Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zlomená duše

+5
Lus
Tora_naga
Solas
Ryuuka Hosentsu
Red
9 posters

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Goto down

Zlomená duše - Stránka 6 Empty Re: Zlomená duše

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jun 25, 2013 5:18 pm

Ryuuka

Ok, čekal jsem všechno, ale tohle opravdu ne. Vyděsilo mě to ještě víc. A dojalo, jaký jsem byl předtím fešák. Podíval jsem se na odznak kapitána 10. divize. "Takže jsi vícekapitán desítky? Kdo je kapitánem desáté divize?" Zeptal jsem se a zhrozil pomyšlením na to, že je prostě z minulosti. Pak jsem se zamračil. "Kdo je vrchní kapitán Gotei 13?"
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Jun 25, 2013 6:32 pm

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Shinův meč vzplál stejně jako ten Kanashimiho. Duch zanpakuto se pod svojí maskou usmál, což Shin samozřejmě nevěděl. 
"Shine, v rukávu máme ještě víc triků, ale nemáme čas na hraní." Shin měl teď ještě větší povinnost vůči svým lidem. Byl teď silnější, takže je musel ochraňovat. 
Kanashimi se otočil a Shin se probudil v kanceláři kapitánky druhé divize. 
Byl nedaleko kasáren jedničky a cítil, že kapitán čtyřky potřebuje pomoc. 

Kapitán 10. divize - Makata Shizuro > Studenti z akademie se na sebe podívali. "Ale kapitáne! My chceme pomoct! Už jsme dost silní a navíc jsme připravení čelit všem nástrahám a nepřátelům!" Ten, co na Shizura mluvil, vypadal jako klasický snílek, který si život shinigamiho představoval jako něco hrdinského - jako by každý den měl zachraňovat krásky z nesnází. 
Zvláštní bylo, že ačkoliv byly štěňata z akademie přímo před kapitánem, nic s nimi jeho reiatsu nedělalo.

Kapitán 5. divize - Dakuraito Firel > Ozval se hlasitý smích. "Kapitáne! Pro teď se rozloučíme. Neutíkám z boje, jen vás ještě nechci zabít. Navíc, cítím, že šéf brzo bude potřebovat šťávu."
Firel najednou znovu jako by ucítil jeho přítomnost. Jenže na jakékoliv ohlížení bylo pozdě, dostal kopačku do zad a spadl na hubu. 
"Zatím můžete přemýšlet o tom, proč jste mi nic neudělal." 
Potom fialovovlas zmizel. Bez jakýchkoliv známek stop, které by Firel mohl sledovat. 

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke > Daisuke si toho nejdříve nevšiml, ale poté zpozoroval, že zrzek je v jeho bezprostřední blízkosti. Celou dobu kolem něj jakoby shunpoval. Byl opravdu rychlý. Mnohem rychlejší než kapitáni Tomisura nebo Ruyichi. 
Nezdálo se, že by měl v plánu zaútočit. Spíš jen Daisukeho psychicky pošťuchoval. 

Členka 8. divize - Ayazaki Lus > Lus se shunpem přesunula k blondýnce a zaútočila. Modrooká útočnice se vymrštila přes špičku na pravé noze dozadu tak, aby uhnula saltem dozadu. Když byla ve vzduchu, hodila jednu ze svých dýk přímo proti Lus. A hodila jí snad ještě rychleji než předtím na Raidena. 

Kapitán 11. divize - Hosentsu Ryuuka > "Jak jako, kdo je kapitán desáté divize? Spadl jsi z višně?! Kapitán Ruyichi přece! A kapitánka první divize je Shounagon Sei!" Zástupce kapitána se na své budoucí já díval jako na tupce. Nejspíš sám sebe s tou maskou nepoznával. Navíc takového kapitána neznal, takže to nemohl být kapitán. "Au, bolí mě celé tělo. Proletěl jsem se střechou.. Ani nevím, co jsem tam dělal. Zrovna jsem byl na cestě za kapitánem Ruyichim, a pak.. Co se děje?" zeptal se. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jun 25, 2013 6:40 pm

