Superparchant. Trhej svaly, lam kosti! Zachary! zařval jsem a zatímco se moje katana změnila v obrovskou čepel, kterou jsem hodil do levé ruky, do pravé mi vklouzl taktický obušek s čepelí. Senka. zamumlal jsem a obrovskou rychlostí se objevil nad tou kočkou a sekl levou po krku, jako bych ji chtěl useknout, zároveň jsem bodl boxerem do oblasti páteře a k tomu přidal ještě útok zanpakuto: Hřích čtvrtý: Hněv.

Naposledy upravil Akkaku Naito dne Mon May 04, 2015 10:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 02, 2015 4:54 pm

Hoshi Kitsune

Kosila tam jednoho menšího hollow za druhým. Neměli chudáci vůči ní žádnou šanci a to ještě ani nevyvolala shikai. Prostě kapitán no...Po očku sem tam mrkla po ostatních, jestli jsou v pořádku a nepotřebují pomoc. Zatím to nevypadalo. Pak se ale objevila obří kočka bez srsti a kůže. Byl to docela nechutný pohled, ale nic, co by Kitsuniny oči neustály. Tenhle nevypadal jako jeden z těch menších. Všimla si, že Rick na to začal útočit. "Povstaň, Akamaru!" pronesla a změnila tak svou katanu na obří meč, kterým ukázala na tu obludu. "Ryū no Cero!"  řekla a vypálila tak na tu věc stříbrné cero, načež zmizela na jednu ze střech.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon May 04, 2015 11:03 pm

Jo, tady se Rickova schopnost hodila. Bojoval proti obr kočce, která řádila, tudíž měla v sobě hněvu na rozdávání. Ale její reiatsu nebylo malé, takže i když jí to postupně oslabovalo, stále ještě dokázala, alespoň chvíli, udržovat cero bombardaci. Zvláštní bylo, že Cera nepálila jen dopředu, ale kolem celého těla. V několika okamžicích to i vypadalo, že jí prakticky vytváří srst. Proto nebylo zrovna bezpečné se u ní zdržovat. Doslova běsnila.
Kitsunin útok jí prozměnu překvapil. Tady měla Cero střílet kočka a ne někdo jiný! Hlasitě zamňoukala a rozeběhla se přímo proti střeše, kde se objevila ona kapitánka. O Ricka zatím ztratila zájem, využije toho?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 05, 2015 12:31 pm

Aririki Rick Ginken

Zde by se nejspíš hodil nějaký epický běh po hřbetě kočky, zakončený výskokem a... ne. Rick nebyl hlupák, romantik ani hrdina. Jednoduše shunpnul kočce kousek za čelo tak, aby se pak ještě pohyboval souběžně s ní. Záložní čepel již měl schovanou a tak mohl Zacharyho obří čepel držet oběma rukama a bodnout tím kočku do hlavy. Mířil jsem samozřejmě na mozkovnu, protože to byla nejsnažší a nejrychlejší cesta, jak něco/někoho zabít. Zároveň jsem do ní ale pro jistotu vehnal ještě trochu mé schopnosti.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue May 05, 2015 4:28 pm

Hoshi Kitsune

Kitsunino cero kočku asi dost překvapilo, jelikož se na ni ta kočka rozeběhla. Asi se jí nelíbilo, že není jediná tady, kdo umí střílet cero. Její nový minion se pokoušel kočku sejmout útokem na hlavu. Kitsune by se klidně jen mohla shunpnout jinam nebo vyvolat Akamara, aby tu kočku sežral či něco podobného, jenže Kitsune chtěla udělat něco jiného a hlavně vidět toho nováčka jménem Rick v akci. "Bakudō #9. Hōrin!" pronesla a pokusila se kočce svázat nohy k sobě. Bylo to sice jen bakudo 9. úrovně, ale za to bylo podpořené její silou kapitána, tudíž by nemělo být tak slabé. A pokud jí to nevyšlo, tak se shunpla na střechu na druhé straně, než byla kočka.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 06, 2015 10:18 pm

Rickův plán by byl dobrý, jenže asi mu nedošlo, že když srst kočky prakticky tvořilo Cero, že musí nejprve proniknout tím Cerem, aby se dostal k její mozkovně. A ve chvíli, kdy si to uvědomil, už byl v něm a byl odpálen do trosek jedné budovy. Ale stále si tě nevšímala. Možná by to chtělo vhodnější načasování? Ani tak velká mašinérie nemohla svojí "srst" udržet dlouho.
Kočičí nohy se podařilo svázat, jen byla otázka na jak dlouho. Byla fakt rozohněná, nemluvě o tom že její hněv podporovala ještě zanpakuto Kitsunina miniona. Během toho, co se kočka pokoušela vymanit z Kida, soustředila své cera čistě na nohy. A zbytek těla byl nebráněný. Zřejmě se uměla fixovat jen na jeden cíl. A právě proto nyní přišel váš čas to ukončit.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 10:27 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na kočku s pořádným odstupem. Moc se mi nelíbilo, jak jsem byl zahozen a tak jsem se jen podíval, jak přemístila onu energii na nohy a já mohl s klidem zaútočit na hlavu. Hřích pátý: Smilstvo. foukl jsem ji ještě na hlavu, když už byla má čepel téměř zabořená v mozkovně. Pro případ, že by to kočička ustála, tak by viděla okolo spoustu přitažlivých... něčeho, co by ji mohlo zaujmout. A to by zase mně mohlo získat čas.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 06, 2015 10:47 pm

