Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlomená duše

+5
Lus
Tora_naga
Solas
Ryuuka Hosentsu
Red
9 posters

Strana 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Zlomená duše - Stránka 2 Empty Re: Zlomená duše

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 2:06 am

Dr.Daisuke Stein

Byla to chvíle...malá chvíle v níž najednou tak nějak vycítil, že se něco stane. A stalo! Exploze pohltila chodbu před ním...Poznal že to nebyl útok, ale výbuch rozvodů plynu, které Satoshi zavedl do divizí. Proklatě! Ulevil si. Otočil se zpět do svého kanclíku, kde byl mikrofón k rozhlasu.
Vážení členové 4.divize! Okamžitě vykliďte nemocnici, opakuji okamžitě vy i pacienti vykliďte nemocnici. Můžou hrozit exploze a sesuv budovy. Přesun na volné prostranství...já za vámi dorazím...
Odmlčel se a prošel místností. Musel se odsud dostat co nejrychleji, ale měl rád svůj kanclík a proto jej kompletně oddělil bariérou od zbytku nemocnice. Ať už by přišel výbuch, bariéra měla zůstat a zachovat pokoj v celku...se vším. Daisuke pak vylezl z okna na stříšku táhnoucí se pod ním a hledal způsob jak slézt dolů.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 20, 2013 2:21 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin > "Cože?!" vykřikl Oga a rychle tasil zanpakuto, "t-to znamená, že někde v okolí musí být uprchlí vězni! Musíme informovat kapitánku Haruku!!" Oga se rozběhl pryč, jak řekl, informovat kapitánku. Shinovi ale bylo jasné, že utíká. Moc daleko se ale nedostal. Od jeho krku vystříkla krev a důstojník padl k zemi mrtev. Byli tam s ním další dva členové. Jeden pohotově tasil meč, druhý se pomočil a začal se třepat. "Tas!!" vykřikl ten první. Těžko říct, jak si představoval, že budou znít jeho poslední slova, v tomto případě - slovo. Ale takhle určitě ne. Ale na jakoukoliv změnu bylo pozdě, jeho hlava letěla vzduchem a dopadla přímo na schody, které vedly dolů do vězení - začala se z nich kutálet. Ten druhý shinigami začal utíkat. Shin nikoho zatím neviděl, ale bylo zřejmé, že útočník musí být na blízku. A konečně ho viděl - jeho bystrý zrak mu umožnil spatřit muže v černé uniformě, jak svým velkým mečem ve zlomku vteřiny rozpáral utíkajícího člena dvojky. 

Kapitán 4. divize - Daisuke Stein > Stál na stříšce a moc cest dolů nebylo. Kdyby skočil, pravděpodobně by mu upadla noha. 
"Kapitáne!" vykřikla členka čtvrté divize. Mladá doktorka s velkým talentem. Daisuke jí několikrát viděl, jak zachránila život. Její talent nebyla jediná velká věc, kterou disponovala. Celé její tělo bylo velké. Boubelka jak se patří, ale nestyděla se za to. Byla sebevědomá a oddaná svému povolání! "Kapitáne, já vás chytím!" zakřičela a rozpažila ruce. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Thu Jun 20, 2013 2:43 am

Shin Toranaga

Tvář se mu zkřivila odporem, když uviděl, jak Oga "běží informovat kapitánku". Hned na to ale z důstojníka vystříkla krev a on padal mrtev k zemi. Shin neváhal a vytasil opět svou zanpakuto. Všechno se ovšem seběhlo tak rychle, že nestihl nic udělat. Až když byli i oba členové, co Ogu doprávázeli, na kusy, spatřil konečně útočníka. Jen utíkat nemá cenu...ale musím varovat ostatní! Kido ale na takové úrovni neumim a pekelného motýla taky nemám...budu muset něco vymyslet jinak jsem znovu mrtvý muž. Arawasu, Kanashimi! Zašeptal a připravil se na obranu, aby mohl získat čas.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Počet příspěvků : 86
Datum registrace : 27. 05. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 20, 2013 2:49 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin >  Muž v uniformě byl pekelně rychlý. Kdyby aspoň Shin dokázal cítit jeho reiatsu, ale necítil nic! Vůbec nic. Jako by jeho protivník nebyl shinigami. Najednou se chlápek objevil vedle Shina. Měl velký meč, který připomínal sekáček. Nečekal, že by si ho Shin všiml - prostě z boku sekl tak, aby shinigamiho rozsekl vejpůl. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Thu Jun 20, 2013 3:04 am