Daisuke

Skoro jej nestíhal sledovat...tak byl rychlý.
Proti tomu nemám šanci...jak mám najít nějakou možnost k útoku, když ho stěží vidím...ne neměl bych panikařit...každý má slabinu...jen tu jeho budeme muset najít...
Zavřel oči a soustředil se spíše na sledování toho divného...nereiatsu.
Proč nemají reiatsu...co za tím stojí? Jak dosáhli toho že nemají reiatsu...a co z toho vyvodit...
Vytáhl z oděvu cigaretu a zapálil si...co jiného mohl dělat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Tue Jun 25, 2013 6:46 pm

Shin Toranaga

Počk... Chtěl si ověřit ještě poslední věc, ale v tom se už probral zpět na podlaze kanceláře kapitánky 2.divize. Kdyby mě tu někdo z těch panchartů našel takhle ležet, bylo by úplně jedno, co za schopnosti mám...nepřítel by mě rozsekal na nudličky, dřív než bych stačil zachrápat Famfrpál... Raději se vyškrábal na nohy a zaměřil se na reiatsu v okolí. Nedalo mu moc práce poznat, že má kapitán 4.divize nejspíš potíže a ani to nebylo moc daleko. Takže si to budu muset prostě ověřit v boji. Odrazil se a přes terasu vyrazil nejrychlejším shunpem do kasáren 1.divize.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Počet příspěvků : 86
Datum registrace : 27. 05. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jun 25, 2013 7:30 pm

Taiketo Suki

Po neklidné a vůbec podiné noci se Suki vzbudila. Pomalu se posadila a rozhlédla se kolem sebe, její kaštanové oči se rozespale koukaly kolem sebe. Pak si rukou prohrábla záplavu hnědých vlasů a snažila se dostat do módu použitelná.
Dnešní probuzení ale bylo něčím zvláštní. Suki pocítila hned několik kapitánských reitasu, navíc ten sen.. Kapitánka 6. divize si byla skoro téměř jistá, že slyšela někoho ve snu křičet. Když vtom se ten zvuk ozval znovu, procítěný křik, jež musel jít z ubytoven.
Suki na nic nečekala a okamžitě se pomocí shunpa hnala tím směrem. Srdce ji přitom zrychleně bušilo, něco bylo špatně...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Jun 25, 2013 7:59 pm

Lus Ayazaki

Blondýně se podaří elegantně vyhnout mému útoku a já tak švihnu naprázdno. Když spatřím dýku letící na mě obrovskou rychlostí, chytnu zanpakuto oběma rukama a rychlým pohybem ji zvednu vzhůru, abych jí mohla odrazit dýku. Přitom levou rukou pustím zanpakuto a namířím na ženu prstem: "Byakurai". Jakmile mi z ruky vyjde paprsek, ihned se shunpem přesunu za její záda a znovu se jí pokusím zasáhnout svou zanpakuto.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jun 25, 2013 8:09 pm

Firel
Opravdu... špatné. Řekl jsem si pro sebe potom co mě i v kyokku a sekientonu našel.
zatímco jsem se svojí největší rychlostí, což bylo shunpo podprůměrného člena divize, přesunoval do kasáren čtvrté divize, přemýšlel jsem o tom proč byl tak odolný.
Co když nebyl imuní na kido, ale byl prostě moc silný na to, ybch mu něco udělal. příliž mnoho teorií a jediná možnost si to otestovat zmizela. Měl jsem se ho zeptat jestli by hodně vadilo, kdyby za mnou přišel někdo jiný z té pětice.
Musel jsem si nechat vyléčit onu díru po holi, ne že bych bez toho nepřežil. Ale je lepší být v pořádku...
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jun 25, 2013 8:39 pm

Ryuuka

"Zajímavé, takže Izanagi je buď kapitánem jedenáctky, nebo už člen první divize. To jsem se octl někde v minulosti? Nebo se mé staré já octlo v budoucnosti?" Pomyslel jsem si a zamyslel se. "Tak, pojďme, Ryuuko, podíváme se po okolí a zjistíme co se děje. Mého vzhledu si nevšímej, jmenuju se Kenpachi, nemám jméno a jsem kapitánem 11. divize, odjinud." Vůbec jsem neměl tušení, co že jsem to plácal, ale chtěl jsem se dostat k vedení a vše si dát dohromady. Hlavně to, v jaké časové linii to vlastně jsem.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Tue Jun 25, 2013 9:00 pm

