Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Propast pokladů

+2
Nawaki
Miss_Atlantis
6 posters

Strana 1 z 13 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Propast pokladů Empty Propast pokladů

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 20, 2011 8:55 pm

Razaki, Amaru, Baru -> Leželi jste v jemném, bílém písku. Měli jste ho snad úplně všude. Nad vámi se klenulo temné nebe. Byl na něm měsíc, ovšem nedalo se říct, že by nějak zářil nebo osvětloval krajinu. Prostě tam visel, jako atrapa. Leželi jste na samém pokraji zející, hluboké propasti.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7182
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Propast pokladů Empty Re: Propast pokladů

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 20, 2011 10:07 pm

Izumi Razaki

Zamrkal jsem a podíval se na "nebe". Bylo tak nechutně povědomé, ne že bych viděl přímo tohle, ale spíše ta jeho... neskutečnost. Nééé, nééé, nééé.... zabručel jsem, nabral do dlaní písek a hodil ho někam před sebe. Vstal jsem a málem spadl do propasti. Raději jsem se odvrátil na druhou stranu a uviděl Baru... Sakra! Kletba dveří opět útočí! řekl jsem a opravdu litoval, že jsem nevešel oknem, některé zvyky by se němely porušovat, nosí to smůlu. Co mě to sakra napadlo jít dveřmi?!
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Amaru Thu Oct 20, 2011 10:11 pm

Izumi Amaru

Zamrkal jsem a podíval se na "nebe". Bylo mi ale ukradené, protože mi přišlo, že jsem ležel na něčem měkkém. S fakt pitomým pocitem jsem otočil hlavou. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vyskočil jsem a zabalancoval na hranici propasti. Omlouvám se Baru-fukutaicho! Já nechtěl! Bylo to nehoda! omluvil jsem se své ex-matraci
Amaru
Amaru
3rd Seat 3. Divize

Počet příspěvků : 555
Datum registrace : 04. 10. 10
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 20, 2011 10:28 pm

Baru

se necítila moc dobře. Právě šla z nemocnice a pobyt v Huecu Mundu určitě nebyl to, co by si představila pod slovem "rekonvalescence". Uvědomila si, že leží na písku... někdo blízko ní říkal něco o dveřím... a pak jako by z ní spadla taková menší tíha a někdo se jí začal omlouvat. Zvedla hlavu. Rozostřeně spatřila něco zrzavého. Nebylo možné v tom nepoznat důstojníka desáté divize.
"Ale... to je v pořádku..." zasípala, ale dále ležela. Bylo jí tak nějak slabo z toho, co se právě stalo, ať už to bylo cokoli. Chtěla si jiště chvíli odpočinout a zkusit si srovnat v hlavě, proč leží na tom písku a kolem je najednou taková hrozná zima.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Oct 20, 2011 10:35 pm

Izumi Razaki

Chytil jsem balancujícího špunta a zahodil ho asi 3 metry před sebe do relativního bezpečí písků Hueco Mundo. Dej bacha prasynovče... okřikl jsem ho. Sehnul se, čapl Baru-fukutaicho a pomohl jí na nohy, až už chtěla nebo ne. Paráda... je vždycky pěkné se probudit v Hueco Mundo... nemyslíte Baru? řekl jsem.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Oct 21, 2011 7:07 pm

Kolem vás se rozléhaly nekonečné planiny Hueco Mundo, které protínala pouze ona rokle, na jejíž okraji jste stáli. Vaše štěstí bylo, že když jste se objevili, tak v okolí nebyl ždný hollow. Popravdě v okolí krom vás nebyl nikdo a nic. Pak jste ale mohli uslyšet něco, co s touto prázdnotou nějak nesouhlasilo - hudbu. Ozvývala se tak slabě, že místy jste jí ani neslyšeli. Pokud jste na chvíli ztichli a zaposlouchali se, poznali jste, že to přichází podél rokle. Rozhodně to stálo za prozkoumání.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 22, 2011 8:11 pm

Baru

"Cooo-OOOOO?" protřela si oči a její nesmělé "co?" přešlo v řev, když uviděla, že opravdu okolí vypadá tak, jak jí popisovali Hueco Mundo. Sama tu nikdy nebyla a ráda by to tak nechala... ale asi se její předsevzetí právě narušilo. Vrávorala v písku a nebylo jí nijak moc dobře. Potom ale zbystřila a oči se jí projasnily. Hudba? To se jí k tomuhle světu tedy nehodilo. Neměla jen halucinace?
"Slyšíte to taky?" zeptala se a natahovala uši, aby to co nejlépe slyšela.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Oct 22, 2011 8:54 pm

