Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Laboratoř Reimei - Delta

4 posters

Strana 4 z 4 Previous  1, 2, 3, 4

Goto down

Laboratoř Reimei - Delta - Stránka 4 Empty Re: Laboratoř Reimei - Delta

Příspěvek pro Solas Wed Jul 11, 2012 9:27 pm

Plán Izanagimu nevyšel až tak dobře jak očekával (Sorry DW ale jednou to jde, jednou ne Very Happy). V okamžiku, kdy chytl ruku oné dívky pocítil i tak podivnou slabou bolest někde na těle(abychom se nehádali, kterým směrem tu ruku mířila, žekněme že na hruď). Pak si mohl všimnout, že ze hřbetu ruky té dívky trčelo něco kovového...dlouhého a v tuto chvíli kupodivu zabodnutého do Izanagiho. Na tu krátkou chvíli měl Izanagi pocit slabého mravenčení v oné oblasti, pak dívku odkopne a ta odletí. Chvíli Izanagimu tervá, než se vzpamatuje z onoho podivného pocitu...

Záhadná Dívka

Když se na ní Izanagi i ostatní podívali, hojila se před očima. Všechna vážná zranění z předchozího boje se zacelila a oděrky či modřiny nebyly tak strašné. Nejsem připravená. Otočí se a vyrazí pryč...nutno poznamenat, že rychleji než předtím.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 12, 2012 12:30 am

Izanagi

Tss.... Sykl jsem, když do mě zajela nějaká železná tyč. Na chvíli mě to omráčilo, přeci jenom se zdálo, že i já si můžu schrupnout. S určitou přesností jsem chtěl jenom jedno a to zastavit ten výtvor bůhví čeho. Když jsem viděl, že utíká, neměl jsem moc času na rozhodování. Každopádně jsem tasil rychleji než zalézá rákosníček do brčálníku a použil Senku. Sice jsem se mohl pouze domnívat, kde je její Saketsu a Hakusui, protože zřejmě nebyla normálním humanoidem, ale shinigami s třináctkou v shunpu za tu chvíli mohl postavit třeba barák. Cítil jsem palčivou bolest ve své hrudi...
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 12, 2012 7:26 pm

Izanagi zakročil dosti rychle...nepostavil sice ani garsonku, zato však stihl bleskově zasadit dívce ráhu mečem do zad. Dívka si téměř nestihla uvědomit, že se Izanagi odlepil od země...pravda chlap se 13 v shunpu by se před ní mohl škrábat na koulích a stejně by to nepostřehla. Takže...Izanagi v rychlosti zarazil meč poprvé, když jej vytahoval, tak i v té rychlosti vycítil, že něco není tak jak má. Když Izanagi vytáhl svůj všemocný meč, aby mohl zasadit další bolestivou ránu, něco se stalo. Vzduch protnulo puknutí a tento výjev. Izanagi stihl ještě v rychlosti slabě zachytit dívku při druhé ráně, ale než stihl zranit více...byla pryč a vy zůstali sami v té zatuchlé díře.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 12, 2012 8:25 pm

Izanagi

No, tohle bylo fakt divný... Hlesl jsem mezitím co mi začala z díry v hrudníku kapat studánka krve. Mám takový pocit, že si to ze mě něco vzalo a že to není naposledy, co jsem tohle stvoření viděl. Co bylo horší bylo, že tahle laboratoř je fakt nebezpečná pro shinigami nižší kapitánské úrovně. Myslel jsem na Chizu, protože bylo fakt nebezpečné se tu potulovat sám. Svlékl jsem horní díl mého kimona, protože už byl promáčenej krví a hodil jsem ho tak, abych zakryl kostru u stěny. Pak jsem se podíval na Kasumi. Umíš léčit?
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 12, 2012 8:45 pm

Avšak Los Sodos alias Kasumos léčilos neumělos a tak Los Izanagos musilos do Los Seireitos, aby uzdravilos svojos ceckos. I tu Los ponorkos čekalos na našos hrdinos, aby je odvezlos na los povrchos odkud mohos pokračovalos do Los Seireitos nahlásit los problémos.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jul 12, 2012 8:52 pm

Izanagi

Vrátíme se do Soul Society, vypadá to, že těhle laboratoří je víc a jsou víc nebezpečné, než jsme si mysleli... Zavelel jsem a vydal jsem se k ponorce, i když jsem si nebyl jistý, jestli jí dokážu nějak poručit, aby nás zavezla tam, odkud jsme připluli předtím. Navíc jsem si nebyl jistý, jak moc je rána uvnitř mého hrudníku vážná, ale dost jsem pochyboval, že bych tu s ní dokázal lítat celý den. I když odpálit tuhle laboratoř byl aktuálně můj cíl.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jul 12, 2012 8:54 pm

Naši hrdinové hrdině usedli v ponorku, která se spustila a pokračovala zpět na své běžné každodenní trase. Behem cesty se jim nic špatného nestalo.

Pokračovala 4.divizn --->
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content