Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kyouheiova slavná mise!

+4
Ryuuka Hosentsu
Hysterio
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Kyouheiova slavná mise! - Stránka 2 Empty Re: Kyouheiova slavná mise!

Příspěvek pro Shizuka Hotake Thu Dec 01, 2011 8:07 pm

Shizuro

Už jsem nemohl dál čekat. Podle duševního tlaku jsem vycítil, že kapitán je tak trochu v potížích. Ne, že bych mu nedůvěřoval, ale jsem přece jeho pravá ruka. Proto jsem shunpnul těsně před kapitána a zanpakuto, kterou jsem svíral v ruce jsem vykryl úder ženy a loučí jsem si posvítil na ostatní. Takže vy tu děláte ten rámus. řekl jsem i když ten chlápek s kytarou hrál docela dobře. Kapitáne.. Teda Ryuuko co se válíš na zemi! řekl jsem , pořád jsem si nemohl zvyknout na tykání s kapitánem. Podíval jsem se ženě přímo do očí. Co tady děláte?! začal jsme s vyjednáváním.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Dec 01, 2011 8:21 pm

Žena uskočila, když se na scéně objevil nový protivník. Místo odpovědi však pouze plivla Shizurovi do tváře a v ten stejný okamžik na něj kolem ní vystartoval muž v modré. Při běhu tasil katanu a zcela úmyslně zaútočil pouze na Shizurovo zanpakuto, aby ho otlačil stranou, což se mu také podařilo. Tvářil se zamračeně, neměl rád, když se ostatní motají do bojů jiných. Drž se stranou. Když byl Shizuro z dosahu, odstoupil od něj i když meč měl stále připravený, kdyby mu to chtěl nějak vrátit. Poté co měla prostor zase volný se žena opět vrhla do útoku na Ryuuku. Nejprve naznačila stejný útok jako předtím akorát z druhé strany, ale nakonec sekla ze shora dolů s úmyslem toho šaška na zemi rozpůlit vedví.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 01, 2011 8:30 pm

Kyouhei

Když viděl, že kapitán tam už vlítl, tak napřáhl zanpakutu a vrhl se přímo do křoví (snažil se jím proskočit, kdo ví, zda se mu to podařilo) s výkřikem "Za kapitána Ukitakeho a třináctou divizi!" připraven skoncovat s jakýmkoli loupežníkem. I když tedy netušil, jestli to jsou loupežníci.
A ano... stále byla mlha, nezapomínejme na to!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Dec 01, 2011 9:06 pm

Ryuuka

Ano, stalo se něco velmi potěšujícího! Můj milý podkapitán Shizuro mě přišel zachránit, opravdu mě to dojalo! Nicméně sem přilétl jeden z těch týpků a Shizura odstrčil. Vizuálně to vypadalo docela dobře, čepel té ženy, která na mě znovu letěla byla taky pěkná. "Je to jako .. De-žaví.." Pomyslel jsem si a hleděl na čepel dopadající na mou masku. Neměl jsem moc na výběr a v leže tasit katanu nepřipadalo v úvahu. Teda připadalo, na chvíli jsem o tom zapřemýšlel, zkusit se má všechno žejo! I když v tomhle případě bych asi měl přemýšlet trochu reálni. Pravou ruku jsem zvedl a svojí poctivě vypracovanou silou zklepl zanpakutou ženy do strany. Samozřejmě jsem sklepl tu placatou část čepele, aby mi na haori nespadlo utrhnuté zápěstí!
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Dec 01, 2011 10:31 pm

Kyouhei-> Vlétl jsi do křový, ale pocenil jsi sílu větví a tak ses dostal jen těsně k okraji houští, ale tam si byl zadržen. Visel jsi v spletenci větví jako zašmodrchaná loutka a přes lístky jsi viděl pouze Shizura proti kterému stál samurai z bitvy proti Reimei. Samurai v modrém měl tasenou katanu, ale jinak se zatím nechoval nijak agresivně či nepřátelsky. Přes mlhu už jsi toho víc moc neviděl. Zdálo se ti, že tam vidíš ještě dvě siulety z kterých jedna leží na zemi, ale možná se ti to jen zdálo, protože vítr přestal foukat a tak byla mlha znovu hustá a téměř neprůhledná.