Shizuro

Byl jsem rád pro jejich zápal, ale nepřítel proti, kterému stojíme je na jiné úrovni než co jsme dosud potkali. "Jsem rád, že chcete pomoct, ale je to pro vás nebezpečné a nemůžeme si dovolit ztratit budoucí generaci shinigami." řekl jsem a pousmál jsem se na ně. V tu dobu mě ale něco udivilo. Své reiatsu jsem nijak neomezoval a s nimi to ani nepohnulo. "Tohle je divné. Jakto, že to s nimi nic nedělá? Buď jsou opravdu tak silní a dokáží vzdorovat? Nebo se mnou něco udělala ta střela? A nebo oni jsou tu to co tu nehraje." zamyslel jsem se a odskočil jsem od nich. Tvářili se nechápavě a já pevně sevřel obě zanpakuto. "Co jste zač?!"
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 1:26 am

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke > Zrzek se najednou zastavil. Přímo naproti Daisukeho. Stál od něj tak plus mínus deset metrů. 
"Ach, kapitáne," překřížil ruce na prsou. "Už bychom to divadlo měli ukončit ne? Co by jste řekl tomu, kdybychom oba dva použili naše nejsilnější útoky?" zeptal se bělovlasého kapitána a přivřel záporácky oči. 

Člen 2. divize - Toranaga Shin > Shin už byl předtím dost dobrý v používání shunpa, ale po tom, co získal zvláštní sílu z meče, byl ještě rychlejší. Letěl si to skrz Seireitei jako stíhačka a možná že kdyby před sebe natáhl obě ruce, letěl by jako Superman. 
Z dálky uviděl, že kasárny první divize jsou v troskách. A ve vzduchu naproti sobě stály dvě postavy. Bělovlasý kapitán čtvrté divize a zrzek s velkým mečem. A ačkoliv Shin neměl rád doktory, nebylo těžké uhádnout, kdo z nich je svině. 

Kapitánka 6. divize - Taiketo Suki > Kapitánka zanedlouho stála ve dveřích jedné z ubytoven. Před ní klečel ubohý brečící člen, jemuž musel patřit onen výkřik. Ohlédl se a když spatřil kapitánku, padl jí k nohám. Brečel a něco mrmlal a když se Suki soustředila, mohla s jistotou říct, že se omlouval. 
Suki uviděla, že celá místnost, ve které bylo asi čtyřicet lůžek se proměnilo v krvavou hrobku pro členy její vlastní divize. Nemusím snad ani říkat to, že byli nakrájení jako sushi. Masakr neuvěřitelných rozměrů. Jako by to ani nemohl udělat člověk (rozuměj shinigami). 

Členka 8. divize - Ayazaki Lus > Lus se podařilo vykrýt dýku, která odletěla někam do strany. Výraz blondýny se zkřivil a když dopadla na nohy, už na ní letěl byakurai. Lus byla dobrá, hodně. Rozhodně od ní nečekala, že bude takovou zdatnou bojovnicí. Ale co čekat, když to vlastně byla kapitánka. 
Byakurai už byl skoro u ní, když se jí Lus dostala do zad. Blondýna se nejdřív zatvářila vyděšeně, ale pak se jen protivně usmála (v anime to vždycky stihnou). Potom zmizela a Lus zasáhl její vlastní byakurai. 

Kapitán 5. divize - Dakuraito Firel > Firel jakožto největší expert přes kido už z dálky poznal, že všechny budovy kasáren čtvrté divize jsou pod silnou bariérou, kterou vytvořil sám kapitán doktor. 
Všichni členové nemocniční divize byli nedaleko, v ulicích. 
Léčili stovky raněných, které sem nosili. 

Kapitán 11. divize - Hosentsu Ryuuka > "A proč sakra nemáte ruku, kapitáne Kenpachi?!" vykřikl Ryuuka a zamával rukama. "Slyšel jsem nějaké exploze a rány..Něco se děje, že?" zeptal se a začal pobíhat okolo maskovaného kapitána. Sám "ten náš" Ryuuka si určitě vzpomněl na své staré dny, kdy sloužil pod bělovlasým knihovníkem. 

Kapitán 10. divize - Makata Shizuro > "Ale kapitáne, co se děje?!" vykřikl ten, co předtím mluvil a začal se nechápavě otáčet. Radši tasil zanpakuto, aby se mohl chránit proti případným útočníkům. Ostatní udělali to stejné. "Někdo je na blízku?" zeptala se černovlasá dívka v červenobílém oblečení. Všichni členové akademie se amatérsky rozeběhli do okolí a zůstali stát jako tvrdé Y. vůbec nevěděli nic o formacích. 

Kapitán 7. divize - Hikaku Kioshi > Kapitána sedmé divize rozhodně nemohly výbuchy reiatsu a divizních budov nechat v klidu. Všichni shinigami sedmé divize pobíhali sem a tam. Připravovali se na obranu divize. Popravdě, sedmá divize byla snad jediná, která byla ještě úplně netknutá. Zdálo se, že se o ní nepřítel moc nezajímá. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 26, 2013 1:35 am

Daisuke

Sledoval zrzka.
Ukončit he?...Nejsilnější útoky...he?...Ten chlap snad čeká že z kapsy vytáhnu osobního kenpachiho nebo co...
Přivřel oči, ale ne drsňácky, prostě jen unaveně. Jeho vlastní bankai jej zabíjel...to byla vcelku nevýhoda...ale co jeden nadělal.
Nejsilnější útok? A co asi tak čekáte od kapitána 4.divize? Že vytasím superničivou techniku, která normálně srovná vše se zemí a vy se jí z grácií vysmějete a pak mě zabijete levým malíčkem pravé nohy? Tak to vás zklamu...já jsem doktor...můžu vám ukázat jak zázračně napravuju zlomenou nohu, nebo svou finální, sílu navrácející polívku...
Odfrkne si.
Možná bych vás mohl zkusit léčit do té míry, že se přehoupnete na smrtelně nemocného, ale to není ověřené...takže prostě vychrlete na mě to nejlepší a já se prostě budu dívat..popřípadě uhnu...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Wed Jun 26, 2013 1:50 am

Shin Toranaga

Wow! Nebýt toho, že byla prakticky celá Seireitei kromě 7.divize v naprostém chaosu a těsně před zničení, by si takovou rychlost asi i opravdu užíval, ale takhle se jen dostal z bodu A do bodu B v rekordním čase. Okamžitě na to stlumil své reiatsu, protože nestál o to, aby si ho někdo všiml. Za to on spatřil doktora a zrzka s velkým mečem hned a i když mediky nemusel, zrzky přímo nesnášel. Vzal tedy svou podivnou zanpakuto a přejel po čepeli rukou. Zelený žár by mohl být ted to pravé ořechové. Plameny pekla by asi přismahly i kapitána...ale aspon by nebyl, tak bílej...trocha barvičky by mu jenom prospěla.....
Přestal polemizovat a zamířil si to svým nejrychlejším shunpem rovnou za zrzka. Tak uvidíme, jak mi půjde grillování... A mečem zaútočil na jeho zatím nekrytá záda.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 2:05 am

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke; Člen 2. divize - Toranaga Shin > Zrzek se upřeným pohledem díval na Daisukeho a začal se u toho smát. Zřejmě mu připadalo směšné to, co tu Daisuke říkal. "Jak jsem řekl, doktor, líbíte se mi."
Zvedl meč výš a rychlým pohybem jej schoval do pouzdra na zádech. A to zrovna ve chvíli, kdy mu do zad sekl Shin. 
Čepel Kanashimi se střetla s mečem, který zrzek pořád držel v ruce, ale přitom byl schovaný. "Kdopak jsi ty?" 
Otočil se za sebe a uviděl Shina v bílém haori. "Kapitán?" zamračil se. Tohohle neznal, určitě to musel být kapitán sedmé divize. Potom si všiml zelených plamenů na meči, které zapálili zrzkův oděv. Zrzek zmizel a nechal za sebou celý svůj černý plášť. Teď šlo konečně vidět celé jeho tělo. Měl dlouhé černé rukavice až po lokty. Tělo měl omotané rudými obvazy a měl černé kalhoty. Na nohou měl kožené boty, které se spojovaly s chrániči na kolenou. 
V jedné ruce držel svůj meč a ve druhé pouzdro. "Kapitáne, kde jste vzal ten meč?" zeptal se a Daisuke v jeho hlase poprvé uslyšel náznak emoce. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 26, 2013 2:10 am

Daisuke

Nějaký shinigami, kterého neznal dorazil právě včas, aby mu zachránil jeho mocné pozadí...a nádherný obličej samozřejmě.
Neznal jej, ale ten hoch měl na sobě kapitánské haori, bylo to divné ale stále lepší než mečem do břicha.
Také to vypadalo, že zrzka zaskočil a nejen to, on jej znejistěl.
Dobrá práce...už jsme si chystal pohřební řeč...
Usměje se na příchozího.
Nevím co máte v plánu, ale já vás budu krýt...necítím se...zrovna dobře...
Shin si mohl všimnout postřehnutelnou bledost v kapitánově tváři a nejen to...jako by Daisuke o pár let zestárl...vypadal strhanější.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Wed Jun 26, 2013 2:23 am

Shin Toranaga

Štastnej parchant. Napadlo ho, když zrzek zandal svůj meč do pochvy zrovna ve stejnou chvíly, když ho do toho místa zasáhl.
Já jsem jen někdo, kdo šel náhodou kolem. Odpověděl klidně zrzkovi, aby ho na chvilku zaměstnal a mohl se podívat, jak je na tom kapitán. Vypadal už i líp... Pak se obrátil zpět na nepřítele, který se mezitím zbavil svých hořících šatů.
Vlastně jsem ho dostal dárkem. A Stein-taichou tu pohřební řeč si s radostí poslechnu......na pohřbu tohohle zrzavýho mizery. Ďábelsky se usmál a zcela bez varování zaútočil ohněm na soupeře. Ted by se vážně hodilo vedět, co vlastně ten meč umí....
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 2:30 am

Kapitán 4. divize - Stein Daisuke; Člen 2 divize - Toranaga Shin > "Není hezké urážet někoho kvůli vzhledu," řekl zrzek a kovovým pouzdrem svého meče vykryl Shinův útok. Netrvalo to dlouho a Shin se svým mečem protavil skrz. To už se mu ale zrzek přesunul do zad a svým velkým mečem Shina sekl. 
Tam zrzek uviděl znak druhé divize. Znovu se odportoval pryč, blíž k Daisukemu než ke Shinovi. 
"Takže vy ani nejste kapitán. Zajímavé." Prohlížel si Shina, a pak se podíval na doktora, "vy ho taky neznáte, co? Takže to bude jen nějaký člen, který měl štěstí. No, když už jste dva." Svým velkým mečem se řízl do ruky a chytil ní pevně čepel. Meč zazářil a proměnil se na dva. Sice menší, ale stejně dost nebezpečné a ostré. "Vůbec nevíš, s čím si zahráváš, chlapče," řekl Shinovi a znovu přivřel oči. Už vypadal sebevědoměji.  
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 26, 2013 2:40 am

Daisuke

Pokynul rukou a jeden z jeho hadů se natáhl k Shinovi, léčíc mu záda.
Je to možné, ale vás taky neznám a stál ste mě obě nohy a hodně krve, takže bych tady nováčka nepodceňoval...nová krev vyplavuje špínu...
Řekl s jasným náznakem na zrzouna.
Hadi mezitím nabrali obrannou pozici.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Wed Jun 26, 2013 2:44 am

Shin Toranaga

Ten jeden sek po tom, čím už si jen za dnešní noc prošel, ani moc necítil. Teda cítil, ale ignoroval ho. Navíc mu to začali léčit Steinovi hadi, což mu v tom docela pomohlo.
Za prvé jsem vás ještě urážet ani nezačal a za druhé jsem nidky neřekl, že jsem kapitán. Nemůžu za to, že vyvozujete milné doměnky. To jen vaše chyba...
Ted už vás trochu urážim, jen aby jste veděl....
Poté se jejich nepřítel začal sám řezat do ruky. Trochu přehnaná reakce, ne? Ale něco podobného už jsem dneska viděl... Pak si zrzek z jednoho meče udělal rovnou dva.
Jak asi můžu vedět s kým nebo čím...si to zahrávám, když se ani nepředstavíte?
Shin se připravil do obraného postoje, protože zrzeček si byl najednou nějak moc jistej.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 2:50 am