Hoshi Kitsune

Kočičí packy byly pěkně svázané dohromady a zaměstnávaly kočku natolik, že mohli v klidu zaútočit bez toho, aby je sejmulo její cero. Rick toho samozřejmě využil a snažil se kočce probodnou hlavu vlastním obřím mečem. Kitsune se rozhodla pro něco lehce jinačího...Kitsune narozdíl od ricka se pokusila tý kočce tu hlavu useknout celou a ne se v ní jen tak rejpat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed May 06, 2015 10:50 pm

Rick napíchl kočce hlavu, tudíž sebou začala dost cukat, nejspíše totiž zasáhl centrum pohybu. A to zajisté bylo pro ní dost nepříjemné, naštěstí tu byla patoložka Kitsune, která se rozmáchla svým velkým mečem a vykonala práci kata. Hlava se odkoulela přes jednu budovu a trochu jí... zlikvidovala. No, co se dalo dělat. Ještěže měla Kitsune dost reiatsu na posílené seky, normální člen by tu hlavu krájel asi nějakou tu dobu. A když byla kočka mrtvá, všimli jste si, že po vás pálilo slabé Cero několik koťátek - zřejmě potomstvo. Avšak... Kitsune to mohla odrazit rukou.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 11:08 pm

Aririki Rick Ginken

Podíval jsem se na koťata a rozhodl se jednat rychle. Senka. Hřích pátý: smilstvo! objevil jsem se za nimi a zafoukal je růžovým neurotoxinem s psychadelickými účinky a... ne. Nemohl jsem je zabít. Měl jsem sice už napřaažené zanpakuto, ale... bodl jsem..
A Zanpakuto zajelo do země. Pak jsem se podíval na kapitánku: Já... ehm... napadlo mě, že... bych si je třeba mohl... vytrénovat jako pomocný nástroj... při sledování a tak... pravdou ale bylo, že jsem jen získával čas. Pak jsem se sehnul a zmizel za oblaky růžové mlhy. Když jsem se zvedl, tak jsem jedno držel v náručí... a druhé již bylo uklizeno na bezpečném uložisti mafie, o kterém nikdo krom bývalých členů nevěděl. Aspoň jedno zachránit musím. Prostě musím!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed May 06, 2015 11:20 pm

Hoshi Kitsune

Kitsunin pohled padl na koťátka...tohle bylo od GM krutý. Kitsune koťátkovské cero odrazila rukou sranou, protože nebyla žádnej kruťas, co by zabíjel koťátka. A pak se do toho vložil Rick, obalil ty koťata nějakým růžovým cosi, co se k němu moc nehodilo a pak zabodl meč do země...Ani on ty koťata prostě zabít nemohl. "Ne." odvětila mu Kitsune, když si ta koťata chtěl nechat...vždyť by jí zdemolovali divizi ještě víc, než už byla, to nemohla dopustit. No a pk ta koťata někam zmizela až na jedno, pod kterým se dost prohýbal Rick. "Kams je poslal?" zeptala se Kitsune a dost se u toho mračila...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu May 07, 2015 12:06 am

Rick byl borec, že udržel tak těžké kotě. Problém byl, že kotě se asi jen tak držet nenechalo a co víc, nesdílelo tvůj soucit nad ním. Jakmile už jsi ho držel, prudce ti zabodlo tlapku do břicha, šmátrajíc po tvých střevech. "Jí...dloo!" zamňoukalo to a porazilo tě to na zem.
A co se dalších koťat týkalo, zřejmě měli dost dobrý čich, aby se dokázala dostat zase zpátky. "Vy... zabít... maminku... vy potrava!" začala mňoukat přes sebe zbylé 3 koťátka a zase začala metat jedno cero za druhým. Kitsune musela volit. Trénink koťat nebo člen divize?
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 07, 2015 10:26 am

Aririki Rick Ginken

Když jsem viděl, jak se mi ty malé mršky odvděčují, tak jsem se překulil a vytáhl ze země své Zanpakuto. Chtěl jsem vám zachránit život vy mršiny... Hřích druhý: Lakomství. zavrčel jsem se vzpomínkou na techniku, kterou tu ještě před chvílí ukazovala jejich maminka. Kapitánko. Stranou. CERO! zavrčel jsem a jak mě ta energie obalila, tak jsem vlítl mezi koťata. NIKDO se mě nebude pokoušet zabít, když jsem se mu pokusil zachránit život.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu May 07, 2015 10:53 am

Hoshi Kitsune

A tady to měl...Kitsune mu říkala, že si je nemůže nechat. Za to ta koťata dala jasně najevo, že si chtějí Ricka nechat....akorát jako svačinu. Už se do toho chtěla vrhnout, protože nechtěla přijít o svého nového miniona hned první den, když v tom Rick zakřičel, že má jít stranou...no a tak ho poslechla a shunpla se z dosahu. Jaké bylo její překvapení, když Rick začal pálit cera.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu May 07, 2015 3:24 pm

Rick byl bezpochyby dobrej, problém byl, že měl momentálně díru v břiše o velikosti bowlingové koule, takže pokud nechtěl chcípnout, možná by neměl tolik používat bojové schopnosti, ale raději si chytat vnitřnosti a hledat pomoc. Ale pokud se i přesto pokusil Cero použít, vyšlo to, částečně... zasáhl 2 ze čtyř koťat a pak nejspíše upadl do bezvědomí.
Kitsune tedy měla co dělat. Ne jenže jí tam její minion začal kolabovat, tak ty zbylé dvě kočky se začaly zvětšovat. Nejspíše na ně přešla síla jejích sester, které umřely. A s vřískotem se pustili přímo na Rickovo tělo. Hlad byl silnější než touha zabíjet.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 07, 2015 3:35 pm

Aririki Rick Ginken

Naštěstí jsem byl opravdu velmi rychlý, takže jsem se ještě stihl přemístit za skupinu z druhé divize a pak se léčit, pokud jsem tam již náhodou neskapal rovnou. Do hajzlu. zabručel jsem ještě a snažil se vyléčit, co to šlo. Pokud to nešlo, tak... no... tak to znamenalo, že jsem nejspíš šel do bezvědomí a s trochou štěstí jsem nebyl ve skupině jediný, kdo umí léčit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu May 07, 2015 3:44 pm

Hoshi Kitsune

No, tohle nevypadalo dobře. Rick měl díru v břiše od jednoho s koťat. Cerem, které si půjčil od maminy těch koťat, sejmul dvě z nich. Jenže ty další dvě se zvětšila, jako by pohltila svou sourozence, a vrhly se na Ricka, který začínal upadat do bezvědomí ze ztráty krve a možná i vnitřností. Chtělo to co nejrychleji ukončit. "Karyū!" řekla Kitsune tiše a její meč obalily plameny. Pak se shunpla do cesty těm koťatům a poslala na ně pěkný ohnivý sek, který by se o ně měl už postarat. K Rickovy mezitím doběhla modrovlasá dívka, kterou před tím potkal dole v bunkru druhé divize, a začala ho léčit. Pokud si správně pamatoval, jmenovala se Nami.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu May 07, 2015 10:23 pm

Rick opravdu upadl do bezvědomí, ale naštěstí byl živý... zatím. Seběhl se k němu dav mediků, kteří pracovali pro druhou divizi, v čele (správně!!!) s Nami, aby ho aspoň trochu dali dohromady, ale byli rádi, že ho po nějaké době dokázali aspoň trochu probrat. Aspoň si mohl prohlédnout své vnitřnosti.
Kitsune se pustila do boje, aby ochránila své spoludivizníky a šlo jí to dobře. Koťata však začala uskakovat jak divé, protože jim oheň nebyl zrovna po chuti. A taktéž začala zase chrlit cera po kapitánce. A aby toho nebylo málo mohla si Kitsune všimnout, že se té jedné začala loupat kůže... asi se měnila do té podoby, jakou byla její matka. A k tomu obě mňoukaly!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu May 07, 2015 10:32 pm

Hoshi Kitsune

Ta koťata byla jak z divokých vajec a do toho po ní střílela své paprsky zkázy. To by ale nesměly jít proti Kitsune, jejíž hlavní obor bylo shunpo. Jakmile si všimla, že se jedný z těch věcí začala loupat kůže, shunpla se těsně nad to a seknutím po krku tomu ukončila život jako jeho milé matince. Něco podobného pak zkusila udělat i z s tím zbývajícím kotětem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 07, 2015 10:43 pm

Aririki Rick Ginken

Když jsem se probral, tak jsem viděl kapitánku bojovat. Okolo mě byla skupina mediků a já jen zavrčel: Ježiš to jsem po... a pak přišlo několik vět, který jsou pro toto fórum nepublikovatelné. Podíval jsem se na mediky a nadhodil: Dokážete mě dát dohromady dost rychle, abych napravil aspoň část škod, co jsem napáchal? nadhodil jsem a v duchu se už připravoval na ten masakr. Ty kočky mě docela naštvaly.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down