Ryuuka-> I s velkou dávkou štěstí se ti podařilo vychýlit dráhu meče ze smrtelného směru, ale setrvačností ti katana sjela po předloktí a zanechala tam hlubokou ránu ze které okamžitě začala téct krve. Ta žena měla docela páru. A když prolila trochu tvé krve, šlo vidět, že se o něco málo uklidnila, ale pořád vypadala nahněvaně. Ustoupila a čekala až vztaneš. Asi by si neužila porazit někoho, kdo se válí na zemi.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Dec 02, 2011 1:20 pm

Ryuuka

No všechno bohužel nešlo podle plánu, opět, vlastně nic nešlo podle plánu. Měl jsem proříznutou ruku, sice ne amputovanou, ale hluboká rána tam byla. Pokčat! Něco mi vyšlo, žiju! "Oh, co blbneš, málem jsi ze mě udělala kapitánské ražniči." Pronesl jsem a koukl se na tu ránu. Odtrhl jsem kousek svého haori a ránu stlačil, abych nepřišel o všechnu svoji krev. Pak jsem zívl a zase položil hlavu na zem. Nechtělo se mi bojovat s holkou, doufal jsem že mě Kyouhei zachrání, coby velitel mise. "Vzdávám se.." Pronesl jsem a zamával zdravou rukou.. "To by šlo ne?" Otázal jsem se s kapkou humoru.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Fri Dec 02, 2011 7:33 pm

Natsuki

Stála som v podstate úplne vzadu našej malej skupinky.. kvôli hmle som ani nevedela kam sa zrazu kapitán jedenástky stratil.. po tom som však započula tasenie katany a následne sa aj Kyouhei a aj ten.. týpek z jedenástky pustili do niekoho. B..boj ? .. prebehlo mi hlavou pri čom som ustúpila o pár krokov dozadu.. hneď na to som si to však rozmyslela. Predsa len, nenechám tu kapitána, podkapitána a Kyouheia.. S hlasnejším preglgnutím som vyšla zarovno k zvukom ktoré pripomínali nejaký boj.. Netasila som zanpakuto, mohlo by ma iba spomaliť v prípadnom uhýbnom manévri.. tiež som nemala tušenie či sa vlastne nejaký z "nich" nájde aj pre mňa..
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 02, 2011 9:59 pm

Kyouhei

Jeho dramatický vstup na scénu se trochu nepovedl. Naštěstí neviděl, co se stalo s kapitánem jedenáctky, takže ještě nevyšiloval, ale i tak to za moc nestálo.
"Aaaaargh, to se musí stát zrovna mně!" vrčel a snažil se vymotat. Když se to nepodařilo, zastavil se. Visel si tak v křoví a nemohl ani na zem. Trapas. Podařilo se mu vytáhnout ze shihakushou pálenku, aby si mohl přihnout. To mu do žil nalilo novou sílu! A tak se spolu s bezprizorním máváním mečem začal znova zmítat a snažil se osvobodit z trnitého vězení. "Uaaaaaargh!" skučel při tom naštvaně. Určitě byl na něj úžasný pohled.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Dec 03, 2011 9:45 pm

Ryuuka - Žena na tebe upřela pronikavý pohled a ty jsi si jen mohl domýšlet, co se jí honí hlavou. Ať to bylo cokoliv, nemohlo to pro tebe být zřejmě nic dobrého. Udělala krok vzad a namířila proti tobě meč. Vstaň! Rozkázala ti. Pro tuto chvíli byla rozhodnutá s ležícím protivníkem nebojovat, ale jak by si asi počínala, kdyby jsi jejího příkazu neuposlechl. To bylo na pováženou.

Natsuki - Před tebou se v mlze rýsovaly obrysi čehosi, co jsi nedokázala dle vzhledu identifikovat. Až když jsi do toho křoví zahučela, docvaklo ti, že tvým prvním soupeřem v této bitvě bude právě tato rostlina. Ale byla jsi na tom o dost lépe, než Kyouhei. Nevběhla si tam a tudíž jsi z této šlamastiky mohla ještě vycouvat. Volba směru však byla na tobě, neboť bojiště bylo jisto jistě kdesi před tebou a hloubka keře neznámá.

Kyouhei - Vkládal jsi do svého osvobození velké množství síly, ale větve si zřejmě usmyslely, že si s tebou budou hrát na přetahovanou. není proto divu, že uběhla nějaká chvíle, než jsi zaslechl první praskání dřeva. Pořád ale bylo ještě z čeho se vymotávat. Jako by se snad ty popraskané větvičky nahrazovali novými, či co. Dobrou zprávou bylo, že už jsi se cítil kapku volnější, stále si však nestál na pevné zemi.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 04, 2011 8:26 pm

Shizuro

Nepříjemné a nečekané. Tak se to dalo shrnout do těchto dvou slov. Mohl mě zabít, ale neudělal to. Musím být více obezřetný. zamyslel jsem se a vstal jsem a odskočil trochu dál. Sledoval jsem situaci, i když v té mlze to šlo docela blbě. Hlasy jsem slyšel a podle siluety jsem akorát rozpoznal kapitána a tu ženu. Ostatní mi skrývala mlha. Jen jejich duševní tlak jsem cítil. Pouze jsem vyčkával co se bude dít.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Mon Dec 05, 2011 10:28 pm

Natsuki

Neeh.. to si zo mňa robí ten.. ten.. ten krík .. srandu? zamumlala som nešťastne pri čom som tasila zanpakuto. Haijaaaa !! zapišťala som a začala som zúrivo sekať do kríkov predo mnou.. proste som si chcela nejakým spôsobom presekať cestu rovno !! a že som tej energie mala. Mala som na pamäti že nemôžeme používať Shikai a ani Kido.. no a záhradnú súpravu som si nechala niekde doma taaakže to muselo ísť ručne stručne.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Dec 09, 2011 3:00 pm

Ryuuka

Celé to tady všechno bylo nějaké divné. Připadalo mi to, jako by se bohové zbláznili. "Co se to děje? To že jsem idiot, to chápu, ale že se chovají divně všcihni? To mi hlava nebere." Pomyslel jsem si a koukl na tu holku. "Ta to teda myslí vážně, já bych to taky myslel vážně, kdyby mezi náma přeskočila nějaká jiskra :-D. "Hele, tohle nemá smysl." Pověděl jsem jí a vstal ze země. Nachvíli jsem se zamračil, přičemž jsem všechny přejel pohledem až jsem se podíval na Shizura. "Shizuro, postarej se o tu holku, jen se tu zdržujeme před účelem, za jakým jsme opustili Seireitei." Touhle méně smyslnou větou jsem podal Shizurovi rozkaz a podle vycítění reiatsu jsem se otočil na ty zbývající tři týpky, přičemž jsem uvolnil velkou dávku kapitánského reiatsu, až se kolem začal vířit prach. Asi nějak takchle, akorát barva mého reiatsu byla fialová, protože ho zkreslovala a zviditelňovala má maska.:
Spoiler:
"Tak, jdeme na to.." Prohlásil jsem a konečně tasil zanpakutou.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Dec 11, 2011 4:05 pm

Shizuro

Kapitánův rozkaz byl rozkaz. I když proti holce bojovat se mi nechtělo, ale co mi zbývalo. Zapíchl jsem do země louč. Pořádně jsem se postavil. Bude to těžké. Ona je určitě dobrý šermíř. Ale já taky! Při nejhorším použiji shikai. Kapitánka Myamoto říkala jenom v tom nejhorším případě. Ale tady necítím, takové narušení duševních částic. zamyslel jsem se a rychle jsem ve vzduchu promáchl se zanpakuto a namířil ji na ženu. Rozkaz! řekl jsem a shunpem jsem se dostal k ženě. Zaútočil jsem kolmým řezem na ženu. Zanpakuto jsem svíral v jedné ruce. V druhé jsem už držel pochvu jakoby druhý meč.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Dec 12, 2011 1:41 pm

Ryuuka-> Ve chvíli, kdy jsi vypustil velké množství reiatsu se ti náhle udělalo nevolno a začala se ti šíleně motat hlava. Měl jsi rozostřené vidění a cítil jsi se náhle velice slabý. I když se ti podařilo tasit zanpakuto, podlomila se ti kolena a ty jsi dopadl na zem. Už zase.

Shizuro->
Když jsi se pokusil shunpem dostat k ženě, cítil jsi, že to jde nějak těžce. A jakmile jsi se přeci jen ocitl před ženou, náhle jsi ztratil pevný bod pod nohama a s několika elegantními kotouly jsi se rozplácl kousek od ní.

Natsuki-> Po dělší době, kdy jsi zápasila se zákeřným popínavým křovým, se ti podařilo se z toho zeleného pekla dostat. Ovšem byla jsi poté velice unavená a zadýchaná, protože to nebyla žádná legrace a chtělo to obrovský výkon, aby jsi se osvobodila. Když už jsi byla venku zahlédla jsi podivnou scénku. Shizuro a Ryuuka leželi oba na zemi, před nimi stáli dva samurajové jeden v modrém a druhý byla žena v červeném, kteří oba nevěřícně sledovali ty na zemi. Dál jsi kvůli mlze neviděla.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Dec 12, 2011 11:40 pm

Shizuro

Nestačil jsem se divit co se stalo. Cítil jsem se tak těžký. Sotva jsem mohl stát. Co se to děje? řekl jsem nahlas a odkutálel jsem se kousek od ženy. Tohle není normální, jen tak z ničeho nic. Že by to dělali oni? Na ně to nepůsobí. Aspoň to tak nevypadá. zamyslel jsem se a snažil jsem se postavit na nohy a odkulhat aspoň trochu dál od ženy. Kapitáne! Teda Ryuuko, cítil jsi to taky?! křikl jsem na kapitána a stále jsem se snažil dostat trochu dál od ženy tak, abych se mohl dostatečně bránit.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Dec 13, 2011 9:09 pm

Kyouhei

"Co se dějéé? Já nic nevidim! Já chcu taky bojovááát, aaaaargh!" řval zoufale, stále lapený v trní. Mával kolem sebe mečem jako posedlý, chtěl z toho pitomýho stromu ven! Tohle byla přece jeho mise! Tak ti nesmí jen tak viset, musí své věrné následovatele vyšších hodností vést do lítého boje s... piráty... loupežníky... španělskými hudebníky... ať už to byl kdokoli!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Dec 14, 2011 1:48 pm

Ryuuka

Ou shit, stale se něco tak nečekaného, že jsem vlastně ani nic jiného nečekal. "Skvělý, už zase na zemi." Pomyslel jsem si a absolutně se na všechno 'vysral'. Ne doslova, obrazně žejo. "Tady se kapitán snaží o epickou scénu a rychlé zničení těch idiotů! A já se složím k zemi! To není možné! Proč já? Co jsem komu udělal? Och wait, to působí na všechny, ale stejně jsem byl na zemi snad nejvícekrát ze všech, měl bych za to dostat nějakou cenu. Mimochodem, to moje podlomení kolen a náhle upadnutí vypadalo jak harakiri, to je tak pěkné až se mi chce brečet." Přemýšlel jsem tak o blbostech, litoval se a bla bla bla. "Hm." Naprosto potupen jsem ze sebe dostal jen tohle jedno slůvko. Nene počkat. "Hm." Dostal jsem ze sebe dva slova! Myslel jsem že zešílím, to se však nestalo, vstal jsem ze země, zasunul zanpakutou a šel směrem k těm třem s vyhrnutými rukávy. Měl jsem v plánu si tu zlost vybít tím, že jim dám pěkně do držky ( Nuu )
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Dec 14, 2011 6:27 pm

Kyouhei-> Postupně se ti tvou dravostí dařilo se osvobozovat a postupovat vpřed, ovšem ke konci už to šlo zase až nějak moc rychle a tak když si se konečně vykutálel z křový zbyli ti z uniformy pouze tenké cáry a nitky...

Shizuro->
Jakmile ses postavil a trochu poodešel byl jsi opět celkem v pořádku. Ten špatný pocit rychle odezníval a mezitím, co jsi se dával do kupy na tebe ani nikdo nezaútočil, protože v té chvíli se z křový přiřítil téměř nahý Kyouhei a tak ta žena neměla už červené jen oblečení, ale i tváře a snažila se koukat do země. Muž v modrém se objevil vedle ní s katanou tasenou, kdybys na ní chtěl zaútočit.

Ryuuka->
Před tebou byli muž v žlutém a ten, co hrál na kytaru, protože muž v modrém se přesunul na pomoc té ženě. Muž v žlutém stále nejevil sebemenší náznak zájmu, ale Guitar-guy pomalu odložil kytaru a zvednul se. Šlo vidět, že je z nich nějvětší a podle svalů to nebyla ani žádná trasořitka. Seskočil ze skály a šel s úsměvem na tváři na proti tobě.
Asi dva metry od tebe se zastavil, prokřupal si klouby a připravil se do postoje. Když to už už vypadalo, že váš souboj započne, náhle se cosi vykutálelo z křový přímo mezi vás. Byl to téměř nahý Kyouhei.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Dec 14, 2011 6:49 pm

Ryuuka

Vypadalo to, že ten jeden byl tak nějak bojový typ. To se mi samozeřjmě zamlouvalo, boj beze zbraně už jsem dlouho nezažil. "Konečně pěkně čestný zápas hodný jedenácté divize." Pomyslel jsem si, přičemž se mi v hlavě vybavovala dokonalá myšlenka! Že kdyby na mě zaútočil pěstí, já bych mu ji vykryl, skočil za něj a vystřelil do něj devadesátkové hado, ale probuďme se do reality. Protáhl jsem si ruce a prokřupl krk. Pak jsem zahlédl kohosi vylézat z křaku, nahý Kyouhei! "Whatafakamadafaka fuuuuuuuuj ričičičičiči bleeee maaa uuu faaa čee mee fujky fuj." Pomyslel jsem si znechuceným výrazem a v rychlosti si sundal haori a hodil ho po něm. Pak jsem se otočil zase zpátky na nepřítele a prokřupl si zápěstí, s tím už jsem vystartoval skvěle protažen pravou nohou na jeho hlavu. Kopal jsem zepřední nohou tak, abych byl v dostatečné vzdálenosti na proti útok. Taekwondo byla vždycky má specialita. (Hlavně za života člověka v reálném světě.)
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 14, 2011 9:09 pm

Kyouhei

Konečně! Konečně se mu podařilo dostat na svobodu!
"Tak jo, srabi! Konec šmidlání! Teďka ochutnáte mou proklatě o klacky otupenou čepel!" zařval s chutí a nadšením a ani si nevšiml, že je oblečený přinejlepším jako Tarzan. Ale než se stačil zorientovat v situaci, tak mu někdo hodil něco na hlavu a oblkopila ho tma. "Co to! Sakra!" ječel snažil se tentokrát pro změnu vymotat ze záhybů látky, což mohlo vyústit v to, že se ještě víc zamotal, že se pořezal a nebo všechno zároveň spolu se zničením oděvu kapitána. Tak jako tak... takhle si svůj vstup na scénu nepředstavoval! PODRUHÉ!!!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Fri Dec 16, 2011 6:54 pm

Shizuro

Najednou jakoby to odeznívalo. Divné. Tohle je hodně divné. Tady to nemá cenu se zdržovat. řekl jsem si v duchu a v momentě přiletěl nahý Kyouhei. Věděl jsem, že jsme byli v lese, ale na tarzana byla špatná chvíle si hrát. Schoval jsem zanpakuto do pochvy. Kulil jsem na něj oči. Wtf! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fuuuuuuuuuuuj! On si tuhle misi vymyslel! A zatím je tu jen pro smích! pomyslel jsem si a plácl jsem se rukou do čela. Jeho výstupy končili zatím pokaždé katastrofou. A to mi připadalo, že bude rozumný. Otočil jsem se na Ryuuku. Ryuuko. tady to nemá cenu. Musíme dál. Máme naspěch! Nesmíme se tady zdržovat! řekl jsem a i přes tu událost s nahým Kyouheiem jsem se snažil zůstat klidný. Chtěl jsem hlavně znovu poukázat na naši misi.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Fri Dec 16, 2011 7:56 pm

Natsuki

Tak zhlboka som dýchala, bola som spotená udýchaná a svaly na rukách ma trocha boleli. Kto by si pomyslel že by ma takto vedel zmoriť jeden prerastený krík? Predo mnou sa však rísovala nie zrovna najlepšia scénka.. rozmýšľala som čo spraviť, vlastne som sa zamyslela na taký dlhý čas že sa všetko stihlo nejakým spôsobom vyriešiť samo. Vyzeralo to tak že si každý už, viac menej vybral svojho súpera no.. pohľad mi zastal na Kyouheiovi /ak som to teda napísal správne/. Po tváre mi stieklo niekoľko anime kvapiek. Prečo mám taký pocit že trinástka znova exceluje? .. pomyslela som si a v mysli som sa mierne uchechtla. Navonok som to však zadržala, mohlo to vyzerať divne, keby som sa zrazu z ničoho nič začala váľať na zemi od smiechu.
Hysterio
Hysterio

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Dec 16, 2011 10:47 pm

Ryuuka-> Muž s kytarou, který byl momentálně bez kytary, věnoval Kyouheiovi jen krátký pohled a pak se věnoval tobě, takže byl na útok připraven. S překvapivoumršntností sebou cuknul vzad a tak ho tvá pěst minula. Poté se přemístil do prava a levou pěstí mířil na tvou masku, druhou ruku nechával u těla jako kryt.