Kapitán 4. divize - Daisuke Stein; Člen 2. divize - Toranaga Shin > Zrzek se zasmál a sledoval upřeně Shina. Potom vrhl několik pohledů svému předchozímu oponentovi. 
"Já se vlastně nepředstavil," pokrčil rameny, "já ale nemluvil o sobě. Mluvil jsem o schopnostech, jimiž teď disponuješ. Ale už jsem řekl dost." 
Chystal se něco udělat, šlo to vidět z pózy, do které se postavil, ale pak se za jeho zády objevily další dvě postavy. Shin jednoho z nich znal. Byl to pleška. A ten druhý měl fialové vlasy. "Šéfe," řekl pleška a položil zrzkovi ruku na rameno, ten se jen zamračil. 
"Ty na mě radši ani nemluv, Azazeli," zrzek se ani nepohnul a ruka, kterou mu pleška položil na rameno už padala někam dolů na zem. 
Fialovovlasec chytil Azazela, který sykl bolestí a udělal několik kroků zpět. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 26, 2013 2:56 am

Daisuke

Už se připravoval na útok, když se objevili další dva.
Férovka? To teda...
Zamračil se, nakonec to ale vypadalo, že se nepřátelé neměli rádi ani sami mezi sebou, což bylo docela smutné.
Jo...je to trochu nezdvořilé...nejdřív zabíjení...kdytky až pak...člověk vás nemůže ani správně oslovovat.
Hadi kolem něj zasyčeli.
Zatím vás můžu oslovovat jen podle...přezdívek...Zrzek...Plešoun....a.... Koukl na toho s fialovými vlasy.
...Viola?!
Nahodil výraz.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Wed Jun 26, 2013 3:05 am

Shin Toranaga

Snažil se vymyslet, co dalšího za triky by jeho meč ted dokázal, když se na scéně objevili další dva protivníci. Jedním z nově příchozích byl i plešokníčar od kterého už měl tu čest dostat pořádnou nakládačku. Takže není divu, že když mu zrzek usekl ruku, nedokázal skrýt trochu ze svého nadšení a tak na Azazela provokativně zamával. Nepřátelé byli ted blízko u sebe a moc si jich nevšímali, ale jakou šanci měli proti takovým třem, když jim dával zabrat i jeden. Stejně nemáme moc na výběr... Soustředil se na svou zanpakuto a doufal, že by mohl nashromáždit plameny v jednom bodě a pak je máchnutím jako vlnu poslat na tu svatou trojici...i když co on veděl, taky mu to mohlo celý bochnout do ksichtu a nebo se nemuselo stát vůbec nic...
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 3:14 am

Kapitán 4. divize - Daisuke Stein, Člen 2. divize - Toranaga Shin > Ti dva vypadali hodně naštvaně. Hlavně Azazel, ale asi to bylo tím, že mu jeho šéfík usekl pracku. Fialovovlasý ukázal na Daisukeho, "drž hubu, hajzle!"
Když si Azazel všiml Shina, vykulil oči, "ty máš být mrtvej!!"
V tom se na něj otočil zrzek s hrozivým výrazem v obličeji, "proto jsem ti usekl ruku. Dal jsi mu svoje schopnosti jako na podnosu."
Znovu se otočil k doktorovi a skoro kapitánovi. "Tak, ukončíme to už? Pravda je taková, že brzo budu potřebovat odpočinek. Řádil jsem trochu víc, než bylo v plánu," sotva to dořekl, zmizel. Shin i Daisuke ucítili, jak jejich tělo ozdobilo několik hodně ošklivých seknutí. Zrzek se znovu objevil u dvojice a seknutím do prázdna očistil svoje dvě dýky od Daisukeho a Shinovy krve. 
Daisukeho bankai zmizel, stejně tak plameny na Shinově zanpakuto. Oba dva padli k zemi, kde zůstali při vědomí ležet. 
"Prozatím se s vámi loučím, shinigami." Trojice začala odcházet pryč. Objevilo se před nimi něco, co připomínal bránu senkaimon, ale ten to rozhodně nebyl. 
Fialovovlas zamával a potom i s pleškou zmizeli uvnitř. 
Zrzek se ještě zastavil a ohlédl se na ty dva. 
"Málem bych zapomněl. Jmenuji se Lazarus." S ďábelsky záporným úsměvem se otočil a nakráčel si to přímo do brány. Ta se za nimi zavřela. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 26, 2013 3:23 am

Dr.Daisuke Stein

Bylo to rychlé a nečekané. Ani podvědomí nebylo dost rychlé, aby zareagovalo.
Dostal pár zásahů...dost na to, aby to oslabilo už tak slabý bankai.
Hadi zmizeli a on padl na prašnou zem...byl při vědomí ale zesláblý...navíc po místě, odkud vzešli hadi zbyla velká krvavá rána, která jednomu na síle nepřidá.
Neměl ani dost energie jim mávnout na rozloučenou...cítil se vyčerpaný...chtělo se mu spát...ale každý správný doktor věděl, že spánek je to nejhorší...přestupní stanice do tunelu se světlým koncem...
Dok-tora....potřebujem....doktora...
Zaskučel, jakmile Lazarus, viola a Kojak zmizeli.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Wed Jun 26, 2013 3:37 am

Shin Toranaga

Než se stačil nadát, už ho znova porcovali. O tolik se mi zvýšily schopnosti a stejně je to pořát úplně k ničemu... Nedokázal se již ani udržet ve vzduchu a tak začal padat, přitom ale aspon vzdorovitě sledoval, jak ta trojka mizí ze scény. Jakmile dopadl, trochu pootočil hlavu, aby viděl na doktora, což byl mimochodem asi ten nejhorší nápad, co dnes v noci měl, protože to šíleně zabolelo. Chvilku byl ticho, ale opravdu jenom chvilku.
Ehm kapitáne...moc se omlouvám...Tohle byla asi ta nejhorší záchraná akce v dějinách.....ale jestli to nějakým způsobem přežijem...slibuju...že vám koupim aspon zmrzlinu.... Chrčivě zašeptal a pak už konečně zmkl, protože mu došla síla i na vedení konverzace. Bezmocně tam ležel a vesele si krvácel dál.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Wed Jun 26, 2013 3:54 am

Mezitím

Dlouhou tmavou chodbou se rozléhal dupot kovových podpatků na Lazarových botách. Nezdálo se, že by spěchal. V obličeji měl vítězný výraz. K dupotu se přidalo jeho pískání. 
Na zádech měl nový plášť i s novým roztrhaným bílým cárem něčeho, co připomínalo haori. Zpomalil až úplně zastavil. 
Před ním byly velké ocelové dveře se zvláštním otevíracím mechanismem. Sáhl si za krk a odepnul si z něj řetízek, na kterém byl přívěšek ve tvaru obdélníku. Podíval se na něj a očistil jej, poté ho vložil do malého otvůrku ve zdi vede dveří. 
Dvě velké ozubené kola se začaly točit a dveře se pomalu začaly otevírat dovnitř. 
Lazarus vešel. 
"Tak jakpak se vám tu líbí?" zeptal se a přišel ke zdi, na které hořela pochodeň. Žádné odpovědi se mu nedostalo. Vzal pochodeň a vydal se do středu místnosti. Už z dálky bylo vidět, že tam něco je. Na zemi, vedle Lazarových nohou byly žlábky, kterými tekla krev. 
Uprostřed místnosti bylo mučící lůžko, na kterém byla připoutána postava. 
Lazarus zapálil několik dalších pochodní, které byly zasazeny v malých sloupcích okolo mučícího přístroje. "Ach, kapitáne, stačí říct a my vás vyměníme za někoho jiného, nemusíte trpět sám." Řekl výsměšně a položil ruku na spálené tělo. Nešlo poznat, zda jde o muže nebo ženu. Podle ničeho, místo nohou měla postava jen krvavé pahýly a to stejné místo rukou. Žádné oči, užezané uši. Zdálo se, že si na chudákovi dost pohráli. Celá postava i s Lazarem začala zářit. 
Ozvalo se hluboké nadechnutí a zakašlání. "Ne?" zeptal se Lazarus.
"Jen počkej, až se odtud dostanu ty prašivá svině," podle hlasu bylo poznat, že postava je muž. Lazarus asi využil svých léčivých metod, aby zohavené tělo opět uzdravil. 
"Ach kapitáne," vzdychl Lazarus a zakroutil hlavou. "Potkal jsem pár vašich přátel ze Seireitei. Musím říct, že to bylo pěkné město. Než jsem ho zničil."
Kolem mučícího křesla doslova vybouchlo kapitánské reiatsu, ale s přístrojem to ani nehnulo. 
Lazarus se otočil a mrkl na připoutaného bělovlasého kapitána s jizvou na tváři. Potom vzal obě dýky a bodl mu je do kolen. 
Celým komplexem se ozval výkřik agónie.

Pokračování v příští kapitole
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content