Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8. divize

+2
Lus
Red
6 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

8. divize - Stránka 2 Empty Re: 8. divize

Příspěvek pro Raiden Fri Aug 15, 2014 11:25 pm

Tomisura Raiden

Raiden se tajemně pousmál. "A když nezvládneš... tak ti to bude jedno, bude z tebe prach," promluvil pravdivě. Chtěl jí trochu polekat, přeci jenom... byl to trénink! A ten se musel brát vážně i když ho vážně nebral. Ale to vědět nemusela, přeci jen, jejích cílem bylo jí trochu pocvičit. "Jsi druhá, kterou budu učit jak správně bojovat, tak se připrav, že nebudu příliš jemný. A nyní... pojďme!" zavelel s úsměvem a pomalou chůzí se rozešel kamsi do sklepení. Cesta normální chůzí trvala asi půl hodinu, tudíž... nastává zábava!

>>> Trénink, který musím založit!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Aug 15, 2014 11:40 pm

Konan Hana

...bude z tebe prach. Konan ztuhla na místě s vyvalenýma očima a kdyby to nevypadalo tak neslušně, tak by měla i otevřenou pusu. To .... myslí vážně? Trochu ho znám, ale tohle .... To nemůže, mám děti. Snažila se uchlácholit. Nějaké zranění ano, ale že by rovnou prach? "Už jsem druhá?" Konan raději přestala myslet na prach a začala znovu komunikovat. "No páni. Jsi asi opravdu dobrý učitel, když jsi tak žádaný." prohodila a vyrazila tedy za Raidenem.

-------------------------------->Trénink, který musí Raiden založit, nebo už založil
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Aug 16, 2014 10:57 pm

<--- kasárny 7. divize

Kioshi Hikaku

Pomalým krokem došel do kasáren, které dobře znal. Očima našel okno pokoje, ve kterém kdysi bydlel. Pousmál se nad tím. vzpomínal na všechny příhody spjaté s kasárnami a celkově s osmou divizí. Pomalu došel až ke kanceláři kapitána. Mohl tam jen tak vletět a pronést něco stupidního, ale to by ho Raiden asi obdařil nějakým tím bleskem, zase. Zaklepal a počkal na svolení vstoupit.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Aug 22, 2014 3:14 pm

Hikaku --> Než na tvé zaklepání na dveře někdo stačil odpovědět, objevila se u tebe mladá slečna s páskou podkapitánky 3. divize.

Akashiya Masamune

Došla jsem k muži u nějakých dveří. "Dobrý den. Nejste kapitán 7. divize Kioshi Hikaku?" zeptala jsem se muže, který na kapitána vypadal. Aspoň takhle ho popsali členové jeho divize. Dokonce měl i to dítě na zádech.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Aug 22, 2014 4:19 pm

Kioshi Hikaku

Nikdo se mu neozýval a to ho docela mrzelo. než si stihl povzdechnout stála u něj podkapitánka třetí divize. "Ano to budu já. A vy jste Masamune Akasiya, jestli se nepletu." Divil se tomu, že tu potkal právě ji, nebo spíš ona jeho. "Copak potřebujete?" Zeptal se svým typicky milým tónem. Haruka mu na zádech pomalu usínala.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Aug 22, 2014 6:02 pm

Akashiya Masamune

Překvapilo mě, že mé jméno někdo kromě 3. divize zná. Ale mile mě to překvapilo. "Nepletete se." usmála jsem se. "A potřebuju ... trénink." vybalila jsem na kapitána hned to, co jsem potřebovala. Neměla jsem ráda zbytečné kejkle kolem. "Asi víte, že 3. divize nemá kapitána. Takže jí teď mám na starost já a pro jistotu potřebuju trénink. Pomůžete mi s tím?" zeptala jsem se s nadějí v hlase.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Aug 22, 2014 7:16 pm

Kioshi Hikaku

Tvářil se naprosto seriozně a nedával na sobě nic znát, ale docela ho to zaskočilo. Hikakua  trénovat někoho? Fyzická síla to by šlo, ale jinak s tím moc zkušeností nemá. Každopádně je to jedinečná šance ukázat, že Kioshi Hikaku, není jen tak nějaké jméno. "No, docela jste mě tím zaskočila,a le ano pomohu vám a rád. Ale zajímá mě. Proč já a o jaký trénink by mělo jít?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Aug 22, 2014 8:14 pm

Akashiya Masamune

"Jste silný kapitán a taky jediný volný." odpověděla jsem po pravdě. "Jinak na bankai ještě nemám, takže spíš trénink pro zvýšení síly. Ale jestli vás s tím nějak zdržuji od něčeho důležitého, nebo dokonce otravuju, tak na to zapomeňte." mávla jsem rukou. Chtěla jsem ho vyhecovat, aby do toho šel.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Aug 22, 2014 9:23 pm

Kioshi Hikaku

Zakroutil hlavou. "Ne od ničeho důležitého mě nezdržujete." Mluvila o tréninku síly. Na to je nejlepší Souboj s někým, alespoň o trochu lepším a to se Hikakovi líbilo. Díval se podkapitánce třetí divize do očí a ona v nich mohla vidět určitý zápal. "Začneme hned?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Aug 23, 2014 1:02 pm

Akashiya Masamune

Podle jeho zápalu v očích, jsem kapitána dokázala vyhecovat. Jen jsem doufala, že jsem to s tím hecováním nepřehnala, abych pak špatně neskončila. Ale co, zas tak slabá nejsem. mávla jsem v duchu rukou. "Proč ne?" přikývla jsem.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Aug 24, 2014 8:38 pm

Kioshi Hikaku

Napadlo ho jediné místo, kde by byl tento trénink vhodný pro oba. Ale bylo to trochu dál a přesunout se tam co nejrychleji, znamenalo použít shunpo. "Tak za mnou." Řekl a připravil se na použití shunpa. Chtěl na místě být o trochu dřív než Akashiya, proto se od ní držel tak daleko, aby byla schopna cítit jeho reiatsu, dostatečně na to, aby jej našla.

----> Trénink
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Aug 24, 2014 9:35 pm

Akashiya Masamune

Přikývla jsem. Zajímalo mě, kam asi tak vyrazíme, ale než jsem se stačila zeptat, kapitán mi zmizel z dohledu. "Shunpo? Teď? Dobrý tah. Beztak mě chce nechat vysílit." zamračila jsem se, ale neotálela jsem a rychle vyrazila za kapitánem, abych ho pak někde nemusela hledat.

-------> Trénink
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down