Bleach: Prameny duše
+4
Firel
Satoshi
Nawaki
Red
8 posters
Strana 1 z 1
Bleach: Prameny duše
Dobrý den, přátelé!
Dovolte mi představit můj dlouho utajovaný projekt. Jedná se o počítačovou hru na motivy našeho textového RPG! Nažhavte grilly a natrhejte klacky, budete je totiž potřebovat!
Dopředu vás upozorňuji na to, že hra ještě není hotová, ale její příprava je v plním proudu! Každý den na ní pracuje náš tým (o velikosti jednoho člověka - mě) a přidává spoustu obsahu.
Rozhodl jsem se, že tohle téma zveřejním, abych ve vás vyvolal nějakou tu natěšenost (za předpokladu, že vám to není úplně ukradené). No, dost bylo keců, je čas na screenshoty!
Pod následujícím odkazem -> https://2img.net/r/ihimizer/img708/3826/gnh7.jpg <- naleznete 8 obrázků ze hry, na kterých uvidíte třeba hlavní menu, gameplay obrázky - jak z procházení jednotlivými lokacemi, tak ze souboje, několik postav a tak dále :-).
Pokud nejste úplný ignorant herního průmyslu, tak vás při prvním pohledu na hru napadne - To vypadá jak Pokémoni!
No a máte pravdu! Ono se to celkově dost podobá - ať už graficky, tak i soubojově. Je tam ale jeden zásadní rozdíl. TOHLE JE HRA PODLE BA!!!!
Narazíte tam na spoustu narážek; zahrajete si za svoje postavy; potkáte svoje oblíbené NPC! Možná si dokonce přečtete deníček yaoi fanynek! Nebo si třeba objednáte gril. Taky se může stát, že zakopnete o klacek!
V momentální fázi je šest hratelných postav (Kuchiki Yasumaru, Ruyichi Hikaru, Shihoin Kiryu, Haruka Kasumi, Ramperouge Satoshi a Izumi Razaki) - List se jmény však bude mnohonásobně rozsáhlejší! Těšte se!
Po tom, co jsem vymyslel příběh, jsem si do pokojíčku pozval nejúspěšnější autory knih, mangaky (netuším, jestli se to tak skloňuje) a scénáristy, abych to s nimi celé prokonzultoval. Ne, kecám, budete mít hodně lame příběh, protože jsem to jen já. No, co se dá dělat. :-D
Hru tvořím v programu RPG Maker VX Ace.
Pokud máte nějaké otázky, rád vám je zodpovím. Budu rád za jakékoliv komentáře.
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Re: Bleach: Prameny duše
No jako tester můžu říct, že ta hra je docela cool =)
Bojovej systém je celkem jednoduchý ale pěkný, některé efekty mě příjemně překvapily. Líbí se mi charaktery postav, stejně jako jejich zbraně a samozřejmě jsem ocenil různé narážky na děj BA =)
Bojovej systém je celkem jednoduchý ale pěkný, některé efekty mě příjemně překvapily. Líbí se mi charaktery postav, stejně jako jejich zbraně a samozřejmě jsem ocenil různé narážky na děj BA =)
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Wow, looking good. Jen tak dál!
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Vypadá to pěkně Závidím Nawakimu beta testování!
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Měl jsem možnost ozkoušet a...Hell YES! V době, kdy měla hra jen asi 4 herní "místnosti" jsem si vyhrál na hodinu Takže už se těším na Full verzi kde budu moct hrát i za Suki, nebo třeba Akia :3
Solas- Kapitán 13. divize
- Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31
Tak a je to tady. Moje vyjádření. Vím že na to čekali všichni (Nebo lépe řečno Fšichni. Viď Sode ). A právě proto jsem vás napínal. Z Flatršájovského hlediska je to prostě geniální, teda aspoň to co jsem zatím mohl vidět. Věřím v to že až to bude hotové, spousta z nás bude potřebovat ne jednoho, ne dva, ale tři poradce pro odvykání si od hraní. Ok možná jsem to s tím úvodem trochu přehnal, ale co už . Na závěr dodávám potlesk, úklonu a nedočkavá očička.
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Já jsem se nevyjádřila? Já se nevyjádřila... nevyjádřila jsem se! Gát! Sem jen chtěla říct, že jednak je to úplně úžasný nápad a pak taky parádně zrealizovaný, zatím. Takže spíš rozrealizovaný. :-D
Též jsem měla tu možnost si kousíček zahrát... a i když na hry nejsem a ještě k tomu jsem blb, co pořád něco mačká a vypíná si to, tak musím říct, že ačkoliv jsem to začala od začátku minimálně sedmkrát, tak to u mě má pořád velice pozitivní hodnocení a ráda bych si zahrála nějakou tu pozdější zhotovenou verzi. Už se nemůžu dočkat. :3
Též jsem měla tu možnost si kousíček zahrát... a i když na hry nejsem a ještě k tomu jsem blb, co pořád něco mačká a vypíná si to, tak musím říct, že ačkoliv jsem to začala od začátku minimálně sedmkrát, tak to u mě má pořád velice pozitivní hodnocení a ráda bych si zahrála nějakou tu pozdější zhotovenou verzi. Už se nemůžu dočkat. :3
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28
Smekám, co se týče toho programu. Užíváš plnou verzi? Nebo trial? A pokuď používáš plnou verzi kde jsi ji sehnal?
Shizuka Hotake- Člen 11. Divize
- Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31
Similar topics
» Zlomená duše
» Bleach OVA 1, 2
» Bleach: The Movie!
» Bleach "B" Station
» Bleach Soundtrack 1, 2, 3, 4
» Bleach OVA 1, 2
» Bleach: The Movie!