Shin Toranaga

Jakmile se jeho protivník pohnul, veděl, že je v háji. Necítil jeho reiatsu a nepřítel se pohyboval příliš rychle. Zanpakuto mu tu byla k ničemu. Nemůžu tu umřít...ne ted...ne tady. Nechci takový konec. Musím varovat ostatní a zítra musím vrátit tu knížku...Musím pryč! V okamžiku mu proletěl hlavou nespočet myšlenek. A také se nakonec rozhodl pro zoufalý čin. Je to buť a nebo. Namířil rychle ruku pod sebe. Hado no 31. Shakkaho! Ty mrcho vždy jsi mi na tréninku vybouchla, tak né že mě ted necháš na holičkách! Neměl moc na výběr. Raději se zraní sám a pokusí se získat důležité sekundy pro útěk a nebo je stejně po něm.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 20, 2013 3:10 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Následující sekundy rozhodl o tom, zda bude Shin žít nebo zemře. Mezitím, co svojí rukou mířil proti zemi, se na něj řítil meč. 
Ozvala se rána, shakkaho Shinovi bouchlo v ruce. Stejně jako při tréninku. Jenže teď byl v ohrožení života, byl napumpovaný adrenalinem a jeho reiatsu bylo nestabilní. Shakkaho tedy bylo daleko nevyzpytatelnější, než kdy dřív. A zároveň ničivější. Exploze vyrazila meč ze své dráhy a odpálila nic nečekajícího útočníka o pár metrů dál. Konečně ho Shin mohl vidět. Byl to vysoký hubený chlápek bez vlasů a s knírem. Jeho obličej teď zdobilo několik popálenin. Vražedně se podíval na Shina. 
Shin ale nevyvázl bez zranění. Celý rukáv na jeho pravé ruce byl odpálený a jeho ruka popálená. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Thu Jun 20, 2013 3:30 am

Shin Toranaga 

Exploze přišla a ještě větší než očekával. Na to už letěl vzduchem jako za starých dobrých časů na akademii a stále nechápal, jak může být ještě naživu. Musím mít devět životů...ted už tak jeden možná dva... Po dopadu se okamžitě překulil tak, aby viděl na útočníka. Konečně měl možnost si ho lépe prohlédnout. Sakra! Naštval jsem plešatýho knírače!
Ignoroval zatím bolest v pravé ruce, protože hodlal využít každou vteřinku, kterou svým husraským kousekm získal. Zanpakuto si přehodil do levé ruky a rukojetí se kolem sebe dotkl země. Mira kyofu. Vytvořil kolem tři zrcadla, tak aby ho protivník nemohl vidět. Poté hned položil obě ruce na zem. Je čas utíkat. Bakudo no 21. Sekienton. Řekl a okamžitě na to stlumil své reiatsu. Pozorně čekal na vhodný okamžik, aby práskl do sandálů.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 9:14 am

Dr.Daisuke Stein

Už to vypadalo, že si na té stříšce bude muset rozbít tábor, když se ze zdola ozval známý hlas. Daisuke nahlédl přes okraj.
Eh...dobrý večer Daihime...vypadá to, že budu muset...
Jak trapné...kapitán skáče ze střech do náručí svých členek jako...bych byl zatoulané kotě...
Pořádně se nadechl...ne že by Daihime nevěřil, ale přece jen to byl skok z velké výše...skočil....
Pád mu připadal nekonečný, když kolem něj vlálo jeho vlastní haori.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Jun 20, 2013 2:25 pm

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Ačkoliv byl Shin na útěku za pomocí velice účinných metod, stalo se něco velmi nepříjemného. Někdo ho chytil zezadu za krk a hodil s ním proti jednomu ze stromů v okolí. Shin letěl opravdu rychle a přepůlil strom svým tělem. Nic příjemného. Plešoun s knírem svíral svůj meč v obou rukách a šel přímo k Shinovi. 

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke > Letěl vzduchem. Nebyla to žádná velká výška, ale zkuste si skákat ze střechy, když skoro nemáte jednu nohu. 
Kapitánovo haori vlálo do všech světových stran a to až do chvíle, než ho do pevného objetí sevřela boubelatá členka jeho divize. Daisuke ani nedopadl na nohy, takže ho skutečně zachránila před jakýmkoliv zraněním. Doktor si mohl všimnout, že budovy opouští opravdu všichni podle jeho rozkazu. 

Kapitán 5. divize - Dakuraito Firel > Kapitán páté divize si rozhodně musel všimnout toho, jak kapitán jedenáctky vypustil své ničivé reiatsu. 
Něco se dělo, Ryuuka by totiž svoje reiatsu nikdy jen tak nevypustil. Navíc byly slyšet exploze od kasáren čtverky. Seireitei muselo být pod útokem, ale ať se Firel snažil sebevíc, necítil žádné nepřátelské reiatsu. 
Přiletěl k němu motýl od kapitána čtverky - předal mu zprávu o tom, že na kasárny čtvrté divize někdo zaútočil pomocí malého zařízení v těle zraněného pacienta, které explodovalo. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Thu Jun 20, 2013 2:55 pm

Shin Toranaga

Snažil se pomocí svého shunpa, clony a zrcadel rychle dostat z téhle nevyrovnané bitvy. Když už to začalo vypadat, že by se mu to i mohlo nějakým zázrakem povést, ucítil jak ho někdo zachytil zezadu za flígr a na to už byl opět ve vzduchu. V letu narazil do stromu, ale toho nezastavilo, protože strom se pod takovým tlakem rozpůlil. Ne, že by byl Shin tak tlustý, ale prostě letěl příliš rychle. Tudíž padal ještě pár metrů než se konečně zastavil.
Že já mám takovou smůlu. Po výletu skrz strom ho dost bolela záda. I se zaťatými zuby se ale okamžitě rozhlédl, aby našel knírače, což nebylo nijak těžké, protože ten si to i se svým mečem mířil přímo k němu. Asi si mě musel oblíbit... Rychle se vyškrábal se na nohy a napřáhl ruku se dvěma nataženými prsty. Bakudo no 9. Horin. Uvidíme, jak si oblíbí kido...
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jun 20, 2013 4:13 pm

Lus Ayazaki

Převalím se na druhý bok a pokusím se ignorovat hlasité chrápání, které se rozléhalo celou místností. Marně. Je mi jasné, že dneska neusnu. Rozhodně ne tady. A k tomu se ještě navíc pokazila klimatizace. Tohle je jak naschvál. Možná bych se mohla jít na chvíli projít ven. Třeba se mi pak bude lépe usínat. Nebo bych si mohla ustlat rovnou venku. Alespoň bych neslyšela to otřesné chrápání. Teprve teď si uvědomím, že chrápání již skoro ustalo. Zaslechnu však jiný zvuk, z kterého mě začne mrazit v zádech. Převalím se na záda a zpozorním. V ten moment spatřím stín a u mé tváře se objeví špička zanpakuto. Bakudo 4. Hainawa. Vyjde z mých úst a prstem namířím na stín. Pak druhou rukou odstrčím zanpakuto do strany a co nejrychleji vyskočím na nohy. Rozhlédnu se po místnosti. Pak automaticky sáhnu k pasu na svou zanpakuto, abych se mohla bránit případnému útoku, ale teprve ve chvíli, kdy máchnu rukou do prázdna, mi dojde, že ji mám položenou na zemi u zdi jen pár metrů ode mne. Stačilo by udělat jen pár kroků a natáhnout se. V tuto chvíli mi však přijde neskutečně daleko.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 20, 2013 4:32 pm

Dr.Daisuke Stein

Bezpečně dopadl do náruče členky 4.divize. Měl dokonce pocit, že jeho váha s ní ani nehnula...pozoruhodná tahle Daihime. Skvělá doktorka, žena a k tomu pevné ruce a dobrý postřeh. Prostě jednička.
Nechá se pak postavit na zem a rozhlédne se.
Jak jde vyklízení nemocnice? Kolik máme raněných? Kolik pacientů?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jun 20, 2013 7:41 pm

