Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+9
Satoshi
Lus
Raiden
Solas
Nawaki
Mishkenzie
Red
Miss_Atlantis
Aki
13 posters

Strana 11 z 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

Goto down

Tokio - Stránka 12 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Hysterio Mon May 04, 2015 8:31 am

Gabi

Naozaj desivá schopnosť. Čo bol nesmrteľný? Možno sa tiež jednalo o nejakého ducha no skôr takého zlého. Upustila som krompáč a znova som ustúpila. S jeho poslednými slovami vplul do zeme no čo horšie, strhol mi môj krížik. Začala som si rukou sápať po krku a dúfať, že to je len hlúpy žart. Bohužiaľ to žiadny žart nebol.
"Hej !! vráť sa !! Vráť mi to!" Zakričala som, znova som schmatla krompáč do ruky a začala som sa okolo seba obhliadať. Následne som sa rozhodla ísť za tým druhým zvukom. Prečo? Sama som na túto otázku nevedela odpovedať. Ani som nevedela, prečo je pre mňa ten krížik taký dôležitý.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 04, 2015 9:16 pm

Gabi--> Nikde nikdo nebyl... ale... přeci jen někdo. Muž v šedém plášti, pod kterým měl černý oblek s bílou košilí bez kravaty a společenské boty. Ne pravé i levé ruce měl dva prsteny, jeden na ukazováčku, druhý na prostředníčku. Dále měl přívěšek okolo krku, který vypadal jako hvězda z pěti čar. Podobné měl i naušnice a byl to blonďák. Pozoroval tě celkem veselým úsměvem někoho, kdo si prohlíží malé dítě, které právě udělalo malou dětskou chybu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Tue May 05, 2015 12:11 pm

Gabi

Narazila som na zaujímavo vyzerajúceho chlapíka. Bol to taký opak mňa. Vyzeral dobre, slušne, čisto a pomerne príjemne. Nebola som v jeho prítomnosti ani päť sekúnd a už som sa za svoj výzor hanbila. Pozorne som si premerala všetko, čo mi o ňom mohlo niečo prezradiť no nikdy som v súdení ľudí nebola moc dobrá, takže som naozaj netušila, čo si o ňom myslieť. Vyzeralo to však tak, že chcel, aby som na neho narazila.
"Ty si?" Spýtala som sa a radšej som sa k nemu nepribližovala, bola som radšej opatrná, než mŕtva.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 05, 2015 12:38 pm

Gabi--> Podíval se ti do tváře a pousmál se: Říkej mi Sasaki. pak tě taky přejel pohledem a nadhodil: Měl jsem se zde sejít s jedním přítelem a jeho žákyní. stále se usmíval, ale nyní přešel i do trošku zkoumavého pohledu. Ale koukám, že o mladé Quincy tu není nouze. Když... ty asi ani nevíš, že jsi Quincy, že chudinko.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue May 05, 2015 8:45 pm

Amai Hachimitsu

A tak co jí zbejvalo, když se kudlanka blížila, tak udělala rychle kotoul do strany, rychle se přetočila na záda a z pěkné blízkosti zkusila ihned vyslat šíp. Tentokrát si na něm však dala opravdu záležet, protože už ji šlo opravdu o život. A člověk ze sebe přeci jen vydá nejvíc, když už jde do tuhého.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 11:32 am

Amai--> Kudlanka schytala šíp do krku. A protože Amai natáhla ruk hodně a její reiatsu neby... dobře, bylo ještě celkem slabé, ale v poměru s tou kudlankou ne, tak to tu bestii mrsklo do regálů a udělala ještě jeden, dva kotrmelce, než na ni regál dopadl a ona se začala hrabat ven.
V tu chvíli se ale najednou objevil druhý hollow. Celkem velký had, který měl na těle tři praskliny z nichž tekla krev a vylézaly dlouhé paže. Jedna z nich vzala kudlanku a vytáhla ji z pod regálu... pak ji hadí hollow ukousl hlavu. Symbolické? Nebo možná jen nechutné. Pak se hollow otočil na něj a okolo něj se začalo hromadit reiatsu. První hollow se v tom reiatsu rozpustil a veškerá jeho síla se vpila do hada. Co uděláš teď? zaječel hollow.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Wed May 06, 2015 1:27 pm

Gabi

"Chudinko?" Zamrmlala som trocha podráždeným hlasom. Nemala som rada, keď ma tak ľudia volali. Nie že by to niekto robil. Väčšina si stačila s oslovením ako špina či grázel. Nevedela som však o čom hovorí. Čo sú to vôbec Quincy? Možno to bol nejaký blázon no.. ja som mala čo hovoriť. Videla som duchov a napádajú má nejaké potvory.
"Neviem o čom hovoríš." Dodala som stále pomerne pevným obozretným hlasom.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 2:03 pm

