Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kavárna U Vysmátého Arrancara

+11
Natsumi
Aki
dead wind
Lus
Sode
Nawaki
Yuki-onna
Suki
Solas
Raiden
Red
15 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Kavárna U Vysmátého Arrancara - Stránka 7 Empty Re: Kavárna U Vysmátého Arrancara

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Mar 10, 2015 1:04 pm

Kioshi Hikaku

Zamyslel se nad situací, kterou si před chvílí prožil. "Spíš ta druhá varianta, ale jednalo se jen o nějaké papírování, o které jsem se už postaral." Pak se usmál. Na Inari. "To jak si na mě před chvílí vyjela. To bylo dobré." Začal se znovu smát. Dnes měl opravdu dobrou náladu. smál se tak hlasitě a z plna plic, že mu z toho cinkali přívěsky na krku. Když ten zvuk zaregistroval, vzpomněl si na sestru. Inari se na Hikakovu sestru, alespoň co se chování týče, trochu podobala. Možná proto jí měl tak rád.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Kavárna U Vysmátého Arrancara - Stránka 7 Empty Re: Kavárna U Vysmátého Arrancara

Příspěvek pro Lus Tue Mar 10, 2015 1:41 pm

Kaneyama Inari

"Vyjela?!"  Řekla trochu zhrozeně. "Ale... ale... to jsem tak nemyslela! Nechtěla jsem na vás vyjet, kapitáne!" Začala se ospravedlňovat, když si uvědomila, že takhle by se s kapitáne nejspíše bavit neměla. "Moc se za to omlouvám. Už se to nebude opakovat." Přislíbila a doufala, že ji to její chování odpustí.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Mar 10, 2015 1:58 pm

Kioshi Hikaku

Tohle Hikaku nikdy nedokázal pochopit. Kapitáne sem, kapitáne tam, chovat se k někomu jinak jen proto že má nějaký titul a je zkušenější. Právě proto byl bryč, od tohohle potřeboval klid. "Inari." Začal z volna. "Nemám rád když mi přátelé říkají kapitáne a už vůbec když se ke mě chovají jinak." Měl tu dívku rád. Nechtěl pro ni bát jen autorita ale opravdový přítel. "Poslouchej, nechtěla bys mi říkat normálně Hikaku? A chovat se ke mě jako tady ke Saiovi?" Nabídl ji něco z čeho asi bude rozrušená. "Vím že je to zvláštní, ale beru tě i jako dobrého přítele a ne jen jako mou podřízenou" Pak jí nechal chvíli přemýšlet a podíval se na Saie. "Psst vyšlo nové číslo." Řekl mu a podal mu pod stolem časopis divize v plavkách. Kde byli ženy a dívky z různých divizí jen v plavkách. Většinou šlo o fotomontáže, ale věděl že Saie to nadchne stejně, jako jej.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Mar 10, 2015 3:30 pm

Sai Kazuma

Jako nic proti, ale myslím, že to s tím smíchem už trochu přeháněl. Smát se je zdravé a celkově to není špatné, ale neměla by se překročit jistá hladina hluku. Nicméně jsem nic neříkal, nechtěl jsem kazit dosavadní náladu.
Inari se začala omlouvat. Prý za něco "co tak nemyslela", ale všichni víme své. Tím narážím na to, že to tak určitě myslela, jen se z toho snaží vykroutit. Nevěřícně jsem zakroutil hlavou a dal jsem si záležet na tom, aby to Inari zpozorovala.
"Pozor, kapitán promluvil..." Byl jsem zvědavý jaký filmový žánr z toho Hikaku udělá. Místo por-, ehmm, z toho vzniklo k mému velkému zklamání jakési drama o citlivém muži a výbušné dívce, kteří se společně rozhodli pro těžkou cestu přátelství. Docela mě zajímalo, jak Inarinka odpoví.
"Cože? Čeho?" Odvětil jsem a podíval se pod stůl. Mé oči se rozzářili radosti a rychle jsem časopis schoval pod uniformu. Využiju ho později.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Mar 10, 2015 9:00 pm

Kaneyama Inari

Saiova kroucení hlavou si sice všimla, ale nijak na něj nereagovala a vyslechla si, co měl kapitán na srdci. "Ale kapitáne... teda... um..." Na chvíli se odmlčela. Bylo na ní znát, že je trochu v rozpacích. Nevěděla, jak se má v tuto chvíli rozhodnout a zda tuhle nabídku přijmout či odmítnout. To, že jí Hikaku nabídl, ať ho oslovuje normálně... jménem, pro ni byla čest a těší ji, že ji bere jako přítele. Na druhou stranu... je to jediný kapitán, ke kterému chová opravdovou autoritu a ne jen tu strojenou, kterou by měli všichni členové ke všem kapitánům mít. "Když ono..." Vydala ze sebe po chvíli, ale pak se zase odmlčela. Najednou ji napadlo, že se možná tato nabídka nebude opakovat a že toho možná bude jednou litovat. "Dobrá.... tedy chci říct... zkusím to." Bude jí chvíli trvat, než si na tohle zvykne. Pokud si vůbec někdy zvykne.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Mar 10, 2015 9:12 pm