Tomisura Raiden

Bohužel komáry potkal podobný osud jako mrtvolu, tedy umřeli. Ještě předtím než dotyčný padl, přejel po Raidenově těle elektrický výboj, který dotěrný hmyz odpravil. Když se pak Raiden pozdravil s mrtvolkou, udělal to taktéž nehezkým způsobem. Jen mírně potevřel oči a pravou rukou odpálil bezvládné tělo do zdi. Až pak pochopil do čeho to vlastně mlátil. Dvakrát mrknul a vyskočil k tělu, kontrolujíc pulz. Když zjistil, že se jednalo doopravdy o nebožíka, zamračil se a pohlédl na jeho tvář, aby si ověřil, zdali to byl někdo z jeho divize. Světlo ani nepotřeboval, jiskry kolem jeho těla ozařovali dost.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jun 20, 2013 7:49 pm

Firel
Byl jsem práve uprostřed zkoumání existencí různých paraelních realit a jejich potenciálního využití. Téměř se mi povedlo udělat pokrok ale poté mou myslí projelo reiatsu kapitána.
Tady jeden nemůže ani myslet, už chápu proč je Satoshi pořád schovanej pod zemí.
Už jsem chtěl jít seřvat Ryuuku za to vyrušení, jenže poté explodovala čtvrtá divize. jasné znamení útoku. Motýl od Steina to potvrdil.
Škoda, kdybych se nezdržoval tímhle a připravil si tu souřadnicovou síť po celém seireitei nemusel bych se teď zdržovat.
Zamumlal jsem si pro sebe a poté pokračoval v duchu. I když... Pokud bych se přesouval po seireitei tunelama v prostoru rozhodně bych po třetím přesunu byl nepoužitelný.
Zatímco jsem litoval minulosti zkontroloval jsem přítomnost flétny, coby mojí zanpakuto v náprsní kapse a hned nato vyrazil do kasáren čtyřky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 21, 2013 1:59 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Poutací kido, které Shin vystřelil ze svých dvou prstů, letělo přímo na plešatého útočníka. Zlatý bič, který připomínal blesk, se omotal kolem nepřítele. Úspěch?
Chlápek se podíval ke svému pasu a potom rozhodil rukama tak, že se bakudo rozpadlo. 
"Odpor je marný," ozvalo se Shinovi šepotem do ucha, a pak už jen mladý shinigami ze druhé divize ucítil, jak mu čepel meče rozsekla bok. 

Členka 8. divize - Ayazaki Lus > Nepřítel rozhodně nečekal pohotovost členky osmé divize. Bakudo ho zasáhlo v plné síle bývalé kapitánky a znemožnilo mu další pohyb. Lus uviděla, že útočník je žena - měla krásné blonďaté kudrnaté vlasy a pár velkých modrých očí, které teď udiveně mrkaly na energii, která poutala její tělo. Spoutání nepřítele Lus dalo nějaký čas k tomu, aby vymyslela, co dál. 

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke > Daihime se trochu červenala, když byla v takové blízkosti svého největšího idola. Navíc mu ještě mohla zachránit život! Spojila ve vzduchu ukazováčky a očima koukla do strany. 
Kapitán jí však položil otázku, takže musela odpovědět a stud šel stranou. 
"Evakuace proběhla úspěšně, kapitáne! Všichni pacienti jsou v bezpečí a personál je mimo případný rádius exploze!" řekla nadšeně a na konec ještě dodala pozitivním tónem - Yay! Pak zamrkala, "až na nás teda.."

Kapitán 8. divize - Tomisura Raiden > Raiden komárovi naneštěstí nenahmatal žádný puls a když se pořádně podíval, mohl s jistotou říct, že člen jeho divize to nebyl. Tedy, nepoznával jej, takže mohl být třeba z jiné divize. Neměl na sobě však typické shihakusho, které shinigami nosí. Bohuže ani nemohl určit jestli to je nebo není shinigami, jelikož u sebe neměl zanpakuto. Sám komár mu nic říct nemohl, byl totiž s jistotou mrtvý.  (žádný tělo tam není :-D padl na něj ten komár). 
Něco jiného však kapitána osmičky zaujalo - ucítil pokles reiatsu v oblasti ubytoven. A nejen to, Lus bojovala. 

Kapitán 5. divize - Dakuraito Firel > Jakmile Firel otevřel dveře a vyšel na chodbu, uviděl asi deset členů své divize, jak jsou přibití ke zdi nějakými podivnými meči. Rozhodně to nebyly zanpakuto. A už vůbec meče nepatřili oním členům, protože byli mrtví. A když shinigami zemře, zemře s ním i jeho zanpakuto. 
Vypadalo to, že se někdo snažil kapitána pětky vystrašit. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Fri Jun 21, 2013 2:51 am

Shin Toranaga

Shinovi klesla čelist, když viděl, jak jednoduše se protivník dostal z jeho bakuda. To není fér! Mohl aspon chvilku předstírat, že ho to zdrželo...Co by mu to udělalo? No nic a já bych z toho měl aspon lepší pocit... Hned na to už mu ovšem fousáč něco šeptal do ucha. Hej! To je osobní prosto... Svou myšlenku ale nedokončil, protože mu bokem projel plešokníračův meč. Obličej se mu skřivil bolestí, ale naštěstí nevykřikl za což byl vděčný, protože by se jinak propadl handbou. He he....jsem mrtvej...teda asi za chvilku budu...vlastně oboje je správně. Stejně je to paradox, že umřu i když už vlastně mrtvej jsem............ale ta knížka!
V momentě, když si vzpoměl, jak děsiví umí být knihovníci, sebral všechny zbývající síly.
A svou volnou pravou rukou pevně chytil čepel, kterou měl stále zaraženou v boku a začal okamžitě s léčením, přitom druhou ruku ve které měl zanpakuto vrazil směrem k rukojeti útočníkova meče ve snaze mu zasadit smrtelnou ránu.
Já rady od cizinců neberu. Zachroptěl nakonec.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 21, 2013 3:02 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Souboj byl opravdu nevyrovnaný. Skoro jako by člověk šlapal na mravence. Nebylo to tím, že by byl Shin slabý. Jeho schopnosti byly skvělé - byl rychlý, tichý, obratný, skvělý v souboji s mečem, prostě ideální zabiják do druhé divize. 
Jenže jeho oponent byl na úplně jiné úrovni. Když Shin provedl rychlý útok, plešoun jeho meč chytil do ruky a svůj velký meč zabodl do země. Teď měl volnou ruku, tou druhou pořád držel Shinovu zanpakuto v shikaii - a že jí sevřel pevně. Tak moc, že se o ní řízl - v ten moment vykulil oči a začal křičet, zanpakuto nepouštěl, takže 'sek' stále trval. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Fri Jun 21, 2013 3:24 am

Shin Toranaga

Shin měl na své tváři asi takový
výraz:
Veděl, že je s ním pravděpodobně ámen, protože proti někomu takovému nemá šanci a to i když on má vlasy a jeho nepřítel ne.
Zrovna se snažil rychle vymyslet, jak by udělal aspon dostatečně velký randál na to, aby upozornil divizi, když se jeho protivník řízl o jeho zanpakuto. Idiot...
Knírač měl stále jednu volnou ruku, proto Shin neváhal a okamžitě šáhl po fousáčkově meči. Druhou rukou pevněji stiskl svou zanpakuto, aby jí udržel na místě, co nejdéle a zaútočil velkým mečem na protivníka.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 21, 2013 3:31 am

Člen 2 divize - Toranaga Shin > V momentě, kdy Shin chytil velký meč za jílec, stalo se něco, co nejspíš nečekal. Meč začal zeleně zářit, až se z něj stalo zhmotněné zelené reiatsu, které se natáhlo ke Shinově ruce a zmizelo. 
Plešoun zrovna pustil Kanashimi, takže přestal mít vidiny svého největšího strachu. 
"Ty hajzle!" zakřičel a chystal se vzít svůj meč. Jenže... Nějak tam nebyl. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Fri Jun 21, 2013 3:40 am

Shin Toranaga

Jako vážně?! Co to sakra je? Ten meč si jen tak zmizí...upřímě, kde vůbec berou takový meče? Že by made in China? Na víc rozmýšlení nad nečekaným vypařením meče neměl čas, protože plešoknírač už se jeho zanpakuto neřezal a tak se musel soustředit opět na přežití ke kterému měl v současné situaci docela daleko.
V momentě kdy se plešoun koukal na místo, kde měla být aspon teoreticky jeho zbran, se Shin pokusil shunpem dostat za něj a opět ho zasáhnout.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Jun 21, 2013 3:48 am

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Shin sekl tak, aby plešouna zasáhl v oblasti zad a povedlo se. Zranil ho. Chlap se ale otočil. Dost rychle. Tvářil se naštvaně a dost rychle chytil Shina za ruku, ve které držel Kanashimi. 
"A dost," řekl a vší silou Shinovu ruku zmáčkl a otočil s ní tak, že v ní ošklivě křuplo. Tím ale chlap nekončil, pravou nohou Shina kopl z boku ke kolenu - kvůli tomu mladý shinigami ztratil rovnováhu a padal k zemi. Jenže nepřítel ho pořád držel za zlomenou ruku. Cukl s ní nahoru, čímž Shina znovu postavil na nohy a volnou rukou nebohého člena druhé divize udeřil do hrudi. Kolem rány zazářilo zelené reiatsu a Shin odletěl obrovskou rychlostí někam do zahrad kasáren druhé divize. Zastavil se až o kamennou zeď, která stála pod balkónem kapitánčiny kanceláře. 
Abychom si to shrnuli - Shin měl zlomenou ruku, druhou měl popálenou, nejspíš nemohl chodit a cítil se jako by měl díru v hrudi. Nicméně na rozdíl od spousty svých známých, žil. S tím jeho nepřítel nepočítal, a tak ho nechal být. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Fri Jun 21, 2013 4:02 am

Shin Toranaga

Hned jak měl aspon světýlko naděje, tak mu ho okamžitě zašlapali do země.
Teda přesněji řečeno Shina zašlapali, polámali a zahodili. Že já jsem se jim na to hlídkování nevykašlal. Mohl jsem se tomuhle leteckému dnu a zážitku pocitu boxovacího pytle vyhnout a v klidu si umřít někde v pohodlé postely... Napadlo ho při jeho dalším průletu vzduchem. Pak už následoval jen velice tvrdý náraz na kamennou zed, která pohodlná vážně nebyla, ale alespon se už neroztříštila a tak se po ní svezl na zem. Sotva se držel při vědomí, ale i tak se pokusil svou "jen" popálenou rukou začít léčit ty nejhorší zranění.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jun 21, 2013 8:48 am

Firel
To jako vážně? Řekl jsem si, pořád ještě v klidu, když jsem viděl většinu mích podřízených jako tapetu na zdi. Přiblížil jsem se k jednomu z těch chudáků, a odšpendlil jsem ho. Chtěl jsem si prohlédnout ten meč, a mít dva se občas i hodí.
Když jsem zjistil že to přeci jen není iluze začal jsem být trošku naštvaný.
Promiň steine, ale pokud všichni niší shinigami umírají takhle rychle, zabezpečení čtvrté divize je asi ztráta času.
Každopádně medik v poli se pořád hodí. Pomyslel jsem si a pokračoval chodbou. Jenže poté jsem si uvědomil jednu věc.
Vůbec nikoho jsem necítil. Takže jsem se urychleně přesouval ven z divize.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jun 21, 2013 10:58 am

Lus Ayazaki

Není vůbec příjemné, když se vám uprostřed noci nad hlavou objeví postava se zbraní v ruce. Pozorně si prohlédnu stín, který teď stojí přímo naproti mě. Zjistím, že jde o ženu se světlými vlasy. Ačkoliv se mi jí podaří spoutat a nemůže na mě teď útočit, využiji tento čas k položení páru otázek. Možná jsem se příliš unáhlila a jde o členku divize, která mě přišla o něčem informovat. Dokud si nebudu jistá, že nejde o žádného člena, nevztáhnu proti ní zbraň. Kdo jste a co tady děláte uprostřed noci? Při těchto slovech ji sjedu pohledem od hlavy k patě.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 21, 2013 11:00 am

Dr.Daisuke Stein

To že se červenala nějak nepostřehl, byla totiž tma. Na její poznámku jen pokývl hlavou, do smíchu mu nebylo.
Pojďme se přesunout k ostatním, abychom byli v bezpečí před explozemi, navíc mám v plánu je zavřít do ochranné bariéry! Řekl zatímco kulhal se svou berlí k chumlu lidí. Mám takový špatný pocit...kapitán 11.bojuje, někdo vyhodil část nemocnice do vzduchu...musím ochránit personál..je vysoká pravděpodobnost, že se je někdo pokusí napadnout... Hned jak došel k personálu, zdělil jim na co se chystá. Následně vybral čtyři nejzkušenější kido-usery, aby mu pomohli s celkem silnou bariérou, která maskovala přítomnost objektů uvnitř a která by měla vydržet tak dlouho, jak je on živý.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down