Gabi--> Muž se na tebe dívá a pak pokýval: Je smutné vidět Quincyho, který nejenže neví, kým vlastně je, ale ještě... žije tak nuzně a chudě. pronesl a docela kriticky si tě prohlíží. Bylo to od něj nezdvořilé a netaktní, ale... přesto jsi v jeho úsměvu stále viděla spoustu přátelství.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Wed May 06, 2015 4:48 pm

Gabi

"Aspoň žijem, mohla som skončiť aj horšie." Mikla som ramenom. Predsa len po mne poslednú dobu išla jedna maskovaná vec za druhou. Aj keď to že vedeli rozprávať, som sa dozvedela až dnes. Jeho úsmev mu v mojej opatrnosti moc nepomohol. Stále som mu neverila, prečo by som aj mala? 
"Ak by som mala spočítať ľudí, ktorý sa na mňa usmievali.. a stále sa im nedalo veriť.. nestačili by mi obe ruky." Zamrmlala som znova a ustúpila som o ďalší krok.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 7:35 pm

Gabi--> Sasaki jen pokrčil rameny: Věřit mi nemusíš, to po tobě ani nikdo nechce. Ale... ten křížek by jsi zpátky chtěla viď? řekl a otočil se k tobě v tu chvíli zády: Já půjdu, zničím toho hollow a přinesu ti něco, co je tvé. A pak to nemusíš brát tak, že mi musíš věřit, ale tak, že uzavřeme obchod. Co ty na to? optal se s úsměvem. Stále ti nic nevysvětlil. Neřekl ti co je hollow, co je Quincy, neřekl ti stále nic...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Wed May 06, 2015 9:03 pm

Gabi

Bola som naozaj paranoidný človek. Čo ak tento "hollow" spolupracoval s týmto "chlapíkom" a celý čas im išlo o niečo iné? Na druhú stranu, som ten krížik naozaj chcela a tak som len prikývla.
"Ak mi donesieš krížik, vypočujem si tvoj obchodný návrh." Na jednu stranu som podobné dohody uzatvárala stále. Len nie takéhoto divného paranormálneho kalibru. Nevedela som či mi ho donesie, no radšej by som sa proti tej príšere sama nepostavila a nechala to za seba vybaviť niekoho iného. Čo by však za to chcel? Kto vie. To sa zistím až za nejaký čas, ak vôbec.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 06, 2015 9:20 pm

Gabi--> Dostala jsi od Sasakiho zářivý úsměv a pak... ten muž zmizel. Těsně předtím ale stačil říci: Počkáš na mě malou chvilku? jenže odpovědi jsi mohla směřovat leda na prázdné místo. 
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat May 09, 2015 10:29 am

Gabi

Prikývla som na znak kladnej odpovedi, no to už zmizol a ja som sa tu znova ocitla sama. Preto som len ostala stáť na mieste a .. no začala som rozmýšľať. nevedela som koľko to potrvá, povedal že malú chvilku a tak som sa len oprela o stenu s rukami založenými do vreciek plášťa, kde som sa pohrávala s malým vreckovým nožíkom.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 11, 2015 11:47 am

Gabi--> Ozvalo se pár zvuků jako... svištění šípů. Proč by ale někdo...? Opatrně, nepořež se. ozval se najednou hlas za zády a před očima se ti začal houpat tvůj křížek.
Technická! Přečíst, prosím!:
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Mon May 11, 2015 6:23 pm

Gabi

Nejakú chvíľku som si na záhadnú postavu počkala. Naozaj sa však jednalo len o chvíľku. Počas nej som započula zvuk, ktorý som spočiatku ničomu nevedela prirovnať. Ako keby niečo veľmi ostrého letelo vzduchom. Nechápala som mu a so zvedavosti som sa začala obzerať. To už som však za mnou ozval hlas a ja som pred sebou uvidela húpajúci sa krížik. Môj..
Opatrne som ho schytila do ruky a znova som si ho zavesila na krk.
"Ďakujem.." Zamrmlala som no príliš veľká dávna slušnosti v tom hlase nebola. Nebola som na ďakovanie zvyknutá. Mala som v hlave veľa otázok, no nebola som si istá, či sa môžem pýtať. Nakoniec ma však zvedavosť predsa len premohla.
"Čo sú to tí Quincy?" Nevedela som, či mi to bude chcieť vysvetliť. Bola by som však rada, predsa len nevedomosť som až tak neobľubovala.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon May 11, 2015 8:37 pm

Gabi--> Muž se na tebe chvilku díval a pak nadhodil: Věříš na duchy? A na kouzla? vypadal při tom zcela seriózně, jako by se ptal, jestli si myslíš, že bude pršet. Svítání odhalovalo zataženou oblohu, takže by možná mohlo.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Tue May 12, 2015 10:38 pm

Gabi

Ruky som si  založila do vreciek plášťa a po jeho slovách som sa len oprela o stenu, čo bola za mnou. Chvíľku som sa na neho len pozerala no..  nevyzerala som nijak pobavene. Skôr normálne..
"Pred takým rokom.. by som vám neverila." Pousmiala som sa a následne som len čakala, čo mi povie ďalej.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue May 12, 2015 10:55 pm

Gabi--> Muž se zamyslel a pak nadhodil: Dobře... a co takové ty historky o... lidech s nadpřirozenými schopnostmi? Lidech, kteří měli neuvěřitelnou moc a uměli používat jakási kouzla... nebo stále ještě umí? pozvedl obočí a koukl, jestli s ním stále držíš v myšlenkách krok.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Tue May 12, 2015 11:12 pm

Gabi

Povzdychla som si. Toto bol dospelák? Išlo to z neho ako z chlpatej deky. Ja som bola viac zameraná na praktické... veci.. nemala som rada, keď sa mi niekto niečo snažil vysvetliť zdĺhavým spôsobom.
"Okej okej, môžeš sa dostať k pointe? Existujú Ľudia s kúzlami ja.. to chápem, vážne." Žmurkla som na neho a pre istotu som ešte aj ukázala palec hore. Tvárila som sa trocha divne až .. ako taký menší blázon.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed May 13, 2015 9:36 pm

Gabi--> Muž se usmál a prohlásil: No. Tak to jsou Quincy. To jsme my... i ty. A tenhle křížek nemáš náhodou. Je to klíč k tvým schopnostem. pak mrkl. Mohu ti ukázat, jak ta kouzla používat, jestli chceš. Máme jich skutečně hodně. Tedy... někteří z nás. dodal pak zamyšleně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Thu May 14, 2015 11:51 pm

Gabi

Rukou som si mimovoľne chytila krížik. Kto vie, čo tým všetkým myslel. Mala som predstavu, no len malú. Predsa len som ho v podstate nič nevidela spraviť, len veľmi rýchlo zmiznúť a znova sa tak rýchlo objaviť. Keď mi však ponúkol, že mi ukáže ako ich využívať, na chvíľku som ostala skeptická.
"Nemám źiadne peniaze.." Bol to fakt, ktorý si mohol všimnúť už spoćiatku. Predsa len aj poznamenal poznámku, o mojom stave. Rozhodne som sa z tejto situácie chcela dostať, no nechcela som byť nikomu nič dlžná. Čo ak by ma trebárs nahlásil sociálke? Mala by som viac než prúser.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 16, 2015 9:02 am

Gabi--> Po Sasakiho tváři se nejdřív začal rozlévat úsměv a pak se rozesmál úplně: Nemám v plánu si za to nechávat platit. Věř mi, tohle nedělám jen pro tebe. pak opět mrkl. A navíc... slíbilas mi něco za ten křížek, ne?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun May 17, 2015 8:50 am

Gabi

Keď sa začal smiať, tak trocha som dostala chuť kopnúť ho do kolena. Rozhodne sa smial na mne a ja som to príliš nemala rada. Prevrátila som očami a počkala som, kým zo seba vypustí ďalšie slová.
"Sľub?" Uškrnula som sa. Tento človek vedel o ulici tak málo. Nechcela som ho však príliš štvať. Predsa len ten krížik nejakým spôsobom získať musel.. aj a by som sa veľmi rada vedela brániť proti takým veciam, čo ma o ten krížik takmer pripravili.
"Dobre, a čo z toho presne vyplýva pre mňa? Neber ma zle... len si neviem predstaviť ako by to celé prebiehalo... a ja nemám kde bývať." Mykla som ramenom. Možno by som z tejto situácie predsa len vedela vyťažiť viac, než som mala pôvodne v pláne.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 17, 2015 1:29 pm

Gabi --> Sasaki se smál dál: Ano. Slib. A jinak... doporučuji ti držet se mně. Tvoje duševní energie je dost vysoká na to, aby jsi zaujala pozornost některých hollow, ale ne dost na to, aby jsi byla vůbec schopná ji použít. pak si povzdechl. Bydlení... hmmm. To je u Quincyho opravdu smutné. Pojď za mnou. řekl a vydal se klidným krokem pryč ze staveniště. Když jste dorazili k bráně, tak jen zvedl ruku a zašeptal: Klavier. na vteřinku se mu v ruce objevil luk a tím rozstřelil bránu, aniž by druhou rukou natahoval. Pak šel dál...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sun May 17, 2015 7:35 pm

Gabi

"To znie ako problém.." Zamrmlala som si skôr pre seba a s rukami vo vreckách plášťa som sa za ním vydala. Bola som zvedavá, čoho všetkého je tento týpek schopný. Rozhodne som chcela niečo vidieť.. no to, že niečo ukáže takto skoro a.. zrovna na bránu, ktorú stačilo preliezť.. musela som sa uchechtnúť. Celkom som sa ho však začala desiť, alebo som sa s tou myšlienkou minimálne pohrávala. Predsa len niečo také človek nevidí každý deň. Naozaj som si nevedela predstaviť, že by som niečoho takého, bola schopná aj ja.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 31 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 31  Next

- Similar topics
» Tokio