Kioshi Hikaku

"To jsem rád. Chápu že u tebe mám určitou autoritu, ale tu má i Sai, i když to určitě nikdy neřekne nahlas. Ale to je jiné, my se známe už dávno. Chci jen říct že chovat k někomu autoritu a být mu přítelem, to jde sloučit" Pak se podíval na Saie a vzpomněl si na to jak ho kdysi seznamoval s osmou divizí a na spoustu dalších příběhů. "Nechci rušit tohle naše shledání, ale co by jste řekl nějaké společné misi? Myslím že by se pro nás určitě něco našlo? Co Saii, nevyšel jsi už ze cviku?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Mar 10, 2015 9:55 pm

Sai Kazuma

"Tak?" Pomyslel jsem si a podíval se na své imaginární hodinky na ruce. Inari si rozhodně dávala načas se svým rozhodnutím. Nakonec nabídku přijala. Dle mého názoru správné rozhodnuti. Následoval Hikakův dlouhý monolog o autoritě. Měl pravdu v tom, že bych to nikdy neřekl nahlas a i v tom, že nějakou tu úctu k němu pociťuji.
"Společná mise? To zní dobře... Já jsem pro, co ty Inarinko?" Druhou Hikakovu otázku o připravenosti jsem ignoroval. Na to přece nemusím ani odpovídat. Samozřejmě že jsem (ne)vyšel ze cviku.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Mar 10, 2015 10:56 pm

Kaneyama Inari

Chovat k někomu autoritu a být mu přítelem, to jde sloučit... Ta věta zněla Inari v hlavě pořád dokola. Takhle nad tím nikdy nepřemýšlela. Pousmála se na Hikaka a když navrhl společnou misi, souhlasně přikývla. "Myslím, že to je dobrý nápad." Odvětila a pak se otočila na Saie a ušklíbla se na něj za tu Inarinku... jako by mu pohledem říkala, že tohle si s ním vyřídí později. Pak si sama sebe představila, jak nad ním stojí, tlučeho ho pěstí do hlavy a opakuje mi při tom své jméno. Stále při tom hleděla na Saie a na tváři se jí objevil mírný, avšak trochu ďábelský úsměv.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Mar 15, 2015 9:33 pm

I do kavárny U Vysmátého Arrancara se dostalo silné reiatsu(neb spíše spousta různých nových silných i slabších reiatsu), které se objevili v Seireitei a okolí. Asi by neškodilo se vrátit.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2797
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Mar 15, 2015 10:14 pm

Kioshi Hikaku

Nestihl již reagovat na načaté téma. "Inari pojďme!" Neřekl to vůbec pohotovým tónem. Inari ho takto ještě nikdy neviděla. Podíval se na Saie a pokynul hlavou. Chtěl mu tím naznačit, že může jít s nimi bránit sedmou divizi, anebo jít někam jinam. Pak za pomocí Shunpa zmizel, na Inari nečekal. Věděl, že v divizi musí být co nejrychleji.

---> kasárny 7. divize
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Mar 15, 2015 10:34 pm

Sai Kazuma

Z pohledu Inari mi přejel mráz po zádech. Raději jsem si ani nepředstavoval, co se skrývá za jejím "nevinným" úsměvem.
Rychle jsem vstal od stolu, u kterého jsem seděl a vyběhl z kavárny. Když jsem se ocitl venku, použil jsem shunpo, abych byl v jedenácté divizi co nejrychleji. Sedmá divize bude určitě v pohodě, mají přece Hikaka a Inari určitě také něčím přispěje. "A období klidu je pryč..."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Mar 15, 2015 10:43 pm

Kaneyama Inari

Najednou pocítila něco zvláštního. Ihned jí bylo jasné, že něco není v pořádku a když kapitán rozkázal k odchodu, neváhala a zvedla se ze židle. Stihla na stůl ještě dát drobné za svou útratu, pak už jen kývla na Saie na rozloučenou a vydala se co nejrychleji do sedmé divize. Vypadalo, že s návratem kapitána to tu znovu ožije. Doslova.

---> Kasárny sedmé divize
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: