Propast pokladů
+2
Nawaki
Miss_Atlantis
6 posters
Strana 13 z 13
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Propast pokladů
Během chvilky se ti rozostřilo vidění a ty si začal padat do hluboké černé díry. Když si se probral, stál si na nějaké bílé ploše a okolo tebe stálo dvanáct bílých postav. Většinou jejich existence byla přikryta černým pláštěm, takže si většinou neviděl do tváře. Vítej Zekke, my jsme vědomí tohohle prstenu a zároveň nejmocnější hollow, kteří kdy chodili po Hueco Mundo. Řekl jeden, jehož postava byla výrazně vyšší než ostatních. Zároveň měl velmi hluboký hlas, který však působil velmi klidně. Až tady na Juushira, ten nedokázal nikdy nic. Rýpl si další, jehož hlas byl o poznání skřípavější a protivnější.
Zekke
Nečekal jsem, že nějak omdlím nebo něco podobného, ale stalo se to. Jako kdybych se probral v nějaké jiné existenci, nebo dimenzi. Pomalu mi vše začalo docházet. Probral jsem se a pohlédl na všechny hollow. "To je dokonalé." Pronesl jsem. "Co tady dělám? Předpokládám, že mě sem dostalo nasazení prstenu, do kterého jste údajně nastřádali své síly, mám pravdu?" Zeptal jsem se a hned pokračoval. "Jaký je pravý účel vytvoření toho artefaktu?" S touhle otázkou jsem sklopil hlavu a podíval se do očí toho dle mého názoru nejmocnějšího, i když nešly vidět..
Nečekal jsem, že nějak omdlím nebo něco podobného, ale stalo se to. Jako kdybych se probral v nějaké jiné existenci, nebo dimenzi. Pomalu mi vše začalo docházet. Probral jsem se a pohlédl na všechny hollow. "To je dokonalé." Pronesl jsem. "Co tady dělám? Předpokládám, že mě sem dostalo nasazení prstenu, do kterého jste údajně nastřádali své síly, mám pravdu?" Zeptal jsem se a hned pokračoval. "Jaký je pravý účel vytvoření toho artefaktu?" S touhle otázkou jsem sklopil hlavu a podíval se do očí toho dle mého názoru nejmocnějšího, i když nešly vidět..
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Vlastně, tahle iluze je vytvořena za pomocí tvé síly, kterou si prsten vzal. Proto si taky omdlel. Řekl jeden ze zahalených hollow, který stál hned vedle obrovského chlápka s hlubokým hlasem. Artefakt existuje, aby si s ním mohl zabíjet! Sykl další. Artefakt existuje, aby ti mohli ostatní sloužit! Sykl jiný. Načež se spousta z nich začala hádat, proč vlastně artefakt existuje. Diskuzi zarazil opět hollow s hlubokým hlasem. Nevíme proč artefakt existuje... prostě tu je a slouží tomu, kdo jej nosí.
Zekke
Začal jsem přemýšlet o možná něčem, úplně nečekaném. Něco, co možná mohlo začít novou pouť. "Jak se odtud dostanu? Mám znova omdlet?" Zavtipkoval jsem a teď už vážně sklopil hlavu, chvíli jsem se díval do země a přemýšlel. Pak jsem jí zvedl a podíval se opět na toho s nejhlubším hlasem. "Existuje možnost, jak vás všechny zkrze vaší sílu oživit? A... Jak moc silná je síla, kterou nyní disponuji?" Zeptal jsem se.
Začal jsem přemýšlet o možná něčem, úplně nečekaném. Něco, co možná mohlo začít novou pouť. "Jak se odtud dostanu? Mám znova omdlet?" Zavtipkoval jsem a teď už vážně sklopil hlavu, chvíli jsem se díval do země a přemýšlel. Pak jsem jí zvedl a podíval se opět na toho s nejhlubším hlasem. "Existuje možnost, jak vás všechny zkrze vaší sílu oživit? A... Jak moc silná je síla, kterou nyní disponuji?" Zeptal jsem se.
Chvíli bylo ticho, jako kdyby nikdo nechtěl odpovědět. Další reakce však bylo nečekaná - mnoho hollow se začalo smát, nejspíš poznámce na oživení. Ten, kdo si jednou navleče prsten skončí tady, jako my. Nejsme živý ani mrtvý, jsme odkazem generací. Vysvětlil někdo, proč se spousta z nich rozhodla zasmát. Přestože říkali, že nejsou živý ani mrtvý, jejich přítomnost v podobě budila paralelu s přízraky, které jsi potkal v Propasti pokladů. Dobře, tak poslouchej, my ti to vysvětlíme. Začal jeden z hollow, který ještě nemluvil. Nicméně jeho hlas byl příjemný a jeho postava vypadalo jako ještěrka, která stojí vzpřímená. To kde jsme, je něco jako vědomí prstenu. Vždy když budeš potřebovat, můžeš se ponořit do tohoto mezisvěta a promluvit si s námi. Prsten sám o sobě ti propůjčuje obrovskou sílu - navyšuje tvoje reiatsu, zlepšuje tvoje reflexi a eliminuje únavu. Avšak jeho hlavní síla spočívá v tom, že ti umožňuje získávat schopnosti na úrovni Vasto Lorde, kterých je naprosté minimum. Větší síla ti umožní pozvednou tvé techniky na novou úroveň, zároveň ti umožní vytvořit nové, daleko lepší. U každého hollow se rozvinuli jiné schopnosti, dost to souvisí s charakterem.
