Ken'ichi Torio (2) Reimei
3 posters
Strana 1 z 1
Ken'ichi Torio (2) Reimei
- Jméno: Ken'ichi (Ken)
- Příjmení: Torio
- Věk: 17 – 19 ( 87 )
- Barva Reiatsu: růžovo-fialovo-modrá
- Vzhled: ----->
- Jeho zlé Já vyloženě nesnáší Soul Society, obzvlášť Gotei.13. Miluje boj všeho druhu. Rád všechny ve svém okolí provokuje a dělá si z nich legraci. S duchem zanpakuto nevychází a opovrhuje jím, nesnáší ho. Zbožňuje boj, jakmile tasí zanpakuto stává se nekontrolovatelným, touží po smrti svých nepřátel. Má rád lízátka, vždy má nějaké v puse
- Jeho dobré já touží po odpuštění ze strany Gotei.13. Taky má rád boj, ale raději by vše řešil diplomaticky. S duchem zanpakuto vychází dobře a to je jediný důvod proč tento duch poslouchá i jeho zlé Já, věří v to že jednou toto Já porazí a stane se zase sám sebou. Oba milují lízátka.
Kapitola první: Rukonagi
en byl mladík plný energie, který odjakživa toužil dostat se do akademie pro Shinigami. Odmalička si hrál se svými přáteli na to jak prozkoumávají Hueco Mundo a bojují se záporáky. Jeho přátelé nedokázali nikdy pochopit jeho barvu očí, ale i přes to jej měli rádi. Když mu bylo osm, začalo se u něj projevovat rozdvojení osobnosti. Odradil od sebe všechny své dosavadní přátelé a čas trávil sám, cítil se opuštěný a jeho zlé Já tímto rostlo a získávalo větší moc.
Kapitola Druhá: Dosavadní pokoj, následné problémy, Reimei
Kapitola třetí: Neposedné zanpakuto
uch jeho zanpakuto jej přestal poslouchat a tak pro něj bylo nemožné vyvolat shikai. Mohl by jej vyvolat, pokud by jeho zlé Já znovu nechalo jeho tělo tomu klukovi, který v něm pořád byl. Odmítl a vykašlal se na něj. Jeho dobré Já uvnitř něj naříkalo a to ho ničilo. Přestal užívat kidō a zaměřil se na boj se samotnou katanou. Přestal zvládat i ty nejméně obtížné techniky kidō.
Kapitola čtvrtá: Ty a Já
eho dvě osobnosti spolu pořád vedli spor až do dne, kdy se jeho Já, které bylo utlačováno, rozhodlo nechat jej být. Přebývalo v něm a časem už jen mělo nějaké námitky, ale vůbec se nevzpíralo. Atak mezi těmito dvěma nastalo určité soužití v nenávisti. Jediné co je spojovalo, byla mlsná. Lízátka chutnali oběma.
en byl mladík plný energie, který odjakživa toužil dostat se do akademie pro Shinigami. Odmalička si hrál se svými přáteli na to jak prozkoumávají Hueco Mundo a bojují se záporáky. Jeho přátelé nedokázali nikdy pochopit jeho barvu očí, ale i přes to jej měli rádi. Když mu bylo osm, začalo se u něj projevovat rozdvojení osobnosti. Odradil od sebe všechny své dosavadní přátelé a čas trávil sám, cítil se opuštěný a jeho zlé Já tímto rostlo a získávalo větší moc.
Kapitola Druhá: Dosavadní pokoj, následné problémy, Reimei
- ylo to po příchodu na akademii, na kterou se tolik toužil dostat. Jeho Já, které bylo na temné straně síly ...tedy jednoduše ... bylo zlé, jakoby zmizelo. Měl od něj prostě klid a znovu se cítil sám sebou. Úspěšně zvládl trénink kidō. I trénink s dřevěnými meči. Problém nastal při vyvolání shikaie, jeho zlé Já jej v tomto stavu plně ovládlo a on mohl jen sem tam něco pronést. Napadl učitele, který jej však jednoduše “zkrotil“ a uvedl do komatu. Po probrání s ním byl veden osobní trénink, který stejně nebyl k ničemu, po opětovné aktivaci shikaie svého učitele zabil a byl vyhoštěn z akademie. Po několika dalších incidentech i ze Seireitei a Rukongaie.
- Trénoval sám a snažil se opět ovládnout sám sebe. Jeho zlé já se však přeneslo i do stavu mimo shikai. Převládlo v něm a dovedlo jej až do společenství Reimei, které se stalo jeho domovem. Tu a tam se projevilo jeho dobré Já ale bylo umlčeno buď jeho opakem, nebo ostatními členy organizace.
- Společně se svou novou rodinou se účastnil souboje s Gotei.13, ve kterém mu byla znetvořena čelist a právě proto nosí látkovou roužku.
Kapitola třetí: Neposedné zanpakuto
uch jeho zanpakuto jej přestal poslouchat a tak pro něj bylo nemožné vyvolat shikai. Mohl by jej vyvolat, pokud by jeho zlé Já znovu nechalo jeho tělo tomu klukovi, který v něm pořád byl. Odmítl a vykašlal se na něj. Jeho dobré Já uvnitř něj naříkalo a to ho ničilo. Přestal užívat kidō a zaměřil se na boj se samotnou katanou. Přestal zvládat i ty nejméně obtížné techniky kidō.
Kapitola čtvrtá: Ty a Já
eho dvě osobnosti spolu pořád vedli spor až do dne, kdy se jeho Já, které bylo utlačováno, rozhodlo nechat jej být. Přebývalo v něm a časem už jen mělo nějaké námitky, ale vůbec se nevzpíralo. Atak mezi těmito dvěma nastalo určité soužití v nenávisti. Jediné co je spojovalo, byla mlsná. Lízátka chutnali oběma.
Zanjutsu: 14
Preferovaná schopnost, zdokonalená pod odnětí shikaie. Pouhopouhé sekání.
Shunpo: 11
Využívané téměř při každém boji.
Preferovaná schopnost, zdokonalená pod odnětí shikaie. Pouhopouhé sekání.
Shunpo: 11
Využívané téměř při každém boji.
Jméno
Maemi - Ken (pouze zlé Já) jí však říká Blbko, Čub** atd.
- Duch zanapakuto a vnitřní svět:
- Vzhled v základním stavu:
Povaha
Klidná, milá a hlavně hodná. Tedy na všechny krom "Zlého Kena" jak svému "majiteli" říká. Hodného Kena má ráda a tráví s ním veškerý čas ve vnitřním světě, tedy pokud zrovna nekomunikuje se svým věčným sokem. Urážky a nadávky na její osobu, které slýchá jsou jí ukradeny. A ano je to růžový poník, ti se k záporákům hodí nejvíc.
Klidná, milá a hlavně hodná. Tedy na všechny krom "Zlého Kena" jak svému "majiteli" říká. Hodného Kena má ráda a tráví s ním veškerý čas ve vnitřním světě, tedy pokud zrovna nekomunikuje se svým věčným sokem. Urážky a nadávky na její osobu, které slýchá jsou jí ukradeny. A ano je to růžový poník, ti se k záporákům hodí nejvíc.
Shikai
Viz. historie
Viz. historie
Jiné schopnosti
Kvůli tomu že nedokáže ovládnout svůj shikai, díky kterému by spotřebovával své reiatsu, má reiatsu nadbytečné množství. Jeho maska byla speciálně uzpůsobena k tomu aby držela jeho reiatsu na uzdě. I přes to jeho reiatsu přesahuje meze ostatních shinigami na jeho úrovni. Je to stroj na zabijení (Zaraki.) Je schopen ovládat tři zbraně najednou, proto u sebe taky nosí další dvě Katany, jejichž jména nezná a ani po tom netouží. Vyniká v bojových uměních.
Kvůli tomu že nedokáže ovládnout svůj shikai, díky kterému by spotřebovával své reiatsu, má reiatsu nadbytečné množství. Jeho maska byla speciálně uzpůsobena k tomu aby držela jeho reiatsu na uzdě. I přes to jeho reiatsu přesahuje meze ostatních shinigami na jeho úrovni. Je to stroj na zabijení (Zaraki.) Je schopen ovládat tři zbraně najednou, proto u sebe taky nosí další dvě Katany, jejichž jména nezná a ani po tom netouží. Vyniká v bojových uměních.
Další dvě katany
- Levá ruka – klasicka délka katany:
- Poslední katanu drží v ústech asi nějak takto :
Zajímavosti
- Kenovi hetereochromie si všiml snad každý.
- Často a rád se ďábelský usmívá a směje. Jak v boji tak mimo něj.
- Oblíbená příchuť lízátek - jahoda.
- Nejméně oblíbená příchuť lízátek - kapusta s červeným zelím.
- Lízátka však může jíst pouze pokud je v gigai, mohl by to zkusit i mimo něj, ale nehodlá narušit základy některých budov svým reiatsu, ještě by to musel platit.
- Pořád kolem něj krouží havran větších rozměrů, pojmenoval jej "Kamil".
- Kamil je borec.
- Kamil nemá rád lízátka ale zbožňuje Kenovou hlavu (vlasy)
- Vztah Kamil a Ken - přátelé na život a na smrt.
- Ken má alergii na Kamilovo peří.
- Kamil si rád sedá na Kenovou hlavu.
- Přidejte se na Kamilovou stranu a získáte projížďku na Maemi zdarma.
- Jeho jediným "přítelem," kromě Kamila je Shinichi Manabu. Chovají se k sobě arogantně, drze atd. Ale dokáží se i normálně bavit.
- V lidském světě pracuje jako poslíček ve firmě PizzaMan, vlastní firemní moped s omezovačem rychlosti(který vyřadil z provozu). Tudíž si to ulicemi valí parádní rychlostí 30 km/h.
- Navštěvuje vyšší střední školu. Jeho známky nejsou nejhorší ale škola ho nudí. To čím s baví je urážení ostatních studentů.
- Vlastní byt 2+1+WC a balkón, odkud bere peníze na jeho nájem to nikdo netuší, ale z platu poslíčka to nebude.
- Má dvě želvy, tedy doufá v to že má dvě želvy. Již dva měsíce ani jedna z nich nevylezla ze svého krunýře a jídla ani vody se nedotkli. Buď pošli, nebo stávkují. Ken se tomu pořád diví, ale uznejte, jedli by jste jako želva řízky a pili vodu se šťávou?
- Ve volném čase buď posiluje nebo trénuje mimo gigai na střeše panelového domu ve kterém bydlí.
Naposledy upravil Mishkenzie dne Fri Jul 05, 2013 6:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
Re: Ken'ichi Torio (2) Reimei
Schváleno, ale řekni mi, co dělá v reálném světě momentálně, protože se musí nějak maskovat
Vždyť jsem psal že je to poslíček a toho maskuje a momentálně je ve svém bytě a probouzí se do nového rána, je na tobě jestli z toho dne uděláš den školní nebo víkend. A prosím ještě ho nech otdemčeného doplním do zajímavsotí pár věcí .
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28
A Kamil je borec, DW
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: