Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 29 z 31 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 29 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Firel Mon Jun 24, 2013 9:13 am

Ib> Teď už jsi měla volné pole působnosti, takže tvůj byakurai letěl přímo na sensei. Když jí trochu popálil bok, viděa jsi na její tváři mírný úsměv.

Juichi> Opravdu chytré, ovšem nemorální. Vzal jsi Yuua a prostě jsi ho nacpal do dráhy letu. Díky tomu že ještě sám nezačal příliž bojovat tak nestihl nijak zareagovat. Ty jsi se potom v klidu uhnul o několik metrů za něj.

Yuu> Poskakování a kecání se studentama se ti teď šeredně vymstilo. Když jsi přizkočil k nově příchozímu tak tě ani nepozdravil. Jenom tě neslušně chytil a nasrtčil do dráhy letu shinigamiho. kterého jsi určil jako původce kouře. Ten tě pooté rovnou smetl a odhodil na Juichiho

Shin> Na tvůj plán, odrazit se po nárazu, neměla výměna cílů žádný vlivl. Narazil jsi do Yua plnou rychlostí. Vzhledem k tomu že jsi se nějak za letu připravil jsi mohl rovnou opět zaútočit.

Wilhelm> připadalo ti že všichni jsou zabraní do boje. málokdo tedy měl čas ti odpovědět.

Rin
Moc jim to nešlo. sehrát se proti nepříteli je první z věcí na kterých se musí zapracovat. I když je to pravděpodobně skupinka shinigami, která spolu bojuje poprvé a pravděpodobně naposledy. Schopnost rychle se sladit s ostatními je více než vítána úplně všude.
Díky jednomu odhodu, jsou nyní dva shinigami na krásné hromadě, to si přímo říká o přišpendlení.
Bakudo no.75 Gochutekkan.

Na Yuua s Juichim začalo padat 5 obrovských železných sloupů.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kazuki Mon Jun 24, 2013 10:41 am

Yuu Kazuki

Po neúspešném pozdravu se najednou cítil divně. Když Juichi ho chytil a někam ho dal, tak právě nevěděl co chce udělat a protože byl chycen v jeho rukou nechal to být nemohl nic dělat. V tom, ale se na něj něco řítilo. '' Eh? Co to? '' nedokázal se vyhnout. '' Juchi ty papriko...co si to udělal?! Však počkej než vstanu udělám z tebe omeletu pak tě oškubu celého, rozdrtím tě a tvé vnitřnosti ti strčím do řitního otvoru! '' rozzuřeně promluvil. Když už jsme byly oba na zemi někdo se něco pokoušel udělat, protože právě teď byla příležitost na nás. A pokusil se udělat kido.
Bakudō # 21. Sekienton.

Kazuki

Počet příspěvků : 23
Datum registrace : 09. 06. 13
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Mon Jun 24, 2013 1:46 pm

Shin Toranaga

Odrazil se, ale ne od Juichiho, jak původně plánoval, protože ten mu do cesty postavil nic netušícího Yua. Odrazoví můstek...jako odrazoví můstek... Zapřel se tedy a v okamžiku střetu, trhl veškerou svou silou za Horin, který měla sensei stále omotaný kolem ruky, aby jí poslal směrem k nim na jednu hromadu k Yuuovi a Juichiovi. Moje síla plus síla toho letu a nárazu plus síla gravitace...jo to by s ní už pohnout mohlo. A kdyby se chytla do toho vlastního Gochutekkanu, tak by to bylo prostě perfektní... Sám poté dopadl na zem a připravil se na úhybný manévr proti snad letící sensei.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Počet příspěvků : 86
Datum registrace : 27. 05. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 24, 2013 2:35 pm

Shin> Tvůj super akční plán ovšem vůbec nedopadl tak jak jsi si představoval.
Vzpoměl jsi si, že čím silnějní reiatsu má shinigami, tím silnější je celkově. Takže pohnout se sensei by vyžadovalo sílu snad vás všech.
To ovšem nebyl tento případ. Síla tvého letu zmizela při nárazu do Yuua, takže když jsi se odrazil a zároveň škubl. Poslal jsi sám sebe naproti sensei.
Alespoň že ti nehrozí přišpendlení k zemi gochutekkanem.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Mon Jun 24, 2013 2:49 pm

Shin Toranaga

Dalo by se říct, že vše šlo zcela obráceně, než měl původně v plánu, ale i tak byl s výsledkem docela spokojen, protože aspon mířil směrem na sensei a vyhnul se tak bakudu na úrovni 75. Ale i tak jsem vcelku v loji. Nemám moc menévrovacích možností, takže jestli proti mě něco pošle, dostanu pravděpodobně přímej zásah. Takže...nejlepší obranou bude útok! Stejně nic jinýho moc na výběr nemám... Volnou rukou začal při letu kreslit do vzduchu červené symboly, které dokončil asi tři metry od Rin. Bakudo no 9. Geki!
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jun 24, 2013 2:57 pm

Rin
Už když Shin začal kreslit, čímž jasně dal najevo co měl v plánu, tak Rin přešla do protiútoku.
Hado no. 11 Tsuzuri Raiden. Tím začal horín, který ještě pořád vlál ze shinova prstu, vést elektrický proud, byl to dost silný výboj na to, aby za sebou spaloval horín.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Mon Jun 24, 2013 3:10 pm

Shin Toranaga

Bylo mu jasné, že jí tím moc nepřekvapí, ale že na něj hned pošle kido jako Tsuzuri Raiden to nečekal. Okmažitě se proto pokusil zrušit Horin, aby zastavil elektrický výboj předtím, než se dostane až k jeho ruce. A já si vždy myslel, že je k tomu potřeba ještě zanpakuto...? I když pro ní to musí být lehčí než zabít komára, když předtím s fleku dala bakudo 75. úrovně...zabere na někoho takového vůbec kido jako Geki?!
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jun 24, 2013 3:49 pm

Wilhelm Gure
 Úsměv se mi rozšířil a povzdechl jsem si: Sviť a létej!
 Vytáhl jsem meč a pohlédl na blesky. Pěkně svítili. Křídla světla. Zašeptal jsem k čepeli a objevil se nedaleko od blesků. Teď když jsem se infiltroval do boje, tak si mě nemohli nevšimnout.
 Pak mi to ale došlo. Dostal jsem se doprostřed střelnice: Time out! Time out! začal jsem křičet, hlavně na toho chlapce, na kterého útok letěl, protože tomu jsem byl nejblíže.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satori_sama Mon Jun 24, 2013 7:09 pm

Juichi

Plán mi skvele vychádzal až do momentu, keď ma Yuu zrazil k zemi. Co to? Jak to? poviem ako padám a Yuuov monológ ani nepočúvam. V tom si všimnem tie železné stĺpy. Vyvalil som oči. Našťastie Yuu myslel o sekundu napred. a vytvoril ten dym. Ja som zase vyštartoval schytil ho a ešte v behu som začal zaklínať. 
Bakudo #26. Kyokkō!

Naposledy upravil Satori_sama dne Mon Jun 24, 2013 8:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Satori_sama
Satori_sama

Počet příspěvků : 43
Datum registrace : 18. 06. 11
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kazuki Mon Jun 24, 2013 7:51 pm

Yuu Kazuki

Yuu doufal, že se mu to povedlo a udělal ten dým, ale naštěstí že ho rychle chytil Juichi. Když uviděl ty železné pilíře, tak věděl, že nebude něco v pořádku a dobře uvažoval i o tu sekundu, kdyby ne tak by bylo možno vše ztracené.
''Hmm...to bylo těsné...'' řekl když běželi. ''Juichi ještě, že si vystartoval tak rychlo...teď by si nás na chvíli nemohli všimnout'' řekl i když má stálé rozzuřenou tvář na Juichia, kdyby to neudělal tak by to tak nemuselo možná dopadnout.

Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Wed Jun 26, 2013 8:25 pm

Tréninkové prostranství - Stránka 29 Ifpwk0

Pozrela sa na sensei. Trochu jej popálila bok a ona sa spokojne sklonila hlavu. No, teraz predsa spravila poriadny pokrok. Dnes začala s kidom a sensei po nejakom treťom pokuse trafila. To je už niečo. Videla ako sa už chlapci rozprúdili, už im to išlo rýchlejšie a tak. Teraz by sa asi do toho miešať nemala. Teraz by im len pritížila. Videla, že jeden z nich vytiahol zanpakuto. No, tak to bol problém. Nevedela ako sa také zanpakuto.. získava. Nemôže ho predsa len tak povolať. Čítala, že musí poznať dokonca aj jej meno. Pozrela sa späť na chlapcov. Tí to zvládnu. Unavene sa posadila bokom. Púšťala dnes jedno kido za druhým s plným nasadením a po prvýkrát ju to celkom vyčerpalo. Rozhodla sa teda chlapcov len pozorovať a nezasahovať im do toho. Teraz by im tam prekážala, keďže je celkom unavená.

Naposledy upravil Mina dne Thu Jun 27, 2013 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 880
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jun 26, 2013 10:36 pm

Aki Maki

Objevil se znenadání u Ib. Stál vedle ní a koukal směrem k ostatním. "Proč jsi přestala?" Zeptal se tajemným hlasem a pohlédl na ni, přímo do očí. "Myslíš si že by si nedokázala to co oni?" Zeptal se hned znovu. Poté si levou rukou prohrábl vlasy.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jun 27, 2013 6:17 pm

Shin> Horín jsi úspěšně zrušil. prostě jsi se na něj přestal soustředit a on se rozplynul. Ovšem jakmile jsi to udělal oběvil se před tebou nějaký shinigami. Ihned začal ječet. Umlčela ho až srážka s tebou. Když jste se oba váleli na zemi, mohl jsi zaznamenat tsuzuri, jak spálilo zbytek horínu. bnepochybně by přezkočil na tebe kdyby mohl.

Wilhelm> Po tom co jsi začal křičet do tebe narazil Shin. Rovnou tě strhnul na zem. Poté už jsi jen zaznamenal žlutý blesk nad hlavou.

Juichi, Yuu> Měli jste štěstí, na gochutekkan by kouř ani kyokko nezabralo. Díky tomu, že jste se tak rychle sebrali a začali utíkat, jste nezkončili přišpendlení k zemi.

Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Jun 27, 2013 8:25 pm

Pozorovala ich napäto. Bola zvedavá ako to dopadne a pritom naberala nejaké skúsenosti z ich chýb, ale aj z ich dobrých ťahov. Potom však počula hlas vedľa seba. Zdvihla len trochu hlavu a pozrela sa na chlapca, ktorého tu tiež videla. Pripadal jej niečim zvláštny. Bol iný ako Shin, Yoshio a ostatní. Možno je to tiež sensei. Asi nie. Nevedela presne kto to je ani čo je zač, ale to pre túto chvíľu bolo vedľajšie. Počúvala jeho slová a pozrela sa späť na boj, ktorý prebiehal trošku ďalej od nej.
"Časom možno, ale teraz nie. To kido ma celkom vyčerpalo, používala som až príliš veľa... energie." povedala potichu stále sa dívajúc na ten boj. Teraz by si na boj s niektorým z nich určite netrúfla, ale časom ktovie. Možno by ich aj prekonala. Hlavná vec je si veriť a ona je rozhodnutá trénovať a zdokonalovať sa.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jun 27, 2013 8:35 pm

Aki Maki

Pousmál se po její odpovědi. Pohlédl na ni a viděl tu jiskru v jejich očích, když pozorovala ten boj. "Musíš tvrdě pracovat pokud to chceš někam dotáhnout, ale zároveň je dobré vědět kdy přestat. To já nikdy nepoznal a kolikrát jsem na to doplatil. Do boje se už nevracej, zvládnout to a ty budeš dobře hodnocená. Vedla sis dobře." Pověděl a celkem mile se usmál, po tom se moc lidem nepoštěstilo. Pomalu opět otočil zrak k souboji. "Nejspíš sis kladla otázku co jsem vlastně zač že?" Pravil po krátké chvíli ticha. "Jmenuji se Akimoto Maki, ale lidi mi zde říkají Aki. Pocházím z desáté divize." Pravil a otočil se směrem k ní doufajíce že se taky představí.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Jun 27, 2013 8:44 pm

Sledovala boj a pritom počúvala jeho slová. Hej, oni to určite zvládnu, veď už sa do toho dostali. Zo začiatku to bolo iné. Sklonila hlavu na jeho pochvalu, ale nič viac k tomu nepovedala. Nebola veľmi zhovorčivá. Pozrela sa potom naňho, keď sa jej predstavil. Bola to predsa len slušnosť a ona nebude len tak k niekomu drzá a dívať sa pritom do strany, akoby ho mala na háku, čo aj nemala, ale mohlo sa to aj tak zdať a preto sa naňho dívala.
"Desiata divízia... divízie, hm.. " povedala si zamyslene pre seba. Aj k tomu sa už dostala. Uvidí sa kam pôjde ona. Je ich... trinásť, snáď si dobre pamätá. Najskôr musí zvládnuť skúšky a až potom sa uvidí.
"Ja som... Ib." povedala po menšej prestávke a chvíľkovom premýšlaní. Akimoto Maki, hej, to si zapamätá. Zatiaľ si pamätá mená všetkých, ktorých stretla, takže zlú pamäť na mená nebude mať a to je asi dobre.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kazuki Thu Jun 27, 2013 10:01 pm

Yuu Kazuki

Když už jsme zdrhli, tak Yuu přemýšlel co by se mu asi tak stalo. ''Hm..tolik sil jsem do toho dal..pořád tam a zpátky. Co by se mi tak asi mohla stát, když letěl přímo to kido k nám? Hm..? Asi něco hrozného. Ááá vlastně přišpendlikovalo by mě to.'' Při posledních slovech se usmíval. No a když už konečně se dostali z toho pryč měli opravdu veliké štěstí. Pak, ale uviděl toho, panovačného chlapíka jménem Akimoto Maki. ''Eh..zase on..pořád se mi ukazuje před očima! Co si vlastně myslí?! Hlupák jeden. Si myslí, že je co z desáté divize plus zástupce kapitána..eh..'' Ostrým hlasem řekl když se díval na něho a na sedající se Ib. ''To bych spíše já měl být u ní a ne on!'' zašeptal a díval se pořád na oba dva. Když už ho nebavilo se na ně dívat, šel si na chvílí sednout ke druhému stromu a brumkal si k tomu i přemýšlel.

Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satori_sama Thu Jun 27, 2013 11:05 pm

Juichi

Vyšli sme z dymu a ja som videl ako sa za nami zrútili tie stĺpy a prebodli zem na mieste kde sme ešte pred chvíľou ležali my dvaja. Uff... to bolo tesne. poviem a uvedomím si, že som ešte stále neviditeľný pre okolie. Chvíľu teda pozorujem Yuua a všimnem si ako sa díval na to dievča s Byakuraiom a nejakého chalana. Odrazu sa Yuu vybral k stromu a ja som tam zostal neviditeľný a sám, ešte tam síce boli dvaja ďalší chalani, ale tých som nepoznal. Prešiel som teda k Yuuovi a oprel som sa o strom tak aby som tiež videl na Ib. Z nejakého dôvodu som ju musel neustále sledovať, nebolo to, ako ,že som sa do nej zakukal, skôr zvedavosť. Zruším Kyokko a bez otočenia poviem smerom k Yuuovi Takže... teraz je tréning Kido hej... no ja sa volám Juichi... a ty si? snažil som sa tváriť aj znieť nevinne, ale kto ho vie, ako to nakoniec znelo jemu.
Satori_sama
Satori_sama

Počet příspěvků : 43
Datum registrace : 18. 06. 11
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kazuki Fri Jun 28, 2013 8:25 am

Yuu Kazuki

Díval se sem a tam a najednou se ozve jiný hlas, který se ozýval hned vedle Yua. Pořád se neotáčel na Juichiho a díval se na Ib a na toho Akimoto Maki pak se otáčel všude ze strany na stranu. Po chvílce mu Yuu odpověděl na jeho otázku. '' Ano...kido hm...stálé jsem na tebe dost naštvaný to co jsi pro mě udělal...odhodnit mě na ten útok?! Eh...To si neměl kámo...Tohle udělat! To-to-to si prostě neměl..eh..jsem Yuu...Yuu Kazuki.'' Ďábelským výrazem se díval kolem okolí a otočil se zase na ty dva. '' Co si tam vlastně povídají? Hm..? Ten Aki...eh..'' kladl si otázku. No a nevěděl co teď bude nebo co se vlastně zase stane, když už ho tak trochu bolí nohy, ale ještě mu stálé nic není zdá se, že pořád má velikou výdrž i kdyby byl zraněný.

Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tora_naga Fri Jun 28, 2013 1:52 pm

Shin Toranaga

Do cesty mu vletěl další z jeho úžasných spolubojovníků a to takovým stylem, že Shin už neměl nejmenší šanci srážce zabránit. Dopadl tvrdě na zem, ale tentokrát na ní moc dlouho nezůstal, protože se okamžitě prudce vymrštil a popadl Wilhelma za flígr.
Ještě jednou něco takovýho uděláš a přísahám při bohu, který není, že poznáš středověk. A věř mi, že proti mému umění je kladivo na čarodějnice jen pohádka na dobrou noc o posezení u táboráku. Obořil se na Gura, ale hned, jak to udělal, se mu docela ulevilo. Vyventiloval totiž vztek, co se v něm za ten jednostraný souboj nashromáždil a tak už byl opět připravený se soustředit jen na boj. Stejně asi ani neví o čem to mluvim...pochybuju, že by kdy četl o inkvizici nebo něco o tom, co je to středověk... Pustil Wilhelma na zem. Mimochodem...tohle je trénink kida, takže si ten mečík zastrč a radši zkus sejmout sensei než mě. Řekl již s naprostým klidem i když Gure mohl vycítit v jeho hlase skrytý ledový osten. Pak se shunpem Shin dostal dál od něj, protože sensei si často vybírala na útok právě skupinky. Zdá se, že skoro všichni ostatní už na boj rezignovali...a já moc dalších bakud nevytvořim, takže to chce vymyslet nějaký poslední úder... Těžce odechoval, ale nehodlal se vzdát na to ho to už v Akademii moc nudilo. Zmizel bleskově do clony kouře, kterou předtím vyrobil jeden z komického dua. Bakudo no 26. Kyokko. Zašeptal a čekal až kido zabere.
Tora_naga
Tora_naga
Člen 2. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jun 28, 2013 6:40 pm

Shin> Když jsi se dostal do kouře a skusil znovu Kyokko, poznal jsi efekt pouze ze zmírněných reiatsu z okolí.

Yuu, Juichi> Někomu na prostranctví se očividně nelíbylo vaše chování uprostřed boje. Aniž by jste stihli zareagovat, ucítili jste brutáln reiatsu, které vás na moment doslova paralizovalo. PO pár vteřinách, které vám připadali jako věčnost, jste se opět mohli pohnout. Pokud by vás napadlo podívat se na sensei, všimli by jste si dvou červených koulí, letící přímo na vás.

Ib> Najednou jsi začala cítit přitomnost sensei ze všech směrů, cítila jsi se jako by jsi byla obklíčená její osobou. I když to bylo značně nepohodlné, necítila jsi se ohroženě. Po chvilce tě ten pocit přešel.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 28, 2013 7:02 pm

Aki Maki

Pozorně poslouchal Ib, ale hleděl přitom do země, tedy aspoň to tak vypadalo. Přes černou ofinu si ovšem očima mapoval prostředí. Všiml si dokonce i výrazu Yuuho. Musel se nad tím pousmát, ten jeho výraz hovořil za vše. "Už jsi přemýšlela nad divizí? Měla by ses rozmýšlet podle tvých předností...hádám že kido?" Pohlédl na ni a usmál se. "Mimochodem, tomu chlapíkovi se moc nelíbí že se s tebou bavím, znáš ho?" Zašeptal a očima ukázal směr kde se nacházel Yuu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kazuki Fri Jun 28, 2013 7:32 pm

Yuu Kazuki

Po chvílce strpení se Yuu začal znervozňovat nerád čeká na něco co příjde a vstal. V tu chvíli ucítil to obrovské reiatsu. ''No tohle..co to? Takové obrovské?! Co to může být?'' přemýšlel nad svojí otázkou a hned zase spadl na zem a sedl si, docela ho to obklopilo. Yuu už asi věděl co dělat a po krátkých vteřinách se opět zvedl a prohlížel okolí. Když prohlížel okolí ohlédl se zase na ty dva, které zrovna nechtěl vidět. ''Eh..zase tihle? To snad není možný...moje hlava se otačí nějak neustále na ně!'' Ohlédl se tedy jinde. Ohlédl se na Juichiho a pak zase někam jinam. Napadlo se ho podívat na někoho, kdo to dlouho nebyl nebo koho ještě tak moc neohlížel a uviděl sensei s podivnými koulemi. ''Eh? Ale ne..zase? Na mě?! To snad není možný.'' V tu chvilí se shunpnul někam jinam. Blíž k těma dvou. Akimota Makiho a Ib.

Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Fri Jun 28, 2013 11:05 pm

Dívala sa na Makiho a po chvíli mala taký zvláštny pocit. Trochu ju striaslo, pretože niečo cítila. Cítila to aj predtým. To jej niečo pripomína. Bolo to reiatsu sensei, ale po chvíli jej to prešlo. Trošku zatriasla hlavu a pozrela sa späť na Makiho.
"To ešte neviem. Musím si to premyslieť." povedala ohľadom toho akú divíziu si vyberie. Bude to celkom ťažké, ale skôr ťažší bude ten tréning, takže veľmi sa nad vybraním divízie nepozastavuje. Po chvíli sa na Makiho pozrela trochu prekvapene, keď povedal, že sa niekomu nepáči, že sa spolu bavia. Pozrela sa tým smerom, ktorým sa pozrel aj on. Yoshia a Shina pozná, teda aspoň po mene, ale ostatných nie.
"Nepoznám." skonštatovala len jednoslovne a dívala sa na toho chlapca a potom sa pozrela na ostatných jednotlivo takým zvláštnym skúmavým pohľadom.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jun 28, 2013 11:23 pm

Aki Maki

Znovu se pousmál. "Já začínal ve třetí divizi, sloužil jsem tam moc dobré kapitánce. Ta bohužel brzy po mém příchodu odešla, tak jsem se stal důstojníkem druhé divize. Ta divize mi celkem seděla, stačilo umět dobře shunpo a byl jste hned vážený. Navíc schopnosti mé Watashi no Jiga mi dost dopomohli při průzkumech." Pyšně chytil rukojeť svého meče. Byl na něj hrdý, lepší meč si ani nemohl přát. "Bohužel jsem se maličko nesnesl s podkapitánem a byl jsem jedním z těch co dělali menší vzpouru proti režimu. Zranil jsem pár členů, nikoho nezabil, nejsem vrah přeci. Jediným mým cílem bylo dostat se pryč, oni mi bránili v cestě. Naštěstí jsem byl chycen tehdy ještě ne vrchním kapitánem. Zkrotil mě, zavřel na nějakou chvíli do vězení. Tam mne opustila ta divokost, ta touha po krvi. Začal jsem nad věcmi více uvažovat a znenadání sem dostal nabídku k tomu stát se podkapitánem desáté divize. Byl to jako skoro splněný sen, říkám skoro protože splněný sen by byl kapitán." Během toho co vyprávěl se usadil. "Jééé, omlouvám se. Občas se takhle zapovídám, menší zlozvyk." Pousmál se a poškrabal se na hlavě. "Ty nejsi příliš upovídaná co?" Pohlédl na ní, doufal že během jeho dlouhého vyprávění neusnula.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down