Zekke
Pozorně jsem poslouchal jejich vysvětlení, jakou to vlastně sílu teď mám. "Očekáváte odemě něco? Nebo zkrátka budete sledovat mou cestu tak, jak jí chci já?" Zeptal jsem se a začal přemýšlet, že bych měl začít s novou silou trénovat. Ještě předtím bych si ale měl promluvit s Jitenem a probrat cíle. I ty jeho, vím, že je obrovsky silný a hlavně, není to někdo kdo zabíjí bezhlavě. Stlačil jsem ruce v pěst, v očích byl vidět vztek, v hlavě se mi promítlo zabití Kitta bělovlasým Shinigamim. "Co se bude dít teď? Můžu odejít?"
Pozorně jsem poslouchal jejich vysvětlení, jakou to vlastně sílu teď mám. "Očekáváte odemě něco? Nebo zkrátka budete sledovat mou cestu tak, jak jí chci já?" Zeptal jsem se a začal přemýšlet, že bych měl začít s novou silou trénovat. Ještě předtím bych si ale měl promluvit s Jitenem a probrat cíle. I ty jeho, vím, že je obrovsky silný a hlavně, není to někdo kdo zabíjí bezhlavě. Stlačil jsem ruce v pěst, v očích byl vidět vztek, v hlavě se mi promítlo zabití Kitta bělovlasým Shinigamim. "Co se bude dít teď? Můžu odejít?"
Stačí tvoje povolit tvoje vědomí a ty vrátíš zpět. Zekke dostal pořádnou dávku informací. Měl teď sílu, kterou neměl nikdo v Huenco Mundo - Ringu no Tamashī patřil jen opravdovým pánům. Ještě něco předtím, než se plně probudíš. Snaž se dostat z propasti pokladů co nejdříve, protože Propast pokladů je jedna z věcí, která byla vytvořena za pomoci síly prstenů. Tím, že jsem prsten předal přízraku, mohl toto místo udržovat při životě za pomocí vlastní síly. Tím, že sis jej nasadil, začal si prsten svou sílu brát zpět a předávat jí tobě. Řekl jeden z Hollow, který podle toho, co jsi vydedukoval, musel být posledním nositelem prstenu a tím pádem i tvůrcem tohoto údolí. Prsten má jednu zajímavou schopnost - dokáže tě přemístit na místa, která jsou svázána s jeho schopností. My zatím známe dvě - Las Noches a Les menosů. Prozradil ti ještě naposledy někdo z party, protože pak si se velmi rychle vrátil ku vědomí. Zdálo se, že si to ještě nedokázal plně řídit.
Zekke
Neodpověděl mi na otázku, dříve než jsem stačil zjistit ještě víc informací, tak jsem se vrátil k vědomí. Každopádně, zajímalo by mě, jak je na tom vzhledem k prstenu se silou Jiten. To ale nebylo třeba právě teď řešit. Poslední informace byla velice užitečná, jen mi nestačili říct, jestli přenos dokážu udělat pouze pro sebe, nebo pro ostatní. Podíval jsem se na Yumi a kývl. Pak jsem se soustředil na sílu prstenu, kterou jsem sice neuměl ještě ovládat, ale cítil jsem jak ve mně proudila. Zavřel jsem oči a pokusil se teleportovat mě a Yumi do Las Noches.
Neodpověděl mi na otázku, dříve než jsem stačil zjistit ještě víc informací, tak jsem se vrátil k vědomí. Každopádně, zajímalo by mě, jak je na tom vzhledem k prstenu se silou Jiten. To ale nebylo třeba právě teď řešit. Poslední informace byla velice užitečná, jen mi nestačili říct, jestli přenos dokážu udělat pouze pro sebe, nebo pro ostatní. Podíval jsem se na Yumi a kývl. Pak jsem se soustředil na sílu prstenu, kterou jsem sice neuměl ještě ovládat, ale cítil jsem jak ve mně proudila. Zavřel jsem oči a pokusil se teleportovat mě a Yumi do Las Noches.
Znovu se ti zatemnělo před očima a pocítil si proud vzduchu procházející celým tvým tělem. Během chvíli se obraz začal zaostřovat a ty si začínal rozpoznávat stěny paláce Las Noches. Spolu s Yumi jste se objevili nejspíš někde ve vyšších patrech.
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 z 13
Povolení tohoto fóra: