Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 8 z 24 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 8 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 21, 2012 10:15 am

Suzaku
Když jsem viděl, že ze dveří vletěl Akio, musel jsem zasáhnout, protože jinak by asi Sakura nevěděla, co dřív. Ano, super, je sice velice zajímavé, že jste se tady objevil, naprosto nevítán, nechtěn a naprosto neslušně, bez vědění, že se tady probírají důležitější věci, po nás chcete laskavost... mluvil jsem uctivě, takže muselo být všem jasné, že mluvím naprosto ironicky, takže jsem Akia prostě sebral a šeptl mu Řekněme, že to přehlídneme a půjdeme si pro ně, ano? Teď není úplně ideální řešit všechno. ale řekl jsem to stylem "proboha pojď, nikdo na tebe není teď zrovna zvědavý", na Myu jsem se jenom otočil Nech to na Sakuře. a odešli jsme

Sakura
Když jsem se jenom s krátkým A-Ano. probudila z toho, že se tady objevil kapitán 13 divize a Suzaku jej odklidil, začala jsem poslouchat, co vlastně nám vysílačka sdělí. Poté, co jsem si to vyslechla, rozzářila jsem se jako jarní sluníčko. To je výborné! ale než jsem stihla říct něco jiného, tak se ozvala Mya s plánem, byla jsem sice ráda, že nemusíme nic vymýšlet my, ale zase to bylo více práce pro mě, když navíc mě i Suzaku nechal všechno oddřít. Dobře. souhlasila jsem tedy a do vysílačky jsem jenom sdělila Shizuro-kun, Kyouhei-kun, kapitánka Myamoto se vás rozhodla společně s bývalým důstojníkem 9 divize následovat, aby vám pomohli. Ale s tím přístrojem prosím moc opatrně. pak jsem se ještě jednou otočila na Myu Ještě někoho pošlu do 4té divize, zatím pojďme pro tu vysílačku pro tebe. usmála jsem se na ni
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 21, 2012 2:27 pm

Akio

Jakmile odešel se Suzaku z místnosti, pronesl nevrle. To, že jsi Satoshiho zanpakuto neznamená, že ti nerozbiju hubu pokud mě budeš štvát. Z jeho hlasu šlo naprosto jasně poznat, že jeho nálada je tesně nad bodem výbuchu vzteku. A Suzaku jistě věděla, že Akio je dosti emotivní člověk a své nálady projevuje velmi otevřeně, především vztek od doby co měl hollow. Dej mi prostě ty vysílačky a já vás nechám zachraňovat si svět. Pak se zamyslí a ještě se k Suzaku otočí. A ještě jedna věc...dokáže 12. divize vystopovat na dálku jisté reiatsu? Vyčká na odpověď.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 21, 2012 7:19 pm

Suzaku
Nevím, jestli by to bylo nějak přínosné, či by to vůbec šlo, vzhledem k tomu, že jsem v podstatě jen shluk spirituálních částic, ale nechovejme se jako burani. poznamenal jsem, když jsem vyhledával vysílačky Tak tady jsou. poznamenal jsem si pro sebe Takže... dálkodosahové... poznamenal jsem si znovu Jo, tady jsou. Jsou tady 2 verze, jedna je čistě na přenos audia, druhá dokáže i video, není to sice HD, to jsme schopní pouze pro krátkodosahové, takže verzi 1, nebo 2? zeptal jsem se a otočil se na Akia, když vtom se mě ještě stihl zeptat na poslední jeho otázku No určitě to jde, ovšem je potřeba vzorek a taky úplně nemáme otestovaný dosah, můžu mít víc detailů k tomu? zeptal jsem se, ale pokud Akio nechtěl odpovědět, asi mu stačilo, že ví, že to jde.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 21, 2012 7:24 pm

Akio

Myslím, že všichni budeme rádi, když nebudeme muset sledovat nervózní Sei v HD! Takže si vezmu verzi 1.ehm...2x. Jakou jím mám říct frekvenci, aby mohli komunikovat s vámi? Zeptal se mezitím, co mu Suzaku podávala vysílačky. Ehm...vzorek...z čeho bych mohl sehnat vzorek. Počkat...Satoshi...je dost šílený na to, aby měl vzorky každého shinigamiho v Seireitei nebo ne? Zeptá se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Feb 21, 2012 10:08 pm

Myamoto Usagi

Trochu mě zarazil až netaktní postoj Suzaka ke kapitánovi, ale byla jsem si jistá, že mu s jeho problémem pomůže. Přeci jen je tohle divize "gentlemanů". Vzpomněla jsem si na jeden rozhovor se Satoshim, ale pak jsem se otočila na Sakuru, která zrovna mluvila do vysílačky. Do té čtvrté divize už nikoho posílat nemusíš, tu dívku jsme tam již odnesli a ten druhý byl Ishiyama-san, takže by to mělo být v pořádku. Ale potřebuji, aby si poslala nějaké dva shinigami k východní bráně, hodlám ty dva stávající hlídače vzít sebou. Máme to po cestě a na fyzické činnosti jsou jako stvořeni. Odmlčela jsem se, protože jsem se zamyšleně zahleděla do zemně. Rychle jsem ale opět vzhlédla a podívala jsem se přímo na Sakuru. Nezapomínej, že máš celou divizi shnigami a Satoshi ti přenechal velení, takže se moc nepřepínej. Usmála jsem se. A já vysílačku nepotřebuji, až se setkáme mohu použít tu jejich a Ishiyama-san zná cestu, takže se směrem by neměl být problém. Hodně štěstí. Domluvila jsem a otočila jsem se. Ishiyama-san, jak jste na tom se shunpem? Zeptala jsem se a vyrazila směrem k východní bráně.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 21, 2012 10:37 pm

Shiro: Ehm... Suzaku je kluk xD

Suzaku
Taky pravda... poznamenal jsem k Akiovi a už už jsem mu chtěl předat ty vysílačky, když se zeptal na frekvenci Na tohle bylo myšleno, pro nás je tam nastaveno modré tlačítko, které frekvenci automaticky nastaví. vysvětlil jsem, přece jenom bylo vždy jednodušší vše udělat, než to pak všem složitě vysvětlovat a pak přišlo něco, čemu jsem se chtěl vyhnout A sakra... tohle se nemělo vědět... popravdě jsem nevěděl, co dále říct, takže jsem se z toho snažil vykroutit No... takže řekněme, že jsme tohle neprobírali, ano? usmál jsem se, nebylo by asi etické, kdyby se tento fakt provalil, i když na druhou stranu, kdo by se divil...? Takže řekněme, že otázka vzorku je vyřešena, teď jenom nějaké aspoň přibližné informace... svět, stav toho sledovaného, cokoliv by to mohlo specifikovat.

Sakura
Když mi Mya sdělila, že nakonec do 4té divize nikoho posílat nemusíme a dokonce nakonec ani tu vysílačku nepotřebuje, tak se mi ulevilo, protože už stačilo někoho poslat k východní bráně //(nechceš tam někoho konkrétního, stačí ti, když ti tam hodím NPCčka, jo?)// Dobře, jenom ti rychle najdu někoho k východní bráně. zaskočila jsem ke 2ma kolegům a dala jsem jim návštěvu východní brány za úkol. Následnou poznámku o nepřepínání jsem vzala s úsměvem Děkuju... zašeptala jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Feb 21, 2012 10:56 pm

Akio
*Suzaku zní dost žensky Very Happy

Převezme od Suzaku vysílačky a pronese potichu. Zas tak blbý nápad to není...kdo si furt má pamatovat komunikační kanály, že. Vysílačky pak schová do šatů a vrátí se k Suzaku. Jde o Hiboru Baru. Stav je věřím živá a svět?! Nevím dle toho, že jí nikdo nenašel typuji Hueco Mundo, nebo Skutečný svět. To jsou dva místa s nimiž nejsme ve spojení a dostat se tam je, co vím, nemožné. Bližší informace mě nenapadají.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Feb 22, 2012 9:04 am

Ya shouda used my profile xD xD xD A taky jsem o něm mluvil v mužském rodě xD

Suzaku
Vskutku poznamenal jsem, když Akio ocenil naši snahu na odlehčení Baru... dobře, podkapitáni a kapitáni se dají lokalizovat i přes absenci lokace. Mám začít ihned? zeptal jsem se a pro jistotu jsem se ještě ujistil Mimochodem, kam pak mám zajít s výsledky? Nepředpokládám, že tady setrváš vzhledem ke spěchu, který byl i s vysílačkou.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Feb 22, 2012 9:57 am

Akio

Výsledky mi...prosím...zděl vysílačkou. Rád bych jí našel co nejdříve a je možné že tou dobou nebudu v Seireitei. Každopádně...díky Suzaku...pomohl jsi mi. Usměje se, protože se mu o něco zlepšila nálada. Pak shunpem zmizel z kasáren 12. divize.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Feb 22, 2012 4:48 pm

Suzaku
Dobrá tedy, předpokládám, že budu moct využít frekvenci té vysílačky, kterou jsem si dal. analyzoval jsem situaci, ale dřív, než jsem se mohl dočkat odpovědi, tak Akio zmizel No co... už jsem si poradil s horšími situacemi. konstatoval jsem a vrátil se zpět
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 8:18 pm

Shounagon Sei

se nemínila obtěžovat s nějakým klepáním nebo zvoněním. Bohužel nainstalovaný systém ji k tomu donutil a to ji jako téměř vždy dost rozzuřilo.
"Tak sakra otevřete!" řvala venku před vchodem do laboratoří. "Nenuťte mě k násilí!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 24, 2012 8:41 pm

Jako vědci jste si toho nemohli nevšimnout, i když jste to přímo nepocítili. Zaznamenávali jste obří otřes, který prošel celým meziprostorem. Následně se otevřela nová trhlina v Tokiu a několik větších se znatelně rozšířilo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Feb 24, 2012 8:50 pm

Suzaku
Když jsem vešel do tajné místnosti se vzorky shinigami a našel jsem vzorek Hiboru Baru, použil jsem přístroj a po určité době získal signál z reálného světa, ale z důvodu nepříjemných otravností, nebylo možné přesně lokalizovat, takže jsem se prostě rozhodl skočit do reálného světa za Akiem. Když jsem ovšem chtěl vypadnout, tak se přede dveřmi ozval hlas vrchní kapitánky dobývající se dovnitř. Vždyť je otevřeno... dafuq...? pomyslel jsem si, ale uctivě jsem teda otevřel a přivítal Vítejte zpátky, Sei-sama, čeho si žádáte?

Sakura
Když už jsem chtěla chvíli ulehnout k odpočinku, rozezněl se varovný signál. Reálný svět?! Zhoršení situace?! Tohle musím rychle všem sdělit! rozhodla jsem se nedbat únavy a vyskočila jsem z řídící místnosti směrem do haly
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Fri Feb 24, 2012 9:33 pm

Vysílačka Shizuro

Tady podkapitán Shizuro Makata z 11. divize. Chci oznámit, že Kapitánka Myamoto úspěšně dorazila se svou skupinou. Nadále pokračujeme co nejrychleji směrem do seireitei.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 27, 2012 3:08 pm

Sei

Ano, ty vědátorské dveře byly tak rafinované, že ani ona nepoznala, že jsou ve skutečnosti otevřené!
Sei se zahleděla na chvíli beze slov na Suzaka.
"No... jako já si žádám být ve středu dění!" odpověděla nakonec. Nečekala takovou otázku. "Něco jsem vám měla vyřídit, ale už jsem zapomněla co. Důležitější je - za jak dlouho budou zavřené ty trhliny?!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Feb 27, 2012 6:39 pm

Suzaku
Sei začala s mnoha otázkami, na které nebylo lehké odpovědět, přesto jsem se pokusil, protože jsem spěchal. Pokud si žádáte býti ve středu dění, pak byste měla zaskočit za Sakurou, jistě vám nabídne i nějaký šumák. nalákal jsem Sei, jak nejlépe jsem mohl Co se týče toho, kdy budou zavřené trhliny, algoritmus stále nebyl stanoven, takže nejsem schopen na tuhle otázku odpovědět. Ovšem mám nějakou práci s vaším kolegou, se kterým jste byli v reálném světě, takže jestli mě omluvíte. rozloučil jsem se a zamířil jsem k průchodu, který jsem očekával, že stále bude, ale nevěděl jsem, že budu muset čekat, avšak byl jsem připraven být zastaven Sei.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Mon Feb 27, 2012 6:45 pm

Shizuro(Vysílačka)

Tady je opět Shizuro Makata zástupce kapitána 11. divize. Mám vám vzkázat, že jsme úspěšně sešli a míříme zpět do seireitei. Taky se vás mám zeptat, jak jste na tom se zrojem energie a jestli už je už je vše připraveno. Jestli ne musíte to stihnout co nejrychleji před našim příchodem.
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 27, 2012 8:33 pm

(Satoshiiiii! Napiš do HM, jinak se nehnem :-D)

Sei

to bylo fuk, ať si jde, kam chce. Sama se vydala do laboratoře. Sakuru zas tak dobře neznala, ale věděla zhruba, o koho se jedná. V laboratořích taky nebyla právě nováček, docela často sem musela chodit za Satoshim, protože byl občas tak zaujatý svými výzkumy, že se "zapomněl" dostavit na kapitánskou poradu, a když nejde Mohamed k hoře... Takže jen asi s dvěma zablouděními dorazila do laboratoře, kde se nacházela Sakura.
"Ťuky ťuk!" ohlásila svůj příchod vesele. Měla nějakou dobrou náladu. Možná to bylo tou vidinou šumáku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Feb 27, 2012 9:46 pm

(Miss: ÉÉÉÉÉ? o.O Did not see that o.O)

Sakura
Nejdříve mi přišla zpráva z vysílačky. Tohle není dobré... řekla jsem si, ale pak jsem rezolutně pronesla do vysílačky Bohužel musíme zdroj najít až na základě přístroje, zatím nejsem bohužel schopna připravit více, než přípravný zdroj na analýzu. a pak se objevila ve dveřích Sei-sama S-Sei-sama! vykřikla jsem M-Mohu vám nějak pomoci? trochu roztřeseně jsem se zeptala
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 28, 2012 9:22 am

Sei

"Proč jste z toho všichni tak vyplesklí? Já chci jenom vědět, co se děje!" zamračila se Sei. Slyšela teď něco o nějakém zdroji, ale moc jí to neřeklo. "Sakura-san, že?" oslovila potom Sakuru. "Zajímá mě, jak jsme na tom se zavíráním těch trhlin. Podařilo se mi dostat se sem ze Světa lidí, ale něco mi říká, že vyhráno ještě nemáme," pronesla. "Kde je Satoshi?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 28, 2012 12:19 pm

Sakura
Pořád jsem nebyla ve své kůži, přece jenom jsem nebyla zvyklá na konverzaci s vrchní kapitánkou tak, jako Satoshi. Když řekla vrchní kapitánka mé jméno přitakala jsem A-Ano. a oddychla jsem si. Už jsem konečně zase byla v pořádku a mohla jsem dále vysvětlovat. Ano, jistě hned vám podám informace. začala jsem Právě k nám míří konvoj s přístrojem, který by podle slov jeho tvůrců mohl způsobit zavření trhlin, ale potřebuje dostatečný zdroj, proto zde čekáme na jeho příchod, abychom mohli adekvátní zdroj najít. vysvětlila jsem, ale Sei mě přerušila otázkou, kterou jsem vlastně i chtěla pokračovat Satoshi...-sama pilně pracuje na trhlinách v Hueco Mundo, ale nějakou dobu od něj nemáme informace, takže nevíme, jak pokročil, ale věřím, že se velmi brzo ozve. řekla jsem a usmála se na Sei na důkaz, že svému kapitánovi opravdu věřím
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 28, 2012 9:14 pm

Sei

"Hmm, hmmm... dobrá... Můžu tady někde zakempit? Nevím, jesti můžu pomoct, ale ráda bych měla informace z první ruky." Pravda byla, že vrchní kapitánka nenáviděla nejistotu, čekání na informace... Radši byla hned u zdroje. Pokud měl svět skončit, chtěla vědět dopředu, že se tak stane. A něco jí říkalo, že pokud se to někde dozví, tak tady.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 28, 2012 9:46 pm

Sakura
Určitě! zvolala jsem Věřím, že vaše přítomnost dodá tak nutnou odvahu a podporu do těl našich spolubojovníků. vysvětlila jsem. Měli jsme opravdu zajímavé složení vedlejších povolání, Satoshi byl filosof, já byla motivační psycholožka a Suzaku rétor. Každopádně po vlastním úsudku jsem ještě s úsměvem vrchní kapitánku oslovila Dala byste vaše obvyklé menu? a už už jsem sahala po krabičce šumáku a případně i čajovém servisu. Satoshi skutečně myslel na všechno, když už si nějak zvykl, že mu neustále vrchní kapitánka chodí do království
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 29, 2012 9:04 pm

Sei

chvíli na Sakuru hleděla. Bylo to divné, ale zdálo se, jako by se jí orosily oči slzami, slzami dojetí! Potom ji najednou objala. Bylo to... asi dost podivné. Ale ona tak dlouho už neměla šumák! Potom se zase opanovala, odkašlala si a odbelhala se k nějaké židli, kde si sedla. Uvědomila si, jak je bez šumáku už slabá a unavená...
"Jo... dala bych si ten šumák..." řekla nakonec chraptivě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Mar 01, 2012 10:15 am

Ryuuka Hosentsu

Trochu bláznivě jsem jim i s grilem utekl. Chtěl jsem tu být co nejdříve a jak to udělat? No přece vzít to na sebe a upalovat na místo určení. Než bychom to tu donesli tim krokem, tak by vypukla další světová. Svým posledním skokem jsem dopadl přímo před dvanáctou divizi, kde jsem doufal, že už se na mě dívá třeba Sakura z nějakého kamerového zařízení. Nicméně určitě mě někde někdo slyšel. Ten můj poslední dopadl byl taková menší bomba, trochu více ozvučená rána. Znáte to, je to přece těžké! "Tak, jsem tady.." Pronesl jsem do vzduchu a zasmál se nad tím, že mi ukapla kapka potu z čela. "Yare yare.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 24 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next

- Similar topics