Izumi Razaki

Jo, myslím, že to slyším taky. Rozhodně navrhuju k tomu nechodit... určitě to bude nějaká léčka hollow lákající všechny kolem do záhuby... tohle místo je vše, jen ne bezpečné... řekl jsem a pro jistotu popadl svojí zbraň. Věřte mi, byl jsem tu a fakt to tu není moc bezpečné... dodal jsem ještě
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Oct 22, 2011 9:47 pm

Baru

"Já neříkala, že bychom k tomu měli jít," zamručela. Ale po pravdě ji hrozně zajímalo, kdo nebo co vyluzuje hudbu v tomto temném světě. Proto dodala. "Třeba bychom tam ale našli nějakou stopu, která by nám pomohla pochopit, co tu děláme a proč... Rozhodně v tom vidím víc šancí, než toulat se tady tou pouští..." Rozhlédla se po bílých, nekonečných dunách.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Oct 22, 2011 11:23 pm

Tak nějak jste měli oba pravdu. Mohla to být past a také nemusela. Mohli jste tam najít hnízdečko přátelských hippie-hollow, ale šance byly asi stejně vysoké, jako ty které jste měli na přežití, pokud by jste se rozhodli vydat se někam do planin Hueca Munda. Smrt v rytmu Bacha byla v porovnání s pomalým umíráním v poušti docela zábavná.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Oct 24, 2011 12:18 pm

Izumi Razaki

Dobrá tedy, prozkoumáme to, ale opatrně. A pokud bude nějaké nebezpečí, tak chci, abyste tady špunta dostala do bezpečí, já se s tím vypořádám, ano? Samozřejmě nemám právo vám dávat rozkazy, berte to jako žádost řekl jsem. Tak nějak jsem si věřil
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 24, 2011 9:33 pm

Baru

"Dobrá," přikývla. Sice měli s Razakim stejnou hodnost, ale stejně byl pro ni autorita. "No ale kudy se tam dostaneme?" zamyslela se a rozhlédla se, jestli neuvidí nějakou schůdnou cestu dolů do průrvy, nad kterou právě stáli.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 24, 2011 9:53 pm

Žádná schůdná cesta se vašemu pohledu neskýtala. Mohli jste sice zkusit sešplhat po stěně, což při Baruině stavu nebylo moc slibné, nebo se prostě do průrvy vrhnout a doufat, že není hluboká, co víc, že má vůbec dno. Poslední a to nejschůdnější možností se zdála být cesta podel průrvy za občasně znějící hudbou a po cestě možná nějakou schůdnou cestu najít.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Oct 25, 2011 4:53 pm

Izumi Razaki

A co prostě já nevím... jít dolů? Tady žádná trhlina snad není ne? Tak prostě půjdem dolů, nebo je to špatný nápad? řekl jsem, neboť mnoho shinigami prostě zapomínalo, že můžou chodit "po vzduchu". Chvíli jsem přemýšlel, zda se zeptat i špunta, ale pak jsem si to rozmyslel.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Oct 27, 2011 10:42 am

Baru

"Tak ta možnost tady je..." řekla pomalu. Samotné se jí do toho moc nechtělo, byla zraněná a tohle vyžadovalo používat reiatsu. Ráda by si to málo energie, co měla, zachovala na případný boj, útěk nebo něco podobného, co by jí mohlo zachránit život. "Ale já bych to pro jistotu nejdřív celé obešla, než se do toho pustíme. Možná že se tak i dozvíme něco víc o tomhle místě a o tom, co máme dole očekávat..." Ano, jestli najdou stezku lemovanou kostmi, je to znamení se obrátit a upalovat pryč. Pomalu se vydala na obchůzku podél poměrně velké díry.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri Oct 28, 2011 10:48 am

Izumi Razaki

Tak si jí teda necháme v záloze. Máte pravdu, že za to, že to tu projdem nic nedáme. Maximálně narazíme na nějaké hollow které rozprášíme na prvočinitele. řekl jsem a vydal jsem se za podkapitánkou. Takže... vy jste v Hueco Mundo ještě nebyla co? Jak se vám tady líbí? zeptal jsem se, neboť nějak váznul hovor.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 31, 2011 10:42 am

Baru

pohlédla na Razakiho pohledem, který vyjadřoval absurditu situace, kde se jeden shinigami ptá druhého, jak se mu líbí v Huecu Mundu.
"Krása," odpověděla tónem, který vyjadřoval totéž. Při zmínce o rozprašování hollow sjela rukou s Giovannimu. Už dlouho ho nepoužila... a vůbec jí to nevadilo! "A vám?" zeptala se Razakiho, jelikož ji zajímalo, co na to řekne on.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Oct 31, 2011 7:31 pm

Izumi Razaki

No, nevěřila byste tomu, ale mě se tu líbí... má to tu svoje kouzlo. Samozřejmě, musel jsem málem umřít abych ho našel, ale tak to v život bývá. Musíte uznat, že je tu docela klid... řekl jsem. Samozřejmě na prázdniny bych sem svojí rodinu zrovna nevzal... dodal jsem ještě a pokračoval v cestě...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 31, 2011 7:35 pm

Jak jste kráčeli podlél propasti, začala být hudba rozpoznatelnější. Tedy byli jste si jisti, že jde o hudbu, víc jste nevyposlouchali, avšak vám něco - zřejmě boží prozřetelnost, říkalo, že jdete dobře...tedy přinejmenším pokud jste chtěli vypátrat zdroj hudby. To jestli to bude dobré i pro vás již ona prozřetelnost neříkala - mrcha co?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 31, 2011 8:46 pm

Baru

"Vypadá to, že se blížíme ke zdroji té hudby!" řekla celkem zbytečně. Měla z toho rozporuplné pocity. Bylo dost pravděpodobné, že tohle celé je past. Ovšem na druhou stranu... proč by nějaká bytost lákala v Huecu Mundu svou kořist na hudbu? Pochybovala, že hollow jsou hudební fanoušci, a jiní tvorové se tu moc často nevyskytovali. Bylo to zkrátka záhadné a vzbuzovalo to její zvědavost.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Nov 01, 2011 12:03 am

Izumi Razaki

Zdá se no... řekl jsem a vytáhl Batariela. Narozdíl od Giovannyho byl používán až příliš často, ale co se dalo dělat. Víte, nechci se Vás v žádném případě dotknout, ale jak dobře s tím umíte zacházet? kývnul jsem směrem k její zanpakuto. Neberte to prosím jako urážku, ale nikdy jsem Vás neviděl to použít...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 01, 2011 9:26 pm

Baru

"V pořádku, neberu to jako urážku," řekla trochu odměřeně. ve skutečnosti to jako urážku brala, i když ji to samotnou překvapilo, protože Razakiho otázka byla k věci a oprávněná. "Nejsem zrovna... bojový typ, co se zbraní týče," připustila, jelikož neodpovědět by odporovalo tomu, co už řekla. "Ale nebojte, kidou zvládám," dodala chladněji, než by si přála.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Nov 01, 2011 9:48 pm

Izumi Razaki

No, jsem si jistý že ano! Nepochybuju o vašich Kido schopnostech, jen mě zajímalo zda jste už někdy použila zanpakuto v opravdové bitvě. Já osobně jsem zase levý na kido, celkem... doufejme, že nebudeme muset ani jedno z toho použít...
řekl jsem a pokračoval dál... blížili jsme se, cítil jsem to
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Nov 01, 2011 10:00 pm

Razaki se opravdu nemílil...blížili jste se. Jelikož jste byli zabráni do hovoru, tak to byl Amaru, kdo si toho jako první všiml. Šťouchl tedy do vás(snad mi to Amaru odpustí) a ukázal k onomu místu. Naskytl se vám poměrně zajímavý pohled. V místech, kde se propast mírně stáčela jste uviděli jakousi budovu. I z této vzdálenosti byla patrná architektura nemálo podobná té z pevnosti Las Noches. Avšak tato budova, nebo spíš komplex několika budov, z nichž některé byly doslova přilíplé ke stěně propasti, ani zdaleka nedosahovala velikosti Las Noches. Byla s bídou třetinová. Nyní již bylo jisté, že se hudba ozývá z oné budovy a v místech, kde jste stáli jste i poměrně dobře rozpoznali onu hudbu. Zněla takto---> https://www.youtube.com/watch?v=Cg1dMpu4v7M (doporučuji o cca 60 sekund přetočit). Vypadalo to opravdu podezřele, avšak něco ve vás vyvolávalo silnou zvědavost.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Nov 02, 2011 7:11 pm

Baru

se zarazila a hleděla s dost přihlouplým a nevěřícím pohledem na to, co viděla.
"Začínám si říkat, že máme vidiny. Odkdy hollow stavějí?!" Zajímavé, to, že by hráli na nástroje, jí přišlo přijatelné, ale architektura ne. Ale rozhodně chtěla jít dovnitř. Byla hrozně zvědavá.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down