Kyouhei-> Haori kapitána 11. divize bylo stále těsnější, jak si se do něj více a více zamotával. Nakonec jsi nedokázal už ani stát a tak si se svalil. Naštěstí jak si se kutálel, začela se látka rozmotávat, až si se z ní dostal. Ted se ti ovšem po tom kolotoči motala hlava a zase si byl bez šatů. Haori se válelo kousek od tebe. A až na pár trhanců a špíny, bylo vcelku zachované.

Shizuro->
Jakmile jsi promluvil na výrazu všech samurajů, kromě toho v žlutém se mihly obavy. Najednou muž v modrém, který byl zatím zcela klidný se proti tobě rychle vyřítil s tasenou katanou, aby tě přeseknul vejpůl a tak umlčel. A žena v červeném ti zmizela ze zorného pole.

Natsuki-> Mezitím, co jsi sledovala Kyouheiovi trampoty, se před tebou objevila samrajka v červeném a podle jejího nepřátelského výrazu tě nechtěla pozvat na posezení u čaje. V jedné ruce měla svou katanu a do druhé právě brala pochvu svého meče, poté se rozeběhla přímo na tebe, kousek před tebou ovšem uskočila a zútočila na tebe katanou z pravé strany. Pochvu nechávala zatím jako krytí na protiútok.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sat Dec 17, 2011 10:33 am

Shizuro

Tohle bylo nečekané. Ale tohle šlo vykrýt lehce. I když jsem měl zanpakuto v pochvě vykryl jsem jeho úder zanpakuto v pochvě. Já nejsem žádný papír! Jsem z jedenácte divize! Na mě to jen tak fungovat nebude! v duchu jsem se povzbuzoval. Naše meče se křížili a já se snažil ho udržet. V tom jsem si dřepnul udělal rychlý hmat nohou a snažil jsem se ho podrazit. Všechno se to odehrálo v rychlosti a doufal jsme že se mi to podaří.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 17, 2011 1:29 pm

Myo, Ryuuka kopal, nedával úder pěstí ;-) Ale budiž, nechme to už tak.

Ryuuka

Kdyby mohl použít své kapitánské reiatsu a schopnosti, tak z těch uprchlích samurajů nezbyde nic, bohužel to něco, o čem jsem neměl ani páru, hrálo proti nám. (Ano, Ryuukovi stále nikdo neřekl ani slovo o trhlinách, jak smutné..) Nicméně, nepřítel stál proti kapitánovi jedenácté divize, boj a bojová umění byla mou speciaitou, obzvláště Taekwondo, které prováděl ještě než se přihlásil na akademii a dokonci i v lidském světě, jistěže po vstupu do Soul Society na vše zapomněl, ale ty pohyby se jen tak nezapomenou. "Fajn." Pomyslel jsem si a vydedukoval z jeho pohybu, copak asi udělá dál, kdybych to jen vykryl. Věděl jsem přesně co dělat, abych byl o dva kroky napřed. Mírně jsem se obtočil z dosahu levé ruky pohybem nohou, pravou rukou jsem mu chytl tu jeho levou v místech pod zápěstí a silným švihnutím ho přetočil tak, abych ho dostal na kolena. Levou ruku jsem držel v krytu, jen tak pro jistotu, ale stejně nebylo proč, od jeho pravé ruky jsem byl v dostatečné vzdálenosti na to, aby mě mohl vůbec trefit a jeho tělo by mu právě teď nemělo dovolit vůbec nic, kromě toho že se sílou mého tlačení by měla růst i jeho bolest. Mezi tímhle vším jsem mluvil s Shizurem. "Eeeh, promiň Shizuro, já nejsem velitel mise, i když si tenhle spěch uvědomuji, tak se bohužel budeš muset obrátit na někoho jiného."

Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: